nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.195
- Πόντοι
- 6.495
Επαρχία ως συνήθως....πιο πολύ εκεί παρά εδώ.Η Βικτώρια είναι ακόμα διδύμου;
Επαρχία ως συνήθως....πιο πολύ εκεί παρά εδώ.Η Βικτώρια είναι ακόμα διδύμου;
Την έχει φάει η επαρχίαΕπαρχία ως συνήθως....πιο πολύ εκεί παρά εδώ.
ναι, ειναι η ναταλυ απο Φωκαίας 27Β σε ωραιο
Φαντασία μου πλανεύτρα
Της φερνει καπωςΦαντασία μου πλανεύτρα
είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα
![]()
Δε μιλάμε απλώς για προφορά φίλε. Η Σόνια, όπως και πολλές άλλες στον δρόμο αυτόν που ξέρουν ελληνικά, συνήθως τα «σκοτώνουν». Μπερδεύουν χρόνους, (δοκίμασέ τες στον Παρακείμενο που δεν υπάρχει στη γλώσσα τους), πτώσεις, κλίσεις, γένη και λεξιλόγιο.Όλοι οι ξένοι και οι ξένες μιλούν ελληνικά με κάποια ξένη προφορά. Η Σόνια ήταν 100% Ελληνίδα από κωμόπολη της Νότιας Ελλάδας, όπου την είχα συναντήσει τυχαία και κάναμε για λίγο κουβέντα. Μετά από λίγες μέρες σταμάτησε οριστικά να εργάζεται ως πόρνη στην Ελλάδα.
Πού είναι αυτό το βίντεο; Υπάρχει ακόμα; Για έναν φίλο ρωτάωMια Ελληνίδα απ' την Κωνστάντσα της Ρουμανίας κι αυτή. Και πως μιλούσε ρουμανικά τότε στην αρχή της καριέρας της. Ήταν κοινό μυστικο. Κάποτε κυκλοφορούσε και βιντεάκι που της κατουρουσαν το στόμα και γελαγε.
Κάποτε το ανέβασα εδώ γιατί το είχα βρει κατά τύχη και ήταν η αιτία που το σάιτ μου έκανε σύσταση, τώρα δεν γνωρίζω που βρίσκεται.Πού είναι αυτό το βίντεο; Υπάρχει ακόμα; Για έναν φίλο ρωτάω
Ήταν κλειστό γιατί ήταν ξημερώματα και πέρασα από Κωνσταντινουπόλεως στην Αναστασία που έκανε εξίσου καλή δουλειάΤην επισκέφτηκες ;
Συναγωνιστές γνωρίζει κανένας τι απέγινε η τσιμπουκομηχανη Ελένη Ρωσίδα οβερ 50 με κοντό μαλλί κ καμένη γενικά είτε πιωμένη,που βρισκόταν βραδινές βάρδιες Μ.Αλεξανδρου 28α καθώς κ τελευταία είχε εμφανιστεί στη κουρτίνα.Μονο γιαυτην κατέβαινα μετάξι για το άρρωστο τσιμπουκι της,τελευταίες 1-2 φοτες την έψαξα πριν κανένα μήνα ίσως κ περισσότερο,οι τσατσαδες δε γνώριζαν εάν θα έρθει έτσι είπαν.Τελος πάντων εάν γνωρίζει κανεις τίποτα ας ενημερώσει …ευχαριστώ
Ελένη Ρωσοπόντια μεταμεσονύχτια η πολύ νωρίς το πρωί στο Μ.Αλεξάνδρου 28 υπόγειο κυρίως.
Η Ελενη ειναι σιγουρα χρηστρια καθως την εχω δει να τρυπιεται μαζι με αλλους παρεα...και τα μπροστινα της δοντια εχουν πεσει και τα υπολοιπα σχεδον σαπια...δυστυχως...
Εγώ τη θυμάμαι εδώ και πολύ καιρό να είναι σε μαύρο χάλι.
Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, δούλευε καθημερινά στο κουρτινάτο καθώς τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά λόγω του lodckdown (στη Φυλής νομίζω όλα είχαν κλείσει και είχε γεμίσει η οδός πρεζόνια). Από τότε φαινόταν πως χάνει λάδια, πάντως ήταν αρκετά καλή στις υπηρεσίες και καυλιάρα.
Μια φορά της έβαλα για πλάκα ακάποτα το κεφαλάκι και της πήρε λίγη ώρα μέχρι να νιώσει και να με ''μαλώσει'' αφού δεν ήθελε να μείνει ''έγκυος''. Το 2021 την ξαναπήρα, για τελευταία φορά, λόγω ότι με αηδίασε μιας και είχε εμφανή σημάδια χρήσης ζα και σίσα (μελανιές, πληγές, σάπια δόντια, χαρακτηριστική χροιά φωνής).
Απορώ δηλαδή πως δουλεύει ακόμη και κάποιοι την παίρνουν, μάλλον θα πρέπει να μεταφερθεί στις πιάτσες ώστε να τη γαμάει ο cult μύστης @SpermCountry
Δε παω με οποιες να ναι αλλα μπορω να ψαξω για αυτην την Ελενη.Η αληθεια ειναι οτι δε μου λεει κατι.Δυο Ελενες ξερω απο Πλατεια βαθης,μια Ουκρανη που ναι μια χαρα κ μια ακομη που ναι τουμπανο.Εσεις λετε για καποια που ναι χωμα κ χωματα εχει πολλα.Περιγραψτε πως ειναι,κατι που θα ναι φως φαναρι να τη καταλαβω να παρακολουθησω να σας πω τι βλεπω κ τι γινεται,θα ρωτησω τις αλλες τις πιο κοντινες που ρουφιανευουν με ανεση χαχα.Αν ειναι και Ρωσοποντια το χω γτ μιλαω Ρωσικα,φιλο κ φτερο θα σας τη κανω.Μια φαση στον οσε γωνιτσα ειχε 2 ρψσιδες κυριες με κουτες,δεν τις εχω ξαναδει,εχω δει κ μικρες να μιλουν ρωσικα απλα δε ξερει καμια οτι τα καταλαβαινω χαχαχ.Εγω για μια Ελενη Καζακστανη ξερω οτι βγαινει και εκτος μπουρδελου κ ειναι πολυ αδυνατη αρα δεν πρεπει να ναι η γνωστη με τα τατου.Δεν ειμαι μπουρδελακιας αλλα δεν εχω δει καποια Ελενη να δουλευει Βαθης που να μου πει οτι ειναι μπουρδελιαρα και να ναι χωμα.Οτι πληροφοριεα εχετε πειτε μου κ γω θα μαθω απ τις ρουφιανες αν τη ξερουν να μου κανουν προσεγγιση,σε Ορφεα-Liberty-Easy-Lito-Σωκρατους-Σατωβριανδου-Χαλκοκονδυλη δενε χω γνωρισει ποτε Ελενη ποντια με αυτα τα χαρακτηριστικα να δουλευει επισημα,ισως λεει αλλο ονομα στη βαθης κ στο μπουρδελο παρουσιαζεται ως Ελενη,αλλιως ειναι δυστυχως το χειροτερο σεναριο,δηλαδη ασχολειται μονο με πρεζοπεριοχη κ μαλλον ειναι απ αυτες που ναι κατω χυμα τυλιγμενες η κοιμαται,αυτες δε πλησιαζονταιΈτσι όπως την έχω κόψει χρονια τώρα ναι είναι αλκοολικια είναι καμένη αλλά πάντα ήταν ευγενική κ φαινόταν να πατάει στα πόδια της να συνεννοείται άσχετα εάν ταξίδευε .Μια δυο φορές πάντως την έχω πετύχει τελείως αλλου σχεδόν δε μπορούσε ν ανοίξει τα μάτια της εεε από τότε μου είχαν μπει υποψίες.Τελος θέλω να πω ότι όπως εσυ τώρα η να έρθει κ κανενας άλλος να μου πει αυτή σουτάρει δε θα μου φαινότανε κ περίεργο.
Δεκάδες Ελληνίδες που πριν από το 2010 σπούδαζαν στη Ρουμανία μετά την χρεωκοπία της Ελλάδας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους και να εργαστούν ως πόρνες για μερικά χρόνια.Mια Ελληνίδα απ' την Κωνστάντσα της Ρουμανίας κι αυτή. Και πως μιλούσε ρουμανικά τότε στην αρχή της καριέρας της. Ήταν κοινό μυστικο. Κάποτε κυκλοφορούσε και βιντεάκι που της κατουρουσαν το στόμα και γελούσε.
ναι
Πριν κάποιες μέρες ήταν στο φωκ17β απογευματινή, για τώρα δεν έχω εικόνα.Παίδες χρόνια πολλά με υγεία.
Αυτη η Μαρίνα δουλεύει ακόμα Φωκαίας 19 ;
Εμένα μου θυμίζει την Σκάρλετ Γιόχανσον από την Σουηδία.