aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Φάση θα είχε αυτό! αλλά γιατί να μαζεύονται στο ίδιο μέρος καλοκαιριατικα; έχουν υπογράψει συμβόλαιο; χαχαχαχα τεσπά θα με ενδιέφερε και εμένα όντως!
Φάση θα είχε αυτό! αλλά γιατί να μαζεύονται στο ίδιο μέρος καλοκαιριατικα; έχουν υπογράψει συμβόλαιο; χαχαχαχα τεσπά θα με ενδιέφερε και εμένα όντως!
Δεν ειναι μονο το κοστος του hosting αλλα μεγαλωνει το μεγεθος στο backupΝαι, σε έπιασε ο πόνος για τα hosting costs του bou , χαχαχαχ.
Η Βικτώρια απο τα Αγκύρας, και πιο παλιά απο Φυλής γνωστή ως Νατάσα η ΠεταλούδαΑυτή η Βικτώρια στο Αλκαμένους 113.... έχει κανείς ινφο;;;θενκς προκαταβολικά!
Την θυμάμαι!!!Τι θεομουνο ήταν αυτό;;;; Αναρωτιέμαι πώς να είναι τώρα........!Η Βικτώρια απο τα Αγκύρας, και πιο παλιά απο Φυλής γνωστή ως Νατάσα η Πεταλούδα
Θυμασαι ονομα μηπως στο Περδικας 3...μηπως λεγοταν Καρμεν ή Ασημινα? Εμφανησιακα πως ηταν...Μικρη καταδρομική στο Μεταξουργείο.
Περδίκα 3 με είσοδο από Μ.Α. ξανθιά μιλφαρα ελευθερο στοματικό στα 10€
Μ.Α 28 όροφος το τίμιο κοντοπουτανο από Αλβανία η Άντζελα νορμάλ στα 10€.
Μείνε με την ανάμνηση καλύτερα....Την θυμάμαι!!!Τι θεομουνο ήταν αυτό;;;; Αναρωτιέμαι πώς να είναι τώρα........!
...μπαααα...ευχαρισρω για την προσφορα αλλα εχει κλεισει το κεφαλαιο Μπεκυ Οφορικουε για μενα.Στείλε μήνυμα από νωρίς (μεσημέρι) να πάμε μαζί ένα απόγευμα..
Θα της πω είσαι φίλος
Από Δευτέρα ίσως δουλέψει ξέρω..
Όχι δεν είπε όνομα αλλά ήταν μια ξανθιά μιλφ και εμφανίστηκε με κόκκινο νυχτικό, η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν πολύ μακριά από αυτά που θέλω.Θυμασαι ονομα μηπως στο Περδικας 3...μηπως λεγοταν Καρμεν ή Ασημινα? Εμφανησιακα πως ηταν...
Η Αντζελα συνηθως ειναι Περδικας 1 και γωνια ΜΑ οροφος
Γιατι την ελεγαν ετσι?η Πεταλούδα
Είναι φίλη μου πάντως, μπορείς να με εμπιστευτείς...μπαααα...ευχαρισρω για την προσφορα αλλα εχει κλεισει το κεφαλαιο Μπεκυ Οφορικουε για μενα.
Γιατί τώρα είναι κάμπια...Γιατι την ελεγαν ετσι?
Το τατού αυτό ήταν χαρακτηριστικό της....Γιατι την ελεγαν ετσι?
Ανάποδα το πήγε αυτή;Γιατί τώρα είναι κάμπια...