Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (21 μέλη και 207 επισκέπτες)

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.570
Πόντοι
4.646
εχω γαμησει Νελλυ πριν περιπου κανα χρονο,μετα απο στενο μαρκαρισμα Περδικας 3 που με ειχε κανει μπλοκ στην πορτα , μετα απο πρηξοπουτσι της ειπα οκ,θα περασω με την κοπελα τελικα,ελα να μου δειξεις το δωματιο,μετα απο συντομη χαμουρευτικη στα ορθια,σηκωμα της κλασσικης φλοραλ φουστας που φοραει και καρφωμα 5-6 ψωλιες στην δουλεμενη αλλα ψιλοαξυριστη μουνα της,μου ειπε να μην χυσω αλλα να κρατηθω για να γαμησω την πουτανα,fluffer φαση,ψιλοτιμια η θειτσα,την αλλη φορα θα της την πεσω για κωλοτρυπα:smoke::confused::confused::confused:
Ακάποτα τον έβρεξες, μύστη μου? :rockon:

Giovannisss

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, κατέβηκα πρόσφατα Αθήνα και θέλω να επισκεφθώ κάποια κορίτσια, Μεταξουργείο δεν πλησιάζω ( δεν θέλω να κολλήσω κάτι ), στη Φυλής υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Σας ευχαριστώ όλους

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.450
Πόντοι
5.436
Πλέον μπορούν να σε διώξουν αν δεν γουστάρουν λέγοντας ότι θέλουν, το έχω παρατηρήσει και στα studio αυτό και ακόμη έχουν και προσβλητική συμπεριφορά. Το κάνουν επίτηδες για να μας χαλάσουν την ψυχολογία.
Μήπως όμως φταίμε κι εμείς καμιά φορά; Αυτές μεροκάματο θέλουν, τι συμφέρον έχουν να μας χαλάσουν την ψυχολογία; Έχεις δίκιο βέβαια ότι υπάρχουν και κάποιες που ρίχνουν πόρτα επειδή έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ αλλά πόσες να είναι αυτές;

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Καλησπέρα μύστες! Πείτε καμιά καλή μιλφαρα να δροσιστούμε!!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους, κατέβηκα πρόσφατα Αθήνα και θέλω να επισκεφθώ κάποια κορίτσια, Μεταξουργείο δεν πλησιάζω ( δεν θέλω να κολλήσω κάτι ), στη Φυλής υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Σας ευχαριστώ όλους

Τύπε να κολλήσεις μπορείς από παντού…εγώ την έπαθα (ευτυχώς χωρίς να μπλέξω άσχημα) από μη εκδιδόμενη.

Απλά πήγαινε σε κάποια κοπέλα που σαρεσει και κάντα όλα με προφύλαξη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
Ζήλεψα και αποψε κατα τις 23:30 στο Ιασωνος 20γ (ασανσερ) οπου δουλευε η Αφροδιτη...Εστησα το Λατινο-αλογο στα 4 οπως ακριβως φαινεται στο μινι βιντεακι .... Ηταν η δευτερη φορα που την πηρα...Τι κοριτσαρος ειναι αυτος ρε μαγκες.....Χαλαλι αμα τελικα βρει γαμπρο ή εστω εναν νταβα να τον παντρευτει να δουλευει εδω για πολυ καιρο, μην μας φυγει....

Επισης να δωσω και μια πληροφορια με καθε επιφυλαξη....μιλησα με την τσατσα την Ναντια απο Ιασωνος 1α ισογειο...Αυτο το Σαββατο 26/07 επιστρεφει η μιλφαρα Τατιανα...θα δουλευει 12:00 - 18:00 περιπου στο Ιασωνος 1α ισογειο....Ετσι μου ειπε η Ναντια....ειναι νωρις βεβαια ακομα αλλα απο οτι φαινεται επιστρεφει συντομα η σουπερ μιλφαρα....ολοι οι αγαπουληδες της (και γω μαζι χαχαχα) να τσεκαρουμε αυτο το Σαββατο...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Screenshot_20250723_065559.jpg

Θα συμφωνήσω για Αφροδίτη,δοκίμασε και τις άλλες δύο που αναφέρω

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.583
Πόντοι
3.491

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.194
Πόντοι
35.948

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Screenshot_20250723_065559.jpg

Θα συμφωνήσω για Αφροδίτη,δοκίμασε και τις άλλες δύο που αναφέρω
Η Νικολ στο Ιασωνος 44 εχει δοκιμαστει πολυ καλη ψηλη γυναικαρα απο Κολομβια εχω γραψει και κριτικη....τωρα η Ιζαμπελα για να ειναι Ι32 διαδρομος ευθεια θα παιρνει λογικα 15 ευρω....θα δουμε

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.785
Πόντοι
8.445
Και εδώ δεν άντεξα και έγινε η κατάθεση

Με το που Μπαίνω μέσα Αντίκρισα ένα άγγελο της Victoria secret

Μουνάρα ψηλή μελαχρινή λεπτό στεγνό σώμα μοντελε στήθος φυσικό τριάρι πράσινα μάτια αυτό το μουνί ούτε σε γραφείο το έχω γαμήσει το όνομα της δεν το συγκράτησα

Λέω στην τσατσά 1 ώρα την θέλω και άλλαξε σεντόνια

Πληρώνω και μπαίνω μέσα

Το τι έγινε μέσα δεν περιγράφεται πίπα Χωρίς προφυλακτικό φοβερή μέχρι το λαρύγγι σεξ σε όλες τις στάσεις πραγματικά η γκόμενα έδωσε ρεσιτάλ συμμετοχής

Γαμήσει μουνί κώλο σε ό,τι στάση θες γλωσσόφιλα όμορφα με τρομερό πάθος δεν παραπονέθηκε πουθενά αντιθέτως ήταν εκεί και το έδειχνα με κάθε τρόπο

Την έχυσα δύο φορές στο στόμα της και τα κατάπιε με ευχαρίστηση

Και εκεί μαζί μου τελείωσε την βάρδια της

Πραγματικά πέρασα εξαιρετικά Και από τη χαρά μου τις άφησα και ένα πενηντάρικο τιπς
Μακάρι να είναι εκεί και αύριο γιατί θα πάω σίγουρα ξανά

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
IMG_9223.jpeg

Ποιο μαγαζί είναι αυτό; Όνομα κοπέλας;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
H Ιζαμπέλα είναι η Ανέτα
από διδύμου; Την είχα δει φιλιπιδου αλλά δεν συγκράτησα όνομα
Το είχα ξαναγράψει, εργαζόταν ώς "Chanel" (Σανέλ) στο Περδίκα 1 όροφος για αρκετό καιρό, παίζει από το Πάσχα, τώρα εδώ και 1 μήνα + που έφυγε η Ναόμι πήρε την θέση της στον οίκο.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom