Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (17 μέλη και 174 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.104
Πόντοι
48.067
Μετά από προτροπή πασίγνωστου μύστη influencer πήρα τη Λάνα στο Βέργας 7 σκαλάκια στην απογευματινή βάρδια, και για άλλη μια φορά με έριξε σε κοπέλα που θα γίνει στανταράκι! :hi:Νεαρή με στεγνό κορμί (οι βυζολάγνοι να μην κάνουν καθόλου τον κόπο να τη δουν), ευδιάθετη,επικοινωνιακή και προπαντός καυλιάρα, απλό πρόγραμμα αλλά πολύ ... ζουμερό!

Τυπε μην φυγεις ακομα απο τον οικο, σε λιγο θα ερθει η γυμναστηριακη ινφλουενσερ Σαμπινα που εχει γινει φετες, ριξε και σε αυτην ενα μανικι.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.214
Πόντοι
446
Τυπε μην φυγεις ακομα απο τον οικο, σε λιγο θα ερθει η γυμναστηριακη ινφλουενσερ Σαμπινα που εχει γινει φετες, ριξε και σε αυτην ενα μανικι.
Δεν το περίμενα από σένα αυτό...Τριτες ρεπό, άσε που πονάει από το καινούργιο τιγρακι στο μπουτακι της!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.746
Πόντοι
1.336

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.832
Πόντοι
2.591
Τωρα live μεταξουργειο προς Μητσος Μπαμπολας πηγα Ιασωνος 1β και ειναι εκει η Βαλερια που την εψαχνες....θα ειναι μεχρι 5 το πρωι
Έχω να γράψω και μια κριτική για την Βαλέρια, νομίζω ξέρω τον λόγο που δεν άνοιγε ο οίκος για ορισμένα βραδιά

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
557
Πόντοι
81
Πριν η κοπέλα στον ίδιο οίκο δεν έπαιρνε άνω των 30. Θα μας τρελάνουν τελείως; Εκεί έχουμε καταντήσει, να μας περνάνε από κάστινγκ.
Η Έμμυ τύπε δεν παίρνει πάνω των 30.
Ο φίλος μάλλον εννοεί την Λάνα που δεν παίρνει κάτω απο 25 χρονών. Έχει διώξει και μπροστά μου πιτσιρικάδες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Ο φίλος μάλλον εννοεί την Λάνα που δεν παίρνει κάτω απο 25 χρονών. Έχει διώξει και μπροστά μου πιτσιρικάδες.
Εμένα με είχε δεχτεί, γιατί της άρεσε το μούσι μου. Μου είπε οτι δε δεχεται μεγάλους άμα είναι ξυρισμένοι. Τώρα αλήθεια/ψέματα μικρή σημασία έχει. Μπορεί να την πέτυχα σε αναδουλειές που τους δεχόταν όλους.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475
Λοιπόν, ελλείψει αξιόπιστων εναλλακτικών, είπα να δοκιμάσω τη Νάταλι (Φυλής & Αχαρνών γωνία).
Πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο επειδή την έχω δει εκατοντάδες φορές κι είχα καλές συστάσεις από το bou, άρα δεν χρειαζόταν να περιμένω.
Η τύπισσα έμοιαζε πιωμένη ή μαστουρωμένη, γενικώς ταξίδευε στο υπερπέραν.
Πρόθυμη να κάτσει για προκαταρκτικά με την είσοδό της αλλά χωρίς να τα κάνει καλά (πχ διαφημίζεται εδώ ότι φιλάει, αλλά κατά βάση δεν φιλάει, κοροϊδεύει).
Το σώμα της απίστευτα πλαδαρό, το μουνί ξεχειλωμένο. Στο σαλόνι την κάνεις για <40 αλλά από κοντά φαίνεται 50άρα. Ίσως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Πίπα ακα πολύ καλή.
Αυτά...
Γενικώς δεν θα την ξανατιμήσω, τη βρήκα overvalued. Αλλά δεν ξέρω και καμιά της προκοπής στη 2η βάρδια (σσ δεν έχω δοκιμάσει και την περίφημη Ράνια, αλλά νομίζω πως είναι ο επόμενος στόχος μιας που τα πάλαι ποτέ στανταράκια έχουν αποχωρήσει προ πολλού).
Καλά να γαμάτε.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.210
Πόντοι
370
Λοιπόν, ελλείψει αξιόπιστων εναλλακτικών, είπα να δοκιμάσω τη Νάταλι (Φυλής & Αχαρνών γωνία).
Πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο επειδή την έχω δει εκατοντάδες φορές κι είχα καλές συστάσεις από το bou, άρα δεν χρειαζόταν να περιμένω.
Πρόθυμη να κάτσει για προκαταρκτικά με την είσοδό της αλλά χωρίς να τα κάνει καλά (πχ διαφημίζεται εδώ ότι φιλάει, αλλά κατά βάση δεν φιλάει, κοροϊδεύει).
Το σώμα της απίστευτα πλαδαρό, το μουνί ξεχειλωμένο. Στο σαλόνι την κάνεις για <40 αλλά από κοντά φαίνεται 50άρα. Ίσως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Πίπα ακα πολύ καλή.
Αυτά...
Γενικώς δεν θα την ξανατιμήσω, τη βρήκα overvalued. Αλλά δεν ξέρω και καμιά της προκοπής στη 2η βάρδια (σσ δεν έχω δοκιμάσει και την περίφημη Ράνια, αλλά νομίζω πως είναι ο επόμενος στόχος μιας που τα πάλαι ποτέ στανταράκια έχουν αποχωρήσει προ πολλού).
Καλά να γαμάτε.
Δεν υπαρχει φυλης και αχαρνων. Μηπως λες φωκαιας27 και αχαρνων; Αν λες για αυτην την Ναταλι 6 φορες που την εχω παρει μου εχει ρουφηξει την ψυχη με τα γλωσσοφιλα. Εξαιρετικη πιπα και παντα σε μενα προθυμη σε οτι εχω ζητησει.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.210
Πόντοι
370
σωστα λεει για την Εμμυ. Καπου το χειμωνα δεν με δεχτηκε γιατι ειμαι κατω των 25. Ενω τον Μαρτιο με δεχτηκε. Φυσικα και δεν περεσα!

• Χαχα
Αντιδράσεις: oKsa

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Πίπα ακα πολύ καλή.
Αυτά...
Καλά να γαμάτε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου. Πηγα να δω την περιβόητη Ναταλι και με χαλασε η πλαδσροτητα της απο το σαλοναρισμα και μονο. Βυζι μικρο και πεσμενο, ενω σε φωτο εδειχνε πιο γεμάτο. Τρατζικ!!!

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Δεν υπαρχει φυλης και αχαρνων. Μηπως λες φωκαιας27 και αχαρνων; Αν λες για αυτην την Ναταλι 6 φορες που την εχω παρει μου εχει ρουφηξει την ψυχη με τα γλωσσοφιλα. Εξαιρετικη πιπα και παντα σε μενα προθυμη σε οτι εχω ζητησει.
Αυτο καταλαβα κι εγω οτι εννοεί...φωκ27

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201
ρε παιδια η χριστινα η τσεχα εχει επιστρεψει η σταματησε οριστικα το σπορ?εχω καιρο να την δω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.908
Πόντοι
47.170
τώρα live

Ιάσωνος 2α & 2β κλειστά.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα, ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Σοφία ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιάσωνος 1β δεξιά Άννα καστανή μιλφογκιλφ, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1γ Λαρα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και ερωτικό μασαζάκι.

Ιάσωνος 20α Άννα χοντρή λατίνα με μακρύ ίσιο μαλλί, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Ιάσωνος 20β Βανέσα μελαχρινή λατίνα με κανονικό ωραίο σώμα,2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Ιάσωνος 20γ Μάντι μελαχρινή λατινα , με κανονικό ωραίο σώμα ,1.5-2αρι βυζι,ωραίο κωλαράκι, αρκετά μικρά τατουάζ , απλό πρόγραμμα.

Ιασωνος 19α κλειστό.
20250409_130723.jpg

Ιάσωνος 19β Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα, 2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Ελένη πολύ χοντρη ξανθιά μιλφ με μαλλί τούς ώμους 2.5αρισυνβυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο και Βαλεντινα καστανή κατσαρομαλλα νταρντανοχοντρή με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και δεξιά χαμηλά στο στομάχι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κάνουν και παρτουζα.

Ιάσωνος 27 Τζοαννα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πολλά πιασίματα , 2αρι συν βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ντίνος ο Σπανιολος ,με μελαχρινό καρέ μαλλί, σώμα μέ πιασίματα, 2αρι συν σιλικονατο βυζι, με κωλαράκι.

Ιάσωνος 30α Μαρία ξανθιά κοπέλα, με ψιλοκανονικο σώμα, 2.5αρι σχεδόν βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό,πολλά τατουάζ απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Έλενα(Λόλα) ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α διάδρομος δεξι κλειστό.
20250409_131511.jpg

άσωνος 31α διάδρομος ευθεία υπόγειο, Ελένη, ξανθοκαστανη γκιλφ με το μαλλί πιασμένο πλεξούδα, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Ιάσωνος 31β κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος κλειστά.

Ιάσωνος 32 διάδρομος δεξιά Μπέλα μελαχρινή κοπελίτσα με κανονικό σώμα μικρό βυζί ,μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 32 διάδρομος ευθεία κλειστό.

Ιάσωνος 36 Χριστίνα ξανθοκαστανη παχουλη με 2αρι βυζι σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 37 & 37α κλειστά.

Ιάσονος 39 (1) Μαργαρίτα καστανοξανθη κοπελίτσα με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσονος 39 (2) η τσατσά παρουσιασε ως καινούργια κοπέλα από τη Ρωσία τη γυρολόγος ξανθιά ψηλή μιλφ Σανέλ, με κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ

άσωνος 39(3) Μπέλα μελαχρινή χοντρή με 3.5αρια βυζια, τατουάζ στο δεξί αστράγαλο, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(4) Ελένη καστανοξανθη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα, 2.5αρι πολύ ωραίο στητο βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (5) Χριστίνα , με καστανοξανθο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στο πήχη του δεξιού χεριου κυρίως , απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (6) κλειστό.

Ιάσωνος 44 κλειστό.

Ιάσωνος 44 νέο Λίλυ η "Ταιλανδεζα"μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία , ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β νέο αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 κλειστό.

Ιάσωνος 46β κλειστό.

Ιάσωνος 46α κλειστο

Ιάσωνος 43 μια μελαχρινή χοντρή με 3.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.908
Πόντοι
47.170
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Στέλλα κοκκινομάλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζί και Άννα μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5άρι βυζί, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 , Γκαμπριελα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο κορμί,ωραίοκώλο, 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα,ο οίκος ειναι ανακαινισμενος πια.
20250409_134329.jpg

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με τεράστια μπούτια 2αρι συν βυζι,απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα γυρολόγος, καστανή μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι κσι άλλα μικρότερα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Αλινα από Ουκρανία, καστανή νταρντανα και βάλε πια..απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λίλυ μελαχρινή χοντρή λατινα,με 3.5αρια συν βυζια, σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 η γυρολόγος Ντάρια , πρώην Ελένη πρώην Μπιανκα, μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτό κορμί, 1-1.5αρι βυζι , τατουάζ χαμηλά στο δεξί αστράγαλο, στο δεξί πήχη του χεριου της και ένα ακόμη,απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Ρεγγίνα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και Περδικκα 3 αριστερά) Μιλανα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα προς το νταρντανε και όλο βαζει κιλά...3αρια βυζια,άλλαξε και το πρόγραμμα της...απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, ελεύθερο στοματικό στα 15 ευρώ.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα καστανή κοντή μιλφ ,με κανονικό σώμα λεπτα πόδια, 2αρι βυζι ,τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Άντζελα το κάστανο κοντοπουτανο, με κανονικό σώμα 1.5-2αρι στητο βυζί, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά)Μιλανα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα προς το νταρντανε και όλο βαζει κιλά...3αρια βυζια,άλλαξε και το πρόγραμμα της...απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, ελεύθερο στοματικό στα 15 ευρώ.

Περδικκα 3β κλειστό.
20250409_135815.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 , Γκαμπριελα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο κορμί,ωραίοκώλο, 1.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα,ο οίκος ειναι ανακαινισμενος πια.
20250409_134329.jpg
Οι εργάτες που ανακαίνισαν αυτόν τον βρωμερό οίκο, μπαίνουν επάξια στη λίστα των εθνικών ηρώων :headbaning1::headbaning1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.908
Πόντοι
47.170
συνέχεια πάντα live

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Πάολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι συν βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Βίκυ μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος Μαρία ξανθό γκρανι , σώμα με πιασίματα λεπτά πόδια, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζάκι.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα Ντανιελα, λατίνα μελαχρινή χοντρουλα με 2.5αρι βυζι και τατουάζ στα χέρια, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Λαρίσα μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα μέ πιασιματακια 1.5-2αρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α κλειστό.

Κολωνού 32γ Μιρελα, μελαχρινή λατίνα με γυαλάκια, 3αρια βυζια, τατουάζ καρδούλα στον ώμο, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Τίνα λατίνα,παχουλη με γυαλάκια και μακρύ ίσιο μαλλί , 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, νταρντανα με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο και πίσω χαμηλά στη μέση και Νίκη καστανοξανθη νταρντανα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι, τατουάζ ανάμεσα στα βυζία και στο δεξί μπούτι , αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Άννα ξανθοκαστανη χοντρή με 2.5αρι συν βυζι , σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Ντάρια ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα καστανή κατσαρομαλλα χοντρή, με 2.5αρι συν βυζι , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα καστανη νταρντανοχοντρη, με 3.5αρι βυζί, απλό

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
561
Πόντοι
96
από τότε που έχει φύγει δουλεύει Φυλής, σα Σάρα, για πάρα πολύ καιρό Φυλής 72 δεξιά, λίγο Φωκαιας 13 και εδώ και 1.5 περίπου μήνα Φυλής 66δ ,έχει αναφερθεί εδώ από τη 1η στιγμή επίσης έχουν απαντηθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη Σάρα /Εύα πάλι εδώ σε αυτό το νήμα
γιατι αλλαξε ονομα?

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0
Είμαι στα 30 πιανω και τα δύο ηλικιακά όρια των κορασίδων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom