Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (20 μέλη και 142 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Ναι ρε τυπε και εγώ το ίδιο σκέφτομαι ! Αλλά εγώ έχω το εξής ερώτημα : στο Μεταξουργείο που βλέπεις κάτι τύπους να κυκλοφορούνε κοπέλα (προφανώς πάμε κάπου ) και είτε ζευγάρι είναι είτε πρώτα ραντεβού είτε φίλοι , συνάδελφοι κλπ τι την περνάνε την κοπέλα μέσα από το Μεταξουργείο στα μπουρδέλα ρε γαμω το κέρατο μου!!! Και δεν μιλάω για κάτι στούκας φασαιεσ η με ξυρισμένα κεφάλια κοπέλες οπως αυτές απέναντι από το πορνομολ που τι στον πουτσο φτιάχνουν εκεί μέσα
Είπαμε, τρώει gentrification το μετάξι, λιγο-λιγο, η τελική κατάληξη είναι άγνωστη, αλλά, μάλλον όχι καλή για μπουρδελιάρηδες.

Τώρα , Μετάξι, σκάει ο τζίτζικας, συαζω , Ι43 Σάρα σκουρόχρωμα ρωμα/Βουλγαρία κατι τέτοιο, μπαμπά τσικουδιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.547
Πόντοι
456
:uzi::uzi::uzi:

27/6/2025
Ώρα. 14.00

Μόνο 42 βαθμοί υπό σκιά!!!

Αλκιβιάδου 16Γ
Μαρίνα η χοντρή ατσούμπαλη Ρωσίδα σε ελεύθερο στοματικό έρωτα!!!:pipa2:

Διδύμου κλειστά.
Μόνο το 27 και το 8 ανοιχτά ,άλλα δυστυχώς δεν μπήκα...
1000014069.jpg
1000014065.jpg

Φυλής 105 .
ΚΛΕΙΣΤΆ και τα δύο....
1000014070.jpg

Φυλής 109. Όροφος
Βικτώρια.
Ούτε η ίδια δεν κατάλαβε τι πρόγραμμα μου ανακοίνωσε σήμερα ....:idiot::thumbsdown:
Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά, για εμένα.
:woldman:

Φυλής 109.Ισόγειο.
Αλίνα και Όλγα ανακοίνωσε ο Σουγκλάκος τσατσά.Ρωσόφωνες πολύ μέτριες...
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα και αυταρχικό,αν άκουσα καλά...

Αλκαμένους 113.
Κλειστά!!!!
Η Μάγια λύγισε στον Καύσωνα!!!!
1000014071.jpg

Περγάμου 27 .
Για ακόμα μια φορά δεν βρήκα το θάρρος να εισέλθω....
Φωνές από μέσα ακούγονταν μέχρι το σταθμό ΗΣΑΠ πάντως!!!!
1000014072.jpg

Βέργας 7 επάνω.
Μόνικα η πιτσιρίκα.
Ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Η μόνη που είχε δουλειά σήμερα.
Λάδωμα στην υπέροχη τσατσάρα και παρέκαμψα την σειρά!!!!
:priest:
Ήρθε γρήγορα και έπεσε πολύ ωραίο γαμισάκι!!!!
Θα δουλέψει εκεί πρωί και απόγευμα για όποιους ενδιαφέρει.
Εντύπωση μου έκανε το κλιματιστικό Midea.
Αν και παλιό,το μόνο 100% made in Japan!!!!
:kneel:
1000014073.jpg
Σε ένα ή και στα δύο από τα 105 πρέπει να τα ξήλωσαν όλα από μέσα.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.097
Πόντοι
1.056

27/6/2025
Ώρα. 14.00

Μόνο 42 βαθμοί υπό σκιά!!!

Αλκιβιάδου 16Γ
Μαρίνα η χοντρή ατσούμπαλη Ρωσίδα σε ελεύθερο στοματικό έρωτα!!!:pipa2:

Διδύμου κλειστά.
Μόνο το 27 και το 8 ανοιχτά ,άλλα δυστυχώς δεν μπήκα...
1000014069.jpg
1000014065.jpg

Φυλής 105 .
ΚΛΕΙΣΤΆ και τα δύο....
1000014070.jpg

Φυλής 109. Όροφος
Βικτώρια.
Ούτε η ίδια δεν κατάλαβε τι πρόγραμμα μου ανακοίνωσε σήμερα ....:idiot::thumbsdown:
Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά, για εμένα.
:woldman:

Φυλής 109.Ισόγειο.
Αλίνα και Όλγα ανακοίνωσε ο Σουγκλάκος τσατσά.Ρωσόφωνες πολύ μέτριες...
Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα και αυταρχικό,αν άκουσα καλά...

Αλκαμένους 113.
Κλειστά!!!!
Η Μάγια λύγισε στον Καύσωνα!!!!
1000014071.jpg

Περγάμου 27 .
Για ακόμα μια φορά δεν βρήκα το θάρρος να εισέλθω....
Φωνές από μέσα ακούγονταν μέχρι το σταθμό ΗΣΑΠ πάντως!!!!
1000014072.jpg

Βέργας 7 επάνω.
Μόνικα η πιτσιρίκα.
Ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Η μόνη που είχε δουλειά σήμερα.
Λάδωμα στην υπέροχη τσατσάρα και παρέκαμψα την σειρά!!!!
:priest:
Ήρθε γρήγορα και έπεσε πολύ ωραίο γαμισάκι!!!!
Θα δουλέψει εκεί πρωί και απόγευμα για όποιους ενδιαφέρει.
Εντύπωση μου έκανε το κλιματιστικό Midea.
Αν και παλιό,το μόνο 100% made in Japan!!!!
:kneel:
1000014073.jpg
:woldman::woldman::woldman:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
356
Πόντοι
21
Πήγα καρφί στο Φώκαιας 25 μήπως και πετύχω τη τζανινα.Δεν την είχαν ξαναδεί ποτέ.Σκυλε μούρη,τούμπανο κορμί μου στήθηκε να τη γλύψω γρ είχε πλύνει τη μουναρα της.5 λεπτό γλυφομούνι και στα 4 γρήγορο τελείωμα.Ηθεκε να τη ξαναγλυψω να χύσει (την επόμενη φορά πρώτα θα χύσω εγώ μου είπε)
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έτσι λέει σε όλους...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
857
Πόντοι
81
Περασμα απο αγαπημενη ελλαδαρα αγαπημενη φυλης που οταν λες στο εξωτερικο οτι γαμας ωραια μουνια με 20 ευρω δεν σε πιστευουν, που να ηξεραν τι γαμουσαμε με 10 πριν μερικα χρονια αλλα περασμενα μεγαλεια τα οποια δεν ξαναρχονται.
Πολυ πεσμενη η φυλης σε αντιθεση με την διαθεση μου, χθεσινη βραδυνη και σημερινη πρωινη βαρδυα τα μονα γαμευσιμα ηταν Σαρα απο φυλης 66 βενεζουελα με ωραιο κωλο και ωραιο ελευθερο τσιμπουκι (κανει και τελειωτικο στο στομα με εξτρα)
απεναντι Μαρια τσεχελβανια εχει ομορφυνει απο τις πουτσες σε συνδιασμο με το καρε μαλλι και το κορδονοστριγκο στο σαλοναρισμα ειναι μουναρα συγκριτικα με το τι αλλο υπηρχε τριγυρω.
Ολες οι αλλες κατω του μετριου δυστυχως φιλοι μου οσο συνεχιζετε να γαματε αυτες τοτε αυτες θα μας φερνουν και οι μουναρες που δεν πιστευαμε οτι γαμουσαμε θα ειναι απλα μια γλυκια αναμνηση.
Προτεινω να οργανωθει μια ομαδικη αποχη (ξερω δυσκολο αλλα για το καλο μας θα ειναι αμα τον παιξετε μονοι για κανα μηνα)
μεχρι να βαλουν μυαλο που με βριζουνε οι τσατσαδες επειδη δεν παιρναω με τα ναυαγια ελεος ουτε να πληρωναν αυτες εμενα δεν αφηνα να μου τον δουνε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Κατάθεση σε Κολομβιανή σοκολάτα υγείας.. Ακριβώς οτι βλέπετε στη φωτο μιας και ειναι η πραγματική.
Τα 10 ευρώ δεν τα κλαίς...
λεπτομέρειες στην κριτικη.

Συνημμένα

• IMG-242ab15c402fcfbf7f7fd90e4de3a154-V.jpg
    IMG-242ab15c402fcfbf7f7fd90e4de3a154-V.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 27

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Ι46 , Αλεξάνδρα από Μ.Α22

Περδικα 1 , 3 Λατίνες του 10ρικου, μπαπατσικες όλες δεν θυμάμαι ονόματα εκτός της Νταϊάνα,πήρα να δοκιμάσω αλλά μας έπαιξε πουστια ο Σάρουμαν, δεν προλαβα να τον χώσω καν ,φώναξε στα 5', τού είπα ότι το παραγαμησε , στα αρχίδια του , στα 9.5 λέει φώναξα... τι να πω, απλά ενημερώνω και δεν ξαναπατάω, μεγάλος πουστης , δεν ξερω αν είναι δική του τακτικη ή άλλου αλλά να παν να γαμηθουνε , αλήθεια , όχι 7 , όχι 8 , 5...

Ι44 , 2 Λατινια ,Νικόλ πολύ όμορφη και γενικά εμφανισιακά τούμπανο κωλι,μπούτια και μικρό βυζάκια, μέσα είναι πολύ μαζεμένη και κλέβει κλασικά αλλά... με λίγο πείσμα την έστησα καλά και τον έφαγε, αρκετά στενή στην αρχή.
Η 2η Λατίνα είναι ψιλογνωστη αλλά δεν θυμάμαι όνομα τώρα.

Κ45, βάθος 2 Λατίνες άκυρες , Κλάρα ψηλή χοντρή αλλά με έψησε το βλέμμα και πέρασα, τον έφαγε καλά αλλά είναι πηγάδι, χοντρή τετράγωνη ρογα σε πεσμένο 2.5αρι βυζι.
Ή 2η κοντή μιλφ ασχημούλα, μάλλον για γούστα.

Κ45 2η δεξιά, η Ξανθια Χριστίνα του κου Μπάμπολα και μια ακόμη ψηλή μπαμπάτσικη Λατίνα , είχε πολύ πλαδαρη κωλαρα και την πήρα και αυτή, μέτρια και εδώ, αλλά έπεσε πολύ πλατσούρισμα Τζένιφερ το όνομα.

Ειδική αναφορά στην Ναταλία του Ι27 που είναι πάντα καλή και με ικανοποιεί όσο καλύτερα γίνεται στο 10ρικο.

Περδίκα 3? , αυτό δίπλα από τον λαβύρινθο, αλλά 2 μπαμπατσολατινια,αδιάφορα.

Πορνοmall νο1 Μαρία σοβιέτ,
Νο2 υπόγα 2 Λατίνια, ένα γυμνασμένο ένα νταρντανέ , με τρολλαραν στα Ισπανικά και κλασανε πάνω τους όταν απάντησα στην γλώσσα τους , μάλλον ξεβάφει η πολύ κακιασμενη τσατσά και στα κορίτσια.
Νο6, 2 Ρούς , αδιάφορες για εμένα.

Όπως καταλάβατε, οι μισές μου ήταν τόσο αδιάφορες που δεν θυμαμαι κάν όνοματα , άσε που τα επναλαμβανουν, ειπα να δοκιμάσω για εσάς πριν από εσάς όμως, θα έλεγα η Νικόλ έχει μέλλον, ας πάει ο κύριος XXX να την ξεκλειδώσει, οι άλλες Κλάιν.

50€, 2 κιλά ιδρώτα και καμιά 500g σπέρμα ελαφρύτερος, πάω να απολυμανθώ, και να χλαπακιασω

Υ.Γ. τα όποια ορθογραφικά είναι του κορεκτορα που είναι για τον ΠΟΥΤΣΟ αλλά βαριέμαι ναβτα φτιάξω τώρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Κατάθεση σε Κολομβιανή σοκολάτα υγείας.. Ακριβώς οτι βλέπετε στη φωτο μιας και ειναι η πραγματική.
Τα 10 ευρώ δεν τα κλαίς...
λεπτομέρειες στην κριτικη.
Χαχαχαχαχ, δες τι έχω γράψει, χαχαχαχαχ, την πέτυχα 1ος στη βάρδια και έφαγα την αρχική μούργα πάνω πάνω, περιμένω να διαβάσω κριτική να δώ.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.869
Πόντοι
28.636
Χαχαχαχαχ, δες τι έχω γράψει, χαχαχαχαχ, την πέτυχα 1ος στη βάρδια και έφαγα την αρχική μούργα πάνω πάνω, περιμένω να διαβάσω κριτική να δώ.
Αν διαβάσεις, πρώτος πρώτος την πέτυχα εγώ, προχθές το βράδυ .
Έγραψα εδώ σχετικά!
:hi:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
MA 21 Αφροδίτη νταρντανα λατίνα (έχει ανεβάσει φωτό μύστης στην ενημέρωση )ψιλή με κωλαρα 2.0 βυζο

Κολωνου 53 καμήλα με 15 ατσούμπαλο λατινικό ποιημενικο
Κολωνου 32γ κάτω λινα λευκοδερμο με 1.0 βυζακι πλακουτσοτο κωλαρακι στα 10€

Ι20γ: βικτωρια λατίνα με ωραίο σώμα διαφορά τατου νορμαλ βυζοκωλα

Ι20β :λιλιανα λατίνα αδύνατη με πεταχτό κωλι στα 15 (ουστ)
Ι20α:Μανουέλα λατίνα 1.5 βυζι τσίτα και κωλαρα τεράστια με λεπτή μέση ! Ινσταγκραμικο μωρό στα 10€
Ακολουθεί κριτική

Bonus info :παντόφλες κροκς σαγιονάρες με μυρωδικά λιώνουν από την ζέστη …. Που να μην είχαν τόσο ισχυρή θρησκεία …. Δεν θα γαμουσαμε ποτέ στο μετάξι

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Κολωνου 32γ κάτω λινα λευκοδερμο με 1.0 βυζακι πλακουτσοτο κωλαρακι στα 10€

Ι20α:Μανουέλα λατίνα 1.5 βυζι τσίτα και κωλαρα τεράστια με λεπτή μέση ! Ινσταγκραμικο μωρό στα 10€
Ακολουθεί κριτική

Bonus info :παντόφλες κροκς σαγιονάρες με μυρωδικά λιώνουν από την ζέστη …. Που να μην είχαν τόσο ισχυρή θρησκεία …. Δεν θα γαμουσαμε ποτέ στο μετάξι
Δεν είχα άλλη αντοχή να πάω και στα πάνω, μέχρι Λεονίδου έφτασα, ακούγονται ενδιαφέροντα όμως αυτά τα 2.

Sprwxths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
92
Πόντοι
0
Καλησπερα γαμιαδες. Επιστροφη απο απογευματινη τσαρκα. Πλεον δεν μπαινω σε ολα, σε οσα ειδα:
Φωκαιας 19 Κατερινα, καινουρια συμφωνα με την τσατσα, νταρντανα σε απλο.
Φωκαιας 17α Μικαελα, Ξενια. Το διπλα κλειστο
Φωκαιας 13 2 λατινες σε απλο, οπως κ στο 59 οροφος μια λατινα κ μια μαυρουλα δεν εδωσα βαση.
Φιλιππιδου 11 ισογειο Μικαελα, Ιζαμπελλα.
Φυλης 69α Εμιλυ και Νικολ
Ελλείψει επιλογων κατεληξα στο διπλα στο ισογειο με μια Σοφια ρωσιδα μιλφ νταρντανα, δεν ειδα να εχει γραφτει κατι κ ειπα να ρισκαρω. Ξανθια ωραια ματια, 27χρονων μου ειπε, καλο ελευθερο στοματικο, περασμα κ απο μπαλες, αλλα γενικα αδιαφορη στην ολη φαση απλα περιμενε να περασει η ωρα. Δεν εβλεπα να χυνω κ ξαπλωσα, την παροτρυνα μου γλυψει παλι τα αρχιδια και εν τελει κατεθεσα στους βυζους της. Στο παρελθον ουτε που θα σκεφτομουν να περασω μαζι της αλλα η κατασταση ειναι τραγικη πλεον.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.869
Πόντοι
28.636
Live Now!!!!

Εξηκίου 18 Γ
Μην πάει κανείς να δει την Μάγια που γράφει στο πρόγραμμα.....
Δουλεύει η Καίτη Περούκα Jumbo!!!!
Πρόγραμμα πρόγραμμα μας ανακοίνωσε....
Σήμερα πάντως είχε καλύτερη Περούκα...:afro:

Βέργας 2.
Ελένη μελαχρινή, κοντή,μαυριδερή.
Φουλ πρόγραμμα Και Κώλο!!!
:zfuck::zfuck::zfuck:

To be continued....

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Μήπως Μιχαέλα? Παρουσίασε τις προάλλες η Δανάη μια καινούρια λατίνα σε νταρντανέ στυλ με κωλάρα...

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.869
Πόντοι
28.636
Συνέχεια οδός Κωνσταντινουπόλεως....

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά μόλις έκλεισε.
Δούλευε η Καυλιάρα Λίνα!!!!

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά ισόγειο.
Άννα και Νάνσυ. Ρωσσοφωνες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα και οι δύο.
Παρτούζες Μόνο 30€ εούρος!!!!

1000014076.jpg

:confused:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.232
Πόντοι
32.758
@Μήτσος Μπάμπολας με πήρες στον λαιμό σου με την φόλα την Καμήλα. Έκανε λες και της έβαλα καμιά πούτσα 25 πόντους. Την έδιωξα και γκαζωσα την υπηρεσία που ευτυχώς κατάλαβε και μου ζήτησε συγνώμη. Συνέχεια στην κριτική

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
@Μήτσος Μπάμπολας με πήρες στον λαιμό σου με την φόλα την Καμήλα. Έκανε λες και της έβαλα καμιά πούτσα 25 πόντους. Την έδιωξα και γκαζωσα την υπηρεσία που ευτυχώς κατάλαβε και μου ζήτησε συγνώμη. Συνέχεια στην κριτική
Από Κολωνού 53?
Λυπάμαι μύστη μου για το φόλιασμα...
Αυτές πρέπει να τις παίρνεις με το που εμφανίζονται, λίγο να τις αφήσεις και πονηρεύουνε:hammer:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom