You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 7.095
Ρομαντικά γαμισια στην Ιάσωνος, προσοχή μην μπουκαρουννκαι άλλοι μέσα στο σκοτάδι.Διακοπή ρεύματος σε όλο το μήκος της Ιάσωνος και στην ευρύτερη περιοχή σχεδόν όλα τα σπίτια χωρίς φως
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.945
- Πόντοι
- 2.036
Τέλεις κάνα άρωμα φίλος;Ρομαντικά γαμισια στην Ιάσωνος, προσοχή μην μπουκαρουννκαι άλλοι μέσα στο σκοτάδι.

Μια κοντή με ίσια μαλλιά που δούλευε παλιά φιλλιπιδου νομίζω,αυτή είναι?Μια Αλινα από Ουκρανία ήταν κάπου εκεί σήμερα μαζί με μια Βικτωρία που κάνει και μασάζ.
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ίδια
Είχα περάσει το απόγευμα κατά τις 7
Καλησπέρα στην φοβερή ομάδα του bou, σας διαβάζω σαν καθημερινός αναγνώστης ειδησιογραφίας φτιάχνει την ημέρα μου το βράδυ πριν τον ύπνο (ξενιτεμένος οπότε δεν μπορώ να χαρώ με τις χαρές σας). Χαιρετισμούς...
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
Απόγευμα είναι πάντα. Απλα να ενημερώσω οτι δεν εινια η Αλιονα που ξεραμε προ λιγων χρόνων....εχει παχυνει πολυ!!! Πηγα προσφατα και τρομαξα....Κάποιος ξέρει αν είναι η αλιονα στη δυδιμου σήμερα? Και αν ναι σε τι φάση βρίσκεται? Δεν έχω βρει κάτι αρκετά πρόσφατο να γράφεται
Τουλάχιστον φίλε έχει όντως βυζαρες εκεί? Βάρδια? Τουλάχιστον να χουφτώσουμε αν είναι.Από Αχιλλέως (κατεύθυνση προς πλατεία Μεταξουργείου) στρίψε δεξιά στην Κολοκυνθούς και μπες στον πρώτο οίκο..
Άμα τολμήσεις να γαμήσεις όποια δεις εκεί μέσα, βάλε κριτική να μας πεις όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες!![]()
Μάθαμε τίποτα? Ενδιαφέρομαι και εγώΚαλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που είναι τα μεγαλύτερα βυζιά της πίατσας; Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο και χοντρή να είναι δεν με νοιάζει. Απλά να είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ.
Ευχαριστώ
Baggelhs1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Την Βαλέρια την πήρα εγώ εχθές το βράδυ στο 17 Β Φώκαιας αν λες αυτή που έχει ένα τατουάζ στην πλάτη ! Το λυπηρό είναι ότι είχε μια πολύ καλή νέα τσατσά ομορφούλα νέα και έλειπε ήταν μια γριά αγενεστα
Φίλε βυζάρες αν και είναι χοντρούλα έχει μια υπηρεσία μικρούλα στο Φώκαιας 17Β ήταν νύχτα αλλά τώρα δουλεύει απόγευμα έχει κάτι βυζάρες να χωθείς μέσα και να μην βγαίνεις αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάτιΜάθαμε τίποτα? Ενδιαφέρομαι και εγώ
Μάθαμε τίποτα? Ενδιαφέρομαι και εγώ
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 28.786
Απογεύματα εκεί είναι η Αλιόνα συνήθως...Κάποιος ξέρει αν είναι η αλιονα στη δυδιμου σήμερα? Και αν ναι σε τι φάση βρίσκεται? Δεν έχω βρει κάτι αρκετά πρόσφατο να γράφεται
Πλέον είναι η σκιά του παλιού της εαυτού...
Τι εννοείς είναι η σκιά του παλιού της εαυτού;Απογεύματα εκεί είναι η Αλιόνα συνήθως...
Πλέον είναι η σκιά του παλιού της εαυτού...
Joachim Peiper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 253
- Πόντοι
- 0
Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες
Περαστικα και ΣιδερενιοςΜύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Απο σημερα θα γαμαμε και για σενα ως ένδειξη αλληλεγγύης συνμπουρδελιαρη
Περαστικά φίλε σιδερένιος και να γυρίσεις γρήγορα στις Τσαρκες!!!!Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 354
- Πόντοι
- 20
Περαστικά σου και γρήγορα σιδερένιος!!!Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 199
- Like
- 24.500
- Πόντοι
- 32.478
Πάντως σίγουρα όχι, ότι έχει αδυνατίσει. Μερικοί θέλετε μασημένη τροφή ρε τύπε. Σαν να ξεκινάτε στην πρώτη δημοτικού.Τι εννοείς είναι η σκιά του παλιού της εαυτού;
Βου και α= Βα
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 28.786
Έχει χαλάσει εντελώς, οπτικά κ σαν υπηρεσίες...Τι εννοείς είναι η σκιά του παλιού της εαυτού;
Το έθεσα όσο πιο κομψά μπορούσα...
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 3.760
Αρχες τριτης βαρδιας εχθες,πραγματοποιηθει τσαρκα εν συντομια.Αρχικα Φιλιππιδου 11οπου κατω ηταν η Νταϊαννα το ζουμπουλι και επανω η Ναομι με μια αλλη παντελως αδιαφορη μεγαλοκοπελα.
Στο Φωκαιας 19 ηταν η Λιλη η λατινα και εκεινη την ωρα εφευγε η Καρλα με τη συμπαθη μεσηλικη τσατσα με τα γυαλακια.Τα 17αρια κλειστα.Στο 25 της ιδιας οδου ηταν η Ρακελμε τα τατου της,τα πλαστικα βυζια της ,την κωλαρα της και την Αννα που εκεινη την ωρα εφευγε.Η κωλαρα της ασφυκτιουσε στο παντελονι απο δερματινη που φορουσε η σπυριαρα και να πω την αληθεια σκεφτηκα να της ριξω ανηθικη για χοτελι. Κατω ηταν μονο Σαρα διπλοβαρδια.Τζανινα εξαφανιζολ αρκετες μερες τωρα.Στο 27αρι πηγα κατ'ευθειαν επανω οπου γαμιοντουσαν στη δουλεια το ωραιο μελαχρινο σοκολατι μιγαδικο μουνετο Ταλια με το αφρο μαλλι.Ωραιο κορμι,βυζι λεμονακι,κωλαρι μικρο στητο και ομορφο προσωπο και η Μελανι.Εγω παλι πηρα την Μελανι.Υποδεεστερη εμφαμισιακα αφρατοκωλα με σιδερακια και μικρο πεσμενο βυζι.Αλλα προθυμη.Τιμησε το 20αρικο μεχρι διπλου χτυπηματος στην πορτα απο την τελειωμενη γραια τσατσα.Την γλειφομουνιασα καθ'οτι δεκτικη,με τσιμπουκωσε καλουτσικα αλλα ειναι σχετικα απειρη,και την γαμησα στα 4 γραπωνοντας την κωλαρα της.Ωσπου να ανοιξει το μουνακι της ειχε μια μικρη δυσκολια αλλα οταν χαλαρωσε αφεθηκε και εβαλε το στηθος της κατω τουρλωνοντας την κωλαρα της γραπωνοντας το σεντονι και το μαξιλαρι αφηνωντας με να την σφυροκοπησω εντονα σε γρηγορο ρυθμο.Χυσιμο εντος καποτας φιλακια χαιρετουρες και οξω απ'την πορτα.Εννοειται οτι θα την ξανατιμησω αν και θα δωσω πρωτεραιοτητα στην αλλη πιτσιρικα του μαγαζιου.
Στο Φωκαιας 19 ηταν η Λιλη η λατινα και εκεινη την ωρα εφευγε η Καρλα με τη συμπαθη μεσηλικη τσατσα με τα γυαλακια.Τα 17αρια κλειστα.Στο 25 της ιδιας οδου ηταν η Ρακελμε τα τατου της,τα πλαστικα βυζια της ,την κωλαρα της και την Αννα που εκεινη την ωρα εφευγε.Η κωλαρα της ασφυκτιουσε στο παντελονι απο δερματινη που φορουσε η σπυριαρα και να πω την αληθεια σκεφτηκα να της ριξω ανηθικη για χοτελι. Κατω ηταν μονο Σαρα διπλοβαρδια.Τζανινα εξαφανιζολ αρκετες μερες τωρα.Στο 27αρι πηγα κατ'ευθειαν επανω οπου γαμιοντουσαν στη δουλεια το ωραιο μελαχρινο σοκολατι μιγαδικο μουνετο Ταλια με το αφρο μαλλι.Ωραιο κορμι,βυζι λεμονακι,κωλαρι μικρο στητο και ομορφο προσωπο και η Μελανι.Εγω παλι πηρα την Μελανι.Υποδεεστερη εμφαμισιακα αφρατοκωλα με σιδερακια και μικρο πεσμενο βυζι.Αλλα προθυμη.Τιμησε το 20αρικο μεχρι διπλου χτυπηματος στην πορτα απο την τελειωμενη γραια τσατσα.Την γλειφομουνιασα καθ'οτι δεκτικη,με τσιμπουκωσε καλουτσικα αλλα ειναι σχετικα απειρη,και την γαμησα στα 4 γραπωνοντας την κωλαρα της.Ωσπου να ανοιξει το μουνακι της ειχε μια μικρη δυσκολια αλλα οταν χαλαρωσε αφεθηκε και εβαλε το στηθος της κατω τουρλωνοντας την κωλαρα της γραπωνοντας το σεντονι και το μαξιλαρι αφηνωντας με να την σφυροκοπησω εντονα σε γρηγορο ρυθμο.Χυσιμο εντος καποτας φιλακια χαιρετουρες και οξω απ'την πορτα.Εννοειται οτι θα την ξανατιμησω αν και θα δωσω πρωτεραιοτητα στην αλλη πιτσιρικα του μαγαζιου.
Joachim Peiper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 253
- Πόντοι
- 0
Johnstef
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.296
- Πόντοι
- 2.846
Περαστικά και να επανέλθεις σύντομαΜύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις