Μηπως είναι η Μαρίνα που δούλευε και παλιότερα εκεί? Μια ψηλή μελαχρινή αδύνατη μιλφ με σχετικά λεπτο πρόσωπο? Ή είναι όντως καινούρια?
Καταγωγή ξέρουμε?
Ρε συ δεν είναι μαλακία να ποσταρεις κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφιες από τους οίκους; Εκεί είναι χρόνια, δε φεύγουν!!
Τι το κάνεις; Πες μου ένα λόγο;;!!
Αν αλλάξει κάτι σε έναν οίκο ή γίνει κάποιος καινούργιος ναι να τον ποσταρεις. Αυτό είναι ενημέρωση. Αλλά τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα είναι μαλακία.
Γράψε Οδό - Αριθμό - Εργαζόμενες και τέλος!
Δεκτή, σωστή και εξακριβωμένη συμβουλή..
Ωστόσο (όπως όλα) υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις..
Όπως η Λούνα στα Φιλ.. (αν δεν έχει αλλάξει κι αυτή, σαν σωστή λατίνα)
Φ65 η Μπιούτι ως γνωστόν είναι καλή, η Μπέκυ λιγότερο αλλά σχετικά προσπαθεί... Δεν της αρέσει η δουλειά όμως. (το ξέρω προσωπικά)
Άλλες δεν έχω δοκιμάσει εκεί.
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε, έγραψα και στην κριτική, ένα 5,5/10 της βάζω εμφανισιακά στην κριτική στην ίδια κατηγορία με την Λούνα την βάζω γενικά, η αλήθεια είναι βέβαια πως χθές ήταν και η Ρωσίδα ξαδέρφη της Ναταλί, η Μιχαέλα, που με το 10ποντο και το σετάκι που φόραγε ήταν τρελή καύλα, αλλά την έχω πάρει 2 φορές.
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε, έγραψα και στην κριτική, ένα 5,5/10 της βάζω εμφανισιακά στην κριτική στην ίδια κατηγορία με την Λούνα την βάζω γενικά, η αλήθεια είναι βέβαια πως χθές ήταν και η Ρωσίδα ξαδέρφη της Ναταλί, η Μιχαέλα, που με το 10ποντο και το σετάκι που φόραγε ήταν τρελή καύλα, αλλά την έχω πάρει 2 φορές.