Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 473
- Πόντοι
- 290
Χωρίς την κωλαρου Ντιάνα που να βγουν οι δουλειέςΠιθανόν να το γνωρίζετε, είδα και αυτό σήμερα Δίδυμου 20![]()
Χωρίς την κωλαρου Ντιάνα που να βγουν οι δουλειέςΠιθανόν να το γνωρίζετε, είδα και αυτό σήμερα Δίδυμου 20![]()
Λατίνα, και όχι πολύ καθαρή...Η Σάρα πρέπει να ήταν η γνωστή ξανθιά μιλφογκίλφ ρωσσόφατσα ψηλή αδύνατη με όρεξη στο σαλόνι, που είδα στη 2η βάρδια...
Η Σολ από Χωματιανού μήπως είναι η ίδια με εκείνη του Φυλής εκατόν κάτι που εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό;συνέχεια live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11β 2 λατίνες, Βίκυ και Σολ, άμφοτερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,δοκιμάστηκε η Βίκυ.
Λιοσιων 73β Κιρα με ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό.
Λιοσιων 73α 2 ρωσσόφωνες ,Σοφία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, πολύ λεπτή με μικρό βυζι, τατουάζ πάνω από τα στήθη και Σιντι, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πολλά σε χέρια και πόδια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Εξηκιου 18 κλειστό.
Εξηκιου 18α Μαρία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Εξηκιου 18γ Άννα(ο τσατσοςτη παρουσίασεως Τζοβαννα και αυτήτου την ειπε), με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά 2 λατίνες, Βαλεντινα και Μαριάννα ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Βεργας 6α Κατερίνα ,με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό ,το απόγευμα θα δουλέψει η Βικτώρια.
Βεργας 6β Άννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Βεργας 7 Νάταλι "Τσιαντακης",μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
φωτο από τον οίκο
![]()
Βεργας 7 υπόγειο Έλενα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού.
Τροφωνιου 11αρια κλειστά.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μιράντα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Τροφωνιου 13 κλειστό.
Όχι, είναι άλλη κοπέλαΗ Σολ από Χωματιανού μήπως είναι η ίδια με εκείνη του Φυλής εκατόν κάτι που εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό;
Αλήθεια τι έγινε η Ντιάνα με την κωλαρα αεροδρόμιοΧωρίς την κωλαρου Ντιάνα που να βγουν οι δουλειές
διάβασε τη περιγραφή μου από την ενημέρωση της προηγούμενης εβδομάδας και θα καταλάβεις.Η Σολ από Χωματιανού μήπως είναι η ίδια με εκείνη του Φυλής εκατόν κάτι που εδώ και πολύ καιρό είναι κλειστό;
Κ32Γ αν δε μ' απατά η μνήμη μουΤελικά κατάθεση έκανα στο Κολωνού τάδε, «πολύ καλό σεξ ανεβείτε και πάνω» αλλά στον πρώτο όροφο
Όχι, Κολωνού 30β 2ος όροφοςΚ32Γ αν δε μ' απατά η μνήμη μου
Μ αρέσει που κοίταξα στο χάρτη να το πετύχω..Όχι, Κολωνού 30β 2ος όροφος
Και εγώ τα μπερδεύω πάντα, δίπλα δίπλα, μπορεί και να κοιτάξεις το νούμερο από το δίπλα.Μ αρέσει που κοίταξα στο χάρτη να το πετύχω..
Σόρρυ
Θέλει απλά πολύ περπάτημα για να τα εμπεδώσουμε..Και εγώ τα μπερδεύω πάντα, δίπλα δίπλα, μπορεί και να κοιτάξεις το νούμερο από το δίπλα.
Δεν το έχω εγώ με τα νούμερα οδών γενικά. Με διορθώνει πάντα ο smirni. Ειδικά ένα φεγγάρι παλιά έκανα ντελιβερι και είχα τρελαθεί. Κάτι πολυκατοικίες γαϊδούρια α/β/γ , νούμερα άλλου, μαγαζιά να έχουν βγάλει τις πλακέτες των οδών στις γωνιές. Είχα ρίξει φρίκηΘέλει απλά πολύ περπάτημα για να τα εμπεδώσουμε..
Και στη Φυλής μπερδεύουν κάποια γιατί είναι ανάποδα το ένα Α/Β απ το άλλο![]()
Τη Μπάρμπαρα την έχει πάρει κανείς εδώ να μας πει εντυπώσεις ή αν άλλαξε/βελτιώθηκε κάτι;Φυλής 71Β 3 λατίνες, Σουζάνα , Μπάρμπαρα και η καινούργια η Κένταλ, καστανή με κυματιστο μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, όλες με απλό πρόγραμμα.