Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.278
- Πόντοι
- 32.758
Παρτούζα.Παρτούζα της πήρες η χωριστά?
Παρτούζα.Παρτούζα της πήρες η χωριστά?
Σε μερικά, τέλος δεύτερης βάρδιας
Φωκαίας
27β όροφος ανοικτό αλλά δε μπήκα, υποθέτω πιθανόν οι τρεις νεαρές λατίνες των προηγούμενων ημερών Μελίσσα σώμα νορμάλ συμπαθητική φάτσα , Τζένιφερ κοντή τσουπωτή και το σοκολατί μοντελέ φατσόνι η Τάλια.
27β σκαλάκια κλειστό, άνοιξε στην τρίτη βάρδια με τη γνωστή Ηλέκτρα.
25β μάλλον Σάρα ,δε μπήκα
25α Ρόζα κι άλλες δύο που έφευγαν και δε βγήκαν.
19 Κάρλα επιστροφή βγήκε έξαλλη στα δυό λεπτά απ' το δωμάτιο γιατί καθώς είπε νεαρός άραμπ επενδυτής της έκανε κάτι απότομα, τραβούσε μαλλί, και πίεζε για φιλί αν κατάλαβα καλά... μετά βγήκε ο τυπάκος και παραπονιόταν σε σπαστά ελληνικά ...ντηλαντή μόνο μουνί; Όκχι κίσσ ντίποτα γκατευθεία μουνί;
17β ανοιχτά
13ισ. Κατερίνα ,ενώ ετοιμαζόταν για τρίτη βάρδια η Λουίζα καινούργια μελαμψή λατίνα που είδα φευγαλέα. Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για τη Τζούλια από τά Φιλιππίδου τη "βραζιλιάνα" με το ινδιανέ πρόσωπο, λεπτή νεαρή σοκολατί. Μοιάζει πάντως αρκετά.
13υπ. Καμίλα, λατίνα με ατσούμπαλο κορμί και κάποια τατουάζ.
9 ανοιχτά δε μπήκα.
Φυλής σε δυό τρία
67 Έλλη και Έλενα οι κλασικές
65β Χριστίνα η ξανθιά λεπτή αλβανίδα η θα περάσουμε τέλεια θές να μπεις μαζί μου;
69α λογικά η Έμμα η "τσέχα" , εδώ έχω δει και τη γνωστή Βίκυ για υπηρεσία κάποιες φορές.
Ανοιχτά και της Ράνιας το 84α και της Αλεξάνδρας 84β .
Αυτά τα λίγα.
To 17b anoixto me pia?gyrise h ValerieΕ ρε ιστορικες εποχές τότε με κάτι ακαπέλα και κρεμπιεδες σε ντου από παντού όπως στις τσόντες. Με τρεις τ. γνωστές του χώρου- έχουν παιχτεί αρκετά κασκαντεριλίκια σε ιλίγκαλ εξτραδίξ.
Τι λες τώρα !!!! Πέρασε στην ιστορία με το Google maps![]()
Δεν ανέβηκα. Δευτέρα απόγευμα θα μπορούσε να είναι και η Μόνικα η Ρωσίδα μίλφ με τα δασκαλίστικα γυαλιά.To 17b anoixto me pia?gyrise h Valerie
Όταν την είπα Ντιάνα μου κάνει "ΝΟ, ΝτάΪανα!"44 νέα ισόγειο μια Ντιάνα τούμπανο λατινοιδες μυρίζει φόλα.
Ηλέκτρα ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ , ιδού η απορία.27β σκαλάκια κλειστό, άνοιξε στην τρίτη βάρδια με τη γνωστή Ηλέκτρα.
Δικαιωμα σου ειναι να το ζητησεις,αλλα αν της χαλασεις την διαθεση θα παει στραφι το πορνοπαραβολο.Αντιθετως δε,προτεινω κασκαντερηλικι με ομορφα λογια χαμογελα και εχεις 95% πιθανοτητες να σου κανει παπαδες η σαλεμενη.Καλησπέρα.ξέρει κανείς
Αν ζητήσω πίπα με προφυλακτικό στην ιβανα δ.27θα φάω άκυρο?
Θυμάμαι μια περίοδο που έλεγε πίπα μόνο χωρίς.
Φοβάμαι γιατί είχε γράψει κάτι για γονορια ένας κάνα δυο μήνες πρίν.
Συγγενής σου?ΚΑΥΛΗΜΕΡΑ!!!
Μακάρι να ήταν,θα ήμουν μέσα στην μπουζου ηδη…Συγγενής σου?
Δεν δίνει σουφραδέλι πια η Ηλέκτρα.Ηλέκτρα ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ , ιδού η απορία.
Αν εννοείς προφυλακτικό...στην πίπα χωρίς...αν εννοείς πίσω πόρτα..το έχει κόψει... τουλάχιστον στην ανακοίνωση προγράμματος... αλλά πάντα έχουμε να κάνουμε με ιδιαίτερης ψυχολογίας άτομοΗλέκτρα ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ , ιδού η απορία.
Μια φορα την ειδα κ αυτη η φορα πρεπει να χε μαστουρωσει.Να μου πεις οι αλλες δε μαστουρωνουν?Ναι αλλα οχι φανερα.Αυτο μας κανει να πλαθουμε φανταστικο σεναριο.Αλλα αν φαινεται χανει και τις οποιες ελπιδες.Αυτο με το ιδιαιτερης ψυχολογιας ειναι που θα φοβηθουν ολοι να μη περασουν.Αυτη κ Ιβανα ειναι οι ''περιεργες'' σωστα?Αν εννοείς προφυλακτικό...στην πίπα χωρίς...αν εννοείς πίσω πόρτα..το έχει κόψει... τουλάχιστον στην ανακοίνωση προγράμματος... αλλά πάντα έχουμε να κάνουμε με ιδιαίτερης ψυχολογίας άτομο
Η Μαθουσαλα η Μονικα δουλεύει νωρίτερα μέχρι τις 23:30Δεν ανέβηκα. Δευτέρα απόγευμα θα μπορούσε να είναι και η Μόνικα η Ρωσίδα μίλφ με τα δασκαλίστικα γυαλιά.
Σωστά, τέλος δεύτερης βάρδιας.Η Μαθουσαλα η Μονικα δουλεύει νωρίτερα μέχρι τις 23:30
Με το συμπαθειο φίλτατε συναναγνώστη,αλλά διαβάζοντας τα γραφόμενα σου μόνο τον γελώντα μου προκαλούν,ούτε ο Κατακουζηνός δεν θα έκανε τέτοιες τελετουργίες .
Όποιος έχει τέτοιες φοβίες,πολύ απλά κάθεται σπίτι του, και δεν ασχολείται με εκδιδόμενες.
Δεν δίνει σουφραδέλι πια η Ηλέκτρα.
Ναί, ξέρω πώς τον έχει σταματήσει, απλά λέω μπας και ανακοινώθηκε τώρα στην αλλαγή οίκου.Αν εννοείς προφυλακτικό...στην πίπα χωρίς...αν εννοείς πίσω πόρτα..το έχει κόψει... τουλάχιστον στην ανακοίνωση προγράμματος... αλλά πάντα έχουμε να κάνουμε με ιδιαίτερης ψυχολογίας άτομο