Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.499
- Πόντοι
- 4.646
Στα Bodyline κέντρα αδυνατίσματος...Καμία χοντρούλα καυλιάρα που θα βρούμε;

Στα Bodyline κέντρα αδυνατίσματος...Καμία χοντρούλα καυλιάρα που θα βρούμε;
Βάλε αγγελία και που ξέρεις, μπορεί να βγάλεις χρήμαΚι αυτό μου φέρνει τη σκέψη - απορία... Πόσα βγάζουν ρε φίλε;Διότι αυτό πάνω κάτω κάνα 300άρι θα κάνει..
Έτσι εξηγείται και το ότι όποτε γουστάρει κάνει αποχή ρεπό. Και πάντα (σαν σωστή μαύρη) φτιάχνει νύχια σχεδόν κάθε βδομάδα
Γιατί εμείς να μη βγάζουμε τόσα; Να πληρωνόμαστε για να γαμάμε όποια το έχει ανάγκη![]()
Βικτώρια και Τάνια δεν είναι χοντρούλες, μόνο η Ελένη. Εγώ θα έλεγα Πάολα, Κολωνού 48.Τανια Βικτωρια Ελενη Διδυμου 27 Οι δυο πρωτες πρωι η αλλη απογευμα.Τα παντα εκτος πρωκτικου προθυμα και με ανεση χρονου.Επισης κοιτα Αγκυρας 9 και 12.ςχουν αρκετες κοπελες με αυτο το σωματοτυπο.
Κατερίνα, Ιονέλλα και Μιρέλλα ήταν τα κορίτσια που προτιμούσα εγώ στα σπιτάκια της Κεραμεικού και μου έκαναν ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη.Εγώ πήγαινα σε αυτά της Κεραμεικού το 2012-2015.
Δεν θυμάμαι τίποτα το ιδιαίτερο ή αξιομνημόνευτο πάντως...
Στο Κεραμεικού 13 ήταν μία μελαχρινή, νομίζω Αννέτα, που δούλευε για πολλά χρόνια. Όποτε πήγαινα την πετύχαινα, κάτι σαν την Ιονέλα στη Λεωνίδου. Την είχα πάρει μία φορά και δεν ήταν τόσο κακή. Αλλά είχε μαύρα δόντια.
Στο υπόγειο (ίδιες εποχές) είχα πάρει μία skinny Άννα. Αυτή που λες είχε τα μεγαλύτερα μουνόχειλα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Κρέμονταν κυριολεκτικά!
Στο γαμήσι ήταν υπέρτατη φόλα.
Στο Κεραμεικού 15 είχα πάρει μία Αντζέλικα(;). Ήταν μια δοτική βυζαρού που παρά την αγαρμποσύνη της περνούσα καλά.
Παίζει να λες την Άννα το μαιμουδακι!Εγώ πήγαινα σε αυτά της Κεραμεικού το 2012-2015.
Δεν θυμάμαι τίποτα το ιδιαίτερο ή αξιομνημόνευτο πάντως...
Στο Κεραμεικού 13 ήταν μία μελαχρινή, νομίζω Αννέτα, που δούλευε για πολλά χρόνια. Όποτε πήγαινα την πετύχαινα, κάτι σαν την Ιονέλα στη Λεωνίδου. Την είχα πάρει μία φορά και δεν ήταν τόσο κακή. Αλλά είχε μαύρα δόντια.
Στο υπόγειο (ίδιες εποχές) είχα πάρει μία skinny Άννα. Αυτή που λες είχε τα μεγαλύτερα μουνόχειλα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Κρέμονταν κυριολεκτικά!
Στο γαμήσι ήταν υπέρτατη φόλα.
Στο Κεραμεικού 15 είχα πάρει μία Αντζέλικα(;). Ήταν μια δοτική βυζαρού που παρά την αγαρμποσύνη της περνούσα καλά.
η ίδια Ιονέλα με του Μαραθώνος;;Κατερίνα, Ιονέλλα και Μιρέλλα ήταν τα κορίτσια που προτιμούσα εγώ στα σπιτάκια της Κεραμεικού και μου έκαναν ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη.
Είχα πάρει κι άλλες κατά καιρούς, αλλά κυμαίνονταν σε μέτρια επίπεδα...
Δεν πας να βγάλεις καμιά φώτο ή βίντεο και τη Ναόμι στο Φλπδ11; Τη λατρεία μουΚαυλωσα με τσατσα![]()
Αν είναι στο Κολωνού 48 πρέπει να είναι η αφεντικινα, δεν φαίνεται πολύ καλά. Κρατιέται καλά πάντωςΚαυλωσα με τσατσα![]()
ναι αυτή είναι με καυλωσε η άτιμη σήμεραΑν είναι στο Κολωνού 48 πρέπει να είναι η αφεντικινα, δεν φαίνεται πολύ καλά. Κρατιέται καλά πάντως
Σε απογευματινή βάρδια από 5 και μετά βρίσκουμε άλλη σοκολάτα κάπου; Κάτω από 80 κιλά ξέρω γω, νορμάλ ή αδύνατηναι αυτή είναι με καυλωσε η άτιμη σήμερα
Καλλιρόης σε μαδατζιδικο δεν επαιζε μπάλα το κορίτσι ?η ίδια Ιονέλα με του Μαραθώνος;;
αχχχ τι θυμήθηκα τώραπού να ναι αυτό το κορίτσι άραγε
μη μου λες τέτοια! πότε;;;Καλλιρόης σε μαδατζιδικο δεν επαιζε μπάλα το κορίτσι ?
Golden touch σίγουρα πέρσι...τώρα δεν ξέρω.μη μου λες τέτοια! πότε;;;
Εμένα μ' αγαπάει και όποτε με βλέπει μ' αγκαλιάζειΑν είναι στο Κολωνού 48 πρέπει να είναι η αφεντικινα, δεν φαίνεται πολύ καλά. Κρατιέται καλά πάντως
Δεν ειναι η τανια χοντρουλα??Βικτώρια και Τάνια δεν είναι χοντρούλες, μόνο η Ελένη. Εγώ θα έλεγα Πάολα, Κολωνού 48.
Σε απογευματινή βάρδια από 5 και μετά βρίσκουμε άλλη σοκολάτα κάπου; Κάτω από 80 κιλά ξέρω γω, νορμάλ ή αδύνατη
Κατερίνα, Ιονέλλα και Μιρέλλα ήταν τα κορίτσια που προτιμούσα εγώ στα σπιτάκια της Κεραμεικού και μου έκαναν ωραίο πρόγραμμα χωρίς βιασύνη.
Είχα πάρει κι άλλες κατά καιρούς, αλλά κυμαίνονταν σε μέτρια επίπεδα...
Άλλη ήταν η Ιονέλα στην Κεραμεικού.Μήπως αυτη η Ιονέλα έπαιζε και στο Βέργας 3 καλοκαίρι 2022....
;;;
![]()
Πολύ έντιμη και καυλιάρα γυναίκα. Τέτοιες θέλουμε. (8.8) | Βέργας 3 (Μπουρδέλα) Λιοσίων
Κριτική για το Βέργας 3 (Μπουρδέλα) Λιοσίων από Masazonomaxos με βαθμολογία 8.8www.bourdela.com