Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (8 μέλη και 195 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
τώρα φωκαίας 13 ισόγειο Αλίσα
νέα κοπέλα με νορμάλ ,σώμα σχετικά καλό 3αράκι γεμάτο βυζί , διασταύρωση θα μπορούσα να πω Κολομβιανής και Ταϊλανδέζας ίσως και Ινδιάνας :grin: την φαντάστηκα να είναι ερωμένη του πρωταγωνιστή στον τελευταίο των Μοϊκανών και να κάνουν έρωτα δίπλα στις όχθες του ποταμού με θερμοκρασίες υπό του μηδενός και καύλωσα μπαίνω να τη δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις σε λίγο

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
και καλά κάνεις! Πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στα Μπουρδέλα ποια...Η ΗΛΈΚΤΡΑ και έγινε ο κακός χαμός! Σκέψου την κατάντια που επικρατούσε. Το ίδιο έγινε και για τη Σόνια την gilf. Είδες έσκασε μύτη ποια η Κάμυ, ένα σαμιαμιδι του σωρού και έγινε το σώσε επειδή έδινε κωλο στο αυτιστικό Μετάξι! Βλέπεις τη Νικόλ τη Λατίνα και επειδή είναι όχι κάτι τρελό αλλά πολύ κομπλε το γκέλ που έχει! Τώρα έχουμε την Ιζαμπελλα στη Φιλιππίδου που να με χέσεις αν καθήσει για πολύ, θα δεις θα στουντιεψει...Μιλάμε ντεκαντανς!
Χτες κατέθεσα στην κωλάρα της Ιζαμπέλλας, με θετικό πρόσημο.

Έχει ανέβει κριτική και αναμένουμε έγκριση. :coffee:

Ακολουθεί φωτογραφία από το δωμάτιο...

IMG_20250727_225008.jpg

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.266
Πόντοι
3.656
Χτες κατέθεσα στην κωλάρα της Ιζαμπέλλας, με θετικό πρόσημο.

Έχει ανέβει κριτική και αναμένουμε έγκριση. :coffee:

Ακολουθεί φωτογραφία από το δωμάτιο...

IMG_20250727_225008.jpg
Το μωβ-μπλε χρώμα στην τρύπα από τα κωλοχαρτα είναι σαν το μαγικό φίλτρο του Οβελίξ..
:confused::confused::confused:
Σε μια τσάρκα που έκανα προχτές, σε ένα μέγαρο όπως γύριζε το ντισκομπολ μου τουβλιασε το κεφαλι σαν να είχα πιει μπάφους..
:zombie:

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Μια ερώτηση μάγκες αντέχεται η μποχα στο Κολωνού 11β να πάω να ρίξω ένα μανίκι στην Ντανιέλα η είναι μόνο για ισλαμιστές η κατάσταση???

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.266
Πόντοι
3.656

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.464
Πόντοι
19.386
Στοχευμενη επισκεψη σημερα στο ιασωνος 1α για την μιλφαρα Τατιανα που ηταν μαζι με την πρεζο-Μαρινα....4 ατομα αναμονη πριν απο μενα ολοι για την Τατιανα...την Μαρινα την ειχαν ολοι στο κλασιμο....την ψιλολυπηθηκα και για μια στιγμη σκεφτηκα να περασω δωματιο με αυτην αντι για την Τατιανα, ετσι για "συμπαρασταση" χαχαχα...ποσο αγαπουλιστικα σκεφτομαι ωρες ωρες.....ευτυχως συνηλθα γρηγορα και περιμενα υπομονετικα την σειρα μου (35-40 λεπτα το λιγοτερο).....

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Στοχευμενη επισκεψη σημερα στο ιασωνος 1α για την μιλφαρα Τατιανα που ηταν μαζι με την πρεζο-Μαρινα....4 ατομα αναμονη πριν απο μενα ολοι για την Τατιανα...την Μαρινα την ειχαν ολοι στο κλασιμο....την ψιλολυπηθηκα και για μια στιγμη σκεφτηκα να περασω δωματιο με αυτην αντι για την Τατιανα, ετσι για "συμπαρασταση" χαχαχα...ποσο αγαπουλιστικα σκεφτομαι ωρες ωρες.....ευτυχως συνηλθα γρηγορα και περιμενα υπομονετικα την σειρα μου (35-40 λεπτα το λιγοτερο).....
Αδερφε η Μαρίνα δεν είναι πρεζου. Είναι μια πολύ καλόψυχη και παλιά ιεροδουλη που λόγω εμφάνισης δεν έχει δουλειά τουτέστιν δεν έχει λεφτά να περιποιηθεί τον εαυτό της.
Το ότι δεν έχει δόντια δεν πάει να πει ότι είναι πρεζου. Έχει πάντα η φουκαριαρα ένα βλέμμα πολύ αθώο και παραπονεμένο. Όχι δεν την έχω πάρει (εννοείται) και ούτε στο παρελθόν που ήμουν ενεργός μπουρδελιαρης ποσο μάλλον τον τελευταίο χρόνο που τα έχω κόψει όλα. Παρόλαυτα το σωστό να λέγεται.
Μην κρίνετε από την εμφάνιση κύριοι. Μια φιλική συμβουλή του Διανοούμενου. Το ότι μια κοπέλα είναι χάλια από εμφάνιση μπορεί να υπάρχει υπόβαθρο διαφορετικο πέραν των ναρκωτικών.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.099
Πόντοι
35.948
Αδερφε η Μαρίνα δεν είναι πρεζου. Είναι μια πολύ καλόψυχη και παλιά ιεροδουλη που λόγω εμφάνισης δεν έχει δουλειά τουτέστιν δεν έχει λεφτά να περιποιηθεί τον εαυτό της.
Το ότι δεν έχει δόντια δεν πάει να πει ότι είναι πρεζου. Έχει πάντα η φουκαριαρα ένα βλέμμα πολύ αθώο και παραπονεμένο. Όχι δεν την έχω πάρει (εννοείται) και ούτε στο παρελθόν που ήμουν ενεργός μπουρδελιαρης ποσο μάλλον τον τελευταίο χρόνο που τα έχω κόψει όλα. Παρόλαυτα το σωστό να λέγεται.
Μην κρίνετε από την εμφάνιση κύριοι. Μια φιλική συμβουλή του Διανοούμενου. Το ότι μια κοπέλα είναι χάλια από εμφάνιση μπορεί να υπάρχει υπόβαθρο διαφορετικο πέραν των ναρκωτικών.
Συμφωνώ απόλυτα μύστη μου με τη δομή της σκέψης σου!
Αλλά, τη Μαρίνα την έχω πετύχει σε φάση που δεν χωρούν αμβιβολίες...
Δεν θέλω να πω παραπάνω, γιατί όντως είναι παραπονεμένη ψυχή.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Συμφωνώ απόλυτα μύστη μου με τη δομή της σκέψης σου!
Αλλά, τη Μαρίνα την έχω πετύχει σε φάση που δεν χωρούν αμβιβολίες...
Δεν θέλω να πω παραπάνω, γιατί όντως είναι παραπονεμένη ψυχή.
Και ποια ιεροδουλη δεν έχει κάνει ναρκωτικά κάποια στιγμή στη ζωή της; Αλλά εδώ δεν είναι το ζητούμενο.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
Σημερα απογευμα,προ ολιγου,εγαμευθει η πλαστικη λατινα Ιζαμπελα στο Φιλιππιδου 11 ισογειο.Μαζι της η Ελενη.Με συνεχεια δωματιων για αμφοτερες τις κοπελες.Η Ιζαμπελα εχει εμπλουτισει το προγραμμα της το οποιο ειναι φουλ κυριοι.Και κωλαρακι,και γλωσσοφιλα και χυσιμο στο λαρυγγι.Λιγο μια μαλακινση εχει με το σμαρτγουοτς της που το κοιταει ευλαβικα για το δεκαλεπτο.Γαμησαμε μουνακι,κωλαρακι σε δυο στασεις καο αφου ειδε οτι δεν εχυνα με παροτρυνε να τα παρει στο στομα.Εννοειται οτι την κερασα χυσοζουμο και εφυγα ευτυχισμενος.Δεν ειναι κακη αλλα οχι και κορυφη.Απο τις λιγες λατινες με στοματικο τελειωτικο.Αντε μπας και γινει η αρχη και συμμορφωθουν τα αλλα τσολια.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.563
Πόντοι
456
Σε αυτό έβγαινε μία φώκια μαζί με την Μαρίνα παλιότερα. Έχει δωμάτια πάντως και είναι χρόνια εκεί. Τώρα τι παίρνει και αν παίρνει μόνο αυτήν το ξέρει. Είναι για ιδιαίτερα γούστα. Αυτό το πρεζό-στυλ μπορεί να καβλώνει κάποιους. Βλέπω πάκηδες εκεί πολλούς και τους κλασικούς ρομαντικούς πρωινούς 50αρηδες. Πιστεύω δίνει ρομαντικά γλωσσόφιλα με τα σάπια δόντια της και ρομαντικό κώλο για τους μερακλήδες. Θα περασει το αγορι λεει πάντα αν την κοιταξεις πανω απο 2 δευτερολεπτα στο σαλοναρισμα χαχα

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067

Τρομερο διδυμο Τατιανα-Μαρινα .
Παρτουζα διπλα διπλα με τα ποδια ανοιχτα να ρουφας το μουνι της μιάς και μετα της άλλης καπάκια.
Κα κα καλτ καυυλα !!! :wanker::wanker::wanker:

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Καλησπέρα μύστες! Το Άγκυρας 9 λεει έχει φέρει Μια καινούρια την Μαρίνα ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτήν?

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.927
Πόντοι
28.636
Πρίν λίγο....
Λιοσίων και πέριξ....

Χωματιανού 11 αριστερά.
Άννα Αννούλα το γνωστό Πετίτ κοντοπούτανο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα 69.
Δυστυχώς είχε τρία δωμάτια γεμάτα και τρείς σε αναμονή...
:new_shocked:
Έγινα καπνός....:badair:

Λιοσίων 73Β .
Εδώ ήταν η Πάολα Μινιόν Λατίνα και η Έμμυ με ελεύθερο στοματικό και 69.
Δυστυχώς η Έμμυ πλήρωσε τη νύφη!!!
:takethis:
Έκανε πολύ πολύ ωραία προκαταρκτικά, φοβερή τρομερή Ακά πίπα,της φύτεψα ένα δάχτυλο στον κώλον, έφαγε πολύ δυνατό Γαμίσι και χύσιμο εντός καπότας στα τέσσερα!!!
Πανεύκολα 9.5/10

Φωτό από το ντούς για αυτούς που γνωρίζουν ξένες γλώσσες...:confused:
1000014504.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Tzelas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Κώστα παλιοφιλε που πληρώσεις για μένα στην Κολωνού γιατί εξαφανίστηκες;;; Μου είπες ότι θα περίμενες κάτω μετά σε έχασα..τέλος πάντων αν βλέπεις αυτό το ποστ στείλε μου πμ να τα πούμε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
Κώστα παλιοφιλε που πληρώσεις για μένα στην Κολωνού γιατί εξαφανίστηκες;;; Μου είπες ότι θα περίμενες κάτω μετά σε έχασα..τέλος πάντων αν βλέπεις αυτό το ποστ στείλε μου πμ να τα πούμε

ελα εδω ειμαι, με τι ειπαμε θα μου τα δωσεις με iris ή Paysafe? :coffee:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom