Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (25 μέλη και 288 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.520
Πόντοι
1.436
Μεταξουργειο
IMG_20250406_193913_379.jpg
Ίσως η πιο ερωτική περιοχή των Αθηνών... :smitten:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.372
Πόντοι
26.386
Συνέχεια...
Βέργας 2 Νάταλι θεία, δεν περιγράφω...

Αλλαγή πλεύσης...
Κολωνού 11 ισόγειο Κατερίνα με πιασίματα, άσχημη, με κοντά μαλλιά. Φουλ πρόγραμμα

Κολωνού 11 κάτω Μαργαρίτα μοσχαρίτσα

Κολωνού 30α το ξανθό μωρό με νορμάλ

Κολωνού 45 τέρμα Νικόλ λατίνα μελαχρινή με νορμάλ, (2) Βικτώρια χοντρό σοβιετικό ζαμπονάκι (3) Ντανιέλα λατίνα σκουρόχρωμη, όχι όμως η περσινή

Κολωνού 47 θεία Ελένη σε μισάωρο:new_shocked:

Μ.Αλεξάνδρου 15 Μαρία μελαχρινή λίγο gypsy κ Στέλλα με ξανθοκόκκινο μαλλί. Νορμάλ στα 15€:jerking:

Μ.Αλεξάνδρου 17 με ανακαίνιση. Η τσατσά Μπιθικώτσης παρουσίασε Νταϊάνα. Σοβιετική νεαρή, μελαχρινή με πιασίματα

Μ.Αλεξάνδου 23 η γριά τσατσά από Βέργας 3 παρουσίασε τη Βικτώρια μελαχρινή ανοιχτόχρωμη, νεαρή κ χοντρή με νορμάλ

Λεωνίδου 28 ισόγειο Νέσσυ μαυρούλα:turkydance:, Έλενα:turkydance: κ τσατσός Παναγιώτης. Πιο καλτ δεν αντέχεται...

Ιάσονος 20γ Μάντι λατίνα ψιλή, μελαχρινή με νορμάλ. Με μπόλικο σπάσιμο αρχιδιών για το χρόνο γδυσίματος - ντυσίματος από τη γνωστή άκρως ενοχλητική τσα..

Ιάσονος 20β Βαλεντίνα ανοιχτόχρωμη λατίνα, καστανή

Ιάσινος 20α Γιούλη σκουρόχρωμη, μελαχρινή λατίνα με κωλάρα. Απλό πρόγραμμα

Τελευταία τρύπα στο οικόπεδο Ι27 για κατούρημα, πριν χτιστεί...

Συνημμένα

• IMG_20250413_190739.jpg
    IMG_20250413_190739.jpg
    6,3 MB · Εμφανίσεις: 20

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.372
Πόντοι
26.386
Θυμάσαι μυστη πιο ήταν το πιο δυνατό μουνετο στο μαγαζί στη Μιχαλακοπουλου ?? Πως την λέγανε ρε αυτή την μουναρα απ το Toys ??
Ήταν η ψιλή ξανθιά μουνάρα, η γατούλα Κάτια κ η μελαχρινή με πιασίματα. Το όνομα της μουνάρας Ντιάνα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχει περάσει καιρός...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.520
Πόντοι
1.436
Μ.Αλεξάνδου 23 η γριά τσατσά από Βέργας 3 παρουσίασε τη Βικτώρια μελαχρινή ανοιχτόχρωμη, νεαρή κ χοντρή με νορμάλ
Εδώ οι επενδύσεις έχουν αρχίσει ήδη.. Κάποιοι συναγωνιστές είχαν αφήσει και tips...
20250413_185706.jpg

Λεωνίδου 28 ισόγειο Νέσσυ μαυρούλα:turkydance:, Έλενα:turkydance: κ τσατσός Παναγιώτης. Πιο καλτ δεν αντέχεται...
Ομολογουμένως, ακόμα και ο λάτρης σοκολάτας περιπατητής αιφνιδιάστηκε από το θέαμα.. :badair::new_shocked: Κι όμως, όχι, δε θα εμπ1...
(να σημειωθεί ότι την είχα δει πριν λίγο καιρό και δε μου φάνηκε τόσο μπόλικη.. :sad2: Πέρα απ' την όλη καλτίλα του ατόμου, του οίκου, και του τσα)

Τελευταία τροποποίηση:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.713
Πόντοι
2.846
Ήταν η ψιλή ξανθιά μουνάρα, η γατούλα Κάτια κ η μελαχρινή με πιασίματα. Το όνομα της μουνάρας Ντιάνα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχει περάσει καιρός...
Κατια μουναρα όντως την άλλη την μελαχρινη την γεματουλα δεν την είχα πάρει ποτέ , τι μουνια γαμαγαμε τότε γαμω το φελεκι μου !!!

Sakis500

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου σε όλους. Κολωνού 30 Β μήπως πέρασε κάνεις. Δουλεύει η Rita .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.372
Πόντοι
26.386
Συνέχεια στην Ιάσονος:alivedick:

Ιάσονος 19α Ντιάνα ξανθιά κατσαρομάλλα μπετονιέρα με Ελ.φλογέρα

Κεφίρ πίνει η τσατσά στο Ιάσονος 20γ κ έχει τόσα νεύρα:thefinge:
IMG_20250413_191411.jpg

Ιάσονος 19β Μαρία μελαχρινή, ψιλή προμίλφ με κοιλιά. Ελ.φλογέρα. Αντέλ ξανθιά σχιστομάτα γουρουνίτσα. Με πόδια ελέφαντα. Νορμάλ πρόγραμμα

Ιάσονος 1β δεξί Βαλέρια ξανθιά μιλφ κατσιασμένη με κοτσίδα. Ελεύθερη φλογέρα. Δεν μου έκανε καθόλου κλικ οπτικά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.337
Πόντοι
46.232
Τάνια/Ντιάννα και η κολλητή της η Γιάννα τα δύο καλύτερα μουνια που πέρασαν εκεί

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
534
Πόντοι
306
Σήμερα 17:10 ... Καυτό σεξ με την Μολδαβή Σοφία την μιλφαρα στο Διδύμου 22. Μιλήσαμε και λίγο.....μου θύμισε πως πριν λίγο καιρό με πέτυχε στον δρόμο με την γυναίκα μου. ..... Και μες την πολυκοσμία με σκουντηξε στον κωλο..... χωρίς να την αντιληφθεί η γυναίκα μου....και χωρίς να πει τίποτα.....με προσπέρασε.....και έφυγε χαμογελώντας.....!!!!!

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.372
Πόντοι
26.386
Μερικά ακόμη...

Κολωνού 32α σταθερά το ξανθό, πλην ξινό μωρό, Λάουρα. Νορμάλ πρόγραμμα

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Λουτσιάνα η ψιλή καστανή λατίνα. Ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Σόφι η ξανθιά λατίνα μουνίτσα. Ελεύθερη φλογέρα

Το κάτω κλειστό...

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Όλγα η καστανή 55άρα θεία. Ελεύθερη φλογέρα. Μεταβολή :birdman:
Κων/πόλεως 166 υπόγα Αλίνα επιστροφή. Η μελαχρινή μιλφ με το καρέ και τον μεγάλο κώλο. Με μεγάλη θητεία στο Διδύμου 16. Νορμάλ πρόγραμμα

Έργο τέχνης στο σαλόνι...
IMG_20250413_201120.jpg

Ξανά στροφή...

Λιοσίων 79 ισόγειο θεία Άντζελα. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Έχει κόψει το σουφραδέλι...

Βέργας 7 ισόγειο Αλεξάνδρα η γνωστή

Βέργας 7 υπόγα Τίνα με ελεύθερη φλογέρα

Βέργας 6 σκαλάκια Γιάννα μελαχρινή μιλφ με νορμάλ.

Τη πήρα για ακόμη μια φορά και παραμένει καλή :zfuck: και τίμια στις υπηρεσίες της. Έχω γράψει ήδη κριτική...

Πορνοαναμνήσεις από την προϊστορία:2funny:

Κολωνού 5
IMG_20250413_195624.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.372
Πόντοι
26.386
Επειδή οι καύλες, αντί να κατευνάσουν, φούντωσαν, πήγα ξανά στο Ιάσονος 1β.

Παρότι δεν μου έλεγε κάτι οπτικά η Βαλέρια, είπα να δοκιμάσω...

Ωραία ελεύθερη τσιμπούκα :pipa1:και γλυκιά συμπεριφορά από μέρους της.

Σε μια στάση στα τέσσερα την πήρα, μιας κ δεν με πολυεμπνέει οπτικά.

Ανακουφιστικό κέρασμα κοκτέιλ εντός καταπιόνας:pipa2:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
79
Like
4.948
Πόντοι
2.676

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.285
Πόντοι
1.071
Φυλής 17Β πήγα για μαρίνα πέτυχα μια Μονικα, ξανθιά από Ρωσία για εμένα δεν λέει πολλά εμφανισιακά άρα έκοψα λάσπη.

Φωκαίας 17ΑΑ Μιχαελα. Πολύ σκύλο εμφάνιση , την είχα πάρει πριν πολύ καιρό. Μέτριες εντυπώσεις. Νομίζω είναι και λίγο καμμένη αλλά λίγη σημασία έχει.

Δυδημου 27 στο τσιμπουκαδικο περνάνε κρίση. Είχαν μια κοπέλα που είχε αρκετά περιττά κιλά.

Άγκυρας 12: ήταν Ήρα και Νταρια.

Δυδημου 22: πρώτη φορά μπήκα σε αυτόν τον οίκο και τελευταία. Βγήκε μια Σοφια με ένα μπουρνούζι.

Πέρασα από βέργας για να βρω αυτή την Λικα που εμφανιζόταν ότι δούλευε στο βέργας 2 αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Στο Βέργας μόνο μια μαυρομαλλα άξιζε στο 7 στα σκαλάκια.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.146
Πόντοι
47.129
Επισκεψη πριν απο λίγο στην 3ή βαρδια σε μερικα σπιτάκια.

Μαραθώνος 59 γωνιακό υπόγειο , Αλίσια τσουπωτη νεαρή Ρωσίδα καταξανθη λευκοσαρκη με γλυκιά φατσούλα και σιδεράκια. Απλο με 69. Εχει κανει και θητεία σε στούντιο στη Συγγρού.

Μαραθωνος μεσαιο υπόγειο Μαρτίνα.
λατινα ελαφρώς σκουρόχρωμη εντελως μέτρια εμφάνιση και σιδεράκια.

Μαραθώνος 59 όροφος Τίφανι δεν την είδα μόλις ειχε μπει δωμάτιο.

Μαραθώνιος 59 δεξι μια ξερακιανή 45άρα με καλό πρόγραμμα οπως ειπε.

Πηγα στο Ιάσωνος 1β δεξί να δω Βαλέρια. Καλο μιλφ με ωραίο κωλο και ψιλοστραβοχυμένη φάτσα. Ελεύθερο στοματικό στο μενου.
Ημουνα με τον10ρικο στο χέρι αλλα ένας μαύρος αφρικανος που μόλις μπηκε μεσα στον οικο μου έφαγε τη σειρά και ξενέρωσα. Αμα ημουνα ο Τσακ Νόρις θα έκανα μανουρα.

Στο Βεργας 7 ισόγειο η κατάσταση παει απο το κακό στο χειρότερο.
Το μαγαζι ανοίγει πλεον με χτυπημα κουδουνιού και μετα απο ελεγχο προσωπου απο κάμερα.
Περίμενα στο σαλόνι μαζι με αλλους 5-6 μύστες. Κάποιος απο εξω χτυπούσε το κουδούνι επιμονα αλλα η πορτα δεν άνοιγε. Οταν αυτος μπηκε μεσα μαζι με μια αλλη παρέα ή Σαμπίνα που τον ειχε σταμπαρει βγήκε εξω στο σαλόνι ολόγυμνη και ξυπόλητη και του εριξε μεγαλη κατσαδα !
Αμα θες να σου ανοιγω να μην έρχεσαι στην πόρτα με κουκούλα του είπε ! Πηγε με πολλα νεύρα στο δωμάτιο , αρκετή ενταση και τοξικότητα επικρατούσε στο χώρο, ευτυχως με πηρε ο @Pa Luki Luk τηλέφωνο και βγηκα εξω να μιλησω. Μετα την έκανα με ελαφρά και δεν ξαναγύρισα.

Καλο βράδι :hi::hi::hi:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.520
Πόντοι
1.436
Επισκεψη πριν απο λίγο στην 3ή βαρδια σε μερικα σπιτάκια.

Μαραθώνος 59 γωνιακό υπόγειο , Αλίσια τσουπωτη νεαρή Ρωσίδα καταξανθη λευκοσαρκη με γλυκιά φατσούλα και σιδεράκια. Απλο με 69. Εχει κανει και θητεία σε στούντιο στη Συγγρού.

Μαραθωνος μεσαιο υπόγειο Μαρτίνα.
λατινα ελαφρώς σκουρόχρωμη εντελως μέτρια εμφάνιση και σιδεράκια.

Μαραθώνος 59 όροφος Τίφανι δεν την είδα μόλις ειχε μπει δωμάτιο.

Μαραθώνιος 59 δεξι μια ξερακιανή 45άρα με καλό πρόγραμμα οπως ειπε.

Πηγα στο Ιάσωνος 1β δεξί να δω Βαλέρια. Καλο μιλφ με ωραίο κωλο και ψιλοστραβοχυμένη φάτσα. Ελεύθερο στοματικό στο μενου.
Ημουνα με τον10ρικο στο χέρι αλλα ένας μαύρος αφρικανος που μόλις μπηκε μεσα στον οικο μου έφαγε τη σειρά και ξενέρωσα. Αμα ημουνα ο Τσακ Νόρις θα έκανα μανουρα.

Στο Βεργας 7 ισόγειο η κατάσταση παει απο το κακό στο χειρότερο.
Το μαγαζι ανοίγει πλεον με χτυπημα κουδουνιού και μετα απο ελεγχο προσωπου απο κάμερα.
Περίμενα στο σαλόνι μαζι με αλλους 5-6 μύστες. Κάποιος απο εξω χτυπούσε το κουδούνι επιμονα αλλα η πορτα δεν άνοιγε. Οταν αυτος μπηκε μεσα μαζι με μια αλλη παρέα ή Σαμπίνα που τον ειχε σταμπαρει βγήκε εξω στο σαλόνι ολόγυμνη και ξυπόλητη και του εριξε μεγαλη κατσαδα !
Αμα θες να σου ανοιγω να μην έρχεσαι στην πόρτα με κουκούλα του είπε ! Πηγε με πολλα νεύρα στο δωμάτιο , αρκετή ενταση και τοξικότητα επικρατούσε στο χώρο, ευτυχως με πηρε ο @Pa Luki Luk τηλέφωνο και βγηκα εξω να μιλησω. Μετα την έκανα με ελαφρά και δεν ξαναγύρισα.

Καλο βράδι :hi::hi::hi:
Παίζει κανείς να τσεκάρει όλα τα μαζεμένα στη Βικτώρια 3η βάρδια;; Να δούμε μπας και υπάρχει άλλη σοκολάτα που δεν παίζει στη 2η βάρδια.. (εγώ δεν πηγαίνω με το αμάξι οπότε δεν... Αλλά αν υπήρχε κάτι άλλο..)

Boomer1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
6
Like
234
Πόντοι
280
Συνάδελφοι μήπως έχει πάει κανένας 3η βάρδια Φωκαίας 17Β πάνω ;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.520
Πόντοι
1.436
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom