Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (15 μέλη και 169 επισκέπτες)

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
185
Πόντοι
0
Καλα αυτο που κανουν ειναι γελοιο,καταλαβαινω οτι νιωθουν αβολα κτλ αλλα δε μπορουν κ να το αποφυγουν σα να μη γινεται οταν της βλεπουν οι παντες σε αυτη τη δουλεια που το γνωριζουν αυτο.Μπηκες με Αννα εννοεις η με Αλισα?Με Αννα σωστα?Για το αλλο που πα παρατηρω οτι πχ οι ανεξαρτητες ειναι πιο χαλαρες σε ομιλιες εξω παρα οι μπουρδελιαρες.Τα στουνιτοκοριτσα δεν ξερω.Γενικα αυτοι οι κλαδοι νομιζω εξω στην καθημερινη ζωη ειναι λιγο στυλ Ελλεηνιδων
Έξω μην είναι και χειρότερες από τις δικές μας.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
Πολλά συγχαρικια στα παλικάρια που ενημερώνουν παντός καιρού.

Ο Sir Jason, το αγχολυτικό Xanax κείμενο, ανάλυση αμπελοσοφια επιστρέφει. Για να μην σπαμαρω, ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή, τα Χρονικά του Sir Jason. Που ήταν ο σκληρός καριόλης? Πως και γιατί αρραβωνιάστηκε την πουτανα Βουλγάρα? Γιατί χάλασε ο γάμος? Που ήταν τόσο καιρό ο Sir? Αυτά και αλλά πολλα + ενημέρωση έρχεται σύντομα στις οθόνες σας.
Πόσες άλλες μαλακίες θα γράψω?

Έρχομαι...
Έχουμε πελώρια ανάγκη ιστορίες με κρεμπιέδες και ΑΚΑ γαμήσια. Βάλτα κι αυτά στο μυθιστόρημα για να δέσει το γλυκό. :rockon:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Χωματιανου όροφος η Αλίσα με ελεύθερο, ισόγειο η Άννα με ελεύθερο κ 69. Πέρασα δωμάτιο και την έφαγα πολύ καλή κ ευδιάθετη σίγουρα θα ξαναπάω. Νωρίτερα πέτυχα και την Ράνια στον δρόμο πέρασε έξω από την καφετέρια που καθόμουν και έκανε ότι δεν με είδε όταν της μίλησα κ απάντησε με την Δεύτερη φορά που την φώναξα με το όνομα της,ένα γεια σου.
Εχω δει και εγώ τη Ράνια έξω και έχει κάνει ότι δεν μ έχει δει. Άλλες που μου το έχουν κάνει είναι...Αλινα η Ουκρανή από Ιάσωνος, η Πωλίνα από Καλύμνου πλην όμως ότι είχε γλυκό βλέμμα του στυλ "σε ξέρω εσένα", η Τζίνα από Κολωνού, η Μαρία η Ρουμάνα η πιατσοβια, η Μπέλα η Ρουμάνα έξω από κομμωτήριο. Μ έχουν χαιρετήσει/χαμογελάσει πολύ γλυκά η Ιζαμπελλα η Βραζιλιάνα, η Στέφανυ, η Αντρέα, η Κορίνα, η Μαίρη η πιατσοβια, η Μαρία η πιατσοβια και μια κοπελίτσα που δεν την ξέρω πολύ πιο παλιά στο Μετάξι, λογικά Ρωσσιδακι που με Καλημέρησε και μου χαμογέλασε όλο γλύκα, ο Θεός να την έχει καλά...Τέλος Μ έχουν δει και καλύτερα να μ έχεζε Περιστέρι παρά να συναντιομασταν...Ήρα από Κολωνού, Βαλέρια από Κολωνού, Νικόλ Μολδαβη, λίγο ξυνά με αντιμετώπισε η Εμμυ και η πουτανα η Έφη η ψυχολόγος από τη δουλειά μου που έκανε ότι δεν με είδε...κρίμα το γλυφομούνι που της έριξα και το αδέξιο κλαρίνο που μου έκανε!

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
185
Πόντοι
0
Εχω δει και εγώ τη Ράνια έξω και έχει κάνει ότι δεν μ έχει δει. Άλλες που μου το έχουν κάνει είναι...Αλινα η Ουκρανή από Ιάσωνος, η Πωλίνα από Καλύμνου πλην όμως ότι είχε γλυκό βλέμμα του στυλ "σε ξέρω εσένα", η Τζίνα από Κολωνού, η Μαρία η Ρουμάνα η πιατσοβια, η Μπέλα η Ρουμάνα έξω από κομμωτήριο. Μ έχουν χαιρετήσει/χαμογελάσει πολύ γλυκά η Ιζαμπελλα η Βραζιλιάνα, η Στέφανυ, η Αντρέα, η Κορίνα, η Μαίρη η πιατσοβια, η Μαρία η πιατσοβια και μια κοπελίτσα που δεν την ξέρω πολύ πιο παλιά στο Μετάξι, λογικά Ρωσσιδακι που με Καλημέρησε και μου χαμογέλασε όλο γλύκα, ο Θεός να την έχει καλά...Τέλος Μ έχουν δει και καλύτερα να μ έχεζε Περιστέρι παρά να συναντιομασταν...Ήρα από Κολωνού, Βαλέρια από Κολωνού, Νικόλ Μολδαβη, λίγο ξυνά με αντιμετώπισε η Εμμυ και η πουτανα η Έφη η ψυχολόγος από τη δουλειά μου που έκανε ότι δεν με είδε...κρίμα το γλυφομούνι που της έριξα και το αδέξιο κλαρίνο που μου έκανε!
Καλύτερα μυστη μου να έγραφες μόνο αυτές που χαιρέτισαν λιγότερες είναι. Μόνο τα πορνοευρω μας θέλουν και τίποτα παραπάνω.. ΥΓ( την Άννα που πήρα είναι πάντα ευδιάθετη κ χαμογελαστή 1η φορά την είδα )

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Καλύτερα μυστη μου να έγραφες μόνο αυτές που χαιρέτισαν λιγότερες είναι. Μόνο τα πορνοευρω μας θέλουν και τίποτα παραπάνω.
ντάξ, δε θα σκάσουμε κιόλας άμα δε μας μιλάνε, εγώ το χω πει...έχω αισθήματα, λεφτά αισθήματα και άμα λάχει παράγω θυματα! Ότι θέλουν και ανάλογα την κατάσταση!

Τελευταία τροποποίηση:

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
185
Πόντοι
0
Υπάρχει κανείς να πάμε τσάρκα παρέα, ξεμεινα μόνος σήμερα!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.769
Πόντοι
11.096
Καλά ρε μαλάκα τι τις κάνεις; Τις παρακολουθεις; Πώς έχουν πέσει όλες αυτές πάνω σου; :cheesy::buck2::grin::kneel:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.927
Πόντοι
28.636
Πολλά συγχαρικια στα παλικάρια που ενημερώνουν παντός καιρού.

Ο Sir Jason, το αγχολυτικό Xanax κείμενο, ανάλυση αμπελοσοφια επιστρέφει. Για να μην σπαμαρω, ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή, τα Χρονικά του Sir Jason. Που ήταν ο σκληρός καριόλης? Πως και γιατί αρραβωνιάστηκε την πουτανα Βουλγάρα? Γιατί χάλασε ο γάμος? Που ήταν τόσο καιρό ο Sir? Αυτά και αλλά πολλα + ενημέρωση έρχεται σύντομα στις οθόνες σας.
Πόσες άλλες μαλακίες θα γράψω?

Έρχομαι...
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

:kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
Λεβέντες της παρέας, Τζανίνα από Φωκαίας, έχουμε νέα της ? την έχει δει κανένας τελευταία? θα περάσει καθόλου από το μαγαζάκι της ?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Καλά ρε μαλάκα τι τις κάνεις; Τις παρακολουθεις; Πώς έχουν πέσει όλες αυτές πάνω σου; :cheesy::buck2::grin::kneel:
για αρχή...μένω πολύ κεντρικά και θα εκπλαγεις με το Πόσες απ' αυτές μένουν τρυγυρω, και άλλες που δεν ανέφερα. Επίσης εγώ ψωνίζω Λίντλ λιοσίων, πάρα πολλές απ' αυτές ψωνίζουν εκεί, ΚΑΙ τσατσαδες άρα πέφτω πάνω τους και εκεί. Ένα άλλο γεγονός είναι ότι πολλές απ' αυτές είναι "γνωστές"/"φίλες" μη σου πω και συγγενείς, ετσι κάποιες φορές τις έχω δει και 2-2. Επίσης κυκλοφορώ πολύ και κυκλοφορώ πεζός! Τέλος οκ κυκλοφορώ και στις πιάτσες...Ε αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
για αρχή...μένω πολύ κεντρικά και θα εκπλαγεις με το Πόσες απ' αυτές μένουν τρυγυρω, και άλλες που δεν ανέφερα. Επίσης εγώ ψωνίζω Λίντλ λιοσίων, πάρα πολλές απ' αυτές ψωνίζουν εκεί, ΚΑΙ τσατσαδες άρα πέφτω πάνω τους και εκεί. Ένα άλλο γεγονός είναι ότι πολλές απ' αυτές είναι "γνωστές"/"φίλες" μη σου πω και συγγενείς, στα κάποιες φορές τις έχω δει και 2-2. Επίσης κυκλοφορώ πολύ και κυκλοφορώ πεζός! Τέλος οκ κυκλοφορώ και στις πιάτσες...Ε αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω...
Ισχυουν ολα αυτα.Κ μεατακινουνται κτλ.μπορουν να μενουν οπουδηποτε κ να ψωνιζουν οπουδηποτε,δεν εχει καμια διαφορα το τι κανουν εκτος οικου με οσα κανουμε εμεις.Απλα τις βλεπουμε και ντυμενες και κρινουμαι αν μας αρεσουν πραγματικα κτλ.Μου θυμησες στη Λιοσιων που ναι απεναντι η σταση παιωνιου,βγαινει η τσατσα παει ψωνιζει ξαναγυρναει,ε δε γινεται να μη δεις,λογικο ειναι,δε κανουν τιποτα διαφορετικο,απλα πηραν υπεραξια λες και κατι εγινε που τις πετυχαμε και εξω,εμενα ιδιες μου φαινονται,αδιαφορε εντος,αδιαφορες εκτος,λογικο να ζουν κοντα στη δουλεια,βολευονται.Το ιδιο ισχυει κ ισχυε παλια για οσες ζουνσαν κ ζουν Μενιδι κ αλλες περιοχες,εγω συμφωνω μαζι σου.Αν τις ξερει καποιος φατσικα σιγουρα μπορει να τις αναγνωρισει οπουδηποτε γτ οντως κυκλοφορουν αναμεσα μας κ οσοι δε τις ξερουμε δε τις αναγνωριζουμε τις βλεπουμε ως ''καθημερινες''.εμενα μαρεσει στα στενα των μπουρδελων οταν σκανε μυτη η περνανε

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
6
Like
1.060
Πόντοι
360
Πριν κάτι μέρες είπα ότι θα αργήσει η επόμενη επίσκεψη ωστόσο ο φίλος από επαρχία με έπεισε να πάμε. Στοχευμενη κατάθεση λοιπόν 2η βάρδια νωρίς το απόγευμα Βικτωρία και Φώκαιας 19 με Λίζα. Νιώθω κάθε φορά που τη βλέπω ότι είναι η 30αρα της διπλανής πόρτας. Ο φίλος ήθελε να περάσει κάπου που θα είναι σίγουρα καλά και παρότι του πρότεινα Λίζα δε ήθελε ούτε και Κατερίνα που δουλεύει στον ίδιο οίκο μιας και έχει περάσει 4 φορές μαζί της.Του πρότεινα λοιπόν Για Άννα στη Χωματιανου ισόγειο όπου του πήρε ακαπ πιπα και ακουγα τις κραυγές της όσο τη πηδαγε. Δεύτερη μου κατάθεση Αλίσα στην ίδια οδό στον όροφο ,ξανθιά κοντή με γυμνασμένο σώμα. Πολύ καλή ακαπ πίπα,έδινε φιλιά στο σώμα και στα 4 στήθηκε καλά. Δε συγκρατήθηκε και πέρασε και ο φίλος μου μαζί της, βγήκε και αυτός χαρούμενος.

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
6
Like
1.060
Πόντοι
360
Στη συνέχεια είπαμε να κατηφορίσουμε προς Μεταξουργείο μιας και έχουμε 3 χρόνια να πάμε ενώ δεν έχουμε κάνει ποτέ καμία κατάθεση. Δεν είχαμε πάει γιατί όσες φορές πήγαμε παλαιότερα δε μας άρεσε σχεδόν καμία ενώ σχεδόν όλα βρωμαγαν.Είδαμε μερικά ενώ κάποιες που βγήκαν θεωρώ ότι άξιζαν το 10ρικο.Επειδη δε ήθελα να φύγω με την απορία μιας και όπως είπα δε είχα ξαναμπεί στο Μετάξι πέρασα με μια Άννα ΓυφτοΑλβανιδα ,δε θυμάμαι αριθμό αλλά πρέπει να ήταν στην Ιάσωνος. ΌΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΉΘΕΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΠΙΠΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΙΓΚΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΑ, ΞΕΝΈΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΎΜΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΚΑΙ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ....ΤΙ ΦΆΣΗ?ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΆΤΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ.... ΟΚ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΑΛΛΆ ΑΥΤΟ ΧΑΛΊ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ...Πάντως γενικότερα ένιωθα μια αηδία όχι τόσο με τόσους Πακι και λαθρο στο Μεταξου, αλλά κυρίως λόγω μυρωδιών . Δε νομίζω ότι θα ξαναπεράσω ποτέ από Μεταξι τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον και ίσως μόνο για καυλαντα.
Υ.Γ με έφαγε ο φίλος μου ότι υπάρχουν memes από Τσιλι Καφενείο με έναν γκει αληθωρο τσατσο που είδαμε Μεταξου, ξέρω ότι είναι άχρηστη πληροφορία αλλά λέω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να του φύγει η απορία.
Αυτά, καλά να περνάτε, καλά γαμήσια και μακριά από φόλες σαν την αντίστοιχη δική μου.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.107
Πόντοι
35.948

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
6
Like
1.060
Πόντοι
360
Μάλλον με τη φολΆννα στο Ιάσονος 30β πέρασες.
Ήταν 2 οίκοι πάντως σε ένα διάδρομο στα δεξιά,εγώ μπήκα στο πρώτο. Δεν είχα διαβάσει και καμιά ενημέρωση ή κριτική είναι η αλήθεια δεν το είχα στο νου μου οτι θα περάσω εξάλλου.

torosidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Κριτικές
6
Like
506
Πόντοι
300
Skinny που να γουστάρει παίζει αυτήν την περίοδο κάπου;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.107
Πόντοι
35.948
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom