Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (19 μέλη και 168 επισκέπτες)

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
185
Πόντοι
1
Κριμα εκει στο Ι37 πριν κανα διμηνο ειχε τα δυο Ρουμανικα κοντοπουτανα την Αννα και την Λαρισσα στα 10 ευρω....μπορει ο οικος να ηταν σκατα αλλα τουλαχιστον ειχε αυτες τις δυο καυλιτσες...τωρα ειναι εκει αυτο το ψωνιο η Βανεσσα που ζηταει και 15 και ολα τα Πακια την προσκυνανε....

Κριμα εκει στο Ι37 πριν κανα διμηνο ειχε τα δυο Ρουμανικα κοντοπουτανα την Αννα και την Λαρισσα στα 10 ευρω....μπορει ο οικος να ηταν σκατα αλλα τουλαχιστον ειχε αυτες τις δυο καυλιτσες...τωρα ειναι εκει αυτο το ψωνιο η Βανεσσα που ζηταει και 15 και ολα τα Πακια την προσκυνανε....
Εγώ μια φορά δοκίμασα Βανέσσα κ Λάρισσα ωραία μουνάκια κ τά δύο αλλά στο δωμάτιο ή μια ήταν κάτω του μετρίου κ ή άλλη φόλα.Την Άννα δεν έχω δοκιμάσει μήπως ξέρεις που μπορώ να τήν βρω;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Μικρη βόλτα στο Μετάξι λόγο απουσίας χρόνου από δουλειές και έχουμε
Ι 30 α Άντζελα
Ι 30 β ένα ξανθό milf που παρουσιάστηκε γυμνό

Μαλλον δεν μπήκες καν σε αυτούς τους οίκους...

Η Άντζελα ηταν στο Περδικα 1 οροφος και στο Ιασωνος 30α ειναι η Μαρια με τα τατουάζ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.232
Πόντοι
32.758
Τύπε @Μητσεισαι τυχερός κι εγώ άτυχος.
Πήγες με Καμήλα και πέρασες καλά ενώ εγώ έφαγα φόλα.
Πήγες παρτούζα με Αναστασία και Άννα στο Κωνσταντινουπόλεως 116Α πήγα πριν λίγο και μου είπαν ότι δεν κάνουν παρτούζα.
Περιμένω να τριτώσει το κακό.
Τελικά ρεφαρησα στο Μ.Α 28 υπόγειο με ωραία παρτουζίτσα.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
16
Like
1.043
Πόντοι
371
Ρε παίδες θέλω ένα φοβερό ακαποτο να λιώσω. 2- 3 προτάσεις? Πλένουν άραγε το στόμα τους με κάνα Listerine στο ενδιάμεσο? Σκέφτομαι να το ζητάω ζωντανά μπροστά μου. Αν πλένονται τελικά είμαστε εντάξει από γονόρροια, κονδυλώματα κλπ?? Οι γνώσεις και οι συμβουλές σας ανεκτίμητες.
Ακαποτο μπουκι εννοείς;;;
Η φικι. Φιλιά;;;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Τύπε @Μητσεισαι τυχερός κι εγώ άτυχος.
Πήγες με Καμήλα και πέρασες καλά ενώ εγώ έφαγα φόλα.
Πήγες παρτούζα με Αναστασία και Άννα στο Κωνσταντινουπόλεως 116Α πήγα πριν λίγο και μου είπαν ότι δεν κάνουν παρτούζα.
Περιμένω να τριτώσει το κακό.
Τελικά ρεφαρησα στο Μ.Α 28 υπόγειο με ωραία παρτουζίτσα.
Έτσι είναι τα σπιτάκια κ οι τσούρκες μύστη μου...
Τώρα μπορεί να ατυχήσω εγώ εκεί που εσύ πέρασες σούπερ!
Υ.Γ. Στο Κ166 ισόγειο η Άννα θέλει αλώβητο το δεκάρικο (όπως μου είπαν, χωρίς διασταύρωση) κ γι' αυτό γίνονται μπερδέματα με τις παρτούζες!

Gim52

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
135
Πόντοι
0
Ρε παίδες θέλω ένα φοβερό ακαποτο να λιώσω. 2- 3 προτάσεις? Πλένουν άραγε το στόμα τους με κάνα Listerine στο ενδιάμεσο? Σκέφτομαι να το ζητάω ζωντανά μπροστά μου. Αν πλένονται τελικά είμαστε εντάξει από γονόρροια, κονδυλώματα κλπ?? Οι γνώσεις και οι συμβουλές σας ανεκτίμητες.
Η μόνη που πλένει το στόμα είναι η Φωτηνη ιασ 44 όροφος μετά της τρεις το μεσημέρι

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.232
Πόντοι
32.758
Έτσι είναι τα σπιτάκια κ οι τσούρκες μύστη μου...
Τώρα μπορεί να ατυχήσω εγώ εκεί που εσύ πέρασες σούπερ!
Υ.Γ. Στο Κ166 ισόγειο η Άννα θέλει αλώβητο το δεκάρικο (όπως μου είπαν, χωρίς διασταύρωση) κ γι' αυτό γίνονται μπερδέματα με τις παρτούζες!
Τυπαρα μου έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες πλακίτσα κάνω.
Τώρα για την Άννα αν είναι έτσι όπως τα λες ,για μένα έχει δίκιο και φταίει το μαγαζί και θα σου πω το γιατί.
Από το εικοσάρικο που δίνουμε ,η κοπέλα παίρνει 10και τα άλλα 10 μοιράζονται χωρίς να γνωρίζω το ποσοστό, υπηρεσία και μαγαζί.
Άρα όταν παίρνουμε παρτούζα με 30 ευρώ παίρνουν από 10 τα δύο κορίτσια και το άλλο δεκάρικο υπηρεσία και μαγαζί και είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Το 40 είμαι σίγουρος κι ας μην το έχω ρωτήσει είναι απληστία του μαγαζιού που θέλει να μοιραστεί εικοσάρικο αντί για δεκάρικο.
Το αποτέλεσμα οταν ζητάει 40 είναι ότι δεν περνάει ο πελάτης. Οπότε και τα κορίτσια χάνουν και το μαγαζί. Ενώ με τα 30 όλοι είναι κερδισμένοι, μαζί και ο πελάτης.
Ας καταλάβουν λοιπόν ότι δεν είμαστε μαλάκες και ότι δεν θα πληρώσουμε νταβατζηλίκια επειδή έτσι τους συμφέρει.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Χαχαχαχαχ, δες τι έχω γράψει, χαχαχαχαχ, την πέτυχα 1ος στη βάρδια και έφαγα την αρχική μούργα πάνω πάνω, περιμένω να διαβάσω κριτική να δώ.
Αν διαβάσεις, πρώτος πρώτος την πέτυχα εγώ, προχθές το βράδυ .
Έγραψα εδώ σχετικά!
:hi:
Που την ειδατε ρε παιδια?Δε μπορεσα να βρω τα λεγομενα σας απο οταν την ανακαλυψατε.Να φανταστω βραδυνη?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Τυπαρα μου έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες πλακίτσα κάνω.
Τώρα για την Άννα αν είναι έτσι όπως τα λες ,για μένα έχει δίκιο και φταίει το μαγαζί και θα σου πω το γιατί.
Από το εικοσάρικο που δίνουμε ,η κοπέλα παίρνει 10και τα άλλα 10 μοιράζονται χωρίς να γνωρίζω το ποσοστό, υπηρεσία και μαγαζί.
Άρα όταν παίρνουμε παρτούζα με 30 ευρώ παίρνουν από 10 τα δύο κορίτσια και το άλλο δεκάρικο υπηρεσία και μαγαζί και είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Το 40 είμαι σίγουρος κι ας μην το έχω ρωτήσει είναι απληστία του μαγαζιού που θέλει να μοιραστεί εικοσάρικο αντί για δεκάρικο.
Το αποτέλεσμα οταν ζητάει 40 είναι ότι δεν περνάει ο πελάτης. Οπότε και τα κορίτσια χάνουν και το μαγαζί. Ενώ με τα 30 όλοι είναι κερδισμένοι, μαζί και ο πελάτης.
Ας καταλάβουν λοιπόν ότι δεν είμαστε μαλάκες και ότι δεν θα πληρώσουμε νταβατζηλίκια επειδή έτσι τους συμφέρει.
Ολόσωστος:thumbsup:
Πολλές φορές (δεν ξέρω για το συγκεκριμένο σπίτι) τα αφεντικά πάνε να βγάλουν τη διαφορά μεταξύ 30€ κ 40€ από τα ποσοστά των κοριτσιών, χωρίς να θυσιάσουν ευρώ:s&m_1:
Στο τέλος χάνουν όλοι με τις κοντόφθαλμες πρακτικές...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Τώρα , live , δεν μπορώ να βρω κώλο, πήγα για Ιβανα , δεν θα πάει δουλειά είπε η Τάνια.
Στέλλα δεν πάω με φολιασε τις προάλλες, πάω δίπλα για Κατερίνα, μέσα στα νεύρα ήταν , γκρίνια, έφυγα δεν ρίσκαρα, να δούμε αν είναι η Σόνια σε οίστρο.

Vag2765

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Η Λίκα που δούλευε πρωϊ στο βέργας 7στο κάτω ξέρει κανείς που βρίσκεται;

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
537
Πόντοι
21
το μονο που κανει το λιστεριν και το στοματικο διαλυμα ειναι να μη μυριζει πουτσιλα το στομα. τιποτα παραπανω

blooddead

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
143
Πόντοι
1.020
Εγινε καταθεση πριν λιγες μερες στην Νταρια Κολωνου 30α. Δεν ξερω αν αλλη κοπελα ειναι τοσα χρονια σταθερα και στον ιδιο οικο οσο αυτη.:hi:Απο το 2012 που ξεκινησα εκει ηταν..

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Πέρασα από Φυλής 67 για Νταϊάνα που κάποιος ανέφερε για κωλαρα αλλά έκλειναν! Πήγα πάνω όροφο που ήταν όντως η νικολ που λέγαμε ! Αδυνατισμένη σαν να ομόρφυνε αλλά 3 δωμάτια! Θα είναι κι απόγευμα στον ίδιο οίκο μέχρι 23.00!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Τώρα , live , δεν μπορώ να βρω κώλο, πήγα για Ιβανα , δεν θα πάει δουλειά είπε η Τάνια.
Στέλλα δεν πάω με φολιασε τις προάλλες, πάω δίπλα για Κατερίνα, μέσα στα νεύρα ήταν , γκρίνια, έφυγα δεν ρίσκαρα, να δούμε αν είναι η Σόνια σε οίστρο.
Φάε το 20ρικο σουβλάκια καλύτερα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom