Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (17 μέλη και 258 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
855
Πόντοι
81
Περασμα κατα τις 6 το απογευμα απο Ιασωνος 20β οροφος οπου ηταν η λατινα Γιουλη.
Πολυ ομορφη νεαρη με γεματο λατιν κορμι τοσο οσο. Δυστυχως εχει αρνητικες κριτικες και δεν ηθελα να χαλαστω.

Ιασωνος 20γ η απουσια της Μπαρμπαρας ειναι εμφανη, ουτε ενα Πακι στο σαλονι, πηγε στα κεντρικα η μικρη.
Στη θεση της μια αλλη λατινα αδιαφορη.

Ιασωνος 30α ότι σχολαγε η Μαρια το ξωτικο με τα τατουαζ και παραλαμβανε βαρδια η Αλβανιδα ΖωΙτσα.

Ιασωνος 31 μολις εφευγε η Ελληνιδα Ρεα που ηταν απο το πρωι ενω δεν ειχε ερθει ακομα αλλη κοπελα.

Ιασωνος 37 ισογειο το κοντοπουτανο Αννα.
Ρωτησα την υπηρεσια για τη Βανεσσα και μου ειπε οτι η εγκυμοσυνη της παει μια χαρα, εχει κοριτσακι.

Πορνομολ πανω αριστερα η σεξυ Χριστινα Ρωσσιδα, αδυνατισμενη αρκετα, εδιωξε τα κιλα των χριστουγενων καθως οπως μου ειχε πει δε μπορουσε να σταματησει να τρωει μελομακαρονα τα οποια δεν υπαρχουν στη Ρωσια.
Μηπως η συγκεκριμένη δούλευε Μ. Αλεκου 21 ισόγειο πριν κανα 4 μηνό ειχα περάσει και όντως ηταν πολυ καλή τότε!

kavlodrapanos40

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Δέχεται κωλογαμήσι η θεία Σόνια, αλλά χαλαρά...
Άμα πας ν' ανεβάσεις ρυθμούς σε κόβει:referee:
Δεν αξίζει η Σονια όλο κουτό πονηριές είναι καλύτερα στην Πωλινα Καλύμνου που τον δέχεται αδιαμαρτυρητα και το γουστάρει.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Χθεσινη βραδυνη τσαρκα χθες στο Μεταξι λιγο πριν την ληξη την απογευματινη βαρδιας περιπου 23:00

Πηγα στο Ιασωνος 44 το παλιο αυτο που ειναι τερμα δεξια με τα σκαλακια για να δω την καινουργια κοπελα για την οποια ειχα διαβασει την Ρωσιδα Μαρια....τσατσα ηταν η γνωστη ξανθια γρια η Νελλη....τελικα ρε παιδες αυτη η "Μαρια" ειναι η πρωην Μελέκ απο Αρμενια (αυτο ειναι το πραγματικο ονομα και καταγωγη της) που εδω και καποιους μηνες δουλευει εκει απλα αλλαξε ονομα και εθνικοτητα με πρωτοβουλια της ιδιας της Νελλης οπως μου ειπε καθως το "Μελεκ" της φαινοτανε τουρκικο ονομα....Και μεσα στο δωματιο που περασα η ιδια η "Μαρια" μου ειπε οτι απο εδω και περα ειναι η "Μαρια απο Ρωσια" και να μην την ξαναπω Μελεκ χαχαχα....οκ ηταν η δευτερη φορα που πηγα μαζι της θα ανεβει συντομα κριτικη....

αμεσως μετα περασα απο Ιασωνος 37 να τσεκαρω το νεο πετιτ καυλακι που προσφατα δοκιμασε ο Dmtsrxxx, την Αννα οντως αρκετα χαριτωμενη μελαχρινουλα , δεν περασα ομως καθως ειχα χυσει πριν με την "Μαρια" και ημουνα βιαστικος..... θα δοκιμαστει και απο εμενα πολυ συντομα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Κατάθεση πριν απο λίγο στη Μόνικα στο Βέργας 7 υπόγειο μιας και η Λικα ειχε άλλες δυο πούτσες πριν από εμένα να φάει και βαριομουν να περιμένω. Ρε τι πιπαρα κάνει αυτή η Μόνικα! Αξιζε το ρίσκο! Λεπτομέρειες στην κριτική. Φωτο από το δωμάτιο οπου δε βλέπω τη χρήση καποτας για παραδειγματισμό εστω για τα προσχήματα ρε παιδί μου !

20250224_121040.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Κατάθεση πριν απο λίγο στη Μόνικα στο Βέργας 7 υπόγειο μιας και η Λικα ειχε άλλες δυο πούτσες πριν από εμένα να φάει και βαριομουν να περιμένω. Ρε τι πιπαρα κάνει αυτή η Μόνικα! Αξιζε το ρίσκο! Λεπτομέρειες στην κριτική. Φωτο από το δωμάτιο.

20250224_121040.jpg
Μηπως αυτη η Μονικα ειναι μια μικροκαμωμενη κοκκινομαλα Ρουμανα καπου 1,58-1,60 που δουλευε Περδικας 1 γωνια σκαλια βραδια (και καποιες φορες Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος - σκαλια)?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Μηπως αυτη η Μονικα ειναι μια μικροκαμωμενη κοκκινομαλα Ρουμανα καπου 1,58-1,60 που δουλευε Περδικας 1 γωνια σκαλια βραδια (και καποιες φορες Ιασωνος 44 παλιο διαδρομος - σκαλια)?
Οχι, Ρωσίδα ειναι Μόνικα.
Δεν την εχω δεί ποτέ στο Μεταξουργείο.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.351
Πόντοι
3.246
Μικρό κους κους στά πλαίσια της ενημέρωσης πάντα.

Στο φωκ13ισ τις τελευταίες μέρες δουλεύει η "καινούργια" Λάουρα μαζί με μια Σάρα. Αυτή η Σάρα μου θυμίζει τη Μαριάννα πρώην...Σάρα από το φωκ27α, φ71α κλπ πέρυσι.

(όχι την πετίτ Σάρα Σαρίτα που την έκανε πριν ένα χρόνο).

Ίδιος σωματότυπος ίδια ινδιανόφατσα ίδια απάθεια στο σαλόνι ...άποψη κάποιος;

Επίσης εντυπωσιακό που το φ74 αριστερά και φωκ7 υπόγειο δούλεψαν με καινούργιες λατίνες για καμμιά βδομάδα και εξαφανιζόλ, να δούμε βέβαια μήπως ξανά ανοίξουν σήμερα ή προσεχώς.

Επίσης Φ59 ισόγειο ξανάνοιξε όπως ειπώθηκε νομίζω από Σμύρνη με Ιζαμπέλα σ-κ-δ πρωινή, να συμπληρώσω ότι στην απογευματινή ήταν η Βάνα η καινούργια λατίνα με την Νικόλ Βραζιλιάνα που παίζουν και στο φωκ13υπόγ.

59όροφος και 61 προς το παρόν απ' ότι βλέπω κλειστά.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Δούλευε πρίν στα Μαραθώνος και πιο πριν στο Κολωνού 30β ,παλιά ήταν γνωστή με το προσωνυμιο Μόνικα το φωτομοντέλο...το έχω ξανααναφερει σε πρόσφατη ενημέρωση μου.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Επίσης εντυπωσιακό που το φ74 αριστερά και φωκ7 υπόγειο δούλεψαν με καινούργιες λατίνες για καμμιά βδομάδα και εξαφανιζόλ, να δούμε βέβαια μήπως ξανά ανοίξουν σήμερα ή προσεχώς.
λογικό μύστη μου, αφού τα μαγαζιά εμπλέκονταν στην υπόθεση που έσκασε πριν 10-12 μέρες, έψαχναν γενικά λατίνες, κάποιοι τσάτσοι και τσατσαδες κάθισαν μέχρι και 5 μέρες μέσα στα κρατητήρια...έγιναν πολλά, ακόμα και σε μαγαζιά που φαινοντοτσαν κλειστά μέσα υπήρχε κλιμάκιο από την ιντερπολ και έψαχνε υλικό από κάμερες.

Τελευταία τροποποίηση:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.848
Πόντοι
736
Δοκίμασα την Ειρήνη χτες,δεν είδα κάποια επιλεκτική αντιμετώπιση όπως έχουν αναφέρει κάποιοι.
Ωραία σώμα,σλαβικο-γεματο για πολύ γαμησι.
Απλό πρόγραμμα αλλά τον έπαιξε ωραία για να σηκωθεί,την γαμησα καλά, βαθειά και δυνατά χωρίς να πει τίποτα.
Το μόνο κακό είναι που τα δωμάτια είναι δίπλα στο κουζινακι και ακούγονται όλα,όχι ότι ντράπηκα αλλά δεν υπάρχει ιδιωτικότητα.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
λογικό μύστη μου, αφού τα μαγαζιά εμπλέκονταν στην υπόθεση που έσκασε πριν 10-12 μέρες, έψαχναν γενικά λατίνες, κάποιοι τσάτσοι και τσατσαδες κάθισαν μέχρι και 5 μέρες μέσα στα κρατητήρια...έγιναν πολλά, ακόμα και σε μαγαζιά που φαινοντοτσαν κλειστά μέσα υπήρχε κλιμάκιο από την ιντερπολ και έψαχνε υλικό από κάμερες.
Ξέρεις ποια μαγαζιά ήταν σίγουρα ? Να δούμε σε πόσες ταινίες πρωταγωνιστουμε.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Δοκίμασα την Ειρήνη χτες,δεν είδα κάποια επιλεκτική αντιμετώπιση όπως έχουν αναφέρει κάποιοι.
Ωραία σώμα,σλαβικο-γεματο για πολύ γαμησι.
Απλό πρόγραμμα αλλά τον έπαιξε ωραία για να σηκωθεί,την γαμησα καλά, βαθειά και δυνατά χωρίς να πει τίποτα.
Το μόνο κακό είναι που τα δωμάτια είναι δίπλα στο κουζινακι και ακούγονται όλα,όχι ότι ντράπηκα αλλά δεν υπάρχει ιδιωτικότητα.
Κάπως έτσι σκέφτομαι κι εγώ όταν παίρνω τη Μπέκυ (Φ65Α/Β) γιατί πάντα βογκάει δυνατά, φωνάζει ααχ κλπ, αλλά δε με χαλάει καθόλου :grin:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Και η οποία είναι Παντελώς Άχρηστη!!! :skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:
:vomit:

Πρέπει να γράψω αύριο πρωί για να γλιτώσει κόσμος.
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι συμφωνώ απόλυτα. Αν και έχει κορμαρα και θα στεκόταν άνετα Φυλής και πέριξ. Έχει φολεψει πολύ. Πριν 5-6 χρόνια ήταν καλή. Και έκανε ελεύθερο στοματικό με 10 ευρώ. Νομίζω και τελειωτικό στο στόμα, τώρα όμως ξύπνησε κι αυτή. Λιγότερες υπηρεσίες με περισσότερα λεφτά.
Ευχαριστούμε θα σας ειδοποιήσουμε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι συμφωνώ απόλυτα. Αν και έχει κορμαρα και θα στεκόταν άνετα Φυλής και πέριξ. Έχει φολεψει πολύ. Πριν 5-6 χρόνια ήταν καλή. Και έκανε ελεύθερο στοματικό με 10 ευρώ. Νομίζω και τελειωτικό στο στόμα, τώρα όμως ξύπνησε κι αυτή. Λιγότερες υπηρεσίες με περισσότερα λεφτά.
Ευχαριστούμε θα σας ειδοποιήσουμε.
Αυτή είναι, αν σε βοηθάει είναι αυτή που εμφανίζεται συνέχεια φορώντας μία καλτσοδετα(δεν είμαι σίγουρος αν το λένε έτσι)στο δεξί της πόδι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom