Σκεφτόμουν να περάσω με την Ντιάνα γιατί μου έμοιασε λίγο με την Veronica Leal στο πιο ευρωπέ και με +10-15 χρόνια πάνω της
αλλά ήθελα κάτι μουναρέ, οπότε πήγα στον μουναροτσολιά την Λίζα στη Φωκαίας αλλά δυστυχώς μόλις είχε μπει στο δωμάτιο και δεν ψηνόμουν να περιμένω. Οπότε πήγα δίπλα στην ισάξιά της την Μαρίνα την Ρωσίδα να δοκιμάσω για πρώτη φορά
Τσατσά: -από δω η Μαρίνα μας. Όμορφος εσύ, όμορφη και αυτή, γιατί δεν περνάς;
Reuzel: -άντε θα μπω αν και φαίνεται λίγο ξινή
Τσατσά: -γιατί εσύ τι νομίζεις ότι είσαι; Ούτε αυτή χαμογελάει, ούτε εσύ. Μόνο εγώ
Reuzel: -δίκιο έχεις
Περιμένοντας να έρθει συνειδητοποίησα ότι είχε και άλλο δωμάτιο πριν από εμένα οπότε πέριμενα 10 λεπτά και άλλα 5 που ίσως φρεσκαριζόταν
Μπήκε μέσα και αφού χαιρετηθήκαμε της είπα ότι δε θέλω σεχ αλλά μόνο ποδολαγνεία
Reuzel: -καλύτερα, έ;
Μαρίνα: -και για σένα, και για μένα
Μου είπε να την καθοδηγήσω όπως μου αρέσει και έβαλα τα ρωσσικά πατούσια της με τα ανοιχτόχρωμα βαμμένα νύχια στο πρόσωπο μου. Έπαιρνα δυνατές σνιφιές αλλά δυστυχώς δε μύριζαν. Έπαιρνε όμως και αυτή πολλές πρωτοβουλίες. Έπαιζε τα πόδια της πάνω στο πρόσωπό μου και μετά άρχιζε να μου μαλακίζει το πουλί με το ένα πόδι. Γρήγορα της έβαλα και το 2ο και ξεκίνησε μια αξιοπρεπή ποδομαλακία όσο εγώ τη χούφτωνα. Κοντά στο 10λεπτο άρχισα να χύνω συντριβάνια με εκείνη να εντυπωσιάζεται με την ποσότητα και να μη σταματάει το έργο της μέχρι να τελειώσω και να της πω το οκ. Κάποια φλόκια πήγανε πάνω μου ενώ άλλα στα πόδια της. Πήγε να πάρει μωρομάντηλα αλλα την σταμάτησα
Reuzel: -μπορώ να γλείψω τα πόδια σου;
Μαρίνα: -ναι. Καθάρισέ τα εσύ (με τη γλώσσα σου)
Για κάποιο λόγο τα χύσια μου ήταν φουλ γλυκά. Είμαι σίγουρος ότι θα άρεσαν και στη Μαρίνα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, τα πουλάω και σε βαζάκια
Από όσο πρόλαβα και μπόρεσα να δω, δεν είδα κάποια παραφωνία πάνω της, πχ ελιές, σπυριά, σημάδια κλπ. Έχει απαλό δέρμα αλλά πατούσες όχι και τόσο. Δε πειράζει όμως, το μη τέλειο καμιά φορά είναι πιο ωραίο. Ξέχασα να ρωτήσω αλλά με το έμπειρο μάτι μου τις πατούσες της τις έκοψα γύρω στο 37-38 νούμερο. Ίσως επανέλθω μελλοντικά για να επιβεβαιώσω
Σκουπίστηκε, αποχαιρετηθήκαμε και έφυγε