Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (11 μέλη και 162 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω 2 λατίνες Ταλια και Γουέντι καινούργια στο μαγαζί μελαχρινό κοντοπουτανο με μαλλί μέχρι σχεδόν τη μέση της ,κανονικο σώμα μικρο βυζί ,πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα ,φωτο από το σαλόνι, έχει καιρό που δεν έχω πετύχει τη γάτα...
20250605_190949.jpg

Φωκαίας 27Β κάτω η βυζαρου μιλφ Ελένη ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α Σανέλ η ψηλή λατίνα με το ωραίο πρόσωπο τη κωλαρα και τα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Λίζα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Μόνικα μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Μικαελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο 2 λατινες, Λαουριτα(Λαουρα) και Κατερίνα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Ηλέκτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο Εΐντζι, απλό πρόγραμμα.

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
55
Like
746
Πόντοι
381
τώρα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Αλισα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Άννα είπε από Δευτέρα.

Χωματιανου 11β Σολ λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Λιοσίων 73β 3 λατίνες Πάολα, Μισέλ ,Μαριάννα ,όλες με ελεύθερο στοματικό ενώ κάνουν και παρτούζα ανά δυάδες και Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κάνει παρτούζα μόνο με τη Μισέλ.

Λιοσίων 73α Κίρα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και δύο λατίνες, Στεφανι και Καταλινα ,με ελεύθερο στοματικό.

Εξηκιου 18 Έλλη, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ ανοιχτή η πόρτα σβηστή η πινακίδα, η τσατσά καθάριζε εξω.

Λιοσίων 79α κλειστό.

Λιοσίων 79β Κατερίνα η Πολωνεζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Smirni έχω περάσει 3 φορές με Κίρα αλλά τελειωτικό στο σώμα δεν κάνει σε μενα τουλάχιστον και δεν ανακοινώθηκε στο σαλόνι υπάρχει κάποιο τιπ ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Smirni έχω περάσει 3 φορές με Κίρα αλλά τελειωτικό στο σώμα δεν κάνει σε μενα τουλάχιστον και δεν ανακοινώθηκε στο σαλόνι υπάρχει κάποιο τιπ ;
Δεν ξέρω, αυτό ανακοινωνεται και μια φορά που την έχω πάρει έκανε κανονικά ,ενω πχ για τις λατίνες η τσατσά ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό σκέτο χωρίς διευκρίνηση αν είναι και κάπου τελειωτικό.

DimMeraklis21

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Επειδή είμαι λάτρης των BBW γυναικών , αυτή η Τάνια από το Ιάσωνος 1Γ ποιές βάρδιες και μέρες βρίσκεται εκεί ?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.183
Πόντοι
35.948
Τώρα το βραδάκι:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 όροφος Μέλανι κ Λούπη/Λούπε, γλυκές λατίνες με απλό πρόγραμμα.
Η γάτα Βερόνικα εμφανίστηκε...
IMG_20250605_214825.jpg

Φωκαίας 19 Λίζα με νορμάλ πρόγραμμα

Φωκαίας 13 ισόγειο Λάουρα λατίνα μελαχρινή κ Κατερίνα λατίνα ξανθεία πουτσομεζεδάκι. Νορμάλ κ για τις δύο είπαν...

Φυλής 69 ισόγειο Βίκυ με ελεύθερη φλογέρα. Σοφία την άλλη βδομάδα...

Φυλής 71 όροφος Ρεβέκκα η μελαχρινή λατίνα από κάτω με νορμάλ. Άννα η ξανθιά λατίνα φόλα από κάτω με νορμάλ κ +20€ σουφραδέλι.

Φυλής 71 ισόγειο Ρενάτα γλυκειά μελαχρινή λατίνα, αλλά χοντρή :turkydance: Καμίλα μελαχρινή λατίνα με τατουάζ και χοντρό πεταχτό κώλο. Ανέκφραστη εντελώς :jerking: Νορμάλ κ οι δύο...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.183
Πόντοι
35.948
Μικρή στάση Κολωνού :ak::ak:
Κολωνού 47 όροφος θεία Ελένη, ξανθιά γκίλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Κολωνού 53 νεαρή καστανή λατίνα Καμίλα. Γλυκειά κ χαμογελαστή. Νορμάλ πρόγραμμα στα 15€

Έπειτα από προτροπή του μύστη @Elganador, είπα να δοκιμάσω...

Έγινε λοιπόν κατάθεση :fuck2::fuck2:

Άνετη κ ευχάριστη στο δωμάτιο, μέτρια πίπα, δέχεται γαμήσι σε γρήγορους ρυθμούς...

Σε γενικές γραμμές, καλά.
Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο:rockon:
IMG_20250605_224259.jpg

IMG_20250605_224314.jpg

Έργο τέχνης
IMG_20250605_224308.jpg

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
228
Πόντοι
20
Εχθές Τετάρτη μεσημέρι κατά τις 4:30 πέρασα από ΦΩ17 μπας και πετύχω Άννα πιπίνι επιτέλους (γενικά σπάνια μπορώ να κάνω τσάρκα πριν το βράδυ οπότε δεν έχω πολλές ευκαιρίες). Μόλις μπήκα η τσατσά σφουγγάριζε έτοιμη να φύγει. Την ρωτάω ποιο κορίτσι ήταν πριν και μου λέει Μικαέλα, άρα και πιο πριν να είχα πάει πάλι δεν θα είχα τύχη. Υπάρχει κάποιο τιπ ως προς τις ώρες και μέρες που δουλεύει? Και να δούλευε πάλι δεν θα είχα τύχη γιατί μόλις είχε σχολάσει η βάρδια παρότι ήταν περίπου 4:30.

Έπειτα από αυτό το φιάσκο πήγα Αγκύρας 12 μπας και δω αυτή την Βικτώρια που από τις φωτογραφίες φαίνεται καλή, αλλά παρότι ήταν πριν τις 5 είχε και εδώ αλλάξει η βάρδια και ήταν μια ξανθιά πατσαβούρα, μάλλον η Μερσίνη.

Αφού τσέκαρα ότι το ρολόι μου δουλεύει σωστά πήγα Αλκαμένους 113 να δω το δίδυμο Ειρήνη και Μαριάννα που είχα διαβάσει πως είναι σούπερ πιπίνια. Ήταν δύο αδιάφορες που δεν συγκράτησα όνομα και μετά βγήκε και η Ειρήνη.

Η μικρή είναι μια δροσοσταλίδα μέσα στον βούρκο του Αθηναϊκού αγοραίου έρωτα. Είναι μικρή, ολόφρεσκια, και φαίνεται. Ωραίο αδύνατο αλλά γεμάτο όσο πρέπει κορμί. Δύο από τα πιο τέλεια βυζιά που μπορώ να ζητήσω, μεσαίο προς λίγο μεγάλο μέγεθος, καλοσχηματισμένα και φυσικά. Αθώο χαμόγελο και απαλά βελούδινα μάγουλα που θα ορκιζόμουν ότι δεν έχουν δει κακουχίες σε αυτήν την ζωή αν δεν την είχα πετύχει να εκπορνεύεται για ένα κομμάτι ψωμί και αναρωτιέμαι τι δεινά συνάντησε για να αναγκαστεί να πιάνει πούτσες για να επιβιώσει σε μια ηλικία που θα έπρεπε να παρτάρει και να είναι ανέμελη.

Μετά από αυτές τις βιαστικές σκέψεις μπήκα δωμάτιο για να πιάσει και την δικιά μου πούτσα. Εννοείται με κάποιες ενοχές που με ταλαιπωρούσαν για 3-4 λεπτά μέχρι να μπει και αυτή. Λέει ότι είναι μισή από Ρωσία και Μολδαβία.

Είχε καλό και φιλότιμο ξεκίνημα με χαδάκια και γλειψιματάκια σε ρώγες-στήθος. Πολύ γρήγορα όμως άρχισε να βγάζει κάτι μουρμουρητά και 3 sec αφού μπήκα άρχισε να βογγάει λες και ήταν έτοιμη να χύσει μετά το άγγιγμα του καλύτερου εραστή που είχε ποτέ. Τόσο ψεύτικες αντιδράσεις με χαλάνε και της είπα να το κόψει αλλά είτε δεν κατάλαβε είτε ξεχάστηκε και λόγω συνήθειας τις ξανάρχισε πάλι.

Ήταν δεκτική σε όσες στάσεις πρότεινα και επέλεξα να τελειώσω στα 4. Με το που άρχισα το γρήγορο και σκληρό όμως πρέπει να πόνεσε και άρχισε να πέφτει προς τα μπροστά για να ξεφύγει, ακολούθησα γαμιώντας όσο μπορούσα για να μην χαλάσει το χύσιμο και καταλήξαμε αυτή μπρούμυτα και εγώ να μην κάνω την καλύτερη επαφή σε αυτή την στάση. Οπότε τελείωσα οριακά με ένα ruined orgasm ενώ αυτή βογγούσε ακόμα χωρίς να είμαι σίγουρος αν ήταν από acting, ευχαρίστηση ή και πόνος μαζί. Καλά από ευχαρίστηση εννοείται πως όχι.

Τελικά οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν ανάμεικτες καθώς αρχικά ενθουσιάστηκα λόγω του παρουσιαστικού και της φρεσκάδας αλλά μου άφησε πολύ κακή εντύπωση το ότι μου χάλασε το σημαντικότερο σημείο, την χυσιματική, Εδώ βέβαια φταίω και γω καθώς ήμουν αφελής και δεν έκανα κρας τεστ σε αυτή την στάση πριν αρχίσω την τελευταία πράξη αλλά τέλος πάντων. Γενικά δεν αντέχει σε γερό γαμήσι (ίσως ούτε σε μέτριο) και σε μερικές στάσεις ψιλοέκλεβε. Μπορεί και να ξαναπήγαινα να δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά δεν βιάζομαι κιόλας τελικά

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Η Ειρήνη δεν είναι για άγρια γαμήσια.
Εγω πριν κανα μηνα πάντως πήγα και πιστονιασα στο φουλ. Οταν ηταν απο πάνω με μερικές σφαλιαρες στην κωλάρα είχε πάρει τα πάνω της και καβαλουσε δυνατα. Και για χυσιμο μαρεσει το ιεραποστολικο οπου εκει την ξεσκισα και δεν με φρεναρε καθολου. Ισως ηταν η σταση ίσως ηταν και η μερα. Να σημειώσω πως δεν εχω μικρό εργαλείο σαν σχεδον πρωην μπουρδελακιας

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Εχθές Τετάρτη μεσημέρι κατά τις 4:30 πέρασα από ΦΩ17 μπας και πετύχω Άννα πιπίνι επιτέλους (γενικά σπάνια μπορώ να κάνω τσάρκα πριν το βράδυ οπότε δεν έχω πολλές ευκαιρίες). Μόλις μπήκα η τσατσά σφουγγάριζε έτοιμη να φύγει. Την ρωτάω ποιο κορίτσι ήταν πριν και μου λέει Μικαέλα, άρα και πιο πριν να είχα πάει πάλι δεν θα είχα τύχη. Υπάρχει κάποιο τιπ ως προς τις ώρες και μέρες που δουλεύει? Και να δούλευε πάλι δεν θα είχα τύχη γιατί μόλις είχε σχολάσει η βάρδια παρότι ήταν περίπου 4:30.

Έπειτα από αυτό το φιάσκο πήγα Αγκύρας 12 μπας και δω αυτή την Βικτώρια που από τις φωτογραφίες φαίνεται καλή, αλλά παρότι ήταν πριν τις 5 είχε και εδώ αλλάξει η βάρδια και ήταν μια ξανθιά πατσαβούρα, μάλλον η Μερσίνη.

Αφού τσέκαρα ότι το ρολόι μου δουλεύει σωστά πήγα Αλκαμένους 113 να δω το δίδυμο Ειρήνη και Μαριάννα που είχα διαβάσει πως είναι σούπερ πιπίνια. Ήταν δύο αδιάφορες που δεν συγκράτησα όνομα και μετά βγήκε και η Ειρήνη.

Η μικρή είναι μια δροσοσταλίδα μέσα στον βούρκο του Αθηναϊκού αγοραίου έρωτα. Είναι μικρή, ολόφρεσκια, και φαίνεται. Ωραίο αδύνατο αλλά γεμάτο όσο πρέπει κορμί. Δύο από τα πιο τέλεια βυζιά που μπορώ να ζητήσω, μεσαίο προς λίγο μεγάλο μέγεθος, καλοσχηματισμένα και φυσικά. Αθώο χαμόγελο και απαλά βελούδινα μάγουλα που θα ορκιζόμουν ότι δεν έχουν δει κακουχίες σε αυτήν την ζωή αν δεν την είχα πετύχει να εκπορνεύεται για ένα κομμάτι ψωμί και αναρωτιέμαι τι δεινά συνάντησε για να αναγκαστεί να πιάνει πούτσες για να επιβιώσει σε μια ηλικία που θα έπρεπε να παρτάρει και να είναι ανέμελη.

Μετά από αυτές τις βιαστικές σκέψεις μπήκα δωμάτιο για να πιάσει και την δικιά μου πούτσα. Εννοείται με κάποιες ενοχές που με ταλαιπωρούσαν για 3-4 λεπτά μέχρι να μπει και αυτή. Λέει ότι είναι μισή από Ρωσία και Μολδαβία.

Είχε καλό και φιλότιμο ξεκίνημα με χαδάκια και γλειψιματάκια σε ρώγες-στήθος. Πολύ γρήγορα όμως άρχισε να βγάζει κάτι μουρμουρητά και 3 sec αφού μπήκα άρχισε να βογγάει λες και ήταν έτοιμη να χύσει μετά το άγγιγμα του καλύτερου εραστή που είχε ποτέ. Τόσο ψεύτικες αντιδράσεις με χαλάνε και της είπα να το κόψει αλλά είτε δεν κατάλαβε είτε ξεχάστηκε και λόγω συνήθειας τις ξανάρχισε πάλι.

Ήταν δεκτική σε όσες στάσεις πρότεινα και επέλεξα να τελειώσω στα 4. Με το που άρχισα το γρήγορο και σκληρό όμως πρέπει να πόνεσε και άρχισε να πέφτει προς τα μπροστά για να ξεφύγει, ακολούθησα γαμιώντας όσο μπορούσα για να μην χαλάσει το χύσιμο και καταλήξαμε αυτή μπρούμυτα και εγώ να μην κάνω την καλύτερη επαφή σε αυτή την στάση. Οπότε τελείωσα οριακά με ένα ruined orgasm ενώ αυτή βογγούσε ακόμα χωρίς να είμαι σίγουρος αν ήταν από acting, ευχαρίστηση ή και πόνος μαζί. Καλά από ευχαρίστηση εννοείται πως όχι.

Τελικά οι εντυπώσεις που μου άφησε ήταν ανάμεικτες καθώς αρχικά ενθουσιάστηκα λόγω του παρουσιαστικού και της φρεσκάδας αλλά μου άφησε πολύ κακή εντύπωση το ότι μου χάλασε το σημαντικότερο σημείο, την χυσιματική, Εδώ βέβαια φταίω και γω καθώς ήμουν αφελής και δεν έκανα κρας τεστ σε αυτή την στάση πριν αρχίσω την τελευταία πράξη αλλά τέλος πάντων. Γενικά δεν αντέχει σε γερό γαμήσι (ίσως ούτε σε μέτριο) και σε μερικές στάσεις ψιλοέκλεβε. Μπορεί και να ξαναπήγαινα να δώσω άλλη μια ευκαιρία αλλά δεν βιάζομαι κιόλας τελικά
Η Άννα δουλεύει Φωκαίας 19, πότε πρωί πότε απόγευμα.
Η Μιχαελα στο Φ17 απόγευμα μετα τις 5. Οπότε σιγουρέψου για τις ώρες, γιατί πιθανόν να έχεις κάνει λάθος.
Όσο για την Βικτώρια στα Αγκύρας 9 ή 12, να είσαι έτοιμος να φολιαστεις.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Η Άννα δουλεύει Φωκαίας 19, πότε πρωί πότε απόγευμα.
Η Μιχαελα στο Φ17 απόγευμα μετα τις 5. Οπότε σιγουρέψου για τις ώρες, γιατί πιθανόν να έχεις κάνει λάθος.
Όσο για την Βικτώρια στα Αγκύρας 9 ή 12, να είσαι έτοιμος να φολιαστεις.
Γενικά από άγκυρας 9 , 12 ποιες αξίζουν?

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
τώρα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Αλισα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Άννα είπε από Δευτέρα.

Χωματιανου 11β Σολ λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Λιοσίων 73β 3 λατίνες Πάολα, Μισέλ ,Μαριάννα ,όλες με ελεύθερο στοματικό ενώ κάνουν και παρτούζα ανά δυάδες και Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κάνει παρτούζα μόνο με τη Μισέλ.

Λιοσίων 73α Κίρα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και δύο λατίνες, Στεφανι και Καταλινα ,με ελεύθερο στοματικό.

Εξηκιου 18 Έλλη, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ ανοιχτή η πόρτα σβηστή η πινακίδα, η τσατσά καθάριζε εξω.

Λιοσίων 79α κλειστό.

Λιοσίων 79β Κατερίνα η Πολωνεζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Ειναι η Κατερίνα απο το Φώκαιας 27Β σκαλοπατακια???

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Καλημέρα μύστες! Σήμερα δεύτερη βάρδια θα έχει καμία μαυρουλα? Φυλής 65 ? Φ66 Η και κάπου αλλού στα πέριξ?

John Ace

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2023
Like
13
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες καλές κοπέλες που δουλεύουν στην πρωινή βάρδια καθώς έχω καιρό να βγω για τσάρκα; (Θα εκτιμηθεί παραπάνω αν κάνει ελεύθερο στοματικό και δεν βιάζεται μέσα στο δωμάτιο και να είναι τουλάχιστον λίγο εμφανίσιμη).

Τελευταία τροποποίηση:

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.423
Πόντοι
2.591
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom