You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Είναι από τις καλές λατίνες η ΆνναΙ20Α Άννα λατινα , γεματούλα αφρατούλα χαμογελαστή, δεν είναι μουνάρα αλλά ειναι η 3η ή 4η θητεία της μετα από ανανέωση visa, κάνει απλό πρόγραμμα πλέον, 1η βάρδια συνήθως με συχνές διπλοβάρδιες.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 35.948
Όχι και φοράδα η Ειρήνη!Αλκαμένους 113 περασα να δω απο περιέργεια την ειρήνη μάγκες σιγα την γκόμενα που γίνεται χαμός αντε η ειρήνη απο το φ 27 είχε σώμα κωλο υπηρεσία αυτή εχει απλά νιάτα και μια μέτρια ομορφιά σιγα την φοράδα
Δεν είναι φωτομοντέλο, αλλά μιά ομορφούλα, νέα κ γλυκιά κοπέλα.
Μην περιμένουμε Σκλεναρίκοβες στο 20ρικο, δεν θα έρθουν...
Κάποτε έρχονταν.Όχι και φοράδα η Ειρήνη!
Δεν είναι φωτομοντέλο, αλλά μιά ομορφούλα, νέα κ γλυκιά κοπέλα.
Μην περιμένουμε Σκλεναρίκοβες στο 20ρικο, δεν θα έρθουν...
Όχι πια όμως.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 28.636
Στο δωμάτιο αλλάζουν όλα...Αλκαμένους 113 περασα να δω απο περιέργεια την ειρήνη μάγκες σιγα την γκόμενα που γίνεται χαμός αντε η ειρήνη απο το φ 27 είχε σώμα κωλο υπηρεσία αυτή εχει απλά νιάτα και μια μέτρια ομορφιά σιγα την φοράδα

Είναι θεοκλειστο και η λαϊκή έχει πάει Βοδα.Συνήθως Σάββατο πρωί κλειστό λόγω λαϊκής....
Mixalhshah
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μάγκες πως λέγεται η κοπέλα στο 65 σκαλιά πανω , βραδινή βάρδια μαύρο μαλλί μίλαγε ελληνικά κοντούλα γύρω στα 20 και όποιος ξέρει που μπορώ να την βρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χθες ήταν παρασκευήΜάγκες πως λέγεται η κοπέλα στο 65 σκαλιά πανω , βραδινή βάρδια μαύρο μαλλί μίλαγε ελληνικά κοντούλα γύρω στα 20 και όποιος ξέρει που μπορώ να την βρω
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 35.948
Τη βρήκες στο Φ65 και ρωτάς που θα τη βρείς?Μάγκες πως λέγεται η κοπέλα στο 65 σκαλιά πανω , βραδινή βάρδια μαύρο μαλλί μίλαγε ελληνικά κοντούλα γύρω στα 20 και όποιος ξέρει που μπορώ να την βρω

Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.544
- Πόντοι
- 1.336
Τα Σάββατα νομίζω πάει στο φυλής 99, για δες εκείΜάγκες πως λέγεται η κοπέλα στο 65 σκαλιά πανω , βραδινή βάρδια μαύρο μαλλί μίλαγε ελληνικά κοντούλα γύρω στα 20 και όποιος ξέρει που μπορώ να την βρω
Χθες ήταν παρασκευή
oσο παιρνανε τα χρονια πεφτει και η ποιοτητα των κοριτσιων στη φυλης και γυρω..... πριν απο 20 χρονια εβρισκεσ καλονες..... τωρα η κατασταση ειναι δραματικηΚάποτε έρχονταν.
Όχι πια όμως.
Mixalhshah
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Που θα τη ξαναβρώ εννοώΤη βρήκες στο Φ65 και ρωτάς που θα τη βρείς?![]()
Καυλαντας ;Τα Σάββατα νομίζω πάει στο φυλής 99, για δες εκεί
Joachim Peiper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 392
- Πόντοι
- 300
Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο
Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο
Υγεια!!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 35.948
Συλλυπητήρια μύστη!Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Υγεια!!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Συλλυπητήρια μύστη! Ποιο μέλος ηταν ο πατέρας σου ?Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Υγεια!!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.316
- Πόντοι
- 6.215
Να είσαι καλά να τον θυμάσαι πάντα με αγάπη τον πατέρα σου... Σε καταλαβαίνω καθώς σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια που έχασα και εγώ τον πατέρα μου και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως έχουν περάσει τα ρημάδια τα χρόνια...Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Υγεια!!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Τα συλλυπητήρια μου μύστη μου.Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Υγεια!!
Να ζήσεις να τον θυμάσαι
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 197
- Like
- 51.111
- Πόντοι
- 35.948
Στο Ι46 το πρώτο δούλευε όχι στο β. Έχω καιρό προσωπικά να τη πετύχω...Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου να έχει γραφτεί για αυτήν. Η Αναστασία από Ι46 β που ήταν μαζί με Καρίνα και Κατερίνα την έχει δει κανείς που βρίσκεται;
Δεν χάνεις κ τίποτα, φόλα ήταν κ με χάλια σώμα...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα φιλε Paluk........Υπό Κατασκευή...
![]()
![]()
Τα Διάσημα Πλέον Πορνοπάπουτσα...
![]()
Και ένα μπουκάλι νερό που βούτηξα ...
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις