Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (12 μέλη και 141 επισκέπτες)

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Άργησες χαρακτηριστικά και δημιουργείς και ασάφειες περί 2ης βάρδιας...
Σιγά ρε.... :rolleyes:
Η Μπέκυ όταν κάνει 2η βάρδια συνήθως πάει σερί από πρώτη.
Άμα έφυγε δε θα ξαναπάει.
Επίσης ξέρω ότι μέχρι Σάββατο θα ήταν αυτή τη βδομάδα.. :wink::cool2:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
Είσαι τυχερός που όταν βγήκες από το δωμάτιο δεν σε περίμενε στο σαλόνι ο φίλος της ή ο αδελφός της!

Αν το έκανε αυτό κάποιος στην αδελφή σου, εσύ πώς θα αντιδρούσες;
Θα έπαιρνα τις εισπράξεις, τύπε. :rockon::hi:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Τελικά δεν είναι να κατεβαίνω καθόλου στο κέντρο διότι μπαίνω πάντα σε πειρασμό. Τον τελευταίο καιρό τα είχα κόψει τα μπουρδέλα μιας και έχω μπλέξει σε μία εντελώς χαλαρή φάση με μια 45αρα, όμως σήμερα που πέρασα το μεσημέρι για άλλες δουλειές μου μπήκε το μικρόβιο.
Βρήκα μία που είχα καιρό να περάσω μαζί της και τη γάμησα σαν σκύλα, την πέταξα στο κρεβάτι και σφυροκοπούσα για ώρα. Ο ιδρώτας και η ανάσα της με καύλωνε ακόμα περισσότερο, ενώ βγαίνοντας από το μπουρδέλο σκέφτηκα πως ποτέ δεν θα σταματήσω.

Είδα τα εξής:

Άγκυρας
12: Αναστασία και Μερσίνη.
9: Όλγκα και Ντάρια.

Φειδιππίδου
Ισόγειο: Βαλέρια και Αννέτα. Η δεύτερη παίζει με διαφορετικό όνομα απ'όταν ήταν στη Διδύμου.
Όροφος: Καριολίνα και Κορίνα. Έχει φακλανέψει η πρώτη. Όσο ήμουν στο μπουρδέλο παίχτηκε και παράνομη φάση στο σαλόνι αλλά δεν θα τη γράψω διότι διαβάζουν αρκετοί ρουφιάνοι. Μπράβο στην πρώτη πάντως, η δεύτερη ήταν πολύ αρνητική. Μου βγήκε και ηθικολόγος μη χέσω.

Φυλής
109: Στο ισόγειο ένα πρεζόνι (κυριολεκτικά), νομίζω Άννα. Στον όροφο μια ταλαιπώρημενη milf με καστανό μαλλί και σκληρό πρόσωπο.
84 όροφος: Στον όροφο η Άννα τάι, στο ισόγειο η Κορίνα με το τατουάζ μανίκι και το φιλί τατού στον κώλο (cringe).
74: Στο δεξί κλασικά η αλβανίδα Άννα, στο αριστερό δύο μολδαβές φακλάνες. Για τα μπάζα.
71: Στον όροφο είχε 3 εκ των οποίων η μία ήταν η Μία. Κάποια από τις τρεις είχε χαλκά στη μύτη, κάτι που με τρελαίνει, αλλά δεν πάω με φολολατίνες συχνά. Στο ισόγειο μία εντελώς αδιάφορη λατίνα, όμως την έβλεπα πρώτη φορά και πρέπει να ήταν καινούρια.
69: Στον όροφο μία όμορφη μελαχρινή, νομίζω Κάτια; Αλλά δεν είμαι σίγουρος, την έχω δει αρκετές φορές. Έχει ωραίο μουτράκι. Στο ισόγειο η Βίκυ, έχει χάσει πάλι τα κιλά και ξαναγίνεται άνθρωπος.
67: Δύο μπαζάκια, τα έβλεπα για πρώτη φορά. Η μία λατίνα με ψεύτικο κώλο και βυζιά, η άλλη πιο προσεγμένη και μάλλον ανατολική.
65: Στο ισόγειο η Χριστίνα με μια μελαχρινή milf νομίζω και αυτή Κάτια. Στον όροφο η Μπέκυ με την άλλη Χριστίνα που είναι γεμάτη τατουάζ.
61: Η Κρητικοπούλα μας.
59: Στο ισόγειο η Βάνα και στον όροφο 2 λατίνες, η μία αρκετά δυνατή εμφανισιακά.

Φωκαίας
27: Στο ισόγειο η Κατερίνα με την Εμανουέλα. Στον όροφο είχε 3 λατίνες αλλά δεν κάθισα να τις δω μιας και ήταν στα δωμάτια.
25: Στον όροφο είχε δύο λατίνες, εκ των οποίων η μία ήταν χοντρή και δεν θέλω να τη θυμάμαι, η άλλη λεγόταν Σαμάνθα. Βγήκε σεμνά και ταπεινά στο σαλόνι. Με καύλωσε μιας και ήταν λευκή, όμως μου περισσεύουν τα λεφτά για να τα ρίχνω σε φόλες.
19: Λίζα. Τι γυναικάρα που είναι ρε πούστη μου. Χαραμίζεται εκεί μέσα.
17β: Η Κλεοπάτρα μαζί με μία ψυχρή ξανθιά milf που φόραγε στρογγυλά γυαλιά.
9: Στο ένα η Κατερίνα, στο άλλο η Στέλλα (μάλλον λόγω του σκαμπό).

Χωματιανού
Στο ισόγειο η Όλγα και στον όροφο μία αδιάφορη Λατίνα.

Λιοσίων
Στο αριστερό είχε μία κοντοπίθαρη αδιάφορη λατίνα, νομίζω Λαρίσα. Στο άλλο είχε μόνο μία στο δωμάτιο, νομίζω Σάρα. Δεν περίμενα να τη δω.

Βέργας
2: Αλεξάνδρα
3: 4 πουτάνες, όλες αδιάφορες και βαρετές.
6: Στον όροφο η Αναστασία. Στο υπόγειο δεν μου άνοιγαν.
7: Στον όροφο 2 gilfs, στο υπόγειο μία νεαρή μπουλντόζα και η mature Anna.

Όσα δεν ανέφερα θα ήταν κλειστά.
Πραγματικά εκτιμήστε τι γυναικάρες γαμάτε με 20 ευρώ και κόψτε την κλάψα.
Τέτοιες τιμές δεν παίζουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη, απλώς πρέπει να γίνει σαφάρι στη Μολδαβία και την Ουκρανία, όχι στη σκατολατινική Αμερική.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Τελικά δεν είναι να κατεβαίνω καθόλου στο κέντρο διότι μπαίνω πάντα σε πειρασμό. σήμερα που πέρασα το μεσημέρι για άλλες δουλειές μου μπήκε το μικρόβιο.
Το ίδιο παθαίνω αν πάω κέντρο για βόλτα.. :confused: Αν και συνήθως πρώτα πάω στα μαγαζάκια.. :cool2::2funny:
84 στο ισόγειο η Κορίνα με το τατουάζ μανίκι και το φιλί τατού στον κώλο (cringe).
Εν τω μεταξύ είναι μεγαλύτερο απ όσο θα πρεπε.. Λες και τη φίλησε ο Jay Z
59 στον όροφο 2 λατίνες, η μία αρκετά δυνατή εμφανισιακά.
Έμμυ; :erection:
Φωκαίας
27 Στον όροφο είχε 3 λατίνες αλλά δεν κάθισα να τις δω μιας και ήταν στα δωμάτια.
Πρέπει να δεις την Ταλία αν δεν έτυχε..
25 Στον όροφο είχε δύο λατίνες, εκ των οποίων η μία ήταν χοντρή και δεν θέλω να τη θυμάμαι
Καρίνα ίσως, σαν ρολό χοιρινό γεμιστό.. :turkydance:
19 Λίζα. Τι γυναικάρα που είναι ρε πούστη μου. Χαραμίζεται εκεί μέσα.
Πολύ ωραίο...
Πραγματικά εκτιμήστε τι γυναικάρες γαμάτε με 20 ευρώ και κόψτε την κλάψα.
Ισχύει..
Τέτοιες τιμές δεν παίζουν πουθενά αλλού στην Ευρώπη, απλώς πρέπει να γίνει σαφάρι στη Μολδαβία και την Ουκρανία, όχι στη σκατολατινική Αμερική.
Σαφάρι γίνεται στην Αφρική φίλε μου.. Προσωπικά από εκεί θέλω.. :2funny:
Να έχουμε περισσότερες σοκολατένιες επιλογές

Boy23$$48

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Το ίδιο παθαίνω αν πάω κέντρο για βόλτα.. :confused: Αν και συνήθως πρώτα πάω στα μαγαζάκια.. :cool2::2funny:

Εν τω μεταξύ είναι μεγαλύτερο απ όσο θα πρεπε.. Λες και τη φίλησε ο Jay Z

Έμμυ; :erection:

Πρέπει να δεις την Ταλία αν δεν έτυχε..

Καρίνα ίσως, σαν ρολό χοιρινό γεμιστό.. :turkydance:

Πολύ ωραίο...

Ισχύει..

Σαφάρι γίνεται στην Αφρική φίλε μου.. Προσωπικά από εκεί θέλω.. :2funny:
Να έχουμε περισσότερες σοκολατένιες επιλογές
Μυστη μου, στο 67, 69 και 71?

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
16
Like
1.043
Πόντοι
371
Καλησπέρα στην παρέα
Λεω να κατέβω σήμερα στην 3η βάρδια αλλά δεν ξέρω καμία γιατί δεν έχω κατέβει πουε τέτοια ώρα αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της
ειρήνης αλκ113 και υπηρεσίες της Άννας φ11 η Ναταλία φωκ27
Και αν βγει και ρομαντική δεν θα με χαλάσει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Φάγαμε την φολιτσα μας από Μαρία Φώκαιας 86α Τσέχα από όσο λέει, αλβανοφατσα την έκοψα. Υπεραπλο πρόγραμμα η πίπα της καλή αλλά δεν άφηνε περιθώρια να την ακουμπήσεις πουθενά, λίγο ρογα εγλειψα και την καθάρισε κατευθείαν με ένα μωρομαντιλο, στον αγώνα έκλεβε σε όλες τις στάσεις και έλεγε ότι την πονούσα, αφού δεν έβλεπα προκοπή μου πρότεινε να μου κάνει τουερκ και εγώ να τελειώσω με μαλακια.... Τι το ήθελε έκανα χαλιά και αυτή και το κρεβάτι και σηκώθηκε μες στα νεύρα. Μου πέταξε ένα μωρομαντιλο και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει τπτ..
Ps σόρρυ στον επόμενο αλλά δεν άντεξα να μην της κάνω την μαλακια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.334
Πόντοι
24.596
:alivedick::alivedick::alivedick:
Μεταμεσονυχτια παρτουζα Ιασονος 30 οροφος,με Ζωη,παλαιμαχη Αλβανη,ξανθο βαμμενο μαλλι,πετιτ,εχει παρει καποια κιλα,δηλωνει 33 χρονων εδω και 5-10 χρονια:embarrased:
Δωματιο τυπου παραπηγμα σε παραγκουπολη στην Λαχωρη,κολλημενη βρωμα παντου που δεν βγαινει ουτε με εργοταξιακο κομπρεσερ,βουλωμενος νιπτηρας με νερο,σταχτες,κατουρα,επιπλο με καθρεπτη που φτιαχνοταν καποια μεσαιωνικη γραια,κανει δουλεια ομως κατα τη διαρκεια του γαμησιου,αν μπορεσεις να διακρινεις μεσα απο τους τονους σκονης και θαμπαδας.
Εφαγε δυο πουτσες ταυτοχρονα επι 20λεπτο,καποιες αυτοματοποιημενες αποπειρες για ψιλοκλεψιμο η κ΄λειδωμα αποκρουστηκαν επιτυχως:smoke:
Στα μειον η αρνητικη απαντηση στην προτροπη να βαλει και τις δυο ψωλες μαζι στην δουλεμενη μουνοτρυπα της:angry:
Ουτε να λαρρυγγωσει μπορεσε:new_shocked:παρολη την πιεση του κεφαλιου της να τους εξαφανισει μεχρι ριζα:undecided:
τσατσος συμπαθης και τιμιος
συμπερασματικα αδειαζει επιτυχως αρχιδια αλλα εχει και ροπη προς κλεψιμο αν βρει εδαφος:embarrased:
:confused::confused::confused:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.097
Πόντοι
35.948
Φάγαμε την φολιτσα μας από Μαρία Φώκαιας 86α Τσέχα από όσο λέει, αλβανοφατσα την έκοψα. Υπεραπλο πρόγραμμα η πίπα της καλή αλλά δεν άφηνε περιθώρια να την ακουμπήσεις πουθενά, λίγο ρογα εγλειψα και την καθάρισε κατευθείαν με ένα μωρομαντιλο, στον αγώνα έκλεβε σε όλες τις στάσεις και έλεγε ότι την πονούσα, αφού δεν έβλεπα προκοπή μου πρότεινε να μου κάνει τουερκ και εγώ να τελειώσω με μαλακια.... Τι το ήθελε έκανα χαλιά και αυτή και το κρεβάτι και σηκώθηκε μες στα νεύρα. Μου πέταξε ένα μωρομαντιλο και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να πει τπτ..
Ps σόρρυ στον επόμενο αλλά δεν άντεξα να μην της κάνω την μαλακια
Είναι γνωστή φολάρα η Μαρία.
Έχουν γράψει πάρα πολλοί για τις φόλες που ασύστολα μοιράζει...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.247
Πόντοι
42.528

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Είχα μεγάλη ανάγκη σήμερα να γλύψω τα αλβανικά δαχτυλάκια του κοντοπούτανου της Άντζελας αλλά κατά τις 5 παρά που πήγα (Περδίκα & Μ. Αλεξάνδρου πάνω) δεν ήταν. Ήταν η Μία, πρέπει να είναι η κοπέλα-φόλα στην οποία έχουν αναφερθεί συναγωνιστές εδώ. Νεαρή κοπέλα, ομορφούλα, αδύνατη, με κατσαρά μαύρα μαλλιά πιασμένα. Μπήκε δωμάτιο κι άρχισε να βάζει τζελ και ήρθε στο κρεβάτι χωρίς να βγάλει σουτιέν, διατάσσοντάς με να ξαπλώσω (για να μη φτάνω να πιάνω μάλλον) κι έβαλε καπότα σε μισοπεσμένο πουλί για μια πίπα έτσι κι έτσι.

Το κάζο ερχόταν ολοταχώς, οπότε έριξα την πρόταση βόμβα: της πρότεινα να της δώσω 5 ευρώ επιπλέον και να της γλύψω τα ποδαράκια. Δεν είχε αντίρρηση. Μάγκες, από τα πιο όμορφα, καλοσχηματισμένα και μαλακά πατουσάκια, 37-38 νούμερο, αλλά και πολύ βρώμικα. Δεν μύριζαν καθόλου, αλλά είχαν διάφορα μαύρα σημεία εδώ κι εκεί, ενώ διέκρινα και ένα μικρό πένθος σε κάποια νύχια. Τέλος πάντων, προχώρησα σε ένα σπατουλάρισμα-καθαρισμό, όχι βαθύ όμως, και το τέλος ήρθε σε κανονική στάση με το ένα της πόδι στη μάπα μου.

Την επόμενη φορά, αν θα υπάρξει, θα πάρω μαζί μου διάφορα καθαριστικά προϊόντα ώστε να ασχοληθώ περισσότερη ώρα με τα ποδαράκια της :confused:

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Είναι γνωστή φολάρα η Μαρία.
Έχουν γράψει πάρα πολλοί για τις φόλες που ασύστολα μοιράζει...
Το έχει το όνομα μάλλον, άλλη μια Μαρία ήταν με τις βυζάρες αλλά δεν θυμάμαι εάν ήταν σε αυτό ή το δίπλα. Φόλα ξε φόλα για το παλμαρέ καλή ήταν αλλά δεν ξαναπάω

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336

12/07/25

Στις 15:30

1η βάρδια

Φωκαίας

1752352419793.png

• : Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 13 δεξιά: Σόνια
  • 17α: Ξένια
  • 17β: Μόνικα, Κλεοπάτρα
  • 19: Λίζα
  • 25α: Σαμάνθα, Ρόζα
  • 25β: Σάρα, Μόνικα
  • 27β: Κατερίνα, Εμμανουέλα
  • 27 πάνω: Λούνα, Ρούμπαι, Μέλανι. Τάλια μετά τις 20:00
Φιλιππίδου
  • 11α: Βαλέρια, Σάρα
  • 11β: Καρολίνα, Κορίνα
Φυλής
Διδύμου
  • 27: Τάνια

2η βάρδια

Λιοσίων
  • 73α: Μαριάννα, Λαρίσα, Σάρα
  • 73β: Έμμυ, Έλλη, Στέφανυ, Καταλίνα
Φωκαίας
  • 17α: Μιχαέλα
Φιλιππίδου
  • 11α: Νικόλ, Ιζαμπέλα
  • 11β: Νάταλι, Μιχαέλα
Αγκύρας
  • 12α: Ήρα
  • 9: Ντάρια, Όλγα
Φυλής

1752352264952.png

• 56: Αντρέα, Μερλίνα
  • 66δ: Έμμυ, Αμάντα
  • 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
  • 61: Σίσσυ, Γιασμίν
  • 65α: Χριστίνα
  • 65β: Μπιούτι, Κορίνα
  • 84α: Ράνια
  • 67: Έλλη
  • 71β: Κατερίνα
  • 71α: Μπέλλα, Αντονέλλα
Ρώτησα συνολικά 10 κοπέλες για κατούρημα και έτρωγα σερί άκυρα, αλλά δε πτοήθηκα. 4 απο αυτές δεχτήκανε. Το πρώτο τουμπανάκι ήθελε +10 ευρώ αλλά εγώ ήθελα τζάμπα οπότε συνέχισα την έρευνα και βγήκα κερδισμένος αφού βρέθηκε μία που δε ζήτησε έξτρα, αντιθέτως δέχτηκε αμέσως με χαμόγελο

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -ναι
R: -τώρα;
R: -να έρθω σε μισή ώρα καλύτερα;
Π: -οκ

Έφυγα και πήγα άραξα σε ένα σημείο να περάσει η ώρα...

...Επιστρέφω στον οίκο, μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω να έρθει το πουτανί. Παρεμπιπτόντως είναι η πιο πρόσχαρη πουτάνα που έχω συναντήσει εντός δωματίου. Με ρωτάει που τα θέλω, της λέω στο στόμα και ξαπλώνω στο πάτωμα. Σκουατάρει, την προσαρμόζω στο ύψος που θέλω και αρχίζει να αμολάει τα καυτά κατουράκια της ενώ ταυτόχρονα έκρυβε το πρόσωπό της με τα χέρια της σαν να ντρεπόταν. Άχου τοο :kiss-mark: Αφού τελείωσε, σηκώθηκα και της έκανα την επόμενη ερώτηση

R: -μπορείς να με χέσεις;
Π: -οκ, αλλά δε μπορώ τώρα
R: -θες να το κανονίσουμε για κάποια άλλη μέρα που θα μπορείς;

Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική γιατί φοβόταν μήπως δε μου αρέσει αλλά αφού τη διαβεβαίωσα, δέχτηκε. Εντωμεταξύ όσο μιλούσε εκείνη, εγώ χούφτωνα και μύριζα το απαλό κορμί της σαν σκύλος

Αφού προγραμματίσαμε το ραντεβού για κατούρημα και χέσιμο, με ευχαρίστησε και έφυγε. Δεν ανέφερε κάτι για έξτρα λεφτά, οπότε μάλλον τζάμπα :happy: Την επόμενη φορά βλέπω να με πληρώνουν κιόλας
Γλομπέος.gif

Φεύγοντας ρώτησα και άλλες 3, από τις οποίες δέχτηκαν οι 2. Αυτή που αρνήθηκε ήταν η Ράνια

Μπήκα μπας και ήταν άδειο το σαλόνι και καταφέρω να τη ρωτήσω. Ήταν 2 άτομα αλλά ευτυχώς ο ένας έφυγε και ο άλλος μπήκε στο δωμάτιο, και έτσι μπόρεσα να της πω να έρθει κοντά μου

Reuzel: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Ράνια: -όχι, δε μπορώ
Reuzel: -εντάξει

d9luxe-crying.gif

Αν κάποιος αγαπούλης, καλός πελάτης έχει κατουρηθεί από το κορίτσι, να ενημερώσει

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Καλησπέρα μάγκες! Είχα μεγάλη ανάγκη σήμερα να γλύψω τα αλβανικά δαχτυλάκια του κοντοπούτανου της Άντζελας αλλά κατά τις 5 παρά που πήγα (Περδίκα & Μ. Αλεξάνδρου πάνω) δεν ήταν. Ήταν η Μία, πρέπει να είναι η κοπέλα-φόλα στην οποία έχουν αναφερθεί συναγωνιστές εδώ. Νεαρή κοπέλα, ομορφούλα, αδύνατη, με κατσαρά μαύρα μαλλιά πιασμένα. Μπήκε δωμάτιο κι άρχισε να βάζει τζελ και ήρθε στο κρεβάτι χωρίς να βγάλει σουτιέν, διατάσσοντάς με να ξαπλώσω (για να μη φτάνω να πιάνω μάλλον) κι έβαλε καπότα σε μισοπεσμένο πουλί για μια πίπα έτσι κι έτσι.

Το κάζο ερχόταν ολοταχώς, οπότε έριξα την πρόταση βόμβα: της πρότεινα να της δώσω 5 ευρώ επιπλέον και να της γλύψω τα ποδαράκια. Δεν είχε αντίρρηση. Μάγκες, από τα πιο όμορφα, καλοσχηματισμένα και μαλακά πατουσάκια, 37-38 νούμερο, αλλά και πολύ βρώμικα. Δεν μύριζαν καθόλου, αλλά είχαν διάφορα μαύρα σημεία εδώ κι εκεί, ενώ διέκρινα και ένα μικρό πένθος σε κάποια νύχια. Τέλος πάντων, προχώρησα σε ένα σπατουλάρισμα-καθαρισμό, όχι βαθύ όμως, και το τέλος ήρθε σε κανονική στάση με το ένα της πόδι στη μάπα μου.

Την επόμενη φορά, αν θα υπάρξει, θα πάρω μαζί μου διάφορα καθαριστικά προϊόντα ώστε να ασχοληθώ περισσότερη ώρα με τα ποδαράκια της :confused:

Η Άντζελα δουλεύει και στο Ιασωνος 30 υπόγειο τα πρωινά μερικές φορές, τις Κυριακές πάντα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067

12/07/25

Στις 15:30

1η βάρδια

Φωκαίας

1752352419793.png

• : Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 13 δεξιά: Σόνια
  • 17α: Ξένια
  • 17β: Μόνικα, Κλεοπάτρα
  • 19: Λίζα
  • 25α: Σαμάνθα, Ρόζα
  • 25β: Σάρα, Μόνικα
  • 27β: Κατερίνα, Εμμανουέλα
  • 27 πάνω: Λούνα, Ρούμπαι, Μέλανι. Τάλια μετά τις 20:00
Φιλιππίδου
  • 11α: Βαλέρια, Σάρα
  • 11β: Καρολίνα, Κορίνα
Φυλής
Διδύμου
  • 27: Τάνια

2η βάρδια

Λιοσίων
  • 73α: Μαριάννα, Λαρίσα, Σάρα
  • 73β: Έμμυ, Έλλη, Στέφανυ, Καταλίνα
Φωκαίας
  • 17α: Μιχαέλα
Φιλιππίδου
  • 11α: Νικόλ, Ιζαμπέλα
  • 11β: Νάταλι, Μιχαέλα
Αγκύρας
  • 12α: Ήρα
  • 9: Ντάρια, Όλγα
Φυλής

1752352264952.png

• 56: Αντρέα, Μερλίνα
  • 66δ: Έμμυ, Αμάντα
  • 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
  • 61: Σίσσυ, Γιασμίν
  • 65α: Χριστίνα
  • 65β: Μπιούτι, Κορίνα
  • 84α: Ράνια
  • 67: Έλλη
  • 71β: Κατερίνα
  • 71α: Μπέλλα, Αντονέλλα
Ρώτησα συνολικά 10 κοπέλες για κατούρημα και έτρωγα σερί άκυρα, αλλά δε πτοήθηκα. 4 απο αυτές δεχτήκανε. Το πρώτο τουμπανάκι ήθελε +10 ευρώ αλλά εγώ ήθελα τζάμπα οπότε συνέχισα την έρευνα και βγήκα κερδισμένος αφού βρέθηκε μία που δε ζήτησε έξτρα, αντιθέτως δέχτηκε αμέσως με χαμόγελο

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
R: -τώρα;
R: -να έρθω σε μισή ώρα καλύτερα;
Π: -οκ

Έφυγα και πήγα άραξα σε ένα σημείο να περάσει η ώρα...

...Επιστρέφω στον οίκο, μπαίνω στο δωμάτιο και περιμένω να έρθει το πουτανί. Παρεμπιπτόντως είναι η πιο πρόσχαρη πουτάνα που έχω συναντήσει εντός δωματίου. Με ρωτάει που τα θέλω, της λέω στο στόμα και ξαπλώνω στο πάτωμα. Σκουατάρει, την προσαρμόζω στο ύψος που θέλω και αρχίζει να αμολάει τα καυτά κατουράκια της ενώ ταυτόχρονα έκρυβε το πρόσωπό της με τα χέρια της σαν να ντρεπόταν. Άχου τοο :kiss-mark: Αφού τελείωσε, σηκώθηκα και της έκανα την επόμενη ερώτηση

R: -μπορείς να με χέσεις ;
Π: -οκ, αλλά δε μπορώ τώρα
R: -θες να το κανονίσουμε για κάποια άλλη μέρα που θα μπορείς;

Στην αρχή ήταν λίγο διστακτική γιατί φοβόταν μήπως δε μου αρέσει αλλά αφού τη διαβεβαίωσα, δέχτηκε. Εντωμεταξύ όσο μιλούσε εκείνη, εγώ χούφτωνα και μύριζα το απαλό κορμί της σαν σκύλος

Αφού προγραμματίσαμε το ραντεβού για κατούρημα και χέσιμο, με ευχαρίστησε και έφυγε. Δεν ανέφερε κάτι για έξτρα λεφτά, οπότε μάλλον τζάμπα :happy: Την επόμενη φορά βλέπω να με πληρώνουν κιόλας
Γλομπέος.gif

Φεύγοντας ρώτησα και άλλες 3, από τις οποίες δέχτηκαν οι 2. Αυτή που αρνήθηκε ήταν η Ράνια

Μπήκα μπας και ήταν άδειο το σαλόνι και καταφέρω να τη ρωτήσω. Ήταν 2 άτομα αλλά ευτυχώς ο ένας έφυγε και ο άλλος μπήκε στο δωμάτιο, και έτσι μπόρεσα να της πω να έρθει κοντά μου

Reuzel: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Ράνια: -όχι, δε μπορώ
Reuzel: -εντάξει

d9luxe-crying.gif

Αν κάποιος αγαπούλης, καλός πελάτης έχει κατουρηθεί από το κορίτσι, να ενημερώσει

Εσυ μου έριξες το πατίνι μου χαμω ? θα σου κάμω μύνηση.
Στείλε πμ τα κορίτσια που κατουράνε.. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom