fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Ποιά βάρδια είναι;
Συνήθως πρωί..Ποιά βάρδια είναι;
Είπαμε όμως, BBW μιλφογκίλφ..
Ποιά βάρδια είναι;
Συνήθως πρωί..Ποιά βάρδια είναι;
Σημασία έχει ότι το χάρηκε και από την στιγμή που το έχει ξανακάνει είς γνώσης του με τρανς δεν το βρίσκω τόσο κακό, μια χαρά του έκατσε 20λεπτο με δύο μαζί με 20ρικο.Ωραίος φίλος ρε, όχι μόνο του απέκρυψες την αλήθεια με δόλο, το χάρηκες κιόλας.
Η Μαρία η αλβανίδα με τη βραζιλιάνικη κωλαρα?σφηνάκι live
Διδυμου 22 ανοιχτό μετά από κάποιο καιρό το κάτω, δουλευει μετά απο ένα χρόνο περίπου η γυρολόγος (Αλκιβιάδου 16α, Διδύμου 20, 18αρια, 16 ,Έλλης 3 )αλβανίδα Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο,οι ακαποτοι καταδρομείς με το μαλακό
Διδυμου 8β η υπηρεσία είπε η Ελένη στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό δεν ανέφερε αν δουλεύει ή όχι και η Βερονικα.
Την πήρα τη Δευτέρα το πρωί πριν από τις 9. Μάλλον δουλεύει μέχρι τις 12μ.μ.Έχει πετύχει κανείς τελευταία τη μιλφ Μαρία από Μεγ. Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα?
Όσες φορές έχω περάσει, δεν είναι εκεί...
Λοιπον μπηκα στον κοπο και διαβασα και παλαιοτερες κριτικες....δεν βρηκα καμια που να λεει οτι η Ναταλια ειχε καποιο ΣΜΝ.....Παντως θυμαμαι παλαιοτερα καποιος ειχε γραψει στο forum οτι ειχε μια ασπρη φουσκαλα στο μουνι της....ηταν πριν πολυ καιρο ομως πανω απο εναμιση χρονο...οκ να δεχτω οτι κουβαλουσε και αυτη παρασημο παλαιοτερα...θα εκανε θεραπεια λογικα...εγω προσωπικα θα συνεχισω να πηγαινω καθως δεν προσεξα κατι ουτε στο μουνι της ουτε τα χειλη της...
Ευχαριστώ πολύ!Την πήρα τη Δευτέρα το πρωί πριν από τις 9. Μάλλον δουλεύει μέχρι τις 12μ.μ.
17:00-00:00Φιλ11Α ξερει καποιος τι ωρες δουκευει η λουνα. Μια ψωλου κωλοφατσα με κολαρα γυρω στα 30????περου νομιζω δηλώνει
Αυτή ναι, έχει πάρει κάποια κιλά κυρίως στη κοιλιάΗ Μαρία η αλβανίδα με τη βραζιλιάνικη κωλαρα?
Στο Μ.Αλεξανδρου 22α πού πήγες η Βουλγάρα ήταν η Άντζελα με τον τεράστιο κωλο ;Καλημέρα στους αδάμαστους τσαρκαδόρους του Μεταξιού !
Σύντομη βόλτα πρωϊνή στον αρκετά καθαρό πεζόδρομο της Ιάσωνος σήμερα
Η Ελληνίδα Μανιάτισα γκιλφ Ελένη πήγαινε με φόρμες για δουλειά στο χοστελόσπιτο 31Β Υπόγειο
Η Βουλγάρα νταρντάνα ατσούμπαλη στο Μεγ.Αλεξ΄άνδρου 22Α ισόγειο (Δυστυχώς δεν ήταν η Τζένη να περάσω , Μάλλον είναι μόνο βράδυ)
Στο υπόγειο 30Β η ομορφούλα ξανθιά με το τραβέλι να σχολιάζει αυτός δεν περνά ποτέ. Έχει δίκιο και θα κοιτάξω να δοκιμα΄σω σύντομα.
Στα μικρά νούμερα μπήκα στο 1Β Αριστερά και είδα την Σοφία. Μια χαρά κρατιέται , χορταίνει πούτσα, λεφτά και γλειφομούνια που δεν είχε ούτε στα 30 της
Πολλά κλειστά και στην Κολωνού με ελάχιστο κόσμο να τσαρκάρει.
Θα επανέλθω με κριτικές . Μέχρι τότε ψηλά τα τσουτσούνια , χαμόγελο και καλή διάθεση με τις κορασίδες. όλοι κερδισμένοι έτσι![]()
Το πρώην αλβανικό καφενείο είναι;Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Άννα από 'Ρωσία" ,μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 2 5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Βεργας 6 πρωινες ωρες η Μπαρμπορα.Εγγυενο κουλουρι.υπαρχουν μπου που να γνωριζουμε οτι 100% δινουν ροδελα, και αν ναι που και βαρδια
Μια πρόχειρη απάντηση είναι η Ελένη Βερόνικα στο Διδύμου 8α....Συναγωνιστές καλησπέρα,
Σκέφτομαι τον τελευταιο καιρό ότι θελω να κάνω μια καλή παρτουζίτσα και ελ στοματικό και τελειωτικό, ιδανικά αν βλέπονται τα κορίτσια και δεν χρειάζεται να εχω κλειστά τα μάτια θα ήταν καλύτερα. Μεταξυ σιχαίνομαι, αν υπάρχουν κάπου λιγο πιο ανθρωπινα δε θα λεγα οχι , εχει καποιος να προτείνει κατι΄;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όλοι έχουμε περάσει από αυτές τις θείες. Κυβικά τόνοι σπέρματος έχουν χυθεί...Μια πρόχειρη απάντηση είναι η Ελένη Βερόνικα στο Διδύμου 8α....
Μια απτά ίδια μόλις σηκώθηκα να φύγω αμέσως τον πήρε ακαποτεξΚαι σε εμένα πήγε να βάλει καπότα και όταν της είπα χωρίς καπότα το δέχτηκε. Έπρεπε να το έλεγες.
Την έχω πετύχει 3η βάρδια και στα δύο ... Μπορεί να είναι και δευτερηΦιλ11Α ξερει καποιος τι ωρες δουκευει η λουνα. Μια ψωλου κωλοφατσα με κολαρα γυρω στα 30????περου νομιζω δηλώνει