Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (26 μέλη και 244 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.073
Πόντοι
4.936
Μπορεί να δώσει κάποιος μία περιγραφή για την Βανέσα από Ιάσωνος 37 ;

• Like
Αντιδράσεις: Bile

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Βεργας live επιγραμματικα

2 κλειστό.

3 αριστερά Σαμπρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

3 δεξιά Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μαριάννα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

6α κλειστό.

6β Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

7 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

7 υπόγειο επέστρεψε (δε ξέρω για μόνιμα)η Αννούλα που δουλευε Αγκύρας,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Διδυμου live επιγραμματικα

27 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

22αρια, 20 ,18αρια & 16 κλειστά.

8β Ελένη μόνη τής, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

8α κλειστό.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.486
Πόντοι
3.446
Παιδες μετα απο πολυυυ καιρο πηγα μπουρδελοτσαρκα με γνωστη.Εγω δεν εχω πειρα αλλα ηταν πολυ καλυτερα απο οσα λεγονται,απο εμφανιση πολυ εως παρα πολυ καλα αλλα απο αποδοση δε γνωριζω οποτε μαλλον εχετε δικαιο.Θα σας πω τι μου εμεινε στο μυαλο γιατι καταλαβαινετε οτι με απειρια ζεις το σοκ.Λοιον απο Μεταξουργειο που εμεινε μια Ναταλι η Ναταλια και μια αλλαη Λατινα πρεπει να ταν γυφτε μαυριδερη με ασπρα εσωρουχα πανω κατω που μοιαζε σαν μεσογειακη με ισιο μακρυ.Μετα μου μεινε μια μικρη με τατου εντονα πανω της σε ενα που χε μια Ιωαννα μια Στελλα η οποια ηταν καλοστεκουμενη για την Ηλικια και η κοπελα με τα τατουαζ τα εντονα.Επισης μου μεινε μια μικρη στα πρωτα της φωκαιας μεα το 27 σαν λατινακι με ευρωπαια ειχε ενα συνδυασμο.Μια Ρεβεκκα νομιζω εκει που ειναι τσατσοτραβελος,η Ρεβεκκα ειχε καλο σωματοτυπο.Μια Αννα μικρη μαρεσε ειχε τσατσο εναν κυριο μεγαλυτερο εμοιαζε καπως σαν λατινογυφτισσα.Και τελος η καλυτερη ηταν στο 68 κατι δηλαδη 68 Α η Δ κατι τετοιο,διπλα ηταν το 66 ειμαι σιγουρος γι αυτο.Στο 68 ηταν μια σαν ταυλανδη με πολυ καλο σωμα και πεταχτοκωλα!Τη παρουσιασε ως Κλεοπατρα κ μετα απο χαβαλε την παρουαζε ως Πηνελοπη.Μη με αποπαρετε,δεν εχω πειρα κ δε κετεγραφα αν κ το σκεφτηκα αλλα ειπα να το ζησω.Τα φαν φακτ,πρωτο εκανα μαλακια σε μια καρεκλα κ φωναζε η τσατσα για τη πορτα επειδη εκατσα εγω αλλα το προβλημα ηταν η πορτα οχι η καρεκλα την οποια εβαλα καλυτερα κ στο αλλο με το τσατσοτραβελο βγαινει η πρωτη μιλφ ρωσιδα κ απο τοσο κοσμο πιανει το πουλι το δικο μου χαχαχα,κι εκιε με τη ταυλανδη trolling με τη τσατσα καθως το ηθελε μου φαινεται το τρολινγκ.Γενικα δεν αλλαζε το πραγμα αλλα η πιο σοβαρη διαφορα ειναι που αλλαζει ο κοσμος ανα περιοχη.Α θυμαμαι και μια Μαργαριτα νομιζω σαν καζακα που μαρεσε κ ηταν σε αυτο που λετε πορνοmall,εμενα οτι εχει σχεση εμ σλαβα-καζαστανη κ οτι μιλαει Ρωσικα απ οπου κ αν ειναι μου κανει,κι αλλες ηταν ομορφες,μια κατσαρομαλλα δε θυμαμαι ονομα.Γενικα ειχε αρκετες εως πολλες μικρες μαγκες κ πρωτη φορα ειδα λογικα Λατινες αλλα κ πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε αυτες τις μπουρδελοτσαρκες.Οπως καταλαβαινετε μετα απο Ομονοια βλεπωντας ολα αυτα τα σπιτακια σοκαρομαι με την καλη εννοια.Τωρα με εχω ικανο να κατεβω με 100-200 να περναω σε ολες που μαρεσουν ως να τα ριξω κ οσο αντεξω ως την επομενη φορα ξανα.Βαρδια βραδυνη να μιλησω οπως τα λετε χαχα,μετα τις 11 αυτα που σας λεω,αν εισασταν εκει θα καταλαβατε ποιες ειναι να βοηθησετε τον απειρο.Δυστυχως αλλοτε ειμαι του βλεμματος κι αλλοτε του κωλου κ αλλοτε οτι κολλησω πχ μεση πιασιματα κοιταγμα κτλ.Περσυ ειχα παει στα Λιοσιων και Τροφωνιου και Εξηκιου,αυτα ειναι κατωτερα απο οτι καταλαβαινω,Βεργας δεν εχω παει καθως δε ξερω και καμια αλλα σε Μπαρμπορα που μιλουσαμε ηθελα εκτος μπουρδελου και Σαμπινα δε πηγα γιατι μου την εσπασε η συμπεριφορα της οσο μιλησαμε και μαλλον σωθηκα που δε κατεβηκα.Αυτη στο 68 ρε παιδια ηταν μαυρη αλλα οχι σκουρη,ειχε ιδιαιτερο συνδυασμο,σκεφτηκα μηπως ειναι αυτη που λετε Ναομι η Μπετυ γενικα οτι μαυρο εχετε πει αλλιως δε μπορουσα να καταλαβω με τα διαφορετικα ονοματα που λεει η τσατσα,το ειπε η ιδια αυτο οτι αλλαζει τα ονοματα κ μετα ελεγε δηθεν τζαμαικα κ της κανω οσο εγω ειμαι απο δω τοσο ειναι αυτη απο τζαμαικα κ στο ονομα της λεω οπως εμενα με λενε Γιωργο ετσι λενε την κοπελα Κλεοπατρα/Πηνελοπη με τη διαφορα οτι οντως με λενε Γιωργο χαχαχαχαχ.Παρα πολυ καλυτερα απο την πιατσα αν θελετε μια γνωμη.Καμια σχεση οι εικονες και η φαση.Το φολιασμα μας γαμαει ανεξαρτητου βαθμιδας.

Παιδες μετα απο πολυυυ καιρο πηγα μπουρδελοτσαρκα με γνωστη.Εγω δεν εχω πειρα αλλα ηταν πολυ καλυτερα απο οσα λεγονται,απο εμφανιση πολυ εως παρα πολυ καλα αλλα απο αποδοση δε γνωριζω οποτε μαλλον εχετε δικαιο.Θα σας πω τι μου εμεινε στο μυαλο γιατι καταλαβαινετε οτι με απειρια ζεις το σοκ.Λοιον απο Μεταξουργειο που εμεινε μια Ναταλι η Ναταλια και μια αλλαη Λατινα πρεπει να ταν γυφτε μαυριδερη με ασπρα εσωρουχα πανω κατω που μοιαζε σαν μεσογειακη με ισιο μακρυ.Μετα μου μεινε μια μικρη με τατου εντονα πανω της σε ενα που χε μια Ιωαννα μια Στελλα η οποια ηταν καλοστεκουμενη για την Ηλικια και η κοπελα με τα τατουαζ τα εντονα.Επισης μου μεινε μια μικρη στα πρωτα της φωκαιας μεα το 27 σαν λατινακι με ευρωπαια ειχε ενα συνδυασμο.Μια Ρεβεκκα νομιζω εκει που ειναι τσατσοτραβελος,η Ρεβεκκα ειχε καλο σωματοτυπο.Μια Αννα μικρη μαρεσε ειχε τσατσο εναν κυριο μεγαλυτερο εμοιαζε καπως σαν λατινογυφτισσα.Και τελος η καλυτερη ηταν στο 68 κατι δηλαδη 68 Α η Δ κατι τετοιο,διπλα ηταν το 66 ειμαι σιγουρος γι αυτο.Στο 68 ηταν μια σαν ταυλανδη με πολυ καλο σωμα και πεταχτοκωλα!Τη παρουσιασε ως Κλεοπατρα κ μετα απο χαβαλε την παρουαζε ως Πηνελοπη.Μη με αποπαρετε,δεν εχω πειρα κ δε κετεγραφα αν κ το σκεφτηκα αλλα ειπα να το ζησω.Τα φαν φακτ,πρωτο εκανα μαλακια σε μια καρεκλα κ φωναζε η τσατσα για τη πορτα επειδη εκατσα εγω αλλα το προβλημα ηταν η πορτα οχι η καρεκλα την οποια εβαλα καλυτερα κ στο αλλο με το τσατσοτραβελο βγαινει η πρωτη μιλφ ρωσιδα κ απο τοσο κοσμο πιανει το πουλι το δικο μου χαχαχα,κι εκιε με τη ταυλανδη trolling με τη τσατσα καθως το ηθελε μου φαινεται το τρολινγκ.Γενικα δεν αλλαζε το πραγμα αλλα η πιο σοβαρη διαφορα ειναι που αλλαζει ο κοσμος ανα περιοχη.Α θυμαμαι και μια Μαργαριτα νομιζω σαν καζακα που μαρεσε κ ηταν σε αυτο που λετε πορνοmall,εμενα οτι εχει σχεση εμ σλαβα-καζαστανη κ οτι μιλαει Ρωσικα απ οπου κ αν ειναι μου κανει,κι αλλες ηταν ομορφες,μια κατσαρομαλλα δε θυμαμαι ονομα.Γενικα ειχε αρκετες εως πολλες μικρες μαγκες κ πρωτη φορα ειδα λογικα Λατινες αλλα κ πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε αυτες τις μπουρδελοτσαρκες.Οπως καταλαβαινετε μετα απο Ομονοια βλεπωντας ολα αυτα τα σπιτακια σοκαρομαι με την καλη εννοια.Τωρα με εχω ικανο να κατεβω με 100-200 να περναω σε ολες που μαρεσουν ως να τα ριξω κ οσο αντεξω ως την επομενη φορα ξανα.Βαρδια βραδυνη να μιλησω οπως τα λετε χαχα,μετα τις 11 αυτα που σας λεω,αν εισασταν εκει θα καταλαβατε ποιες ειναι να βοηθησετε τον απειρο.Δυστυχως αλλοτε ειμαι του βλεμματος κι αλλοτε του κωλου κ αλλοτε οτι κολλησω πχ μεση πιασιματα κοιταγμα κτλ.Περσυ ειχα παει στα Λιοσιων και Τροφωνιου και Εξηκιου,αυτα ειναι κατωτερα απο οτι καταλαβαινω,Βεργας δεν εχω παει καθως δε ξερω και καμια αλλα σε Μπαρμπορα που μιλουσαμε ηθελα εκτος μπουρδελου και Σαμπινα δε πηγα γιατι μου την εσπασε η συμπεριφορα της οσο μιλησαμε και μαλλον σωθηκα που δε κατεβηκα.Αυτη στο 68 ρε παιδια ηταν μαυρη αλλα οχι σκουρη,ειχε ιδιαιτερο συνδυασμο,σκεφτηκα μηπως ειναι αυτη που λετε Ναομι η Μπετυ γενικα οτι μαυρο εχετε πει αλλιως δε μπορουσα να καταλαβω με τα διαφορετικα ονοματα που λεει η τσατσα,το ειπε η ιδια αυτο οτι αλλαζει τα ονοματα κ μετα ελεγε δηθεν τζαμαικα κ της κανω οσο εγω ειμαι απο δω τοσο ειναι αυτη απο τζαμαικα κ στο ονομα της λεω οπως εμενα με λενε Γιωργο ετσι λενε την κοπελα Κλεοπατρα/Πηνελοπη με τη διαφορα οτι οντως με λενε Γιωργο χαχαχαχαχ.Παρα πολυ καλυτερα απο την πιατσα αν θελετε μια γνωμη.Καμια σχεση οι εικονες και η φαση.Το φολιασμα μας γαμαει ανεξαρτητου βαθμιδας.
Άμα είπε Τζαμάικα θα είδες την Έμμυ τη μαυρούλα στο Φ66Δ.. Παραδίπλα είναι το Φ66Α με την κόκκινη πόρτα.
Και ναι από κει είναι, απλά σε παραπλάνησαν τα μάτια της (το σχήμα). Είναι σοκολάτα γάλακτος, όπως και η Ναόμι.. Η Μπέκυ/Μπέτυ είναι σοκολάτα υγείας πιο σκούρη.

Οι τσάρκες κάνουν καλό! :wink:
Απλά με κάποιον γνώστη παρέα θα μάθεις και να ξεχωρίζεις τυχόν φόλες, για να μην πετάς λεφτά εκεί που δεν πρέπει.. Φυσικά η εμπειρία σου με την κάθε κοπέλα διαφέρει από την εμπειρία κάθε άλλου, δεν είναι απόλυτο 100% το φόλιασμα για όλους, παίζουν πολλά ρόλο και θα ήθελε μεγάλη ανάλυση αυτό..
Υγ. Θέλω περιγραφή αυτής στο Πορνομόλ, και απόχρωση δέρματος ή και όνομα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Φωκαιας live επιγραμματικα

27β πάνω κλειστό.

27β κάτω Ιρινα/Ειρήνη, απλό πρόγραμμα.

27α Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

25β κλειστό.

25α ανοιχτή η κάτω πόρτα κλειστό το φως .

19 κλειστό.

17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

13 υπόγειο κλειστό.

9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

7 υπόγειο κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.346
Πόντοι
481
Μπορεί να δώσει κάποιος μία περιγραφή για την Βανέσα από Ιάσωνος 37 ;
Κοντοπουτανο με ωραίο σώμα θα πω.αλλα... αγένεια,αναιδης, καλύτερες προτιμήσεις σε πακιά,ινδούς,για τους Έλληνες τους έχουμε στο γράψιμο.κριμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα. ζητώ συγγνώμη από τους μύστες.

Τελευταία τροποποίηση:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
πρέπει να έχει περάσει από Αγκύρας πριν 8-9 χρόνια, δουλευει Χωματιανου πάρα πολλά χρόνια σταθερά 1η βάρδια.
Αν θυμάμαι καλά έχει δουλέψει και στο βρωμερό Μετάξι, στο Ιάσωνος 46 πάνω. Με 69 και γλωσσόφιλα στο τότε μενού.

Φαντάσου, όμως, μετά από χρόνια πόσο έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Και τα σημάδια του χρόνου είναι αμείλικτα και η ταρίφα διπλή. :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Φυλής live επιγραμματικα

54αρια, 56 & 66α κλειστά.

66δ Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

72αρια & 74αρια κλειστά.

Φυλής 59 κλειστά.

Φυλής 61 Άντζελα η "Κρητικοπουλα" ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Κορινα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β κλειστό.

Φυλής 84α Βαλερία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α Μαρία "Τσεχα"με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 86β Καρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Ντιαννα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Εμμα/Εμμι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 71 Σουζάνα λατίνα ,απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α Ντιαννα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Αν θυμάμαι καλά έχει δουλέψει και στο βρωμερό Μετάξι, στο Ιάσωνος 46 πάνω. Με 69 και γλωσσόφιλα στο τότε μενού.

Φαντάσου, όμως, μετά από χρόνια πόσο έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Και τα σημάδια του χρόνου είναι αμείλικτα και η ταρίφα διπλή. :hi:
Άλλη Όλγα λές εσύ, μάλλον αυτή πού δούλεψε και Φυλής 109β Διδυμου 22 και Αγκύρας.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.855
Πόντοι
746
πρέπει να έχει περάσει από Αγκύρας πριν 8-9 χρόνια, δουλευει Χωματιανου πάρα πολλά χρόνια σταθερά 1η βάρδια.
Καμία σχέση τώρα στο χωματιανου ήταν η Αλισια! Κοντουλα με πεταχτή κωλαρα μικρό βυζακι μέτριο πρόσωπο! Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αλλά μέσα σου λέει ότι το τελειωτικό δν ισχύει κι ότι είναι καινουρια η τσατσα! Πολύ καλές εντυπώσεις γενικά! Μέτρια πιπα, πιο όμορφη απότι στο σαλοναρισμα και τρομερή κωλαρα που ευχαριστιέσαι να αρπάζεις!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Αγκύρας live επιγραμματικα

12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

12α Ήρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και αυταρχικό και Βικτώρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα.

9 Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μια στο δωμάτιο.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.855
Πόντοι
746
Κοντοπουτανο με ωραίο σώμα θα πω.αλλα... αγένεια,αναιδης, καλύτερες προτιμήσεις σε πακιά,ινδούς,για τους Έλληνες τους έχουμε στο γράψιμο.κριμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα. ζητώ συγγνώμη από τους μύστες.
Πέρασα χθες βράδυ σκαστός να την δω! Γυφτοφερνει γενικά, χαμός από πακιδες στο σαλόνι! Επισης μοιάζει σαν έφηβη ρε μάγκες ελπίζω πραγματικά να μην είναι!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Καμία σχέση τώρα στο χωματιανου ήταν η Αλισια! Κοντουλα με πεταχτή κωλαρα μικρό βυζακι μέτριο πρόσωπο! Ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αλλά μέσα σου λέει ότι το τελειωτικό δν ισχύει κι ότι είναι καινουρια η τσατσα! Πολύ καλές εντυπώσεις γενικά! Μέτρια πιπα, πιο όμορφη απότι στο σαλοναρισμα και τρομερή κωλαρα που ευχαριστιέσαι να αρπάζεις!
Εμένα η τσατσά μου είπε Όλγα στο δωμάτιο, μήπως δουλεύουν και οι δύο?τα υπόλοιπα τα έχω γράψει σωστά?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.888
Πόντοι
47.170
Πέρασα χθες βράδυ σκαστός να την δω! Γυφτοφερνει γενικά, χαμός από πακιδες στο σαλόνι! Επισης μοιάζει σαν έφηβη ρε μάγκες ελπίζω πραγματικά να μην είναι!
Δεν είναι, επίσης λογικά την έχεις ξαναδεί στο Ιάσωνος 20β ,στις πιο πίσω σελίδες έχει ανεβάσει παλιότερη φωτογραφία ο xXx.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.346
Πόντοι
481
Φίλε μου το είδες και εσύ τη γίνεται εκεί μέσα.εγω γράφω οτι έχω ζήσει δεν γράφω κάτι χωρίς να ξέρω.και ούτε μου αρέσει να εκθέτω άτομα χωρίς να έχω άποψη .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom