Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (21 μέλη και 220 επισκέπτες)

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.351
Πόντοι
3.246
Εχθες δευτερη βαρδια στο Φιλιπιδου 11 ισογειο εγαμευθει με αγριο τροπο σαν τα σκυλια η μιλφαρα Ναταλι.Τιμιο γαμησι,καλο τσιμπουκι,δεχεται και τελειωμα στο λαρυγγι της.Μαζι της η μοντελε ασχημομουρα Ιζαμπελα.Ωραιο κομματι,λεπτο,μοντελε με σκυλοφατσα.Μακρια ποδια,βυζι ανυπαρκτο,μακρια μαλλια.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο αλλα οχι τελειωτικο στο λαρυγγι της.Κριμας...θα γουσταρα να την πουτσοπνιξω..
Σημερα πρωινο με Ολγα απο Αγκυρας 9.Πουτανοφατσα εκ Μολδαβιας.Καλο τσιμπουκι,γλωσσοφιλα με γευση λιστεριν,γλειφομουνι μετα οργασμου και κοπανημα στα 4 γιατι αν και αδειο το καταστημα,η κωλογρια τσατσα βαραγε το κουδουνι λες και επιασε φωτια το μπουρδελο.
Ιζαμπέλα ή Μιχαέλα τη λένε;ή είναι άλλη κοπέλα; Ρωτάω γιατί κάπου μετά τις 8 ήταν μια Μιχαέλα ξανθιά λεπτή μαζί με τη Ναταλία κι η περιγραφή που έδωσες μάλλον ταιριάζει.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336

21/06/25

άφιξη κατά τις 16:40. Πάλι καλά είχε σύννεφα και δεν βαρούσε φουλ ο ήλιος

1750537719338.png

Φωκαίας​

• 7 κάτω: Έντζυ, σκούπιζε τον προθάλαμο και μας είπε "finish" ωστόσο παρέμεινε ανοιχτό και συνέχισε
  • 13β: Σόνια
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Κάρλα
  • 25α: Καρίνα
  • 25β: Σάρα, Τζανίνα
  • 27β: Εμμανουέλα
  • 27γ: Τάλια
Έργο τέχνης στην οδό Φωκαίας. Τεράστια απώλεια
1750535510029.png

Φιλιππίδου​

• 11α: Λούνα, Μιχαέλα. Σάρα μόλις έφευγε
  • 11β: Μόνικα, Ντιάνα, Ναταλί
Κάπου εδώ να προσθέσω ότι στη Φυλής πέτυχα έναν youtuber παγκόσμιου βεληνεκούς με εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμένους :grin:

Φυλής​

• 56: Αντρέα, Μερλίνα
  • 72 κάτω: Χριστίνα
  • 74α: Άννα
  • 59: Νικόλ, Άννα, και άλλη μία στο δωμάτιο
  • 61: Γιασμίν
  • 65β: Κορίνα. Μπέκυ σχόλαγε από τα 65
  • 67: Έλλη
  • 84β: Αλεξάνδρα
  • 86α: Άννα
  • 86β: Αλίνα
  • 69α: Νικόλ από τα 65
  • 71β: Τζούλια «καινούρια κοπέλα»
  • 71α: Αλάνα «καινούρια κοπέλα»

Να σας πω με καημό το πλάνο που είχα το οποίο έμεινε στη μέση

Στέλνω μήνυμα στη μικρή 1 μέρα πριν, να κανονίσουμε κατούρημα και χέσιμο
img.jpg

Ξεκινάμε κλασικά με κατούρημα στο πάτωμα όπου μου τα έδωσε ζεστά και σε μεγάλη ποσότητα. Στη συνέχεια με ρωτάει που θα κάνουμε το χέσιμο. Της δίνω ένα τάπερ μέσα στο οποίο είχα κόψει σε κομματάκια μια μπανάνα και της λέω να χέσει εκεί μέσα για να τα φάω μαζί
banana-nutella-crepes-recipe.jpg

Το βάζει στο πάτωμα, κάνει βαθύ κάθισμα και προσπαθεί να βγάλει το φαγητό μου. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι σε πολύ μικρή απόσταση και την κοιτούσα κατάματα και εκείνη την έπιασαν οι ντροπές

Π: -θα κάτσεις εκεί να με κοιτάς; :grin: Πήγαινε από πίσω μου, δεν μπορώ
R: -ναι, θα κάτσω εδώ, γιατί; :cheesy:
Π: -με νευριάζεις

:tooth:
5c076eccf6e6ca393f3ff4d2c5d4fa7dc7989ec0.gifv

Μετά από την πάροδο 2 λεπτών και δική μου προτροπή να σταματήσει, εγκατέλειψε την προσπάθεια

R: -αααάστο, σήκω
Π: -δε μπορώ. Δεν έχω πάει και τουαλέτα σήμερα να φανταστείς. Αμα θες να πας καμία βόλτα, να πιω καφέ και να γυρίσεις σε 1-2 ώρες
R: -ναι και να δώσω πάλι 20 ευρώ
Π: -σιγά
R: -:confused:...
...Θες μπανάνα; Πάρε
Π:- όχι, φάτην εσύ :D:
R: -έλα να φάμε μαζί :smitten:

Για κλείσιμο έχωσα τη μουσούδα μου στη μασχάλη της αλλά δυστυχώς δε μύριζε, οπότε πήγα στα πόδια της και συγκεκριμένα στο αριστερό που μύριζε περισσότερο και έχυσα πάνω μου, ενώ λίγο σπέρμα έφυγε και την πήρε στο καλάμι

Πριν βγει από το δωμάτιο είπαμε να κάνουμε λίγο καλύτερο προγραμματισμό για την επόμενη φορά, και αποχώρησε

Στον δρόμο του γυρισμού έφαγα την ορφανή μπανάνα δίχως τη σοκολάτα, μπας και πνίξω την στεναχώρια μου

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456

21/06/25

1750537719338.png

Φωκαίας​

• 7 κάτω: Έντζυ, σκούπιζε τον προθάλαμο και μας είπε "finish" ωστόσο παρέμεινε ανοιχτό και συνέχισε
1750535510029.png

Φιλιππίδου​

Φυλής​

img.jpg

Ξεκινάμε κλασικά με κατούρημα στο πάτωμα όπου μου τα έδωσε ζεστά και σε μεγάλη ποσότητα. Στη συνέχεια με ρωτάει που θα κάνουμε το χέσιμο. Της δίνω ένα τάπερ μέσα στο οποίο είχα κόψει σε κομματάκια μια μπανάνα και της λέω να χέσει εκεί μέσα για να τα φάω μαζί

Το βάζει στο πάτωμα, κάνει βαθύ κάθισμα και προσπαθεί να βγάλει το φαγητό μου. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι σε πολύ μικρή απόσταση και την κοιτούσα κατάματα και εκείνη την έπιασαν οι ντροπές

Μετά από την πάροδο 2 λεπτών και δική μου προτροπή να σταματήσει, εγκατέλειψε την προσπάθεια

Π: -δε μπορώ. Δεν έχω πάει και τουαλέτα σήμερα να φανταστείς. Αμα θες να πας καμία βόλτα, να πιω καφέ και να γυρίσεις σε 1-2 ώρες
...Θες μπανάνα; Πάρε

Για κλείσιμο έχωσα τη μουσούδα μου στη μασχάλη της αλλά δυστυχώς δε μύριζε, οπότε πήγα στα πόδια της και συγκεκριμένα στο αριστερό που μύριζε περισσότερο και έχυσα πάνω μου, ενώ λίγο σπέρμα έφυγε και την πήρε στο καλάμι

Πριν βγει από το δωμάτιο είπαμε να κάνουμε λίγο καλύτερο προγραμματισμό για την επόμενη φορά, και αποχώρησε

Στον δρόμο του γυρισμού έφαγα την ορφανή μπανάνα δίχως τη σοκολάτα, μπας και πνίξω την στεναχώρια μου

Τύπε, έχεις βρει γκομενα στο 20ρικο να σε χεσει; Γιατί όσες φορές έχω διαβάσει ήταν αποτυχημένες οι προσπάθειες σου

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Μπήκα καυλωμένος να διαβάσω τι παίζει σημερα στην φυλης και εκεί που ημουν έτοιμος μα εκραγω διάβασα τα παραπάνω και παιδιά αλήθεια μου έφυγε η όρεξη γλύτωσα και το 20 ουτε να τον παίξω θελω ευχαριστώ αλήθεια να γράφετε συνέχεια τέτοια

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Μετά από δύο φολες η μια με την Νικόλ από Ιάσονος 44 διάδρομος καινούρια Κολομβιανή ψιλή στο 1,70 με ασσακια βυζάκια πρόγραμμα απλό. Πολύ αματουρ πίπα, μόνο στα 4 και ιεραποστολικό αλλά με πολύ τζελ σε σημείο να μην καταλαβαίνω τπτ και η άλλη φολα στον απέναντι οίκο που δουλεύει η γνωστή γκιλφ πήρα μια Ουκρανή από ότι μου είπε στα 15 ευρω με ωραίο πρόσωπο και σώμα με πολλά τατου, όνομα δεν θυμάμαι. Πίπα για κλάματα με καμία αίσθηση και όσο και εάν προσπάθησα έμεινε μελατος, την πήρα λίγο στα 4 με χαλιά στήσιμο και την έδιωξα όταν μου έλεγε φινις μπέιμπι στα 5 λεπτά. Θενκς στον συναγωνιστή έμαθα για την ιβανα και γάμησα σαν άνθρωπος εάν και δεν επιχείρησα ταρζανιες στο κωλαρακι της μην πάει και το 20ρικο κουβά. Όλα αυτά κατά τις 8:30 με 9:30

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.148
Πόντοι
35.948

21/06/25

1750537719338.png

Φωκαίας​

1750535510029.png

Φιλιππίδου​

Κάπου εδώ να προσθέσω ότι στη Φυλής πέτυχα έναν youtuber παγκόσμιου βεληνεκούς με εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμένους :grin:

Φυλής​

img.jpg

...Θες μπανάνα; Πάρε

8WdNtrG.gif

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.074
Πόντοι
4.821
Αναζήτηση χθες στην δεύτερη βάρδια για τσοντειδες λατινακι στο μεταξι με μυρωδικά! Οι συναγωνιστές έχουν δίκιο το 15€ πάει και έρχεται για σαβουρες που τονίζω η λέξη σαβουρες είναι υποκειμενικό αλλά οι χώροι Κάιντα κρεβάτια + τα μυρωδικά των στενών είναι άθλια! Σε λίγο θα γαμανε εκεί τα τέρατα από το the last of us! Απόλυτο δίκιο ο @Μήτσος Μπάμπολας στο Ι20 όροφο με το 15€ της τσατσάς για 2 σαΐτες που είχε για λατινες με τα παντοφλακια τους όπου απορούσε κιόλας γιατί δεν θέλω καμία από τις 2 κοπέλες!
Η παραμικρή εμφανίσιμη στο μεταξύ που όταν λέω εμφανίσιμη βάζει απλά ένα κραγιόν ή βάφεται λίγο ζητάει 15€. Μάγκες πρέπει να κοπούν αυτά! Δεν καταλαβαίνουν ότι με 5€ παραπάνω πάω Φυλής που έχει πιο καθαρά κορίτσια και σε ένα περιβάλλον χωρίς τοξικά ;;
Τα μπουνιδια με τις τσατσάδες πανε και έρχονται "μην κάθεσαι εκεί θα σπάσει ο καναπές" "μην κάθεσαι στην πόρτα κάτσε στην καρέκλα" "αιιιντεεε μεσιεεεε". Με τούτα και με εκείνα δεν βρήκα λατίνα αξιόλογη και αποφασίζω να αλλάξω κατηγορία και να πάω στο Ι30 όροφος να πάρω την Σόνια ,μια ξανθιά με μάλλον περούκα σκυλί στην φάτσα 1,5 βυζι και λίγο πεσμένο κωλο γύρο στα 35 την έκοψα. Στο δωμάτιο μου είπε ότι είναι από Βουλγαρία αλλά κάτι βουλγαρικα που της πέταξα δεν ανταποκρίθηκε έχοντας αυτό το ύφος που έχεις σε κλαμπ όταν δεν άκουσα το σου λέει ο άλλος και απλά χαμογέλας για να μην δείξεις ότι είσαι καθιστεριμενος!
Στεγνωσαμε Μυστες μου με τις τιμές να ανεβαίνουν και την ποιότητα να πέφτει

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Δεν δινουμε σεντ παραπανω!

Παμε και για αλλη νικη μετα το Χωματιανου!:rockon:
Και φαντάσου το Ανδριανάκι με 30 κάπως τρώγονταν, τουλάχιστον δεν φολιαζε τόσο και δεν της πέρασε. Τώρα στο μετάξι με 15 φόλα μεγατόνων.... Σόρρυ για το σπαμ

AthensWalker

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Μέρες σε όλους τους μύστες (νέος εδώ κλπ κλπ, αχρείαστη βαρετή εισαγωγή που κανείς δεν ασχολείται).
Μετά από καιρό καταδρομική Φυλής, ένα έχω να πω:
Δεν παίζει να έχω πέσει σε πιο φολομέρα από την σημερινή (μεταμεσονύχτια Κυριακής), λες και το είχαν συνεννοηθεί ένα πράγμα!
Ευτυχώς έφυγα και κατέληξα πάλι στη Λιοσίων.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom