Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.520
- Πόντοι
- 1.436
Ίσως η πιο ερωτική περιοχή των Αθηνών...

Ίσως η πιο ερωτική περιοχή των Αθηνών...
Ήταν η ψιλή ξανθιά μουνάρα, η γατούλα Κάτια κ η μελαχρινή με πιασίματα. Το όνομα της μουνάρας Ντιάνα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχει περάσει καιρός...Θυμάσαι μυστη πιο ήταν το πιο δυνατό μουνετο στο μαγαζί στη Μιχαλακοπουλου ?? Πως την λέγανε ρε αυτή την μουναρα απ το Toys ??
Εδώ οι επενδύσεις έχουν αρχίσει ήδη.. Κάποιοι συναγωνιστές είχαν αφήσει και tips...Μ.Αλεξάνδου 23 η γριά τσατσά από Βέργας 3 παρουσίασε τη Βικτώρια μελαχρινή ανοιχτόχρωμη, νεαρή κ χοντρή με νορμάλ
Ομολογουμένως, ακόμα και ο λάτρης σοκολάτας περιπατητής αιφνιδιάστηκε από το θέαμα..Λεωνίδου 28 ισόγειο Νέσσυ μαυρούλα, Έλενα
κ τσατσός Παναγιώτης. Πιο καλτ δεν αντέχεται...
Κατια μουναρα όντως την άλλη την μελαχρινη την γεματουλα δεν την είχα πάρει ποτέ , τι μουνια γαμαγαμε τότε γαμω το φελεκι μου !!!Ήταν η ψιλή ξανθιά μουνάρα, η γατούλα Κάτια κ η μελαχρινή με πιασίματα. Το όνομα της μουνάρας Ντιάνα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχει περάσει καιρός...
Ωραίος...απλά να καλύπτεις πρόσωπα
Τάνια/Ντιάννα και η κολλητή της η Γιάννα τα δύο καλύτερα μουνια που πέρασαν εκείΉταν η ψιλή ξανθιά μουνάρα, η γατούλα Κάτια κ η μελαχρινή με πιασίματα. Το όνομα της μουνάρας Ντιάνα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχει περάσει καιρός...
Το μεταξουργειο εχει αυτο το κατι..δεν υπαρχει αλλη περιοχη σαν αυτη..κατι απο παλια..δεν ανσφερομαι στα μπουρδελα..τωρα το περπατημα δε κανει και τοσο καλο εκει...Ίσως η πιο ερωτική περιοχή των Αθηνών...![]()
Ποιές 2 από τις 3 τύπε;Λιοσίων 73β Πάολα, Μαριάννα λατίνες κ η Κίρα. Ελεύθερη φλογέρα και οι δύο
Και οι τρεις...Ποιές 2 από τις 3 τύπε;
Παίζει κανείς να τσεκάρει όλα τα μαζεμένα στη Βικτώρια 3η βάρδια;; Να δούμε μπας και υπάρχει άλλη σοκολάτα που δεν παίζει στη 2η βάρδια.. (εγώ δεν πηγαίνω με το αμάξι οπότε δεν... Αλλά αν υπήρχε κάτι άλλο..)Επισκεψη πριν απο λίγο στην 3ή βαρδια σε μερικα σπιτάκια.
Μαραθώνος 59 γωνιακό υπόγειο , Αλίσια τσουπωτη νεαρή Ρωσίδα καταξανθη λευκοσαρκη με γλυκιά φατσούλα και σιδεράκια. Απλο με 69. Εχει κανει και θητεία σε στούντιο στη Συγγρού.
Μαραθωνος μεσαιο υπόγειο Μαρτίνα.
λατινα ελαφρώς σκουρόχρωμη εντελως μέτρια εμφάνιση και σιδεράκια.
Μαραθώνος 59 όροφος Τίφανι δεν την είδα μόλις ειχε μπει δωμάτιο.
Μαραθώνιος 59 δεξι μια ξερακιανή 45άρα με καλό πρόγραμμα οπως ειπε.
Πηγα στο Ιάσωνος 1β δεξί να δω Βαλέρια. Καλο μιλφ με ωραίο κωλο και ψιλοστραβοχυμένη φάτσα. Ελεύθερο στοματικό στο μενου.
Ημουνα με τον10ρικο στο χέρι αλλα ένας μαύρος αφρικανος που μόλις μπηκε μεσα στον οικο μου έφαγε τη σειρά και ξενέρωσα. Αμα ημουνα ο Τσακ Νόρις θα έκανα μανουρα.
Στο Βεργας 7 ισόγειο η κατάσταση παει απο το κακό στο χειρότερο.
Το μαγαζι ανοίγει πλεον με χτυπημα κουδουνιού και μετα απο ελεγχο προσωπου απο κάμερα.
Περίμενα στο σαλόνι μαζι με αλλους 5-6 μύστες. Κάποιος απο εξω χτυπούσε το κουδούνι επιμονα αλλα η πορτα δεν άνοιγε. Οταν αυτος μπηκε μεσα μαζι με μια αλλη παρέα ή Σαμπίνα που τον ειχε σταμπαρει βγήκε εξω στο σαλόνι ολόγυμνη και ξυπόλητη και του εριξε μεγαλη κατσαδα !
Αμα θες να σου ανοιγω να μην έρχεσαι στην πόρτα με κουκούλα του είπε ! Πηγε με πολλα νεύρα στο δωμάτιο , αρκετή ενταση και τοξικότητα επικρατούσε στο χώρο, ευτυχως με πηρε ο @Pa Luki Luk τηλέφωνο και βγηκα εξω να μιλησω. Μετα την έκανα με ελαφρά και δεν ξαναγύρισα.
Καλο βράδι![]()
Ιάσονος 1β δεξί Βαλέρια ξανθιά μιλφ κατσιασμένη με κοτσίδα. Ελεύθερη φλογέρα. Δεν μου έκανε καθόλου κλικ οπτικά...