Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (2 μέλη και 102 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
δραττομαι της ευκαιριας να σε ρωτησω , επειδη εχεις αποδειξει πολλες φορες οτι εισαι αξιοπιστος γνωστης, μηπως γνωριζεις και για την αναστασια του ιωαννινων 3 ? σ΄ευχαριστω
τελευταία φορά που τη πέτυχα σε τσάρκα μου ήταν τέλη Φεβρουαρίου στο Φυλής 109α .

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Μετά από σύντομη τσάρκα εθεάθησαν τα εξής παράδοξα. Δύο μπαρμπάδια ο ένας με μπρελόκ παναγίας μπήκαν καρφωτοί στο 67 για την πατούρα της Ντιάνας, έτερο μπαρμπάδι στον ίδιο οίκο με σακούλες πορτοκάλια από λαϊκή πέρασε για την έτερη δροσερή εταίρα Σάρα. Στα υπόλοιπα ουρές από ναυάγια, ανθυγιεινούς και πικερότυπους. Θυμήθηκα τη ρήση του μεγάλου Γάλλου σύγχρονου φιλοσόφου Πακάλ Μπρυκνέρ, "τα μπουρδέλα είναι σαν τις κοινόχρηστες τουαλέτες, δεν θέλεις να ξέρεις ποιος ήταν πριν από σένα"...
Με επιβεβαίωση των ανωτέρω, προσθέτω ναυάγια του τύπου παλιός μεταλλάς (πλέον χοντρός) που έχει να γαμήσει ίσως από την εποχή της τελευταίας περιοδείας των Slayer..

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.389
Πόντοι
4.460
Συντομη πρωινη τσαρκα και δυο καταθεσεις.
Θεια Σοφια στο Ιασωνος 44 σκαλακια μεταλλικα με καλες υπηρεσιες οπως παντα και συνεχομενα δωματια.Γαμιεται απο νωρις το πρωι.
Αννα πιπινα στο Φωκαιας 19 με αρκετα δωματια αλλα δασκαλεμενη απο την τσατσα για απλουστετση του υπεραπλου προγραμματος που ηδη προσφερει.Μαζι της η Κατερινα που εχει ομορφηνει κι'αλλο ή εγω θελω να την ξεμουνιασω.Εγαμευθει η Αννουλα πολυ συνοπτικα αλλα καμια σχεση με την προηγουμενη συνεδρια μας.
Στο Φψκαιας 17 σκαλακια αναμονη 5 ατομα και ολα τα δωματια κατελημμενα για τη σταρ του μαγαζιου.
Στο 25 ηταν μια γεματουλα,καινουργια κοπελα στο μαγαζι με βυζαρες,τατουαζ κωλαρα και παραμορφομενα χειλη και μουρη απο τα μποτοξ.Γρι ελληνικα.
Στο 71 της Φυλης ισογειο,τα γιδια ηραν στο κουζινακι και η τσατσα στο μουνι της ουτε καν βγηκαν για σαλοναρισμα.
Επανω ηταν η καινιυργια πιπινα Κενταλ απο Βενεζουελα.Μικρη,φρεσκια,κανονικου αναστηματος,με 1,5αρι βυζι ωραια φατσα ,κωλαρα και ωραια ποδια.Προγραμμα υπεραπλο βεβαια.Στο 69 σκαλακια ηταν η Λανα που βαραγε μυγες.
Επανω στο 69 ηταν η Ευα η μεγαλοκοπελα με σπασμενο προσωπο,βυζαρες νο2 ωραια ποδια και κωλαρα.Τσατσα ηταν η σαραβαλιασμενη της Ειρηνουσκας απο το 17 της Φωκαιας.Ωραιες μερες.....
Στο 59 της Φυλης ηταν επανω η Βικτωρια το ντολμαδακι που βαραγε μυγες και κατω η μπαμπατσικη κορμαρα την οποια ξεχασα ονομα απο Βενεζουελα με σωρια δωματιων και πιστους συναγωνιστες να αναμενουν δωματιο.Τσατσα της η αντικομφορμα,αντιφα, συνωμοσιολογα απο το διδυμου 22 οροφο με το κατσαρο μαλλι και τη βαρια φωνη αλα Ελενη Δημου.
Στο Φιλιππιφου 11 ισογειο ηταν η Σαρα και η Κορινα και βαραγανε μυγες.
Αυτα κυριοι και καλο σ/κ.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Πρωινό ξαλαφρωμα πριν την δουλειά (κατά τις 9:00) με Ναταλία Ιάσονος 1β που έχει γίνει στανταρακι πια και με σοφία από Ιάσονος 44 σκαλιά που με στράγγισε στο στόμα της και μετά τα κατάπιε. Δεν την είχα ξαναπάρει την συγκεκριμένη αλλά δεν νομίζω να ξαναπεράσω, πολύ τυπική μου φάνηκε στις υπηρεσίες της με επιτηδευμένους ήχους και καλά καυλας. Δεν το κλαις το 10ρικο αλλά για μένα δεν είναι για συχνή κατάθεση

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
:headbang:Ανταπόκριση ζωντανά από την 1η βάρδια στη Βικτώρια :cool2::ak:

Φιλ11Α Κορίνα ψηλή με βυζάρες & Σάρα (δεν είδα, ούτε τη θυμάμαι)
Φιλ11Β Καρολίνα γεματούλα & Τάνια αδύνατη με μικρά στητά καυλόβυζα :uzi:
Φ65Α(νω) κλειστό
Φ65Β Μπέκυ σοκολάτα υγείας σφιχτή με ωραία πιασίματα :smiling-face-with-heart-eyes:
Φ84Α & Β κλειστά
Φ86Α Μαρία η γνωστή
Φ86Β Καρίνα μιλφ αδιάφορο (για μένα)
Φ67 Ντιάνα με πιασίματα και πατούρα μεγάλη, και Σάρα κορμάρα με γαμάτο κώλο και προκλητική φατσάρα :erection:
Φ69Α Έμμα γυρολόγος
Φ69Β Λάνα σχετικά αδιάφορο
Φ71Β (αναμονάδικο) Κένταλ "καινούριο" λέει, αδύνατο με ωραίες αναλογίες και κυτταρίτιδα
Φ71Α Ντιάνα σχετικά σέξι λατινάκι
Φ59ΙΣ Ιζαμπέλα
Φ59ΟΡ Βικτώρια είπε, αλλά ίσως να μην ισχύει, διότι πειράχτηκε που ρώτησα...
Φ66Δ μια χοντρούλα με κρεμασμένες βυζάρες (για το μύστη που ρώταγε για χτες)
Φωκ7.1 η γνωστή αδύνατη με τατουάζ και προκλητική φάτσα
(για κάποιο λόγο ο καθένας που εισέρχεται βαράει συναγερμός :2funny:)
Φωκ7.2 Στέλλα ωραίο μάλλον μιλφ
Φωκ7.3 κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω όνομα
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β Ρωσίδα με καλά Ελληνικά και βυζάρες, αγαπησιάρικη στο σαλόνι, για ρομαντικούληδες
Φωκ17Α Μόνικα
Φωκ17Β Κλεοπάτρα, σχετικά προκλητική "καλούλα" φάτσα, με πεσμένες βυζάρες και σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα
Φωκ19 Άννα ωραίο λατινάκι (μάλλον) & Κατερίνα αδύνατη προκλητική άκωλη (+ πεσμένος με κυτταρίτιδα)
Φωκ25Α Καρίνα ατσούμπαλη νταρντάνα, ένας μύστης της έδινε πόνο σε γρήγορους ρυθμούς και βόγκαγε κάργα! (μπράβο φίλε)
(εδώ εθεάθη και πεταμένο πούρο στις σκάλες.. @Μήτσος Μπάμπολας δε νομίζω να είναι δικό σου ε;)
Φωκ25Β μάλλον θα ανοίξει..
Φωκ27Α Μανουέλα μιλφ, κοντούλα όσο και η είσοδος του οίκου, με όρεξη για γλύκες και πείραγμα
Φωκ27Β Ειρήνη, και για κάποιο λόγο γεμάτο σαλόνι

Όποιος γνωρίσει το ταβάνι της φωτογραφίας είναι επαληθευμένος μπουρδελιάρης!
Διότι σημαίνει ότι βλέπει τα πάντα, κι όχι απλά κάνει μπουρδελότσαρκα.. :wink:

Συνεχίζεται...
Τελικά επιλέχθηκε η Μπέκυ, καθώς είναι γνώριμο αγαπημένο σκούρο σοκολατένιο κορμί :smiling-face-with-heart-eyes:, γλυκιά φατσούλα, και καλή στη δουλειά..
Ωστόσο παρότι μ' έχει μάθει, ακούει σύντομα όσων αφορά το χρόνο και σου λέει να συντομεύεις ή ότι εν τέλει έχεις 1'... :headbang:
Ξενέρωσα σιγά σιγά, είπα ότι "δεν πειράζει", κι έφυγα άχυστος.. :walkingpenis:
Κι ως συνήθως σε τέτοια περίπτωση σου προτείνει για παραπάνω χρόνο...
Επίσης λόγω ανάγκης δουλεύει 10:00 - 00:00.. :sad2:

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Ανταπόκριση ζωντανά από την 1η βάρδια στη Βικτώρια :cool2::ak:

Φιλ11Α Κορίνα ψηλή με βυζάρες & Σάρα (δεν είδα, ούτε τη θυμάμαι)
Φιλ11Β Καρολίνα γεματούλα & Τάνια αδύνατη με μικρά στητά καυλόβυζα :uzi:
Φ65Α(νω) κλειστό
Φ65Β Μπέκυ σοκολάτα υγείας σφιχτή με ωραία πιασίματα :smiling-face-with-heart-eyes:
Φ84Α & Β κλειστά
Φ86Α Μαρία η γνωστή
Φ86Β Καρίνα μιλφ αδιάφορο (για μένα)
Φ67 Ντιάνα με πιασίματα και πατούρα μεγάλη, και Σάρα κορμάρα με γαμάτο κώλο και προκλητική φατσάρα :erection:
Φ69Α Έμμα γυρολόγος
Φ69Β Λάνα σχετικά αδιάφορο
Φ71Β (αναμονάδικο) Κένταλ "καινούριο" λέει, αδύνατο με ωραίες αναλογίες και κυτταρίτιδα
Φ71Α Ντιάνα σχετικά σέξι λατινάκι
Φ59ΙΣ Ιζαμπέλα
Φ59ΟΡ Βικτώρια είπε, αλλά ίσως να μην ισχύει, διότι πειράχτηκε που ρώτησα...
Φ66Δ μια χοντρούλα με κρεμασμένες βυζάρες (για το μύστη που ρώταγε για χτες)
Φωκ7.1 η γνωστή αδύνατη με τατουάζ και προκλητική φάτσα
(για κάποιο λόγο ο καθένας που εισέρχεται βαράει συναγερμός :2funny:)
Φωκ7.2 Στέλλα ωραίο μάλλον μιλφ
Φωκ7.3 κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω όνομα
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β Ρωσίδα με καλά Ελληνικά και βυζάρες, αγαπησιάρικη στο σαλόνι, για ρομαντικούληδες
Φωκ17Α Μόνικα
Φωκ17Β Κλεοπάτρα, σχετικά προκλητική "καλούλα" φάτσα, με πεσμένες βυζάρες και σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα
Φωκ19 Άννα ωραίο λατινάκι (μάλλον) & Κατερίνα αδύνατη προκλητική άκωλη (+ πεσμένος με κυτταρίτιδα)
Φωκ25Α Καρίνα ατσούμπαλη νταρντάνα, ένας μύστης της έδινε πόνο σε γρήγορους ρυθμούς και βόγκαγε κάργα! (μπράβο φίλε)
(εδώ εθεάθη και πεταμένο πούρο στις σκάλες.. @Μήτσος Μπάμπολας δε νομίζω να είναι δικό σου ε;)
Φωκ25Β μάλλον θα ανοίξει..
Φωκ27Α Μανουέλα μιλφ, κοντούλα όσο και η είσοδος του οίκου, με όρεξη για γλύκες και πείραγμα
Φωκ27Β Ειρήνη, και για κάποιο λόγο γεμάτο σαλόνι

Όποιος γνωρίσει το ταβάνι της φωτογραφίας είναι επαληθευμένος μπουρδελιάρης!
Διότι σημαίνει ότι βλέπει τα πάντα, κι όχι απλά κάνει μπουρδελότσαρκα.. :wink:

Συνεχίζεται...
Μπράβο ρε μαγκα!!!σε παραδέχομαι!!!! Επισημαίνεις ποιες εχουν βυζαρες για του λάτρεις του είδους!!! Σε ευχαριστούμε

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Τελικά επιλέχθηκε η Μπέκυ, καθώς είναι γνώριμο αγαπημένο σκούρο σοκολατένιο κορμί :smiling-face-with-heart-eyes:, γλυκιά φατσούλα, και καλή στη δουλειά..
Ωστόσο παρότι μ' έχει μάθει, ακούει σύντομα όσων αφορά το χρόνο και σου λέει να συντομεύεις ή ότι εν τέλει έχεις 1'... :headbang:
Ξενέρωσα σιγά σιγά, είπα ότι "δεν πειράζει", κι έφυγα άχυστος.. :walkingpenis:
Κι ως συνήθως σε τέτοια περίπτωση σου προτείνει για παραπάνω χρόνο...
Επίσης λόγω ανάγκης δουλεύει 10:00 - 00:00.. :sad2:
Τρένο > Μοναστηράκι
Περπάτημα μπόλικο για βόλτα, υπό ωραία συννεφιά, σχεδόν 2 ώρες..
Τρένο > ξανά Βικτώρια
Γιατί η καύλα δεν έφευγε απ' το μυαλό, οπότε τσέκαρα πάλι τα Φιλιππίδου, όπου είδα Μόνικα & Τζούλια στο 11Β, και Σάρα & Ντιάνα στο 11Α..
Ναόμι άφαντη.. :sad2:
Στη συνέχεια κατεύθυνση προς Φ66Δ, όπου πέτυχα την Έμμυ, και επιλέχθηκε αυτομάτως..
Μου έκανε μια πολύ ωραία πίπα, και σχεδόν εξ' ολοκλήρου μόνη της ένα φοβερό γαμήσι :smiling-face-with-heart-eyes::rockon: καβάλα πάνω μου, αφήνοντας με το έτσι θέλω φιλιά στο λαιμό μου με μπόλικη δική της καύλα.. :kiss-mark:
Είχε πολύ γρήγορο ρυθμό με φουλ μπασίματα, και εμένα να της κρατάω το κωλαράκι και να το χαστουκίζω :rockon:
Φοβερή!!
Τώρα η βόλτα μου θεωρείται ολοκληρωμένη, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνιση του Habib Khan στο πλυντήριο σήμερα..
20250405_175921.jpg

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.353
Πόντοι
3.246
Έχει δοκιμάσει κανείς στο Φ65β το duo Μπιουτι-Μπεκυ; Το έχουν μεταξύ τους ή καλύτερα χώρια;
Κάτσε να τις πετύχεις ξανά μαζί για σιγουριά κι άν σου κάνουν κλικ στη στιγμή δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη. Κάτι άλλο δεν ξέρω.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Κάτσε να τις πετύχεις ξανά μαζί για σιγουριά κι άν σου κάνουν κλικ στη στιγμή δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη. Κάτι άλλο δεν ξέρω.
Σωστός.. Μπιούτι άφαντη πάλι..
Ίσως και να το έχουν γιατί είναι απ' την ίδια χώρα, αν και η Μπέκυ είναι ντροπαλή και μαζεμένη.. Σε αντίθεση με τη Μπιούτι που έχει γαμάτη ενέργεια.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.353
Πόντοι
3.246
Επίσης έχει επιστρέψει στην τρίτη βάρδια η Βαλέρια στο φωκ17β όμορφη φατσούλα κατ' εμέ και πολύ δοτική στο δωμάτιο απ' όσο τη θυμάμαι.
Έχει ωστόσο πάρει κιλά και ειδικά κώλο κυτταρίτιδα.

Στο φ59 ισόγειο μεταμεσονύκτια παίζει αυτόν τον καιρό η Λάρα από τα Φιλιππίδου,φ54,φ66α κλπ πέρυσι ,η Κολομβιάνα τερατάκι-καυλόφατσα με κωλάρα και σιλικόνες μπαμπάτσικη με σφιχτό δέρμα, αρκετά τίμια μέσα. Τώρα τη λένε Τζένιφερ!!!

Στο φωκ9 μετά τις 10μμ υπάρχει μια άλλη Τζένιφερ πιο λεπτή,ψηλή, Κολομβία επίσης.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Ποιες Λατίνες αξίζουν στην περιοχή της Φυλής τώρα;

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.858
Πόντοι
3.436
Μετά από σύντομη τσάρκα εθεάθησαν τα εξής παράδοξα. Δύο μπαρμπάδια ο ένας με μπρελόκ παναγίας μπήκαν καρφωτοί στο 67 για την πατούρα της Ντιάνας, έτερο μπαρμπάδι στον ίδιο οίκο με σακούλες πορτοκάλια από λαϊκή πέρασε για την έτερη δροσερή εταίρα Σάρα. Στα υπόλοιπα ουρές από ναυάγια, ανθυγιεινούς και πικερότυπους. Θυμήθηκα τη ρήση του μεγάλου Γάλλου σύγχρονου φιλοσόφου Πακάλ Μπρυκνέρ, "τα μπουρδέλα είναι σαν τις κοινόχρηστες τουαλέτες, δεν θέλεις να ξέρεις ποιος ήταν πριν από σένα"...
Ο Πακαλ ο σοφός
κωλογαμαγε κ αυτός....

Στο δεκαρικακι στα μπουρδελα πάντα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Στη συνέχεια κατεύθυνση προς Φ66Δ, όπου πέτυχα την Έμμυ, και επιλέχθηκε αυτομάτως.. φοβερό γαμήσι :smiling-face-with-heart-eyes::rockon: καβάλα πάνω μου, αφήνοντας με το έτσι θέλω φιλιά στο λαιμό μου με μπόλικη δική της καύλα.. :kiss-mark:
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ναι μεν ήταν απίστευτη καύλα όλη η συνεύρεση, αλλά έπρεπε να φτάσω σπίτι, και να δω σε καθρέφτη με σωστό επαρκή φωτισμό, ότι τελικά όσο κι αν καθάρισα, η κοκκινίλα είχε μείνει στο λαιμό!! :kiss-mark::lipsrsealed:
Δε φεύγουν με τίποτα αυτά τα κραγιόν (γι αυτό φτιάχνονται εξάλλου.. :confused:)
Μια ομορφιά πάντως η Έμμυ σήμερα! :smitten:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Στο 59 της Φυλης ηταν επανω η Βικτωρια το ντολμαδακι που βαραγε μυγες και κατω η μπαμπατσικη κορμαρα την οποια ξεχασα ονομα απο Βενεζουελα με σωρια δωματιων και πιστους συναγωνιστες να αναμενουν δωματιο.
Ιζαμπέλα μύστη..

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
4/4/2025
Μεταξουργείο...
Δεύτερη βάρδια...

Επιστροφή Βόμβα!!! :blowup:

Μέγα Αλέκου 22 όροφος.
Η γνωστή Λαρίσα του @DmtrsxXx .
Το απόλυτο κοντοπούτανο που δούλεψε Ιάσωνος 37.
Σε απλό πρόγραμμα και 69.
Πήρα μισάωρο πρόγραμμα.
Πραγματικά η κοπέλα δεν μπορεί πλέον...
Έδειχνε να υποφέρει σε κάθε στάση. Σχεδόν έκλαιγε... :cry:
Την πάτησα όμως κάτω σαν το αρνί και την τιμώρησα... :zfuck:
Έχει Φολιάσει πολύ κόσμο τελευταία!!! :woldman:
(στο τέλος μάλλον της άρεσε κιόλας... :confused:)
Εγώ χθες που την πήρα νωρίς στην βάρδια ήταν οκ , μια νορμαλ καταθεση.
Σήμερα που ξαναπήγα ήταν μέσα στα νεύρα, μη το ένα μη το άλλο, διπλάσιο τζελ από χθες, έχυσα ποιο πολύ με την φαντασία μου παρα το σκηνικό, είναι και το στρώμα από αυτά που μπαίνουν μέσα και δυσκολεύει την κατάσταση, δεν ήταν καλή συνεδρία.

Ζήτησα 20λεπτο στην αρχη και μου είπανε 30€ χαχαχα , ρωτάω δλδ το 20€ πόσο είναι, 15' λέει η τσατσά, μαθηματικά γιοκ μου φαίνεται οι υπεύθυνοι, αλλά πάλι καλά, η κοπέλα δεν την παλεύει όντως, καλύτερα να δούλευε Φυλής στο 20ρικο.

Όσο ήμουν μέσα και περίμενα ήρθαν 2 άτομα και ρωταγανε αν είναι η Λαρίσα, χωρίς καν ακούσουν την τσατσά...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Πήγα σήμερα και στα Μαραθώνος, στο ακριανό πήρα την Σόφι Λατίνα 2η φορά, πολύ ποιο διαδικαστική πλέον, όμορφη , κορμί, χαρωπή και καλά, μέσα δεν είναι για πολλά, καμία σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο μεσαίο πάνω, νέα κοπέλα Βαλεντινα λέει, μελαχρινή κοιλίτσα, μικρό βυζί, κωλαράκι μεγάλο πέτρα, μέσα ήταν λίγο κομοδίνο αλλά έφαγε σπέρμα στον πάτο να μάθει.

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.199
Πόντοι
35.948
Ζήτησα 20λεπτο στην αρχη και μου είπανε 30€ χαχαχα , ρωτάω δλδ το 20€ πόσο είναι, 15' λέει η τσατσά, μαθηματικά γιοκ μου φαίνεται οι υπεύθυνοι, αλλά πάλι καλά, η κοπέλα δεν την παλεύει όντως, καλύτερα να δούλευε Φυλής στο 20ρικο.
Το 10ρικο το πάνε 7-7.30 λεπτά. Δεν κάνουν λάθος, απλά είναι παπατζήδες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
Πήγα σήμερα και στα Μαραθώνος, στο ακριανό πήρα την Σόφι Λατίνα 2η φορά, πολύ ποιο διαδικαστική πλέον, όμορφη , κορμί, χαρωπή και καλά, μέσα δεν είναι για πολλά, καμία σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο μεσαίο πάνω, νέα κοπέλα Βαλεντινα λέει, μελαχρινή κοιλίτσα, μικρό βυζί, κωλαράκι μεγάλο πέτρα, μέσα ήταν λίγο κομοδίνο αλλά έφαγε σπέρμα στον πάτο να μάθει.
Μήπως ήταν η Βαλεντίνα η λατίνα από το αδελφό Βέργας 3 ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom