Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (26 μέλη και 172 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Τυπε δεν τρολαρω..
και εγω που περασα πριν λίγο για επαναληπτικό κωλογαμησι βρηκα τον οικο με φραγή εισερχομένων πελατών !
20250702_200726.jpg

Παρακολουθησα ομως μια λυγεροκορμη λατίνα με υπεροχο πάτο και τωρα ειμαι δωμάτιο και την περιμένω την καύλα.

Screenshot_20250702_200938_Gallery.jpg
που είσαι τρελε...η πόρτα πάνω ανοιχτή είναι αλλά όντως θεοκλειστο στο κάτω Μπελλα μες τα νεύρα Στελλα και Μαρία στα 15 Μαρια και γαμω με ένα κίτρινο δίχτυωτο...αλλά ο τόπος ζεχνει με πιάσε η κοιλιά μ...

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.848
Πόντοι
736
Άγνωσται αι βουλαί των πορνιδίων.

Πέρα από την πλάκα, εγω έψαχνα την Λατίνα Λίλη, την λευκόσαρκη, χοντρή, που μου είπε ο Στάμος ότι δουλεύει πλέον στο Ι43, @@
Αλλα αφού ριχα κατέβει την Ιάσωνος και βαριόμουν να ξανανέβπρος αναζήτηση, έδωσα τα 15€ και πήρα την "Ελληνίδα" Ιωάννα με το φουλ πρόγραμμα , πολύ μέτρια πράγματα, προσπάθησε λίγο να αποφύγει πράγματα γιατί με πέρασε για άμαθο , αλλά τελικά τον έφαγε, το μόνο ωραίο αντικειμενικά πάνω της είναι το βυζί που σε άλλο κορμί θα ήταν κορυφή, την συστήνω μόνο άμα έχετε μεγάλη ανάγκη πρωκτικό και όρεξη να κυνηγάτε την τρύπα

Στα μόνα άλλα σπίτια που μπήκα, Ι27 όντως η Ναταλία στην θέση της και Μ.Α.21 "Γιούλη?" Δεν την είδα , ρώτησα για την Λίλη και έφυγα.
Δούλευε και η Στέλλα/Αμιρά ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.358
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α 2 λατίνες (είχε και 3η πού άλλαζε),Εύα και Λούνα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Μερλινα και Αντρέα λατίνες ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α κλειστο.

Φυλής 66δ Εμμι μαυρουλα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72α δεξιά κλειστο.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Ιλονα, ανακοινώθηκε

Φυλής 59 ισόγειο 3 λατίνες Βαλερία,Άννα και Σισσυ, όλες σε απλό πρόγραμμα, ένα respect στη τσατσά που πέρασε έναν πιτσιρικα που μετρούσε τα ψιλά και έβγαιναν 16 ευρώ.

Φυλής 59 όροφος 2 λατίνες Σοφία και Τανια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 2 λατίνες,Γιασμην κσι η άλλη Σοφία, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλης 65α & 65β κλειστά.

Φυλής 84α Τζουλι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α Μαρία η "Τσεχα",με ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό και Άννα Ταϊ, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 86β Άννα μελαχρινή πολύ κοντή και λεπτή στο πρόσωπο φέρνει στη Πενελοπε Κρουζ, μικρό βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 67 Έλενα/Αντινα, απλό πρόγραμμα και Σάρα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Εμμα και Νικόλ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 71 2 λατίνες Αντωνελα, με ελεύθερο στοματικό και Βικτώρια, απλό πρόγραμμα και η Ελληνορουμανα Κατερίνα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α 2 λατίνες Άννα και Λούνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό, η Άννα με +20 κάνε και πρωκτικο.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Διογένους Λαερτίου λοιπόν.
Πήγαινα β' Λυκείου και μια μέρα μπαίνω απόγευμα καλοκαίρι μέσα κάθομαι κ σκάει ένα πλάσμα 18-19 κοκκινομάλα με μπούκλες με φακιδούλες στο πρόσωπο. Μοντέλο θα λέγαμε για τότε. Δίνω παράβολο μπαίνω περιμένω κ σκάει η μικρή. 2η μέρα μου λέει ψυθιριστά και έχει γίνει παντζάρι.
Θαμνάκι από κάτω, εγλυψα και έφερνε ΤΑ υγρά ή μικρή.
Προφυλακτικό μια στάση κ λίγο πριν χύσω κάνει ντου η ασφάλεια ! Βαβούρα φωνές έξω , τα χρειάστηκα !
Σταματάω, της λέω να φύγει βγαίνει, την μάζεψαν (καρφωτή 100%) και σε 3' βγήκα κι εγώ.
Με ειρωνεύτηκαν τα ταγάρια οι βλάχοι (προφορά Θεσπρωτίας) και έφυγα χωρίς να μου ζητήσουν ταυτότητα.
Έφερνε ωραίες γυναίκες πάντως.

Πρέπει να βγω μια μέρα κ θα φωτογραφίσω ότι θυμάμαι κ έχει απομείνει.
@Μήτσος Μπάμπολας @Elganador πρέπει να γίνει η συνάντηση παίδες !
Κ μάλιστα κάπου που να έχει γκόμενες και να μας ακούν τα πουτανακια
Πρέπει οπωσδήποτε να κανονίσουμε συνάντηση κορυφής:grouphug: οι τρείς μας με Elga.

Έχουμε πολλές πορνοιστορίες να πούμε κ φυσικά θα κάτσουμε εκεί που θα μας ακούνε άτακτα πορνίδια:cool2:

Περιμένουμε το δικό σου πράσινο φως κ φύγαμε!!!

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φυλής 54α 2 λατίνες (είχε και 3η πού άλλαζε),Εύα και Λούνα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Μερλινα και Αντρέα λατίνες ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α κλειστο.

Φυλής 66δ Νίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Εμμι μαυρουλα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72α δεξιά κλειστο.

Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Ιλονα, ανακοινώθηκε

Φυλής 59 ισόγειο 3 λατίνες Βαλερία,Άννα και Σισσυ, όλες σε απλό πρόγραμμα, ένα respect στη τσατσά που πέρασε έναν πιτσιρικα που μετρούσε τα ψιλά και έβγαιναν 16 ευρώ.

Φυλής 59 όροφος 2 λατίνες Σοφία και Τανια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 2 λατίνες,Γιασμην κσι η άλλη Σοφία, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλης 65α & 65β κλειστά.

Φυλής 84α Τζουλι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α Μαρία η "Τσεχα",με ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό και Άννα Ταϊ, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 86β Άννα μελαχρινή πολύ κοντή και λεπτή στο πρόσωπο φέρνει στη Πενελοπε Κρουζ, μικρό βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 67 Έλενα/Αντινα, απλό πρόγραμμα και Σάρα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Εμμα και Νικόλ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 71 2 λατίνες Αντωνελα, με ελεύθερο στοματικό και Βικτώρια, απλό πρόγραμμα και η Ελληνορουμανα Κατερίνα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α 2 λατίνες Άννα και Λούνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό, η Άννα με +20 κάνε και πρωκτικο.
Η τσατσά στο φ59 ισόγειο όντως είναι καλό άτομο, μου το έχει αποδείξει και εμένα σε άλλες στιγμές

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom