γράφτηκες τώρα αλλά είσαι παλιός μύστης εσύΠαιδιά ξέρει κανένας τα ωράρια του μπουρδέλου Αχαρνών 85 πήγα αλλά ήταν κλειστά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.301
- Πόντοι
- 6.246
Προλαβα μεχρι κ εγω πριν τα κλεισιματα χαχαχαΤο Τροφωνίου 13 ισόγειο έκλεισε και έχουν κολλήσει και χαρτί ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ... Φαίνεται πήρανε προσφορά για φτηνότερα και μετακόμισαν στο 11. Φτώχεια καταραμένη, από τα τέσσερα της Τροφωνιου κλειστά τα τρία...
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.545
- Πόντοι
- 28.786
Αυτή την ώρα

Διδύμου 22 Μαρία σούπερ φουλ κι όποιος αντέξει...
Η καινούρια Βασιλική δεν θα ξανάρθει είπαν...
Διδυμου 27 Τάνια και Βικτώρια. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο. Ιβάνα από 17:00 σήμερα...
Φυλής 200 χτύπησα κ η αυτοκράτειρα απάντησε πως είναι απασχολημένη
Πορνοαναμνήσεις...
Το κάλτ απόμερο σπιτάκι...πάντα με μιλφάκια.
Λεωφόρος Ιωνίας 12

Διδυμου 27 Τάνια και Βικτώρια. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο. Ιβάνα από 17:00 σήμερα...

Πορνοαναμνήσεις...
Λεωφόρος Ιωνίας 12
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.042
- Πόντοι
- 1.446
Τάνια, Βικτώρια κλαρίνο οι δύο τους για τελείωμα να πέσεις σε Νιρβάνα...Αυτή την ώρα
Πορνοαναμνήσεις...
Λεωφόρος Ιωνίας 12
![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.545
- Πόντοι
- 28.786
Συνέχεια

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ειρήνη ξανθιά, σοβιετική, νεαρή χοντρή
Ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με τα μαύρα κοντά μαλλιά. Νορμάλ πρόγραμμα
Ιωαννίνων 3 ισόγειο θεία Ελένη με ελεύθερη φλογέρα
Ιωαννίνων 3 όροφος κλειστό
Ιωαννίνων 5 Άννα
Στροφή...
Ιάσονος 1α Μαρίνα Φαφουτίδου με ελεύθερη φλογέρα
Ιάσονος 1β αριστερά Άννα θεία με ελεύθερη φλογέρα
Ιάσονος 1β δεξιά Βαλέρια ξανθιά μιλφ με ελεύθερη φλογέρα
Ιάσονος 1γ Λώρα ξανθό, σοβιετικό γουρουνάκι με ελεύθερη φλογέρα.
Πάω για μασαζοσεξάκι...

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ειρήνη ξανθιά, σοβιετική, νεαρή χοντρή

Ιωαννίνων 5 Άννα
Στροφή...
Πάω για μασαζοσεξάκι...
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.394
- Πόντοι
- 951
Ιωαννίνων 3κάτω,"Θεία" Ελένη;Συνέχεια
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ειρήνη ξανθιά, σοβιετική, νεαρή χοντρήΕλεύθερη φλογέρα
Ιωαννίνων 5 Άννα
Στροφή...
Πάω για μασαζοσεξάκι...
Όχι η ξανθούλα, μετρίου αναστήματος,μυτερή ρώγα,που κάνει σπέσιαλ κλαρίνο;
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.545
- Πόντοι
- 28.786
Η ξανθιά θεία, στρουμπουλή 55άρα+, αρκετά πιασίματαΙωαννίνων 3κάτω,"Θεία" Ελένη;
Όχι η ξανθούλα, μετρίου αναστήματος,μυτερή ρώγα,που κάνει σπέσιαλ κλαρίνο;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.772
- Πόντοι
- 7.885
Τελευταία φορά πέτυχα το γκρανι Ελένη και με ρώτησε απλά αν θέλω να περάσω ή αν κάνω βόλταΤο Τροφωνίου 13 ισόγειο έκλεισε και έχουν κολλήσει και χαρτί ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ... Φαίνεται πήρανε προσφορά για φτηνότερα και μετακόμισαν στο 11. Φτώχεια καταραμένη, από τα τέσσερα της Τροφωνιου κλειστά τα τρία...

ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.624
- Πόντοι
- 4.006
Σήμερα στο 27 που λες η ταβια και η βινκτωρια τις είδα και εγώ ..μειλαμε και να με πλήρωναν δεν θα πέρναγα …αίσχος γενικά σε όλα τα σπίτια στην πρωινή σήμερα βάρδια !! Έχασα πάσα ιδέα ειλικρινά !Ευτηχος στο Φωκαίας 19 ήταν μια με όνομα καρλα και ήταν η μοναδική καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες αρκετή αναμονή στο σαλόνι και ένας συναγωνιστής έδινε τρελό πόνο μεσα και η καρλα να ουρλιάζει κυριολεκτικά !Περασα λοιπόν και ήταν όνειρο !τελεια φλογέρα με σκούφο φοβερό καλό στήσιμο αρκετά στενή με καλή αίσθηση , δεν έκλεψε καθόλου η κοπέλα , πολύ ευγενική συμπεριφορά , αρκετά προκαταρκτικά με πεταχτά φιλία όχι με γλώσσα , αρκετά σκινι η κοπέλα με μικρό στήθος αλλα με ωραίες πεταχτές ρογες πανέμορφες , και τέλειο κοκαλάκι , θα ξαναθυμηθεί λυαν σύντομος !! Επιβάλετε !!Αυτή την ώρα
Πορνοαναμνήσεις...
Λεωφόρος Ιωνίας 12
![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.545
- Πόντοι
- 28.786
Δύο μπουρδελονέα που ίσως κάποιους τους ενδιαφέρουν:
1) Η Στέλλα απ' το Ι46 έχει μεταφερθεί στο Ι32 το δεξί και ζητά πλέον 15€
2) Η Μπάρμπορα λατίνα από Μ. Αλεξάνδρου 21, Ιάσονος 20 κ τελευταία στα Φυλής 71α+β, εθεάθη την προηγούμενη εβδομάδα στο μασαζοστούντιο της Τατοίου στη Μεταμόρφωση. Με άλλο όνομα, που δεν συγκράτησα...
Από αναβάθμιση σε αναβάθμιση το πάει

2) Η Μπάρμπορα λατίνα από Μ. Αλεξάνδρου 21, Ιάσονος 20 κ τελευταία στα Φυλής 71α+β, εθεάθη την προηγούμενη εβδομάδα στο μασαζοστούντιο της Τατοίου στη Μεταμόρφωση. Με άλλο όνομα, που δεν συγκράτησα...
Από αναβάθμιση σε αναβάθμιση το πάει

Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.493
- Πόντοι
- 2.036
Δύο μπουρδελονέα που ίσως κάποιους τους ενδιαφέρουν:
Από αναβάθμιση σε αναβάθμιση το πάει![]()
Η Στέλλα καιρό τώρα παρασύρθηκε από τις άλλες 2 και παρέα ανέβασαν το κασε, στα 10 άξιζε στα 15 όχι, νανπληρωνουμε τον τεμπέλη τον άντρα της ...
Η Μπάρμπαρα σας είχα γράψει πως είχα πιάσει κουβέντα με την τσατσά πριν αλλάξει από το Ι20 , ότι είναι για καλύτερα, μπράβο της
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.493
- Πόντοι
- 2.036
Τώρα,
Στέλλα πετιτ απο Διδύμου στο Βέργας 3 , επιλεχθείσα από εμένα γιατί μόλις είχε πιάσει βάρδια , καλά πέρασα.
Φ65-7-9-71 κατά σειρά εμφάνισης:
Κορίνα, Μπέκυ&Χριστίνα, 2 που τρώγανε και δεν βγήκαν, Έμμυ/Έμμα βυζαρου "Τσέχα", Κατερίνα Ρουμάνα και 71 ισόγειο τελειώνουμε με την κλασική Λατίνα Σοφί??που και καλά δίνει κώλο με +20 και την απλή Ρεμπεκα.
Φ59 κάτω 3 κοπέλες αυτές που είναι καιρό τώρα Βάνα κλπ δεν θυμάμαι ονόματα.
Φ61 υπογα Άννα το πιπίνι με το φοβερό για τα γούστα μου κορμί και πρόσωπο και Τζένη.
Πήγα για Άννα αλλά πήρα Τζένη καθώς είναι η γνωστή μουργοκαυλοφατσα που εργαζόταν στα Φιλλιπιδου πανω/κάτω με 2-3 διαφορετικά ονόματα, την είχα πάρει στην 1η της μέρα όπου ήταν στην τσίτα από κοκορέτσι και μου είχε κάνει πορνογραφικό γαμήσι , τις υπόλοιπες φορές ήταν οκ.
Έχει βάλει πλαστικ βυζο μέτριας μαστοριάς, και έχει και την κλασική τεράστια ουλή στην μέση σαν την Κατερίνα αλλά πολύ ωραιο δέρμα , χείλη και όμορφο μουνί και κΏλαρα
Σήμερα , χωρίς να έχει πιει κάτι και με εμένα άδειο από την Στέλλα , έπεσε δυνατό ξεπατωμα για 15+ λεπτά χωρίς ενόχληση από τσατσά και μπράβο της , έδωσε φοβερό show το κορίτσι, το κρεβάτι που έχει ρόδες , έσπασε το στοπ και βρεθηκε δίπλα στον καθρέφτη... γούσταρα τρελά, αν μας άκουγε κάποιος θα νόμιζε πως είμαι ο Ροκο , Πάπι,πάπι,ντούρο,ντούρο,αϊ αϊ κλπ.
Χθες και σήμερα δεν έχω παράπονο, πέρασα καλά, πάω να πλυθω και να ετοιμαστώ για κάνα μαγαζί της παραλιακής που θα είμαι ο 1/8 άνω των 30
Στέλλα πετιτ απο Διδύμου στο Βέργας 3 , επιλεχθείσα από εμένα γιατί μόλις είχε πιάσει βάρδια , καλά πέρασα.
Φ65-7-9-71 κατά σειρά εμφάνισης:
Κορίνα, Μπέκυ&Χριστίνα, 2 που τρώγανε και δεν βγήκαν, Έμμυ/Έμμα βυζαρου "Τσέχα", Κατερίνα Ρουμάνα και 71 ισόγειο τελειώνουμε με την κλασική Λατίνα Σοφί??που και καλά δίνει κώλο με +20 και την απλή Ρεμπεκα.
Φ59 κάτω 3 κοπέλες αυτές που είναι καιρό τώρα Βάνα κλπ δεν θυμάμαι ονόματα.
Φ61 υπογα Άννα το πιπίνι με το φοβερό για τα γούστα μου κορμί και πρόσωπο και Τζένη.
Πήγα για Άννα αλλά πήρα Τζένη καθώς είναι η γνωστή μουργοκαυλοφατσα που εργαζόταν στα Φιλλιπιδου πανω/κάτω με 2-3 διαφορετικά ονόματα, την είχα πάρει στην 1η της μέρα όπου ήταν στην τσίτα από κοκορέτσι και μου είχε κάνει πορνογραφικό γαμήσι , τις υπόλοιπες φορές ήταν οκ.
Έχει βάλει πλαστικ βυζο μέτριας μαστοριάς, και έχει και την κλασική τεράστια ουλή στην μέση σαν την Κατερίνα αλλά πολύ ωραιο δέρμα , χείλη και όμορφο μουνί και κΏλαρα
Σήμερα , χωρίς να έχει πιει κάτι και με εμένα άδειο από την Στέλλα , έπεσε δυνατό ξεπατωμα για 15+ λεπτά χωρίς ενόχληση από τσατσά και μπράβο της , έδωσε φοβερό show το κορίτσι, το κρεβάτι που έχει ρόδες , έσπασε το στοπ και βρεθηκε δίπλα στον καθρέφτη... γούσταρα τρελά, αν μας άκουγε κάποιος θα νόμιζε πως είμαι ο Ροκο , Πάπι,πάπι,ντούρο,ντούρο,αϊ αϊ κλπ.
Χθες και σήμερα δεν έχω παράπονο, πέρασα καλά, πάω να πλυθω και να ετοιμαστώ για κάνα μαγαζί της παραλιακής που θα είμαι ο 1/8 άνω των 30
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.405
- Πόντοι
- 9.846
Α ρε μικρέ πληγές που ανοίγεις....!!!Παιδιά ξέρει κανένας τα ωράρια του μπουρδέλου Αχαρνών 85 πήγα αλλά ήταν κλειστά
ΕΒΕΛΙΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.545
- Πόντοι
- 28.786
Τώρα είναι σεφ!Α ρε μικρέ πληγές που ανοίγεις....!!!
ΕΒΕΛΙΝΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!!
Θα γίνει Εβελίνα Μποτρίνι

Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.405
- Πόντοι
- 9.846
Και πολυυυυ μακριά από την πρωτεύουσα....!Τώρα είναι σεφ!
Θα γίνει Εβελίνα Μποτρίνι![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 129
- Like
- 27.545
- Πόντοι
- 28.786
Δυστυχώς!Και πολυυυυ μακριά από την πρωτεύουσα....!
Τα πρωτευουσιάνικα καυλιά τα λησμόνησε...
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.412
- Πόντοι
- 726

10/05/25
1η βάρδια
Φωκαίας 13α: Νικόλ
Φωκαίας 17β: Κλεοπάτρα, Μόνικα
Φωκαίας 19: Κάρλα
Φωκαίας 27Β: Εμμανουέλα
Φιλιππίδου 11α: Σοφία, Σάρα με πουτσοπιάσιμο
Φιλιππίδου 11β: Τάνια, Καρολίνα
Φυλής 59 κάτω: Βάνα
Φυλής 72 κάτω: μια ευτραφής βυζαρού με τατού
Φυλής 65, 84, 86, 67, 69, 71β κλειστά φώτα
Στην αλλάγη πέτυχα την κοντομαλλούσα τσατσά του Φιλιππίδου 11α να καταφθάνει και Σάρα να φεύγει καθώς και την Μπέκυ με το γκρι φόρεμά της να βγαίνει από το Φυλής 65α και να μπαίνει στο β. Πιο ωραία είναι ντυμένη.
2η βάρδια
Φιλιππίδου 11α: Ναόμι, και ένα ψηλό μελαχρινό γυφτέ στυλιάρι, ήρθε μου μύριζε τον λεμό, κωλοτριβόταν στον πούτσο μου και έπιασε τα χέρια μου και τα έβαλε στα βυζιά της να ζουλήξω. Θυμίστε μου όνομα
Φιλιππίδου 11β: Καρολίνα
Φυλής 61: Άννα, Τζένη
Φυλής 65α: Κορίνα μπήκε σε 1ωρο δωμάτιο
Φυλής 65β: Μπέκυ, Χριστίνα
Φυλής 84α: Ράνια
Φυλής 84β: Αλεξάνδρα "only greek"
Φυλής 86α: Άννα
Φυλής 86β: Νέλλη, Κατερίνα με πολύ θετική διάθεση και έκανε χειραψία και με τους 4-5 που ήμασταν στο σαλόνι

Φυλής 67: Έλλη
Φυλής 69α: Έμμα
Φυλής 69β: Βίκυ
Φυλής 71β: Αυτοπαρουσιάστηκε μια ελληνόφωνη ελαφρώς μελαμψή
Φυλής 71α: Άννα
Είχα 1 μήνα να πάω και μιας και οι καύλες ήταν αυξημένες είπα να επισκεφθώ τα μέρη καθώς να κάνω και μία έρευνα
Πήγα λοιπόν σε αυτή που με είχε κατουρήσει την προηγούμενη φορά
R: -με θυμάσαι;
Π: -νομίζω ναι
R: -θυμάσαι τι θέλω;
Π: -ποδολαγνεία;
R: -όχι (μόνο). Κατούρημα
Π: -ναι έλα
Μπαίνουμε στο δωμάτιο μαζί
...
R: -ωχ, ξέχασα να βγάλω λεφτά
Π: -τι τρελός είσαι εσύ μωρό μου
R: -πάω να βγάλω
Π: -πήγαινε και έλα, σε περιμένω
R: -πάω
Στον πηγεμό συνάντησα στην πλατεία Βικτωρίας την Σάρα που μιλούσε στο τηλέφωνο στα ισπανέζικα, με κοίταξε λίγο αλλά εγώ την αγνόησα, μη με περάσει κανένα άξεστο λιγούρι
Γυρνάω στον οίκο, μπαίνει μέσα η κοπέλα και μου λέει αμέσως να ξαπλώσω και αφού με ρωτάει που το θέλω σκουατάρει απο πάνω μου και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Η ποσότητα ήταν μεγαλύτερη από την τελευταία φορά και η ροή κάπως ακανόνιστη σαν να είχε χαλασμένο μπεκ με αποτέλεσμα μερικά κάτουρα να πέσουν κάτω και κάποια άλλα έφυγαν και μπήκαν στο μάτι μου
R: -μπήκε στο μάτι μου
Π: -συγνώμη μωρό μου
R: -δε πειράζει μου άρεσε
Π: -κάνει καλό
R: -θα βλέπω πιο καλά τώρα
Σηκώνομαι λοιπόν
...
R: -θες να με χέσεις κιόλας;
Π: -αυτό είναι ακριβό
R: -πόσο;
Π: -πες εσύ να μη γίνω εγώ η κακιά
R: -20€;
Π: -τι λες μωρό μου, ποιά θα το κάνει με 20€; Είναι λίγα
R: -40€;
Π: -λίγα είναι
R: -πόσα; πες
Π: -100€
R: -πολλά είναι
Π: -πήγαινε ρώτα να δεις αν θα βρείς πιο φθηνά
R: -έχω βρει με 50
Τελοσπάντων, της ζήτησα να μυρίσω τα πόδια της να χύσω. Δυσανασχέτησε λίγο αλλά την διαβεβαίωσα ότι δε θα την κουράσω. Τα πόδια της μύριζαν λίγο λιγότερο από την τελευταία φορά αλλά είχαν ένα ωραίο γήινο άρωμα. Σύντομα ήρθε το τέλος και φεύγει ενώ την ακούω να λέει στην υπηρεσία τι κάναμε, ότι με κατούρησε κλπ
...Βγαίνω από το δωμάτιο και της λέω
R: -σκέψου το
Π: -δε μπορώ πιο κάτω. Έχω τώρα αν θες να τα κρατήσω να πας να βγάλεις λεφτά να το κάνουμε. Να ξέρεις δε το έχω ξανακάνει αυτό. Μου έχουν δώσει 200€ να το κάνουμε αλλά είπα όχι
R: -καλά θα το σκεφτώ. Γεια
Άμα θέλω το πιστεύω αυτό
Επειδή σπάστηκα και ήξερα ότι βρίσκω πιο φθηνά, πήγα σε μία που με είχε χέσει στο παρελθόν στο στήθος αλλά πριν φτάσω εκεί έκανα μια στάση σε μια που δεν έχω κάνει κατι παρόμοιο μαζί της.
R: -Έλα λίγο κοντά να σου πω. Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -Μπορώ ναι αλλά τώρα όχι δεν έχω
R: -Μπορείς να με χέσεις κιόλας;
Π: -Τι είναι αυτό;
R: -Όταν πας τουαλέτα αλλά απο πίσω, όχι απο μπροστά
Π: -Αν έρθεις κάποια φορά και μπορώ, να το κάνουμε αλλά όχι τώρα
R:- Εντάξει απλά να ξέρω οτι είσαι οκ να το κάνουμε. Κάποια άλλη φορά, άντε γειά!
Φθάνω στον προορισμό που είπα πιο πριν και την ρωτάω αν είναι σε θέση να το κάνουμε και αφού μου απάντησε θετικά πέρασα στο δωμάτιο
Π: -πού θες να το κάνουμε; Στο κρεβάτι;
R: -έλα κάτω καλύτερα μη λερώσουμε. Εξετάσεις κάνεις;
Π: -χαχαχα, εσύ τι λες; Εννοείται για να μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω
R: -δε κάνουν όλες
Π: -πώς θες; Κανονικά ή ανάποδα;
R: -ανάποδα να βλέπω τον κώλο σου. Πώς λες να το κάνουμε; Στο στόμα ή στο στήθος;
Π: -όπου θες...
...τώρα μου έρχεται κατούρημα
R: -δώστο
αρχίζει να με κατουράει στην κοιλιά ενώ κράταγε το πουλί μου για λεβιέ
R: -όχι εκεί. Στο στόμα
Μου έδωσε μεγάλη ποσότητα και με υψηλή πίεση και δε μπορούσα να τα καταπιώ όλα. Της χτύπησα το μπούτι να κάνει μία παύση αλλά δε κατάλαβε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή λίμνη στο πάτωμα
Η σύσταση ήταν σαν το τραγανό φυστικοβούτυρο χωρίς όμως τα κομματάκια

Επείδη ήταν κρίμα να μείνει στη μέση η δουλειά, τρώω και την υπόλοιπη ποσότητα. Δεν ήταν μεγάλη. Ιδανική για έναν αρχάριο.
σηκώνομαι να σκουπιστώ
Π: -τι δουλεια κάνεις;
R: -δε θέλω να πω
Π: -καλά δε με νοιάζει, έτσι ρωτάω
R: -πολύ έντονη γεύση. Είναι σαν σοκολάτα αλλά πολύ ξυνή
Π: -χαχαχα. Είχα φάει ένα σουβλάκι πριν ...Θα χύσεις;
εκεί χτυπάει την πόρτα η υπηρεσία
R: -φέρε μου τα πόδια σου. Να τα μυρίσω, μη φοβάσαι
Π: -είσαι τρελό
Τα πόδια της μύριζαν παραπάνω από αυτό που περίμενα και μετά από λίγο αρχίζω να χύνω
Καθώς ντυνόμουν την άκουγα που γέλαγε ενώ μιλούσε με την υπηρεσία. Λέτε να σχολίαζαν εμένα; Ποιός χέστηκε;
Τελευταία τροποποίηση:
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.915
- Πόντοι
- 1.436
Καύλα η Μπέκυ ντυμένη, και με πιτζάμες μια φορά..Στην αλλάγη πέτυχα την κοντομαλλούσα τσατσά του Φιλιππίδου 11α να καταφθάνει και Σάρα να φεύγει καθώς και την Μπέκυ με το γκρι φόρεμά της να βγαίνει από το Φυλής 65α και να μπαίνει στο β. Πιο ωραία είναι ντυμένη.
Τζούλια;2η βάρδια
Φιλιππίδου 11α: Ναόμι, και ένα ψηλό μελαχρινό γυφτέ στυλιάρι, ήρθε μου μύριζε τον λεμό, κωλοτριβόταν στον πούτσο μου και έπιασε τα χέρια μου και τα έβαλε στα βυζιά της να ζουλήξω. Θυμίστε μου όνομα![]()
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.412
- Πόντοι
- 726
όχι. Γύφτισσα φάση. ΝόστιμηΚαύλα η Μπέκυ ντυμένη, και με πιτζάμες μια φορά..
Τζούλια;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K