Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (20 μέλη και 255 επισκέπτες)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
561
Πόντοι
96
Δεκάδες Ελληνίδες που πριν από το 2010 σπούδαζαν στη Ρουμανία μετά την χρεωκοπία της Ελλάδας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους και να εργαστούν ως πόρνες για μερικά χρόνια.

Που είναι αυτ6 το βιντεάκι της Σόνιας που λες,
αποκλειεται να υπαρχουν ελληνιδες που εγκατελειψαν τις σπουδες τους για να εργαστουν σαν πορνες!!
οι ελληνιδες ειναι σεμνες κοπελες!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.801
Πόντοι
2.886

Boomer1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
6
Like
272
Πόντοι
280
9EED7C8D-979F-4097-AF85-BCBA5F9F6893.jpeg

Έχει φύγει το παιδί

Έρχεται γαμιώντας

Τελευταία τροποποίηση:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.801
Πόντοι
2.886

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80
Επιστροφή μόλις από μετάξι όπου δοκιμάστηκε η χουλιανα με πολύ καλές εντυπώσεις η τρίτη βάρδια στο μετάξι δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από την χουλιανα και την κιμπερλι που ήταν στον ίδιο οίκο Ιάσωνος 31 αν δεν κάνω λάθος και Ιάσωνος 37β η Βανέσα όπου στο σαλόνι γινόταν λαϊκό προσκύνημα από ανατολίτες αυτά από μένα καλή συνέχεια

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Παιδες μετα απο πολυυυ καιρο πηγα μπουρδελοτσαρκα με γνωστη.Εγω δεν εχω πειρα αλλα ηταν πολυ καλυτερα απο οσα λεγονται,απο εμφανιση πολυ εως παρα πολυ καλα αλλα απο αποδοση δε γνωριζω οποτε μαλλον εχετε δικαιο.Θα σας πω τι μου εμεινε στο μυαλο γιατι καταλαβαινετε οτι με απειρια ζεις το σοκ.Λοιον απο Μεταξουργειο που εμεινε μια Ναταλι η Ναταλια και μια αλλαη Λατινα πρεπει να ταν γυφτε μαυριδερη με ασπρα εσωρουχα πανω κατω που μοιαζε σαν μεσογειακη με ισιο μακρυ.Μετα μου μεινε μια μικρη με τατου εντονα πανω της σε ενα που χε μια Ιωαννα μια Στελλα η οποια ηταν καλοστεκουμενη για την Ηλικια και η κοπελα με τα τατουαζ τα εντονα.Επισης μου μεινε μια μικρη στα πρωτα της φωκαιας μεα το 27 σαν λατινακι με ευρωπαια ειχε ενα συνδυασμο.Μια Ρεβεκκα νομιζω εκει που ειναι τσατσοτραβελος,η Ρεβεκκα ειχε καλο σωματοτυπο.Μια Αννα μικρη μαρεσε ειχε τσατσο εναν κυριο μεγαλυτερο εμοιαζε καπως σαν λατινογυφτισσα.Και τελος η καλυτερη ηταν στο 68 κατι δηλαδη 68 Α η Δ κατι τετοιο,διπλα ηταν το 66 ειμαι σιγουρος γι αυτο.Στο 68 ηταν μια σαν ταυλανδη με πολυ καλο σωμα και πεταχτοκωλα!Τη παρουσιασε ως Κλεοπατρα κ μετα απο χαβαλε την παρουαζε ως Πηνελοπη.Μη με αποπαρετε,δεν εχω πειρα κ δε κετεγραφα αν κ το σκεφτηκα αλλα ειπα να το ζησω.Τα φαν φακτ,πρωτο εκανα μαλακια σε μια καρεκλα κ φωναζε η τσατσα για τη πορτα επειδη εκατσα εγω αλλα το προβλημα ηταν η πορτα οχι η καρεκλα την οποια εβαλα καλυτερα κ στο αλλο με το τσατσοτραβελο βγαινει η πρωτη μιλφ ρωσιδα κ απο τοσο κοσμο πιανει το πουλι το δικο μου χαχαχα,κι εκιε με τη ταυλανδη trolling με τη τσατσα καθως το ηθελε μου φαινεται το τρολινγκ.Γενικα δεν αλλαζε το πραγμα αλλα η πιο σοβαρη διαφορα ειναι που αλλαζει ο κοσμος ανα περιοχη.Α θυμαμαι και μια Μαργαριτα νομιζω σαν καζακα που μαρεσε κ ηταν σε αυτο που λετε πορνοmall,εμενα οτι εχει σχεση εμ σλαβα-καζαστανη κ οτι μιλαει Ρωσικα απ οπου κ αν ειναι μου κανει,κι αλλες ηταν ομορφες,μια κατσαρομαλλα δε θυμαμαι ονομα.Γενικα ειχε αρκετες εως πολλες μικρες μαγκες κ πρωτη φορα ειδα λογικα Λατινες αλλα κ πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε αυτες τις μπουρδελοτσαρκες.Οπως καταλαβαινετε μετα απο Ομονοια βλεπωντας ολα αυτα τα σπιτακια σοκαρομαι με την καλη εννοια.Τωρα με εχω ικανο να κατεβω με 100-200 να περναω σε ολες που μαρεσουν ως να τα ριξω κ οσο αντεξω ως την επομενη φορα ξανα.Βαρδια βραδυνη να μιλησω οπως τα λετε χαχα,μετα τις 11 αυτα που σας λεω,αν εισασταν εκει θα καταλαβατε ποιες ειναι να βοηθησετε τον απειρο.Δυστυχως αλλοτε ειμαι του βλεμματος κι αλλοτε του κωλου κ αλλοτε οτι κολλησω πχ μεση πιασιματα κοιταγμα κτλ.Περσυ ειχα παει στα Λιοσιων και Τροφωνιου και Εξηκιου,αυτα ειναι κατωτερα απο οτι καταλαβαινω,Βεργας δεν εχω παει καθως δε ξερω και καμια αλλα σε Μπαρμπορα που μιλουσαμε ηθελα εκτος μπουρδελου και Σαμπινα δε πηγα γιατι μου την εσπασε η συμπεριφορα της οσο μιλησαμε και μαλλον σωθηκα που δε κατεβηκα.Αυτη στο 68 ρε παιδια ηταν μαυρη αλλα οχι σκουρη,ειχε ιδιαιτερο συνδυασμο,σκεφτηκα μηπως ειναι αυτη που λετε Ναομι η Μπετυ γενικα οτι μαυρο εχετε πει αλλιως δε μπορουσα να καταλαβω με τα διαφορετικα ονοματα που λεει η τσατσα,το ειπε η ιδια αυτο οτι αλλαζει τα ονοματα κ μετα ελεγε δηθεν τζαμαικα κ της κανω οσο εγω ειμαι απο δω τοσο ειναι αυτη απο τζαμαικα κ στο ονομα της λεω οπως εμενα με λενε Γιωργο ετσι λενε την κοπελα Κλεοπατρα/Πηνελοπη με τη διαφορα οτι οντως με λενε Γιωργο χαχαχαχαχ.Παρα πολυ καλυτερα απο την πιατσα αν θελετε μια γνωμη.Καμια σχεση οι εικονες και η φαση.Το φολιασμα μας γαμαει ανεξαρτητου βαθμιδας.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.966
Πόντοι
4.746
Δεκάδες Ελληνίδες που πριν από το 2010 σπούδαζαν στη Ρουμανία μετά την χρεωκοπία της Ελλάδας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους και να εργαστούν ως πόρνες για μερικά χρόνια.
Που είναι αυτ6 το βιντεάκι της Σόνιας που λες,
Ωραίο σενάριο για ελληνική ταινία τυπε /Οι Ελληνίδες που γνωρίζουν τη ρουμανική γλώσσα δε μιλάνε τόσο καλά και με προφορά, είναι πολύ δύσκολο να πιάσει κάποιος τα μακρόσυρτα σύμφωνα αλλά και τα μακρόσυρτα φωνηεντα που έχουν αυτοί. Αν δεν είσαι Ρουμάνος δεν τα πιάνεις τέλεια που να χτυπιέσαι. Αλλά αυτή μιλούσε τέλεια γιατί ήταν η μητρική της γλώσσα. Τώρα εσάς τι δράκους με φλόγες σας έλεγε είναι άλλο καπέλο. Τώρα για το ί βίντεο έχω γράψει παραπάνω τι συνεβη.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.210
Πόντοι
370
Είναι Εβραία , γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη

Scarlett Ingrid Johansson was born on November 22, 1984, in the Manhattan borough of New York City.[2][3][4] Johansson's father, Karsten Olaf Johansson, is an architect originally from Copenhagen, Denmark. Through him, she is a granddaughter of Ejner Johansson, an art historian, screenwriter and film director, whose own father was Swedish.[5][4] Her mother, New Yorker Melanie Sloan, has worked as a producer. She comes from a Jewish family who fled Poland and Russia, originally surnamed Schlamberg.[4

Ύψος 1.60 , ΚΟΝΤΗ !!!

Κοντοπουτανέϊσιον
αν δεν εισαι εβραιος/α η δεν δηλωσεις πιστη στους εβραιους δεν κανεις καριερα στα εβραιοκρατουμε μιντια της Αμερικης...το ιδιο συμβαινει και στο κογκρεσο αλλα και στον λευκο οικο:zombie:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.361
Πόντοι
3.246
Παιδες μετα απο πολυυυ καιρο πηγα μπουρδελοτσαρκα με γνωστη.Εγω δεν εχω πειρα αλλα ηταν πολυ καλυτερα απο οσα λεγονται,απο εμφανιση πολυ εως παρα πολυ καλα αλλα απο αποδοση δε γνωριζω οποτε μαλλον εχετε δικαιο.Θα σας πω τι μου εμεινε στο μυαλο γιατι καταλαβαινετε οτι με απειρια ζεις το σοκ.Λοιον απο Μεταξουργειο που εμεινε μια Ναταλι η Ναταλια και μια αλλαη Λατινα πρεπει να ταν γυφτε μαυριδερη με ασπρα εσωρουχα πανω κατω που μοιαζε σαν μεσογειακη με ισιο μακρυ.Μετα μου μεινε μια μικρη με τατου εντονα πανω της σε ενα που χε μια Ιωαννα μια Στελλα η οποια ηταν καλοστεκουμενη για την Ηλικια και η κοπελα με τα τατουαζ τα εντονα.Επισης μου μεινε μια μικρη στα πρωτα της φωκαιας μεα το 27 σαν λατινακι με ευρωπαια ειχε ενα συνδυασμο.Μια Ρεβεκκα νομιζω εκει που ειναι τσατσοτραβελος,η Ρεβεκκα ειχε καλο σωματοτυπο.Μια Αννα μικρη μαρεσε ειχε τσατσο εναν κυριο μεγαλυτερο εμοιαζε καπως σαν λατινογυφτισσα.Και τελος η καλυτερη ηταν στο 68 κατι δηλαδη 68 Α η Δ κατι τετοιο,διπλα ηταν το 66 ειμαι σιγουρος γι αυτο.Στο 68 ηταν μια σαν ταυλανδη με πολυ καλο σωμα και πεταχτοκωλα!Τη παρουσιασε ως Κλεοπατρα κ μετα απο χαβαλε την παρουαζε ως Πηνελοπη.Μη με αποπαρετε,δεν εχω πειρα κ δε κετεγραφα αν κ το σκεφτηκα αλλα ειπα να το ζησω.Τα φαν φακτ,πρωτο εκανα μαλακια σε μια καρεκλα κ φωναζε η τσατσα για τη πορτα επειδη εκατσα εγω αλλα το προβλημα ηταν η πορτα οχι η καρεκλα την οποια εβαλα καλυτερα κ στο αλλο με το τσατσοτραβελο βγαινει η πρωτη μιλφ ρωσιδα κ απο τοσο κοσμο πιανει το πουλι το δικο μου χαχαχα,κι εκιε με τη ταυλανδη trolling με τη τσατσα καθως το ηθελε μου φαινεται το τρολινγκ.Γενικα δεν αλλαζε το πραγμα αλλα η πιο σοβαρη διαφορα ειναι που αλλαζει ο κοσμος ανα περιοχη.Α θυμαμαι και μια Μαργαριτα νομιζω σαν καζακα που μαρεσε κ ηταν σε αυτο που λετε πορνοmall,εμενα οτι εχει σχεση εμ σλαβα-καζαστανη κ οτι μιλαει Ρωσικα απ οπου κ αν ειναι μου κανει,κι αλλες ηταν ομορφες,μια κατσαρομαλλα δε θυμαμαι ονομα.Γενικα ειχε αρκετες εως πολλες μικρες μαγκες κ πρωτη φορα ειδα λογικα Λατινες αλλα κ πρωτη φορα στη ζωη μου πηγα σε αυτες τις μπουρδελοτσαρκες.Οπως καταλαβαινετε μετα απο Ομονοια βλεπωντας ολα αυτα τα σπιτακια σοκαρομαι με την καλη εννοια.Τωρα με εχω ικανο να κατεβω με 100-200 να περναω σε ολες που μαρεσουν ως να τα ριξω κ οσο αντεξω ως την επομενη φορα ξανα.Βαρδια βραδυνη να μιλησω οπως τα λετε χαχα,μετα τις 11 αυτα που σας λεω,αν εισασταν εκει θα καταλαβατε ποιες ειναι να βοηθησετε τον απειρο.Δυστυχως αλλοτε ειμαι του βλεμματος κι αλλοτε του κωλου κ αλλοτε οτι κολλησω πχ μεση πιασιματα κοιταγμα κτλ.Περσυ ειχα παει στα Λιοσιων και Τροφωνιου και Εξηκιου,αυτα ειναι κατωτερα απο οτι καταλαβαινω,Βεργας δεν εχω παει καθως δε ξερω και καμια αλλα σε Μπαρμπορα που μιλουσαμε ηθελα εκτος μπουρδελου και Σαμπινα δε πηγα γιατι μου την εσπασε η συμπεριφορα της οσο μιλησαμε και μαλλον σωθηκα που δε κατεβηκα.Αυτη στο 68 ρε παιδια ηταν μαυρη αλλα οχι σκουρη,ειχε ιδιαιτερο συνδυασμο,σκεφτηκα μηπως ειναι αυτη που λετε Ναομι η Μπετυ γενικα οτι μαυρο εχετε πει αλλιως δε μπορουσα να καταλαβω με τα διαφορετικα ονοματα που λεει η τσατσα,το ειπε η ιδια αυτο οτι αλλαζει τα ονοματα κ μετα ελεγε δηθεν τζαμαικα κ της κανω οσο εγω ειμαι απο δω τοσο ειναι αυτη απο τζαμαικα κ στο ονομα της λεω οπως εμενα με λενε Γιωργο ετσι λενε την κοπελα Κλεοπατρα/Πηνελοπη με τη διαφορα οτι οντως με λενε Γιωργο χαχαχαχαχ.Παρα πολυ καλυτερα απο την πιατσα αν θελετε μια γνωμη.Καμια σχεση οι εικονες και η φαση.Το φολιασμα μας γαμαει ανεξαρτητου βαθμιδας.
Μάλλον λες την πετίτ Έμυ τη τζαμαϊκανή στο φ 66δ
Λεπτή μικροκαμωμένη με αφροκαρρίμπεαν χαρακτηριστικά γλυκιά φατσούλα,μιλάει αγγλικά κι όχι ισπανικά , ίσως και να είναι όντως Τζαμάικα.
Αρκετά καλή πίπα,μέτριο κρεββάτι, υπάρχουν και κριτικές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.885
Πόντοι
47.170
Μαραθωνος live επιγραμματικα

59 αριστερά Μιλανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

59 μεσαίο όροφος Νάταλι, απλό πρόγραμμα.

59α Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.855
Πόντοι
746
Μαραθωνος live επιγραμματικα

59 αριστερά Μιλανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

59 μεσαίο όροφος Νάταλι, απλό πρόγραμμα.

59α Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Τώρα ήμουν μιλανα απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε! Και προχθές πέρασα μαζί της για τις βυζαρες της και μόνο και ήταν πάλι το ίδιο πρόγραμμα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.885
Πόντοι
47.170
Ιωαννίνων live επιγραμματικα

5 κλειστό.

3 όροφος Βικτώρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Έλενα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21
Ιωαννίνων live επιγραμματικα

5 κλειστό.

3 όροφος Βικτώρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Έλενα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Καλημέρα
Αν πας κ από Βέργας να μας ενημερωσεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom