Ρε παιδιά πήγα εχθές βόλτα στο φυλής 69 στον όροφο το απόγευμα έπαθα πλάκα τόσο όμορφο μαγαζί με υπέροχα κρεβάτια να εχει εκεί την βρωμιαρα την Έμιλυ που δεν κάνει μπάνιο ποτε της ! Την είχα πάρει στο παρελθόν και το μουνι της μύριζε ψαρίλα !άσε που σε κοροϊδεύει στο σαλόνι κρίμα το μαγαζί τσατσά και πουτανα μπάζα !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Μήπως λες στο Φ59 πάνω; Να φοβηθώ;Ρε παιδιά πήγα εχθές βόλτα στο φυλής 69 στον όροφο το απόγευμα έπαθα πλάκα τόσο όμορφο μαγαζί με υπέροχα κρεβάτια να εχει εκεί την βρωμιαρα την Έμιλυ που δεν κάνει μπάνιο ποτε της ! Την είχα πάρει στο παρελθόν και το μουνι της μύριζε ψαρίλα !άσε που σε κοροϊδεύει στο σαλόνι κρίμα το μαγαζί τσατσά και πουτανα μπάζα !

Αν λες αυτήν δε μου μύρισε τίποτα, όλα κομπλέ, ακόμα και μέσ στα μαλλιά της
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.347
- Πόντοι
- 4.460
Εγαμευθει εχθες η νεαρα Αννα στο Φωκ25 οροφος κατα τη δευτερη βαρδια.
Ωραια κοπελα,νεαρης ηλικιας,με πολυ ομορφα χαρακτηριστικα.Ωραιο στηθος στητο αλλα μικρο.Μεταεφηβικο θα ελεγα.Αδουλευτο.Με μικρη και σκληρη ρωγα.Το ρημαξα στο ρουφηγμα.Ωραιο κορμι,χυτο με ελαχιστα πιασηματακια στην περιφερεια και πολυ απαλο δερμα.Ωραια υφη,ειδικα στα 4 που εγαμευθει,η αισθηση ηταν μαγεια.Μουνακι κανονικων διαστασεων με καλη αισθηση.Η κοπελα δεν ειναι ιδιαιτερα εμπειρη.Το μπουκιτσι της ειναι ατεχνο και λιγακι σκληρο.Στην σαλα ανακοινωνεται ελευθερο αλλα η μικρη ανοιγει καποτα αμεσως και κοιτα να το αποφυγει.Επισης βαζει λιπαντικο στο μουνακι της αμεσως προκειμενου να αποφυγει γλειφομουνια αλλα εισαι σκληρος χυστης και το μουνοζουμο ειναι μονοδρομος ορμας και δεν λεει κατι.Επισης ανακοινωνεται και χυσιμο στα βυζουνια της,το οποιο ετιμησα ως προσφερομενο.Εν κατακλειδι,προκειται για μια ομορφη νεαρη λατινα πουτανιτσα με ωραιο κοτμι,σχετικα αματσουρι,ευγενεσταη,χαμογελαστη με καλη προοπτικη και αν το κυνηγησει το επαγγελμα θα βγαλει λεφτα εδω.Εννοειται οτι θα ξαναπαω για να απολαυσω αυτη τη νεοτητα της.
Ωραια κοπελα,νεαρης ηλικιας,με πολυ ομορφα χαρακτηριστικα.Ωραιο στηθος στητο αλλα μικρο.Μεταεφηβικο θα ελεγα.Αδουλευτο.Με μικρη και σκληρη ρωγα.Το ρημαξα στο ρουφηγμα.Ωραιο κορμι,χυτο με ελαχιστα πιασηματακια στην περιφερεια και πολυ απαλο δερμα.Ωραια υφη,ειδικα στα 4 που εγαμευθει,η αισθηση ηταν μαγεια.Μουνακι κανονικων διαστασεων με καλη αισθηση.Η κοπελα δεν ειναι ιδιαιτερα εμπειρη.Το μπουκιτσι της ειναι ατεχνο και λιγακι σκληρο.Στην σαλα ανακοινωνεται ελευθερο αλλα η μικρη ανοιγει καποτα αμεσως και κοιτα να το αποφυγει.Επισης βαζει λιπαντικο στο μουνακι της αμεσως προκειμενου να αποφυγει γλειφομουνια αλλα εισαι σκληρος χυστης και το μουνοζουμο ειναι μονοδρομος ορμας και δεν λεει κατι.Επισης ανακοινωνεται και χυσιμο στα βυζουνια της,το οποιο ετιμησα ως προσφερομενο.Εν κατακλειδι,προκειται για μια ομορφη νεαρη λατινα πουτανιτσα με ωραιο κοτμι,σχετικα αματσουρι,ευγενεσταη,χαμογελαστη με καλη προοπτικη και αν το κυνηγησει το επαγγελμα θα βγαλει λεφτα εδω.Εννοειται οτι θα ξαναπαω για να απολαυσω αυτη τη νεοτητα της.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.288
- Like
- 292.473
- Πόντοι
- 47.170
όχι για το Φυλής 69β λέει που δουλεύει η Εμμα/ΕμμιΜήπως λες στο Φ59 πάνω; Να φοβηθώ;
Αν λες αυτήν δε μου μύρισε τίποτα, όλα κομπλέ, ακόμα και μέσ στα μαλλιά της![]()
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.246
Ρε μαστόρια, μερικές φορές στις βόλτες μου βλέπω ανοιχτό στο φώς σε ένα "σπίτι" χαμηλά στην χορμοβίτου στην γωνία στο φανάρι λίγο ποιο μέσα, παίζει οίκος εκεί ή απλά οι άνθρωποι ανάβουν τα φώτα έξω ?
agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα μύστες. Υπάρχει καποια με αξυριστο Νιμου; Και εσκορτ κι ότι είναι. Γνωρίζει κάποιος;
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.347
- Πόντοι
- 4.460
Λατινα Κατια στο Φυλης 71 ισογειο.Καλημέρα μύστες. Υπάρχει καποια με αξυριστο Νιμου; Και εσκορτ κι ότι είναι. Γνωρίζει κάποιος;
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.641
- Πόντοι
- 6.495
Και η Ηλέκτρα το έχει αφήσει αξύριστο στο Φωκ. 7 νομίζω απόγευμαΚαλημέρα μύστες. Υπάρχει καποια με αξυριστο Νιμου; Και εσκορτ κι ότι είναι. Γνωρίζει κάποιος;
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.418
- Πόντοι
- 1.336
Πέρα από μασχάλεςΚαι η Ηλέκτρα το έχει αφήσει αξύριστο στο Φωκ. 7 νομίζω απόγευμα
Mixalhshah
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ρε μάγκες η κορίνα η Αλβανίδα (φολα ) από το φυλής 65 πάνω όροφος ξέρουμε που βρίσκεται ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.288
- Like
- 292.473
- Πόντοι
- 47.170
επί της Λιοσίων εχει φανάρι, τέλος πάντων δε παίζει οίκος εκεί στη Χορμοβιτου.Ρε μαστόρια, μερικές φορές στις βόλτες μου βλέπω ανοιχτό στο φώς σε ένα "σπίτι" χαμηλά στην χορμοβίτου στην γωνία στο φανάρι λίγο ποιο μέσα, παίζει οίκος εκεί ή απλά οι άνθρωποι ανάβουν τα φώτα έξω ?
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.165
- Πόντοι
- 6.856
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Χτυπάς κουδούνι και εάν έχει κοπέλα μέσα, περνάς και ενημερώνεις. Εάν είναι κανονικό σπίτι, πάλι ενημερώνεις, για τα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες που θα σου ρίξουν.Ρε μαστόρια, μερικές φορές στις βόλτες μου βλέπω ανοιχτό στο φώς σε ένα "σπίτι" χαμηλά στην χορμοβίτου στην γωνία στο φανάρι λίγο ποιο μέσα, παίζει οίκος εκεί ή απλά οι άνθρωποι ανάβουν τα φώτα έξω ?
ΥΓ1: Μου θύμισες εμένα, όταν ήμουν 21 ετών. Τότε, η αγαμία και η λιγουριά χτυπούσε κόκκινο. Μου είχε πει ένας μπάρμπας, για μία πουτάνα ονόματι Έμυ, η οποία υποτίθετε ότι δούλευε στο διαμέρισμα μίας πολυκατοικίας, κάπου στην Λ. Βουλιαγμένης. Πήγα, ένα απόγευμα και άρχισα να χτυπάω τα κουδούνια, στο άσχετο. Μόνο από ένα διαμέρισμα, πήρα απάντηση. Ήταν μία γριά, η οποία πρέπει να ήταν, από την φωνή που άκουγα, τουλάχιστον 150 χρόνων. Ψέλλισα κάποιες φορές το όνομα της Έμυ και αφού άρχισα να καταλαβαίνω, πως δεν υπήρχε αυτό το άτομο, έγινα μπουχός πριν με αρπάξει κανένας ένοικος.
ΥΓ2: Ρε συναγωνιστές, τελικά τι άτομα είμαστε εμείς οι Μπουρδελιάρηδες; Εάν εξαιρέσεις το πάθος και την μαλακία που μας δέρνει, ώρες ώρες, ο καθένας από μας είναι ένα τσίρκο, μια ιστορία από μόνος του!
Kavlitos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2023
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια! τα πραγματα εκει στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια και να κανουν face control σε ολους και να διαλεγουν πελατες ή να σου λενε αυτες με ποια να περασεις.... τραγικο απλα! πηραν εξουσια η πουτανες και εκει φτασαμε! αυτη η μαριαννα τα κανει ολα αποτι εχω καταλαβει...
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Ανάλογα πόσο αξύριστο το θες.. Κάποιες φορές και η μαυρούλα Ναόμι (Φιλ11Α) το αφήνει, σε νορμάλ πλαίσια όμως..Καλημέρα μύστες. Υπάρχει καποια με αξυριστο Νιμου; Και εσκορτ κι ότι είναι. Γνωρίζει κάποιος;
Αν και τώρα που είχε περίοδο υποθέτω θα το ξύρισε
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα. Τι ενοεις συναγωνιστη. οτι η Μαριάννα τα κανει όλα?Καλησπερα παιδια! τα πραγματα εκει στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια και να κανουν face control σε ολους και να διαλεγουν πελατες ή να σου λενε αυτες με ποια να περασεις.... τραγικο απλα! πηραν εξουσια η πουτανες και εκει φτασαμε! αυτη η μαριαννα τα κανει ολα αποτι εχω καταλαβει...
Kavlitos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2023
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
ενοοω οτι αυτη πρεπει να το εχει οργανωσει και να κανει το face control κτλ κτλ....Καλημέρα. Τι ενοεις συναγωνιστη. οτι η Μαριάννα τα κανει όλα?
scorpioRetired
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 1.114
- Πόντοι
- 200
ενοοω οτι αυτη πρεπει να το εχει οργανωσει και να κανει το face control κτλ κτλ....
Πόρνοι μου, φαίνεται το μωράκι είναι κομ-μουνί-στρια. και θέλει να κάνουν μεροκάματα και οι φίλες της.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.246
Ε, εκεί καταλήγει και η Χορμοβίτου ρε, αφού κατάλαβεςεπί της Λιοσίων εχει φανάρι, τέλος πάντων δε παίζει οίκος εκεί στη Χορμοβιτου.
Ντάξ, επειδή έχει λάμπα έξω λέω μήπως, γιατί στην γειτονιά που βρίσκεται, θα μπορούσε να είναι παλιός οίκος που επαναλειτουργεί, δεν το ρώτησα τυχαία, το προηγούμενο Σάββατο ήταν απ'έξω 2 Ρωσσόφωνα καυλάκια και αράζανε σε ένα scooter.Καλησπέρα, συναγωνιστή. Χτυπάς κουδούνι και εάν έχει κοπέλα μέσα, περνάς και ενημερώνεις. Εάν είναι κανονικό σπίτι, πάλι ενημερώνεις, για τα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες που θα σου ρίξουν.
ΥΓ1: Μου θύμισες εμένα, όταν ήμουν 21 ετών. Τότε, η αγαμία και η λιγουριά χτυπούσε κόκκινο. Μου είχε πει ένας μπάρμπας, για μία πουτάνα ονόματι Έμυ, η οποία υποτίθετε ότι δούλευε στο διαμέρισμα μίας πολυκατοικίας, κάπου στην Λ. Βουλιαγμένης. Πήγα, ένα απόγευμα και άρχισα να χτυπάω τα κουδούνια, στο άσχετο. Μόνο από ένα διαμέρισμα, πήρα απάντηση. Ήταν μία γριά, η οποία πρέπει να ήταν, από την φωνή που άκουγα, τουλάχιστον 150 χρόνων. Ψέλλισα κάποιες φορές το όνομα της Έμυ και αφού άρχισα να καταλαβαίνω, πως δεν υπήρχε αυτό το άτομο, έγινα μπουχός πριν με αρπάξει κανένας ένοικος.
ΥΓ2: Ρε συναγωνιστές, τελικά τι άτομα είμαστε εμείς οι Μπουρδελιάρηδες; Εάν εξαιρέσεις το πάθος και την μαλακία που μας δέρνει, ώρες ώρες, ο καθένας από μας είναι ένα τσίρκο, μια ιστορία από μόνος του!
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.246
Χωρίς κώλο η Ηλέκτρα δεν παλεύεται, κρίμαΚαι η Ηλέκτρα το έχει αφήσει αξύριστο στο Φωκ. 7 νομίζω απόγευμα
Αληθεύει ότι η Ειρήνη το γύρισε στη δεύτερη βάρδια;Καλησπερα παιδια! τα πραγματα εκει στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια και να κανουν face control σε ολους και να διαλεγουν πελατες ή να σου λενε αυτες με ποια να περασεις.... τραγικο απλα! πηραν εξουσια η πουτανες και εκει φτασαμε! αυτη η μαριαννα τα κανει ολα αποτι εχω καταλαβει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις