29/06/25Πήγα πάλι σήμερα, με μοναδική προϋπόθεση να μπω στο δωμάτιο μόνο αν παιχτεί χέσιμο. Πήγα στην ίδια με χθές...
Την ρώτησα αν μπορεί και μου είπε να πάω σε μισή ώρα. Επιστρέφω, ξεκινάμε με κατούρημα το οποίο είχε πάλι πολύ ωραία γεύση, και μετά της λέω για χέσιμο. Προσπαθεί ντροπαλά... ζορίζεται... αλλά τίποτα
R:- να έρθω πάλι μετά; Σε 1 ή μισή ώρα. Μπας και
Π:- οκ, έλα σε μισή ώρα
..Επιστρέφω στη μικρή, τη ρωτάω πριν μπω στο δωμάτιο αν είναι έτοιμη και μου λέει ναι. Την περιμένω και μόλις μπαίνει ξαπλώνω στο πάτωμα και της λέω να μου τα δώσει στο στόμα. Πρέπει να πέρασαν 6-7 λεπτά προσπάθειας χωρίς αποτέλεσμα
R: -αν είναι να φύγω και να πάρω τα λεφτά πίσω
Π: -όχι, δε θα δεχτούν
Εγώ είχα νευριάσει σκεπτόμενος ότι πέταξα ένα 20ρικο και με τα πολλά κάνει μία τελευταία προσπάθεια. Βλέπω να ξεπροβάλλει κάτι και ανοίγω το στόμα. Μου τα έδινε και στο ενδιάμεσο μασούσα μήπως κάνω χώρο για να δεχτώ την επόμενη φουρνιά.
Την μυρωδιά την ξέρετε. Γεύση; Γάμησέ τα... Πάρε τη μυρωδιά, βάλτην στο στόμα σου και κατάπιε την. Κάπως έτσι... Η σύσταση ήταν μέτρια, ούτε σκληρά ούτε και νερό. Η ποσότητα ήταν περίπου 2πλάσια ή 3πλάσια από αυτά της 10/05
Σηκώθηκα και άρχισα να μασάω και να καταπίνω με επιτυχία ό,τι είχε απομείνει στο στόμα μου ενώ εκείνη μου ζήταγε τα λεφτά
Π: -θα μου δώσεις τα λεφτά;
R: -Κάτσε να ανασυγκροτηθώ
...
Πήρε τα 30€, τα έβαλε στο σουτιέν της και έφυγε
...
Λέω να κάνω ένα reset στα φετίχ και να ξεκινήσω πάλι με απαλή ποδολαγνεία και μασχαλολαγνεία. Θα δω...
[/ISPOILER]