n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
Ο τύπος που έλεγες ότι θα βγει να ρωτάει, να διαβάσει λίγο πιο κάτω δε μπορεί....Καλλιθέα
Ο τύπος που έλεγες ότι θα βγει να ρωτάει, να διαβάσει λίγο πιο κάτω δε μπορεί....Καλλιθέα
Περιπτωσάρα ο τύπος...Ο τύπος που έλεγες ότι θα βγει να ρωτάει, να διαβάσει λίγο πιο κάτω δε μπορεί....
δν το πρόσεξα μετά το είδα..μην ειρωνεύεσαι δν είσαι ο έξυπνος της παρέαςΠεριπτωσάρα ο τύπος...
Πέντε μηνύματα πιο κάτω ήταν...δν το πρόσεξα μετά το είδα..μην ειρωνεύεσαι δν είσαι ο έξυπνος της παρέας
Ωραίο μουνι η Βιολέτα μάγκες και πιστεύω ότι είναι αρκετά τίμιο για λάτιν.Φυλής 71 3 λατίνες, Βερονικα, σε απλό πρόγραμμα, Ντουλτσε, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βιολέτα, απλό πρόγραμμα και με συν 20 ευρώ πρωκτικο.
Η Τζούλια δεν είναι καινούργια αν είναι αυτή που φαντάζομαι. Μία την λένε Ιουλία μια Γιούλια, τώρα Τζούλια.Μικρή στάση χωρίς κατάθεση πριν από έκτακτη (κ βαρετή) συνάντηση για δουλειά στην Πειραιώς
Ώρα 21:45...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Άννα μπανάνα ή Γερμανίδα. Η γνωστή φολίτσα από Ι46κάτω και Φ84 όροφος μέχρι πρόσφατα...
Κολωνού 53 ανοιχτό. Τζούλια μιλφ με κιλάκια, κοντό μαλλί ξανθό κ κάπως κόκκινο. Καινούρια πρέπει να είναι, δεν την έχω ξαναδεί.
Αυτά τα λίγα...
Ήμουνα βιαστικός και δεν τη πρόσεξα πολύ καλά, αλλά νομίζω πως δεν είναι αυτή.Η Τζούλια δεν είναι καινούργια αν είναι αυτή που φαντάζομαι. Μία την λένε Ιουλία μια Γιούλια, τώρα Τζούλια.
Την είχα πάρει εκεί πριν δυόμισι χρόνια. Δούλευε και στο Ιάσονος 37 στον όροφο για λίγο .
Δουλεύει λίγο και εξαφανίζεται.
Καλά της λες καλα η συγκεκριμένη παίρνει ψυχοφαρμακα δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια συμπεριφορά!Είναι αυτή που είναι συνέχεια μέσα στα νεύρα και αρνείται να πει πώς λένε την εκάστοτε κοπέλα που δουλεύει, εγώ της λέω συνέχεια αντε να φύγει η κοπέλα από δώ γιατί μου αρέσει και θέλω να περάσω αλλά δεν περνάω για σένα και τη συμπεριφορά σου...
Η Φωτεινή από Διδυμου 27 σταμάτησε από τον περασμένο Οκτώβριο να εργάζεται. Στο Φυλής 109 ισόγειο εργαζόταν πρόπερσι.Ε τοτε νομιζω η μονη λυση προς το παρον ειναι να πας στο 20ρικο στην Ψηλη Ουκρανεζα Μελαχρινη την περιβοητη Φωτεινη υψος καπου 1,79...τελευταια φορα που την πετυχα ηταν απογευματα στο Διδυμου 27...καποιες φορες πολυ σπανια ισως την πετυχεις απογευματα στο Φυλης 109 ισογειο...Ωραια ψηλη κοπελα εχουν γραφτει εδω πολλα για αυτην...νουμερο πατουσας τουλαχιστον 41-42
Μη μου πεις ότι πρώτη φορά βλέπεις τη Χριστίνα?δουλεύει αρκετά χρόνια πια στο Μεταξουργείο ,αρχικά Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπόγειο Ιάσωνος 32 δθαδρομος ευθεία και Ιάσωνος 44 ,πρέπει να έχει κοντά 2.5 χρόνια που δουλεύει στο Ιάσονος 39 (5)
Γλειψιμο μουνακι,ατυχησες.Ακαποτο μπουκιτσι κανει,πολυ καλα,αλλα με σχετικα μικρη διαρκεια.Μην περιμενεις να νιωσεις τα βελη του ερωτα μαζι τηςΚαλημέρα στους φίλους.
Η Τζούλια τις Φιλίππιδου είναι σταθερή στις υπηρεσίες της όπως έχουν γράψει οι προλαλησαντες ή θα φάω ήττα ? έχω μεγάλη ανάγκη για γλείψιμο και θαλπωρή πριν του Αγίου Βαλεντίνου .
Ένα δωράκι στον εαυτό μου
έχει τατουάζ, σίγουρα στον πήχη του δεξιού χεριού αλλά δε το θυμάμαι καλάΈχω σταματήσει εδώ και χρόνια να πηγαίνω Μεταξουργείο, ωστόσο κατάλαβα για ποια μιλάτε.
Η συγκεκριμένη έχει και ένα τατουάζ στον καρπό, νομίζω Daniel, που ήθελα να της το χύσω αλλά δεν με άφησε.
Πρέπει να την γλείψεις καλά για να περάσεις ωραία μαζί της, διαφορετικά είναι πράγματι σαν πτώμα. Καυλιάρικο πτώμα.
Η Βιολέτα δίνει το κωλί της;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φυλής 54α Μαρία λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 54β κλειστό.
Φυλής 56 Μερλινα και Αντρέα (η ψηλή με τα γυαλιά)αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 66α Μαριον/Μαριάννα λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Νίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 72 δεξιά κλειστο.
Φυλής 72 αριστερά Ερρικα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 74 αριστερά 2 λατίνες μια στο δωμάτιο κσι η Σουζάνα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 ισόγειο Νικόλ λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 όροφος 3 λατίνες, Άριελ (κοκκινομάλλα),Σοφία κοντοπουτανο και Ρενάτα η πολύ λεπτή, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 65α Μπεκι μαυρουλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β Νικόλ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84α Χριστίνα"Τσεχα", σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α Άννα "Ταϊ" ,με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό και αυταρχικό.
Φυλής 86β κλειστό.
Φυλής 67 Έλλη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 69β Λανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 3 λατίνες, Βερονικα, σε απλό πρόγραμμα, Ντουλτσε, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βιολέτα, απλό πρόγραμμα και με συν 20 ευρώ πρωκτικο.
Φυλής 71α 2 λατίνες, η Άννα η ξανθιά,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η Έιντζελ με το τατουάζ ανάμεσα στα βυζία ,σε απλό πρόγραμμα.
Μάλλον δεν ανέβαινες ποτέ , τεμπέληΙασωνος 39πορνομολ επανω αριστερα....εδω βγαλαμε λαυρακι...η Ρωσιδα (μπορει και Μολδαβεζα) Χριστινα πολυ ωραιο νορμαλ σωματακι μελαχρινη ισιο μαλλι χαριτωμενα βυζακια 1,5-2 νουμερο, τατουαζ κοντα στο δεξι μπρατσο....απλο προγραμμα...εδω εγινε η τριτη και τελευταια καταθεση....τοσο καιρο και δεν την ειχα παρει χαμπαρι την συγκεκριμενη...μονη της ητανε χωρις τσατσα και πριν ερθει δωματιο κλειδωσε την εξωπορτα (γαματο)....επισης φαινεται και αρκετα νεαρη σε ηλικια...οπως την εκοψα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 25 ετων....
Καλα γαμησια σε ολους
Mυστη μου ειναι παλια καραβανα η Χριστινα, πρωτοεμφανιστηκε στο Ιασωνος 32 ευθεια μαζι με τη γνωστη Καρμεν. Την αναφερει συνεχεια και ο Σμυρνης στις ενημερωσεις του. Αλλοι μεσα στο δωματιο την λενε πτωμα, εγω περναω καλα μαζι της γιατι ειμαι πελατης χρονια, μου αρεσει οταν κλεινει την πορτα και μενουμε οι δυο μας μεσα και κανουμε ερωτα. Βαλτη απο πανω να σε καβαλησει να δεις τι ωραια που γαμιεται.
Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να πηγαίνω Μεταξουργείο, ωστόσο κατάλαβα για ποια μιλάτε.
Η συγκεκριμένη έχει και ένα τατουάζ στον καρπό, νομίζω Daniel, που ήθελα να της το χύσω αλλά δεν με άφησε.
Πρέπει να την γλείψεις καλά για να περάσεις ωραία μαζί της, διαφορετικά είναι πράγματι σαν πτώμα. Καυλιάρικο πτώμα.
Ναί, έχει αυτό το τατού που σου μένει λόγω του σημείου, εγώ 2/2 που έχω περάσει ήταν ένα τυπικό γαμήσι, στον πληθυντικό μου μιλούσε, ούτε ρόγα δεν με άφηνε να γλείψω, το μόνο καλό για εμένα είναι πως όντως προτιμάει να σε καβαλάει από να την καβαλάς.έχει τατουάζ, σίγουρα στον πήχη του δεξιού χεριού αλλά δε το θυμάμαι καλά