BWC21_athens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.141
- Πόντοι
- 370
κατα τις 14:25 ηταν κλειστοΞέρει κανείς αν είναι τώρα η Ροζα Φωκαίας 25 πάνω που την ψάχνω κάτι μέρες;
κατα τις 14:25 ηταν κλειστοΞέρει κανείς αν είναι τώρα η Ροζα Φωκαίας 25 πάνω που την ψάχνω κάτι μέρες;
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, αν κοιτάξεις όμως σε παλιότερες συνομιλίες υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα να συστήνουν την Κατερίνα για τις υπηρεσίες της (δοτική γλωσσοφιλα)Άντε να πω για Καρίνα, ίσως, κάπως, με 1000 ζόρια, τρώγεται να δώσεις το 20ρικο ίσως, Κατερίνα ? όχι.
Απλά μάλλον με τα τελευταία ντού των μπάτσων, έχουν δημιουργηθεί κενά και τα καλύπτουν με ότιναναι, αδυνατώ να πιστέψω πως θα αντέξουν για πολύ στο 20ρικο
Και όμως.Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Η τσατσά πιγκουίνος μας έλεγε ότι είναι η καλύτερη της Φυλής.
Η τσα η ξινή με κοντό σκούρο μαλλί με γυαλια γκαβομάρας; Όποτε την πετύχω (είτε στο Α είτε στο Β) δεν περνάω ποτέ..Πριν λίγο στα γρήγορα
Αλκαμένους 113 η Μελίσσα. Ωραίο βυζι
Φωκαίας 27 η Ιρίνα. Γεμάτα δωμάτια και 3 αναμονή. Ωραίο γκομενάκι.
19. Η Κατερίνα
13 η θεία Σονια
Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Η τσατσά πιγκουίνος μας έλεγε ότι είναι η καλύτερη της Φυλής. Τραβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι.
Επάνω μια λατινα αδιάφορη.
Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Η μιλφ Βαλερια. Όσο και να θέλω να περάσω μαζί της γιατί είναι καλή μέσα, η αντιπαθεστατη υπηρεσία που μόλις μπεις στο μαγαζί στέκεται μπροστά στην πόρτα για να μην φύγεις με απωθεί. Κρίμα γιατί με τέτοιες συμπεριφορές χάνουν ραντεβού οι κοπέλες.
Και πέντε μίση που πέρασα κλειστό πάλι!κατα τις 14:25 ηταν κλειστο
Αν δεν κάνω λάθος την πέτυχα την Παρασκευή τρίτη βάρδια. Ήταν μαζί με την Άννα.Και πέντε μίση που πέρασα κλειστό πάλι!
ποσα λιτρα σπερμα .....Αυτό το thread μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας, είναι πολύ κοντά να αγγίξει τις 10.000 σελίδες.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την ιστορική αξία του
και μια αλληλομαλακία μετάστις 10.000 σελίδες να οργανωθεί ομαδική
καταδρομική στα αγαπημένα μας στενάκια της φυλής και μετά μάζωξη σε ψητοπωλείο
Και οπωσδήποτε κλήρωση (αφού βάλουμε όλοι το κατιτίς μας, συν τυχόν χορηγοί) όπου οι 10 πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν γαμήσι των 10€ στο Μετάξι, και 5 τυχεροί θα κερδίσουν γαμήσι των 20€ στη Φυλής!στις 10.000 σελίδες να οργανωθεί ομαδική
καταδρομική στα αγαπημένα μας στενάκια της φυλής και μετά μάζωξη σε ψητοπωλείο
Μου θύμισες το ανέκδοτο που ήρθε ένας επαρχιώτης στην Αθήνα και ήθελε να γαμήσει. Ρωτάει λοιπόν κάποιον επειδή δεν ήξερε για το που θα πάει και πως θα καταλάβει ότι εκεί είναι μπουρδέλο. Αυτός του λέει την οδό Φυλής και ότι θα δει ανοιχτή πόρτα, φως απέξω και μέσα στο σαλόνι κόσμο να κάθεται. Πάει κι ο τύπος λοιπον βλέπει ανοιχτή πόρτα και φως μπαίνει μέσα και καθεται στο σαλόνι μαζί με 5-6 ακόμα. Στο σπίτι όμως είχαν κηδεία και ξενυχτούσαν για τον νεκρό. Έρχεται λοιπόν μία που έφτιαχνε καφέδες και ρωτάει. Εσύς κύριε θα κάτσετε όλη νύχτα;; Και απαντάει αυτός, όχι έναν πούτσο θα ρίξω και θα φύγω.Καλησπέρα, συναγωνιστή. Χτυπάς κουδούνι και εάν έχει κοπέλα μέσα, περνάς και ενημερώνεις. Εάν είναι κανονικό σπίτι, πάλι ενημερώνεις, για τα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες που θα σου ρίξουν.
ΥΓ1: Μου θύμισες εμένα, όταν ήμουν 21 ετών. Τότε, η αγαμία και η λιγουριά χτυπούσε κόκκινο. Μου είχε πει ένας μπάρμπας, για μία πουτάνα ονόματι Έμυ, η οποία υποτίθετε ότι δούλευε στο διαμέρισμα μίας πολυκατοικίας, κάπου στην Λ. Βουλιαγμένης. Πήγα, ένα απόγευμα και άρχισα να χτυπάω τα κουδούνια, στο άσχετο. Μόνο από ένα διαμέρισμα, πήρα απάντηση. Ήταν μία γριά, η οποία πρέπει να ήταν, από την φωνή που άκουγα, τουλάχιστον 150 χρόνων. Ψέλλισα κάποιες φορές το όνομα της Έμυ και αφού άρχισα να καταλαβαίνω, πως δεν υπήρχε αυτό το άτομο, έγινα μπουχός πριν με αρπάξει κανένας ένοικος.
ΥΓ2: Ρε συναγωνιστές, τελικά τι άτομα είμαστε εμείς οι Μπουρδελιάρηδες; Εάν εξαιρέσεις το πάθος και την μαλακία που μας δέρνει, ώρες ώρες, ο καθένας από μας είναι ένα τσίρκο, μια ιστορία από μόνος του!
Φιλε καλησπερα εαν θες δωσε κακποιες πιο πολλες λεπτομερειες σε π μ οπως λες. !!!!!!!Και όμως.
Δεν την πίστευα και εγώ αλλά αλήθεια έλεγε!!! (Λεπτομέρειες σε πμ αν θέλεις)
![]()