You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήγα στο 59 κ δεν είναι. Όντως είναι στο 69 !!!Στο 59 είναι όχι στο 69
gamisiaris55
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2024
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα
Πας δημαρχία λες που δούλευε και σου βγάζει ληξιαρχική πράξη γεννήσεως με το όνομα.απλα πράγματα φίλε.Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα το όνομα
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.216
- Πόντοι
- 1.191
Άμα πας πολύ κάτω ίσως να βγεις Λιοσίων.Προς τα κάτω έχει κάποια, δε θυμάμαι πόσα, ήταν κλειστά. Δε νομίζω να κάνω λάθος
Μάλλον έχεις μπερδευτείς με την Φώκαιας αδερφέ

Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.568
- Πόντοι
- 1.436
Μάλλον ναιΆμα πας πολύ κάτω ίσως να βγεις Λιοσίων.
Μάλλον έχεις μπερδευτείς με την Φώκαιας αδερφέ![]()
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 16.916
- Πόντοι
- 6.856
Καινούργιο μπουρδέλο; Το ντεκόρ μήπως στέλνει και ένα μήνυμα, στους υποψήφιους πελάτες: Ήρθες εδώ, γιατί έμεινες "μπουκάλα"!Βολτάρει κανείς; Εθεάθη και νέο άνοιγμα (όχι της φώτο) που μυρίζει φρέσκια μπογιά, τόσο πολύ, που μου θύμισε σχολείο ή φροντιστήριο αγγλικών πριν λίγες δεκαετίες
![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 5.568
- Πόντοι
- 1.436
Η φώτο είναι απ το Φωκ7 υπόγειο, ή το υπόγειο στη γωνία, δεν είναι νέο.. Το νέο που άνοιξε είναι παραδίπλα απ το Φ84Α αριστεράΚαινούργιο μπουρδέλο; Το ντεκόρ μήπως στέλνει και ένα μήνυμα, στους υποψήφιους πελάτες: Ήρθες εδώ, γιατί έμεινες "μπουκάλα"!
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 217
- Like
- 13.493
- Πόντοι
- 31.618
Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Ο κάθε ένας με τις επιλογές του
Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.
Εσθανθικα τύψεις και ντροπή που ενώ εγώ ένας 55αρης ψιλοασχημουλης περνάω τόσο καλά εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άντρες παντρεμένοι γαμούν μια φορά το μήνα και την βγάζουν με τσόντες.η κάποιοι αφού έχουν βγάλει έξω την κοπέλα που γουστάρουν και τους έχει φύγει ένα 100€ όταν λένε να ανέβω λίγο στο σπίτι σου για σεξ.ακουνε ,έχω πολύ δουλειά αύριο και είμαι κουρασμένη.
Τι να πει κανείς.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 726
σωστά, φαίνεται και στο βίντεό μουΗ φώτο είναι απ το Φωκ7 υπόγειο, ή το υπόγειο στη γωνία, δεν είναι νέο.. Το νέο που άνοιξε είναι παραδίπλα απ το Φ84Α αριστερά

Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 192
- Like
- 23.984
- Πόντοι
- 32.478
Eίσαι νέο μέλος και ακόμα δεν μπορείς να δεχθείς προσωπικά μηνύματα για να σου πω που θα την βρεις. Κάνε λίγο υπομονή.Ξέρει κανείς; παρακαλώ.
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 73
- Like
- 16.446
- Πόντοι
- 13.636
Το πληρωμενο γαμησι και ειδικα το φθηνο γαμησι στα μπουρδελα ειναι και γαμω τους εθισμους...ωραιος εθισμος ομως...δεν βλαπτει την υγεια και ουτε την τσεπη σου ιδιαιτερα..πραγματικα εδω τα λεφτα πιανουν τοπο ωραια το γραψες.... σε αντιθεση με αλλους εθισμους (τζογος , ναρκωτικα , καπνισμα, junk food , αλκοολ κτλ.) οι οποιοι σε γαμανε ψυχη και σωμα και στην τελικη δεν σου προσφερουν απολυτως τιποτα....Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Τι να πει κανείς.
Αθηναίος Εξερευνητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 598
- Πόντοι
- 300
Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.Μετά το τσιμουκομα που μου έκανε η Αντρεα Μ.Α.21 πριν λίγο εσθανθικα κάποιες τύψεις και ντροπή.
Τι να πει κανείς.
Ε ναι...Τοτε θαειναι υγειονομικη βομβα.
Και καπως ετσι τριγυρναμε και ξαναγυρναμε στα bou...Καλά τα λες συναγωνιστή. Όντας ένας 21 χρονος μπουρδελιαρης πλεον μπορώ να επιβεβαιώσω ότι με τις τανες καλύτερα περνάς. Οι άλλες έξω και άσχετες είναι ( στις πιο πολλές περιπτώσεις )και σου αφήνουν όλα τα ψυχολογικά τους πάνω σου . Βαθειά πληγωμένος από πρόσφατη 4μηνη σχέση με κοπέλα από την σχολή μου που με άδειασε τελείως λόγω daddy issues, ψυχολογικά κατάλοιπα από προηγούμενους και τέτοια μπορώ να πω πως δεν αναζητώ τίποτα παρά μόνο την ησυχία μου.
Τις προάλλες είχε μία γλυκούλα μελαχρινή νεαρή νορμάλ εμφανισιακά τη Μαρκέλλα.Χαιρετώ τα μέλη. Γνωρίζει κανένας το όνομα της μικρής λατίνας που δουλεύει στο Φ72 ισόγειο πρώτη βάρδια. Πέρασα μαζί της τις προάλλες αλλά δεν συγκράτησα
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.365
- Πόντοι
- 21.636
Και οι Λατίνες βγάζουν 10€ για δέκα λεπτά εργασίας!!!Κάνω τον καθημερινό μου βραδυνό περίπατο και γαμαω τριφερα λατινακια για 10€ που βγάζω σε 30 λεπτά εργασίας και νιοθω πος κάνω την τέλεια ζωή.

ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.534
- Πόντοι
- 201
και προφανως παιρνει κορτιζονη και πρηζεται !!!20 Ιανουαρίου τον κόλλησε γονόρροια η Ιβάνα στο Δ27 και 10 Φεβρουαρίου πήγε για ακάποτο στη Βίκυ.
Λείπει 3 βδομάδες τώρα λέω μήπως άλλαξε στέκιΉρθε σίγουρα μετά τις γιορτές και δούλεψε τουλάχιστον μία εβδομάδα. Πολύ καλή περίπτωση, μήπως αδιαθετη ...............
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.595
- Πόντοι
- 4.006
Πολύ κοντή , λευκή , καστανό μαλλί πιασμένο , στο σαλόνι εμφανίστηκαν η μαυρουλα ναομι και άλλη μια πολύ ψιλή με όμορφα μακρυά πόδια μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και ανύπαρκτο στήθος.Δώσε περιγραφή μπεκι μύστη, μήπως λες τη Ναόμι; Ή δεν είναι μαύρη;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις