Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.540
- Πόντοι
- 1.336
Έφυγε πάντως, οπότε και να ήθελεςΕυχαριστώ μύστη μου, σήμερα όμως παίζει άλλη βόλτα..![]()
Έφυγε πάντως, οπότε και να ήθελεςΕυχαριστώ μύστη μου, σήμερα όμως παίζει άλλη βόλτα..![]()
Έλα ντε.. Δηλαδή και να ήμουν ήδη εκεί απλά θα τα λέγαμε λίγο με τη σοκολάτα στο δρόμο πριν φύγειΕίναι που τον ειδοποίησες έγκαιρα...
Είχε γύρω στα 50 λεπτά. Αλλά μπορεί και να συνέχιζε 2ηΕίναι που τον ειδοποίησες έγκαιρα...
Σιγά ρε....Άργησες χαρακτηριστικά και δημιουργείς και ασάφειες περί 2ης βάρδιας...
Θα έπαιρνα τις εισπράξεις, τύπε.Είσαι τυχερός που όταν βγήκες από το δωμάτιο δεν σε περίμενε στο σαλόνι ο φίλος της ή ο αδελφός της!
Αν το έκανε αυτό κάποιος στην αδελφή σου, εσύ πώς θα αντιδρούσες;
Το ίδιο παθαίνω αν πάω κέντρο για βόλτα..Τελικά δεν είναι να κατεβαίνω καθόλου στο κέντρο διότι μπαίνω πάντα σε πειρασμό. σήμερα που πέρασα το μεσημέρι για άλλες δουλειές μου μπήκε το μικρόβιο.
Εν τω μεταξύ είναι μεγαλύτερο απ όσο θα πρεπε.. Λες και τη φίλησε ο Jay Z84 στο ισόγειο η Κορίνα με το τατουάζ μανίκι και το φιλί τατού στον κώλο (cringe).
Έμμυ;59 στον όροφο 2 λατίνες, η μία αρκετά δυνατή εμφανισιακά.
Πρέπει να δεις την Ταλία αν δεν έτυχε..Φωκαίας
27 Στον όροφο είχε 3 λατίνες αλλά δεν κάθισα να τις δω μιας και ήταν στα δωμάτια.
Καρίνα ίσως, σαν ρολό χοιρινό γεμιστό..25 Στον όροφο είχε δύο λατίνες, εκ των οποίων η μία ήταν χοντρή και δεν θέλω να τη θυμάμαι
Πολύ ωραίο...19 Λίζα. Τι γυναικάρα που είναι ρε πούστη μου. Χαραμίζεται εκεί μέσα.
Ισχύει..Πραγματικά εκτιμήστε τι γυναικάρες γαμάτε με 20 ευρώ και κόψτε την κλάψα.
Σαφάρι γίνεται στην Αφρική φίλε μου.. Προσωπικά από εκεί θέλω..Τέτοιες τιμές δεν παίζουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη, απλώς πρέπει να γίνει σαφάρι στη Μολδαβία και την Ουκρανία, όχι στη σκατολατινική Αμερική.
Μυστη μου, στο 67, 69 και 71?Το ίδιο παθαίνω αν πάω κέντρο για βόλτα..Αν και συνήθως πρώτα πάω στα μαγαζάκια..
Εν τω μεταξύ είναι μεγαλύτερο απ όσο θα πρεπε.. Λες και τη φίλησε ο Jay Z
Έμμυ;
Πρέπει να δεις την Ταλία αν δεν έτυχε..
Καρίνα ίσως, σαν ρολό χοιρινό γεμιστό..
Πολύ ωραίο...
Ισχύει..
Σαφάρι γίνεται στην Αφρική φίλε μου.. Προσωπικά από εκεί θέλω..
Να έχουμε περισσότερες σοκολατένιες επιλογές
Τι πραγμα;Μυστη μου, στο 67, 69 και 71?
Αν ξέρεις ποιες είναι με ονόματαΤι πραγμα;
Είναι γνωστή φολάρα η Μαρία.Φάγαμε την φολιτσα μας από Μαρία Φώκαιας 86α Τσέχα από όσο λέει, αλβανοφατσα την έκοψα. Υπεραπλο πρόγραμμα η πίπα της καλή αλλά δεν άφηνε περιθώρια να την ακουμπήσεις πουθενά, λίγο ρογα εγλειψα και την καθάρισε κατευθείαν με ένα μωρομαντιλο, στον αγώνα έκλεβε σε όλες τις στάσεις και έλεγε ότι την πονούσα, αφού δεν έβλεπα προκοπή μου πρότεινε να μου κάνει τουερκ και εγώ να τελειώσω με μαλακια.... Τι το ήθελε έκανα χαλιά και αυτή και το κρεβάτι και σηκώθηκε μες στα νεύρα. Μου πέταξε ένα μωρομαντιλο και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει τπτ..
Ps σόρρυ στον επόμενο αλλά δεν άντεξα να μην της κάνω την μαλακια
Μαύρο στις φόλεςΕίναι γνωστή φολάρα η Μαρία.
Έχουν γράψει πάρα πολλοί για τις φόλες που ασύστολα μοιράζει...
Το έχει το όνομα μάλλον, άλλη μια Μαρία ήταν με τις βυζάρες αλλά δεν θυμάμαι εάν ήταν σε αυτό ή το δίπλα. Φόλα ξε φόλα για το παλμαρέ καλή ήταν αλλά δεν ξαναπάωΕίναι γνωστή φολάρα η Μαρία.
Έχουν γράψει πάρα πολλοί για τις φόλες που ασύστολα μοιράζει...
Καλησπέρα μάγκες! Είχα μεγάλη ανάγκη σήμερα να γλύψω τα αλβανικά δαχτυλάκια του κοντοπούτανου της Άντζελας αλλά κατά τις 5 παρά που πήγα (Περδίκα & Μ. Αλεξάνδρου πάνω) δεν ήταν. Ήταν η Μία, πρέπει να είναι η κοπέλα-φόλα στην οποία έχουν αναφερθεί συναγωνιστές εδώ. Νεαρή κοπέλα, ομορφούλα, αδύνατη, με κατσαρά μαύρα μαλλιά πιασμένα. Μπήκε δωμάτιο κι άρχισε να βάζει τζελ και ήρθε στο κρεβάτι χωρίς να βγάλει σουτιέν, διατάσσοντάς με να ξαπλώσω (για να μη φτάνω να πιάνω μάλλον) κι έβαλε καπότα σε μισοπεσμένο πουλί για μια πίπα έτσι κι έτσι.
Το κάζο ερχόταν ολοταχώς, οπότε έριξα την πρόταση βόμβα: της πρότεινα να της δώσω 5 ευρώ επιπλέον και να της γλύψω τα ποδαράκια. Δεν είχε αντίρρηση. Μάγκες, από τα πιο όμορφα, καλοσχηματισμένα και μαλακά πατουσάκια, 37-38 νούμερο, αλλά και πολύ βρώμικα. Δεν μύριζαν καθόλου, αλλά είχαν διάφορα μαύρα σημεία εδώ κι εκεί, ενώ διέκρινα και ένα μικρό πένθος σε κάποια νύχια. Τέλος πάντων, προχώρησα σε ένα σπατουλάρισμα-καθαρισμό, όχι βαθύ όμως, και το τέλος ήρθε σε κανονική στάση με το ένα της πόδι στη μάπα μου.
Την επόμενη φορά, αν θα υπάρξει, θα πάρω μαζί μου διάφορα καθαριστικά προϊόντα ώστε να ασχοληθώ περισσότερη ώρα με τα ποδαράκια της![]()
12/07/25
Στις 15:30
1η βάρδια
Φωκαίας
![]()
Φιλιππίδου
- 7α: Στέλλα
- 9: Κατερίνα
- 13 δεξιά: Σόνια
- 17α: Ξένια
- 17β: Μόνικα, Κλεοπάτρα
- 19: Λίζα
- 25α: Σαμάνθα, Ρόζα
- 25β: Σάρα, Μόνικα
- 27β: Κατερίνα, Εμμανουέλα
- 27 πάνω: Λούνα, Ρούμπαι, Μέλανι. Τάλια μετά τις 20:00
Φυλής
Διδύμου
- 74 δεξιά: Άννα
- 74 αριστερά: Ιλόνα, Σάρα
- 59 κάτω: Βάνα
- 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
- 61: Άντζελα
- 65α: Χριστίνα Ρουμάνα, Μπέκυ
- 65β: Χριστίνα Τσέχα, Κάτια
- 84α: Κορίνα
- 86α: Άννα
- 67: Σάρα, Ντιάνα
- 69α: Νικόλ
- 71β: Μία, Ντιάνα
- 71α: Σάρα, Τζούλια, και άλλη μία
- 27: Τάνια
2η βάρδια
Λιοσίων
Φωκαίας
Φιλιππίδου
- 17α: Μιχαέλα
Αγκύρας
Φυλής
![]()
- 56: Αντρέα, Μερλίνα
- 66δ: Έμμυ, Αμάντα
- 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
- 61: Σίσσυ, Γιασμίν
- 65α: Χριστίνα
- 65β: Μπιούτι, Κορίνα
- 84α: Ράνια
- 67: Έλλη
- 71β: Κατερίνα
- 71α: Μπέλλα, Αντονέλλα
Ρώτησα συνολικά 10 κοπέλες για κατούρημα και έτρωγα σερί άκυρα, αλλά δε πτοήθηκα. 4 απο αυτές δεχτήκανε. Το πρώτο τουμπανάκι ήθελε +10 ευρώ αλλά εγώ ήθελα τζάμπα οπότε συνέχισα την έρευνα και βγήκα κερδισμένος αφού βρέθηκε μία που δε ζήτησε έξτρα, αντιθέτως δέχτηκε αμέσως με χαμόγελο
R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι
R: -τώρα;
R: -να έρθω σε μισή ώρα καλύτερα;
Π: -οκ
Έφυγα και πήγα άραξα σε ένα σημείο να περάσει η ώρα...
...Επιστρέφω στον οίκο, μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω να έρθει το πουτανί. Παρεμπιπτόντως είναι η πιο πρόσχαρη πουτάνα που έχω συναντήσει εντός δωματίου. Με ρωτάει που τα θέλω, της λέω στο στόμα και ξαπλώνω στο πάτωμα. Σκουατάρει, την προσαρμόζω στο ύψος που θέλω και αρχίζει να αμολάει τα καυτά κατουράκια της ενώ ταυτόχρονα έκρυβε το πρόσωπό της με τα χέρια της σαν να ντρεπόταν. Άχου τοοΑφού τελείωσε, σηκώθηκα και της έκανα την επόμενη ερώτηση
R: -μπορείς να με χέσεις ;
Π: -οκ, αλλά δε μπορώ τώρα
R: -θες να το κανονίσουμε για κάποια άλλη μέρα που θα μπορείς;
Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική γιατί φοβόταν μήπως δε μου αρέσει αλλά αφού τη διαβεβαίωσα, δέχτηκε. Εντωμεταξύ όσο μιλούσε εκείνη, εγώ χούφτωνα και μύριζα το απαλό κορμί της σαν σκύλος
Αφού προγραμματίσαμε το ραντεβού για κατούρημα και χέσιμο, με ευχαρίστησε και έφυγε. Δεν ανέφερε κάτι για έξτρα λεφτά, οπότε μάλλον τζάμπαΤην επόμενη φορά βλέπω να με πληρώνουν κιόλας
![]()
Φεύγοντας ρώτησα και άλλες 3, από τις οποίες δέχτηκαν οι 2. Αυτή που αρνήθηκε ήταν η Ράνια
Μπήκα μπας και ήταν άδειο το σαλόνι και καταφέρω να τη ρωτήσω. Ήταν 2 άτομα αλλά ευτυχώς ο ένας έφυγε και ο άλλος μπήκε στο δωμάτιο, και έτσι μπόρεσα να της πω να έρθει κοντά μου
Reuzel: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Ράνια: -όχι, δε μπορώ
Reuzel: -εντάξει
![]()
Αν κάποιος αγαπούλης, καλός πελάτης έχει κατουρηθεί από το κορίτσι, να ενημερώσει