iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.144
- Πόντοι
- 446
Ξεκωλιαζονται και οι δυο λατινες στο 71; Και αν ναι αξιζει;
Παλιότερα μύστη μου έφερνε κάνα καλό κομμάτι...Μύστη έχεις πάρει κάποια εκεί μέσα; Γενικά λέει τίποτα; Κάνουν κάτι διαφορετικό; Ή μόνο η είσοδος είναι όλη η διαφορά;
Δεν έχω περάσει/πληρώσει διόδια, το μόνο που ξέρω είναι ότι πολλές φορές αργούν να βγουν σαλόνι, ακόμα κι όταν δεν είναι καν με πελάτη
73 κάτω Μπέλλα και Καρίνα λατινομοσχαράκιΠηγε κανενας μυστης στην Λιοσίων στα 73 να δει ποιες κοπέλες δουλεύουν!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Μπορεί να τις ενοχλούν. Πριν από 15 χρόνια, δικό μου άτομο, ενοχλούσε την Άννα Πίτσος και του είχαν απαγορεύσει την είσοδο.
Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...Ρε μηπως ειδες τον τσατσο τον Μιχαλη? Αυτος εχει μακρια ασπρα μαλλια και μακρυ ασπρο μουσι... και εγω την πρωτη φορα που τον ειδα τον περασα για παπα...τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 γωνια σκαλια....
Επιβεβαιωνω και γω οτι ειναι αδερφαρα καθώς μου την είχε πέσει και σε μένα!Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...
Ναι οντως πρεπει να ειναι σουπερ γκευ και μαλιστα στερημενος γκει, μην σας ξεγελαει η πλουσια γεννιαδα και χαιτη....μια δοση που ημουν Περδικας 1 οροφος και με εβαλε δωματιο να περιμενω την Ρεα που δουλευε τοτε, τον ακουσα να μονολογει με παραπονο "Μακαρι να με γαμουσε και μενα καποιος. Γιατι ρε γαμωτο γιατι?"Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...
Έβλεπα συχνά 2 συγκεκριμένες, ούτε θυμάμαι ονόματα, ίσως είναι αυτές, η μία μελαχρινή λατίνα με καλό κορμί, αλλά δεν πέρασα ποτέ.. Ευχαριστώ!Παλιότερα μύστη μου έφερνε κάνα καλό κομμάτι...
Τώρα κάτι λατίνες, τη Ντάρια που έχει φολέψει σε υπηρεσίες και τη φολοΊννα.
Δεν είναι για πολλά, μόνο αν θες ένα γρήγορο χωρίς απαιτήσεις...
Όχι έκανα περατζαδα από όλα στο μετάξι και από την Πέρδικας 1 που λες με τον Μιχάλη μοιάζει αλλά δεν ήταν αυτός.Ρε μηπως ειδες τον τσατσο τον Μιχαλη? Αυτος εχει μακρια ασπρα μαλλια και μακρυ ασπρο μουσι... και εγω την πρωτη φορα που τον ειδα τον περασα για παπα...τωρα τελευταια ειναι στο Περδικας 1 γωνια σκαλια....
Αν εννοείς τον "Βιολάρη" μου την είχε πέσει και μένα όταν ήταν στο Φυλής 66 πριν από πολλά χρόνια.Ο Μιχάλης είναι αδερφάρα. Μια φορά παλαιότερα μου την είχε πέσει χοντρά...
Ο Στέλιος είναι αυτόςΑν εννοείς τον "Βιολάρη" μου την είχε πέσει και μένα όταν ήταν στο Φυλής 66 πριν από πολλά χρόνια.
Πες του "γιατί ΔΕΝ είσαι για το μπούτσο μεγάλε!"Ναι οντως πρεπει να ειναι σουπερ γκευ και μαλιστα στερημενος γκει, μην σας ξεγελαει η πλουσια γεννιαδα και χαιτη....μια δοση που ημουν Περδικας 1 οροφος και με εβαλε δωματιο να περιμενω την Ρεα που δουλευε τοτε, τον ακουσα να μονολογει με παραπονο "Μακαρι να με γαμουσε και μενα καποιος. Γιατι ρε γαμωτο γιατι?"
Καλά δε πρέπει να στη πέσει όπως διάβασα πιο πάνω για να καταλάβεις ότι είναι γκει ο Σαρουμαν, αυτές τις ατάκες τις λέει πάνω από 15 χρόνιαΝαι οντως πρεπει να ειναι σουπερ γκευ και μαλιστα στερημενος γκει, μην σας ξεγελαει η πλουσια γεννιαδα και χαιτη....μια δοση που ημουν Περδικας 1 οροφος και με εβαλε δωματιο να περιμενω την Ρεα που δουλευε τοτε, τον ακουσα να μονολογει με παραπονο "Μακαρι να με γαμουσε και μενα καποιος. Γιατι ρε γαμωτο γιατι?"
Πάντως τόσο η Ντάρια και κυρίως η Μπέλα είναι πολύ καλές για μόλις 10 ευρώΠαλιότερα μύστη μου έφερνε κάνα καλό κομμάτι...
Τώρα κάτι λατίνες, τη Ντάρια που έχει φολέψει σε υπηρεσίες και τη φολοΊννα.
Δεν είναι για πολλά, μόνο αν θες ένα γρήγορο χωρίς απαιτήσεις...
Έχεις δίκιο για τη Μπέλλα, είναι καλούτσικη για 10ρικοΠάντως τόσο η Ντάρια και κυρίως η Μπέλα είναι πολύ καλές για μόλις 10 ευρώ
Η Ειρήνη αυτή είναι αυτή με τα λεπτά πόδια παρα τα πιασίματα της που δούλευε Ιάσωνος 2β και μετά Κολωνού 45 αριστερά διάδρομο ευθεία?Κολωνου 47 οροφος 2 κοπελες η Ξανθια ψηλη Μαρια καλη φαινοτανε θα δοκιμαστει καποια στιγμη...Επελεξα την αλλη κοπελα για την δευτερη καταθεση την Ουκρανεζα Ειρηνη ωραια μιλφαρα ψηλη σχετικα περιπου 1,68 με πιασιματα μεγαλα βυζια νο 3 ξανθοκοκκινο μαλλι επεσαν και γλωσσοφιλα....πολυ καλη θα ανεβει κριτικη συντομα.
Ιάσονος 39 δεξι υπογειο η κοκκινομαλλα με το κοντο μαλλι η Τζουλια που μεχρι προσφατα ηταν στο Ιασωνος 35 οροφος...ο συναγωνιστης EvilPlasma ειχε ανεβασει και κριτικη εκθιαζοντας την κωλαρα της....Εχει χασει καποια κιλα τωρα τελευταια, σε λιγο δεν θα εχει κωλαρα χαχαχα