Πρωινή καταδρομικη ΜΑ28 Βικτώρια ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο δίπλα ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο, Ι1Α Τατιάνα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Ι1β αριστερό Αννα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό Ι1β δεξί κλειστό, Ι1γ Σαντρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Πέρασα με Άννα αυτή τη φορά ευτυχώς που είχε ένα μικρό αερόθερμο κσι ζεστάθηκα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 1.056
Τετοια στελνε να γεμισει ζομπι απεξω..
Πηρε κανα δυο κιλακια η ιδεα μου ειναι..;
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.320
- Πόντοι
- 3.846
Εκεί είναι:Λεπτομερειες στην κριτική.

Τη σούβλισα τη μικρή (7.1) | Φωκαίας 19 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φωκαίας 19 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από dmtrsxxx με βαθμολογία 7.1
Παρατηρώ ότι περπατάς στο σωστό δρόμο επιλέγοντας ακριβότ€ρα προγράμματα, έτσι να είσαι κουβαρντάς και άν€το$

Για να καταλάβεις τη διαφορά εμένα μου είχαν πει 200€ για μια ώρα εδώ στο στούντιο (ακάπ πίπα δεν ρώτησα - όμως δεν πιστεύω - κώλος φυσικά ΓΙΟΚ).
Πήγ άλλη μέρα σε ένα άλλο πορνίδιο (σιτεμένο βέβαια) που την είχα πάρει 2 φορές και της σκάω 200 έξτρα και έδωσε κωλαράκι και τα κατάπιε

Γι'αυτό ρίχνω στοιχηματικές βόμβες!
Τελευταία τροποποίηση:
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.275
- Πόντοι
- 201
6 ναυαγια ειχαν πιασει θεση , αλλα το 1 αποχώρησε.....
Σωραιοςςςς
Επέστρεψε η Τατιάνα?Πρωινή καταδρομικη ΜΑ28 Βικτώρια ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο δίπλα ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο, Ι1Α Τατιάνα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Ι1β αριστερό Αννα, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό Ι1β δεξί κλειστό, Ι1γ Σαντρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Πέρασα με Άννα αυτή τη φορά ευτυχώς που είχε ένα μικρό αερόθερμο κσι ζεστάθηκα.
Η λες για την άλλη την χοντρούλα?
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 28.636
Τις πρώτες μέρες όταν επέστρεψε, είχε έρθει πολύ διψασμένη για πούτσα!!!Τα έχουμε πει από τότε που επέστρεψε. Ήταν όμορφη και φόλα όταν είχε ξεκινήσει πριν χρόνια. Τώρα έμεινε μόνο η φόλα.

Μετά... Άστα να πάνε...
Ο κύριος @n.smirni76 θα θυμάται πιστεύω.

Όσοι είχαμε προλάβει.

walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Μετά απο προτροπή έβγαλε σουτιέν, κιλότα όχι την τράβηξε ίσα-ίσα, πόναγε το στήθος της μου είπε.Τις πρώτες μέρες όταν επέστρεψε, είχε έρθει πολύ διψασμένη για πούτσα!!!
Μετά... Άστα να πάνε...
Ο κύριος @n.smirni76 θα θυμάται πιστεύω.
Όσοι είχαμε προλάβει.
![]()
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.305
- Πόντοι
- 47.170
Δεν έχει έχει επιστρέψει, η άλλη είναιΕπέστρεψε η Τατιάνα?
Η λες για την άλλη την χοντρούλα?
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 28.636
Εγώ που έχω πάρει γιαγιά Ελένη στο full extended πρόγραμμα, ποιό μετάλλιο παίρνω???Καλημερα Φιλε Παργ.....η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ....
1.Το αποκτας μετα απο 20-30 χρονια καριερας....λιγοι το εχουμε....![]()
2.Το αποκτας αν εχεις καψουρευτει κοπελλα της δουλειας....οσο πιο πολλες καρδιες....![]()
![]()
![]()
3.με οσες εχεις παει που δεν θα πηγαινε ουτε φυλακισμενος...υπερβαρες,γριες..κλπ.![]()
Τα συγκεκριμενα φοριουνται... το 1 στο λαιμο και τα υπολοιπα στο μερος της καρδιας....φοριουνται περηφανα ....!!!!!
(έχω μπει δωμάτιο και Κολοκυνθούς...)
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
σήμερα με ξύπνησε το πουλί μου έτσι τράβηξα Μετάξι και γάμησα Βικτώρια από Μ. Αλεξανδρου. Την άφησα ώρα να μου ρουφάει την πουτσα σαν τρελή, κάνει καλή πίπα όχι αστεία! Την έστησα στα 4 όπου και την ξεμουνιασα! Καλή "γιαγιά" κρατάει καλά! Επίσης είδα τη Λένα από Ιάσωνος 27 αν δεν κάνω λάθος (εκεί που ναι η Ναταλιτσα λέω), μαλακες η Λένα έχει γίνει φροκαλο κρίμα να πούμε! Τέλος πήγα με τα πόδια λιντλ Λιοσίων με σχεδόν όλα τα μπουρδέλα στη γύρω περιοχή ανοιχταα μείον της Μιράντας. Τι σκατα άτομα έχουν βάλει στα ταμεία ρε γαμω τη μάνα τους! Ρε ντροπη! Έχουν φύγει τρεις ΚΑΛΕΣ μουνιτσες έχουν μείνει κάτι μέτριες και έχουν φέρει έναν ΠΟΥΣΤΗ, ψέματα, δύο πουστηδες, δύο μαλακες χοντρούς! Όποιος τους προσέλαβε να χεζει τσίρλα και να του καίει ο κωλος κάθε πρωί! Αφήσανε και έφυγε η Βαρβάρα που ήτανε σχεδόν κόπια της Ράνιας μιλάμε σου φτιάχνει τη μέρα που την έβλεπες! Στα διάλα λεμε
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
+ ότι όλα τα Μπουρδέλα στη Λιοσίων και τα γύρω στενά ανοιχτά μείον της ΜιρανταςΠρωινή Ενημέρωση λιντλ![]()
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.828
- Πόντοι
- 201
μηπως ειναι νωρις και το ανοιξουν σε λιγο?Αλκαμένους 113 θεοκλειστο.
μέχρι αυτή την ώρα τίποτα...μην σου πω υπάρχει αναμονή σε σκαλάκια απέναντι...στους απέναντι έχει ποσταρει κανονικά ότι είναι από τις 10:00.μηπως ειναι νωρις και το ανοιξουν σε λιγο?
Edit. το post του οίκου κατέβηκε οπότε λογικά δεν θα ανοίξει.
Τελευταία τροποποίηση:
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.096
- Πόντοι
- 48.067
Την ξέσκισαν την Ειρήνη κατι φαντάροι εχτές.Αλκαμένους 113 θεοκλειστο.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα μου φιλε Paluk......Διακεκριμενων Πραξων.....οπως εχουμε ολοι.....μην εισαι πλεονεκτης.....!!!!!!Εγώ που έχω πάρει γιαγιά Ελένη στο full extended πρόγραμμα, ποιό μετάλλιο παίρνω???
(έχω μπει δωμάτιο και Κολοκυνθούς...)
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 28.636
Φίλε έρχομαι εκεί.μέχρι αυτή την ώρα τίποτα...μην σου πω υπάρχει αναμονή σε σκαλάκια απέναντι...στους απέναντι έχει ποσταρει κανονικά ότι είναι από τις 10:00.
Θα φοράω άσπρο μπουφάν, Adidas.
Έλα να σε γνωρίσω από κοντά εάν το επιθυμείς.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Άμα ανοίξει κρατήστε μου μια θέση ρε αλάνια, χαχαχαχαχ.Φίλε έρχομαι εκεί.
Πήγα Αννουυυλα Φωκαιας 19 3 δωμάτια γεμάτα και 5 όρθιοι μεταβολή και δρόμο για καφεδάκι.Φίλε έρχομαι εκεί.
Παργαλιάτσος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 0
Δεν ήταν πολλοί ένας ήταν... Αλλά έφαγε σκίσιμο..Την ξέσκισαν την Ειρήνη κατι φαντάροι εχτές.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.932
- Πόντοι
- 28.636
Έλα να σε κεράσω καφεδάκι.Πήγα Αννουυυλα Φωκαιας 19 3 δωμάτια γεμάτα και 5 όρθιοι μεταβολή και δρόμο για καφεδάκι.
Είμαι Γ Σεπτέμβριου 85.
Στον Αλβανό.
Τώρα πίνω χυμό Ρόδι με πορτοκάλι και τζίντζερ.
Σε περιμένω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο