Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (24 μέλη και 247 επισκέπτες)

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
0
Μονο εμενα μου θυμιζει την Ναταλυ απο Φωκαίας 27Β?
Screenshot_20250420_133857.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.773
Πόντοι
28.786

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
695
Πόντοι
81
Όλοι οι ξένοι και οι ξένες μιλούν ελληνικά με κάποια ξένη προφορά. Η Σόνια ήταν 100% Ελληνίδα από κωμόπολη της Νότιας Ελλάδας, όπου την είχα συναντήσει τυχαία και κάναμε για λίγο κουβέντα. Μετά από λίγες μέρες σταμάτησε οριστικά να εργάζεται ως πόρνη στην Ελλάδα.
Δε μιλάμε απλώς για προφορά φίλε. Η Σόνια, όπως και πολλές άλλες στον δρόμο αυτόν που ξέρουν ελληνικά, συνήθως τα «σκοτώνουν». Μπερδεύουν χρόνους, (δοκίμασέ τες στον Παρακείμενο που δεν υπάρχει στη γλώσσα τους), πτώσεις, κλίσεις, γένη και λεξιλόγιο.
Θυμάμαι ότι στη Σόνια είχα πει κάποιες ρουμάνικες λέξεις (ευχαριστώ, σ' αγαπώ) που μου'χε μάθει η Ρουμάνα πρώην μου και τις κατάλαβε μια χαρά.

Το βασικότερο βέβαια που θα' πρεπε να σε υποψιάσει, γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις φιλολογικά, είναι ότι σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα της πορνείας οι Ελληνίδες έχουν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες. Σε βίζιτες θα τις βρεις, και κάποιες από αυτές είναι Αλβανίδες που παριστάνουν τις Ελληνίδες.
ΥΓ: Μιας και ανέφερα τον Παρακείμενο, θυμάμαι μια φάση με μία Ρουμάνα στο Μεταξουργείο που έλεγε ότι είναι Ελληνίδα. Της είπα ότι δεν την πιστεύω και μου απάντησε: Εσύ πρέπει να ΕΙΠΕΣ πολλά ψέμματα. Της είπα ότι το σωστό είναι «πρέπει να ΕΧΕΙΣ πει πολλά ψέμματα στη ζωή σου». Δεν απάντησε τίποτα, με έσπρωξε να ξαπλώσω και μου πήρε πίπα.

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
50
Like
5.680
Πόντοι
3.491
Κατεβαίνοντας από το Ι.1β και έχοντας δει την Ντάσα αριστερά και το granny Άννα δεξιά (από αριστερά και αυτή πριν λίγο καιρο) κατα τις 15.10 είδα αυτό.
Σύριγγες δεκάδες.
Πηγαίνοντας αριστερά στην Ιάσονος έβλεπες μια άλλη χώρα.
Από Σίχ μέχρι όλες τις παραλλαγές της ευρασιατικής εξέλιξης σε χρώμα και χαρακτηριστικά . Το τρύπημα λίγο παρακάτω πήγαινε σύννεφο.

Οι μελλοθάνατοι "κομποσχοίνι" στην ευρύτερη περιοχή.

Με ένα σφίξιμο έφυγα για το σπίτι, που δυστυχώς είναι μέσα στο γκέτο (πλέον) .

Χρόνια πολλά σε όλες/ους , Χριστός Ανέστη

Συνημμένα

• IMG_20250420_151925.jpg
    IMG_20250420_151925.jpg
    4,6 MB · Εμφανίσεις: 24

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
695
Πόντοι
81
Mια Ελληνίδα απ' την Κωνστάντσα της Ρουμανίας κι αυτή. Και πως μιλούσε ρουμανικά τότε στην αρχή της καριέρας της. Ήταν κοινό μυστικο. Κάποτε κυκλοφορούσε και βιντεάκι που της κατουρουσαν το στόμα και γελαγε.
Πού είναι αυτό το βίντεο; Υπάρχει ακόμα; Για έναν φίλο ρωτάω

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.639
Πόντοι
4.746
Πού είναι αυτό το βίντεο; Υπάρχει ακόμα; Για έναν φίλο ρωτάω
Κάποτε το ανέβασα εδώ γιατί το είχα βρει κατά τύχη και ήταν η αιτία που το σάιτ μου έκανε σύσταση, τώρα δεν γνωρίζω που βρίσκεται.
Υγ. Βασικά με έδωσε ένας από τους αγαπητικους της βοσκοπούλας λέγοντας μου ότι είναι για Μπαν αυτό που κάνω και κάτι βούρτσες μπλε περί προσωπικών δεδομένων κ.α επειδή φωτογράφισα την κοπέλα και μόνο λέγοντας που δουλεύει χωρίς όνομα. Τότε εμφανιζόταν απέναντι απ' τον κυρ Βασίλη στον όροφο. Στο Ρουμάνο σπίτο δηλαδή. Ο ροuφiaνος θα άλλαξε κλώνους προφανώς από τότε.

Τελευταία τροποποίηση:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.470
Πόντοι
951
Σύντομη τσάρκα πριν από λίγο από Ι44 το δεξιά με τα λίγα σκαλάκια. Εκεί ήταν η Ρωσίδα Μαρία. Ακαποτη πίπα για όποιον θέλει αλλά το θετικό είναι ότι προσφέρει και αρχιδογλειψιμο συν γλειφωκολαδα. Δεν κατάφερα να την γαμησω και τελείωσα στην πίπα. Θα ξαναπάω σιγουρα. (Ανακοινώνεται και ελεύθερη φλογέρα σε πακιστανοαραβια)

Υγ: Καλτ φωτό απο το δωμάτιο με την απλώστρα. Οσο περίμενα άκουγα περίεργους ήχους από το ταβάνι και την γυψοσανίδα στον τοίχο. Πολύ πιθανόν να έχει και ποντίκια
IMG_7466.jpeg

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.320
Πόντοι
6.246
Συναγωνιστές γνωρίζει κανένας τι απέγινε η τσιμπουκομηχανη Ελένη Ρωσίδα οβερ 50 με κοντό μαλλί κ καμένη γενικά είτε πιωμένη,που βρισκόταν βραδινές βάρδιες Μ.Αλεξανδρου 28α καθώς κ τελευταία είχε εμφανιστεί στη κουρτίνα.Μονο γιαυτην κατέβαινα μετάξι για το άρρωστο τσιμπουκι της,τελευταίες 1-2 φοτες την έψαξα πριν κανένα μήνα ίσως κ περισσότερο,οι τσατσαδες δε γνώριζαν εάν θα έρθει έτσι είπαν.Τελος πάντων εάν γνωρίζει κανεις τίποτα ας ενημερώσει …ευχαριστώ
Ελένη Ρωσοπόντια μεταμεσονύχτια η πολύ νωρίς το πρωί στο Μ.Αλεξάνδρου 28 υπόγειο κυρίως.

Η Ελενη ειναι σιγουρα χρηστρια καθως την εχω δει να τρυπιεται μαζι με αλλους παρεα...και τα μπροστινα της δοντια εχουν πεσει και τα υπολοιπα σχεδον σαπια...δυστυχως...
Εγώ τη θυμάμαι εδώ και πολύ καιρό να είναι σε μαύρο χάλι.
Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, δούλευε καθημερινά στο κουρτινάτο καθώς τα περισσότερα μπουρδέλα ήταν κλειστά λόγω του lodckdown (στη Φυλής νομίζω όλα είχαν κλείσει και είχε γεμίσει η οδός πρεζόνια). Από τότε φαινόταν πως χάνει λάδια, πάντως ήταν αρκετά καλή στις υπηρεσίες και καυλιάρα.
Μια φορά της έβαλα για πλάκα ακάποτα το κεφαλάκι και της πήρε λίγη ώρα μέχρι να νιώσει και να με ''μαλώσει'' αφού δεν ήθελε να μείνει ''έγκυος''. Το 2021 την ξαναπήρα, για τελευταία φορά, λόγω ότι με αηδίασε μιας και είχε εμφανή σημάδια χρήσης ζα και σίσα (μελανιές, πληγές, σάπια δόντια, χαρακτηριστική χροιά φωνής).
Απορώ δηλαδή πως δουλεύει ακόμη και κάποιοι την παίρνουν, μάλλον θα πρέπει να μεταφερθεί στις πιάτσες ώστε να τη γαμάει ο cult μύστης @SpermCountry
Έτσι όπως την έχω κόψει χρονια τώρα ναι είναι αλκοολικια είναι καμένη αλλά πάντα ήταν ευγενική κ φαινόταν να πατάει στα πόδια της να συνεννοείται άσχετα εάν ταξίδευε .Μια δυο φορές πάντως την έχω πετύχει τελείως αλλου σχεδόν δε μπορούσε ν ανοίξει τα μάτια της εεε από τότε μου είχαν μπει υποψίες.Τελος θέλω να πω ότι όπως εσυ τώρα η να έρθει κ κανενας άλλος να μου πει αυτή σουτάρει δε θα μου φαινότανε κ περίεργο.
Δε παω με οποιες να ναι αλλα μπορω να ψαξω για αυτην την Ελενη.Η αληθεια ειναι οτι δε μου λεει κατι.Δυο Ελενες ξερω απο Πλατεια βαθης,μια Ουκρανη που ναι μια χαρα κ μια ακομη που ναι τουμπανο.Εσεις λετε για καποια που ναι χωμα κ χωματα εχει πολλα.Περιγραψτε πως ειναι,κατι που θα ναι φως φαναρι να τη καταλαβω να παρακολουθησω να σας πω τι βλεπω κ τι γινεται,θα ρωτησω τις αλλες τις πιο κοντινες που ρουφιανευουν με ανεση χαχα.Αν ειναι και Ρωσοποντια το χω γτ μιλαω Ρωσικα,φιλο κ φτερο θα σας τη κανω.Μια φαση στον οσε γωνιτσα ειχε 2 ρψσιδες κυριες με κουτες,δεν τις εχω ξαναδει,εχω δει κ μικρες να μιλουν ρωσικα απλα δε ξερει καμια οτι τα καταλαβαινω χαχαχ.Εγω για μια Ελενη Καζακστανη ξερω οτι βγαινει και εκτος μπουρδελου κ ειναι πολυ αδυνατη αρα δεν πρεπει να ναι η γνωστη με τα τατου.Δεν ειμαι μπουρδελακιας αλλα δεν εχω δει καποια Ελενη να δουλευει Βαθης που να μου πει οτι ειναι μπουρδελιαρα και να ναι χωμα.Οτι πληροφοριεα εχετε πειτε μου κ γω θα μαθω απ τις ρουφιανες αν τη ξερουν να μου κανουν προσεγγιση,σε Ορφεα-Liberty-Easy-Lito-Σωκρατους-Σατωβριανδου-Χαλκοκονδυλη δενε χω γνωρισει ποτε Ελενη ποντια με αυτα τα χαρακτηριστικα να δουλευει επισημα,ισως λεει αλλο ονομα στη βαθης κ στο μπουρδελο παρουσιαζεται ως Ελενη,αλλιως ειναι δυστυχως το χειροτερο σεναριο,δηλαδη ασχολειται μονο με πρεζοπεριοχη κ μαλλον ειναι απ αυτες που ναι κατω χυμα τυλιγμενες η κοιμαται,αυτες δε πλησιαζονται

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.589
Πόντοι
201
Mια Ελληνίδα απ' την Κωνστάντσα της Ρουμανίας κι αυτή. Και πως μιλούσε ρουμανικά τότε στην αρχή της καριέρας της. Ήταν κοινό μυστικο. Κάποτε κυκλοφορούσε και βιντεάκι που της κατουρουσαν το στόμα και γελούσε.
Δεκάδες Ελληνίδες που πριν από το 2010 σπούδαζαν στη Ρουμανία μετά την χρεωκοπία της Ελλάδας αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους και να εργαστούν ως πόρνες για μερικά χρόνια.

Που είναι αυτ6 το βιντεάκι της Σόνιας που λες,

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.313
Πόντοι
1.071
Παίδες χρόνια πολλά με υγεία.
Αυτη η Μαρίνα δουλεύει ακόμα Φωκαίας 19 ;

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Συναγωνιστές φυλης 65 το δεξί μια ξανθιά με ραστα και ωραίο κορμί είναι καλή μέσα?πρέπει να ήταν μεταμεσονυχτια βάρδια προχθές.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
10.787
Πόντοι
2.046
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom