Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (29 μέλη και 208 επισκέπτες)

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
798
Πόντοι
81
Άσχετο, αλλά ερωτώ.. Έκανα μια κριτική μεγάλη και λεπτομερή, πάτησα υποβολή, και δεν ξέρω αν πέτυχε! Μου έβγαλε μια άκυρη σελίδα error.. Άραγε υποβλήθηκε, ή πάει άκλαφτη και θα πρέπει να την ξανακάνω;
Εντάξει ευτυχώς δε χάθηκε, ανέβηκε :think:
Ευτυχως

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
Μαύρο στον οίκο περδικκα 3 στο μετάξι καθώς έγινε ένα άθλιο περιστατικό. Όταν η τσατσα ( γριά με κοιλιά ανατολικό μπλόκ) πού παρουσίασε την νεαρή Ρουμάνα, τις είπα θα κάνω μια βόλτα .Την στιγμή πού ήμουνα έτημος να φύγω αυτή έβαλε τα χέρια της στην πόρτα και με μεγάλη αντίσταση δεν με άφηνε να φύγω ( είπε ότι αν φύγει ο πρώτος πελάτης τής βάρδιας δηλαδή εγώ δεν θα πάνε καλά οι δουλειάς) πόση μ@λ@κια ποια επικρατεί!! Σε κάποια φάση μου άρπαξε και τα γυάλα ηλίου μου πού φόραγα στο κεφάλι αλλά τα πείρα πολύ γρήγορα πίσω την κράτησα λίγο και με τα δύο μου χέρια και βγήκα έξω σβέλτος .Πραγματικά απαράδεκτο σκηνικό για τον ποιό ηλίθιο λόγο πολύ μεγάλη προσοχή στον εν λόγο οίκο από εμένα μαύρο στο περδικκα 3 . Πολύ προσοχή και εύχομαι τα κατάρτια πάντα όρθια!!!
Κλασσικα επεσες στην περιβοητη ξανθια σπασαρχιδο τσατσα την Βουλγαρα την Νελλη...το εχω γραψει πολλες φορες, το ξαναγραφω αλλη μια....οταν δεν σε αφηνει να φυγεις της πιανεις τον κωλο και της λες "μωρο μου θες να παμε μηπως μαζι δωματιο?"....σε αφηνει αμεσως να φυγεις ετσι χωρις να χρειαστει να παλεψεις μαζι της...

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Κλασσικα επεσες στην περιβοητη ξανθια σπασαρχιδο τσατσα την Βουλγαρα την Νελλη...το εχω γραψει πολλες φορες, το ξαναγραφω αλλη μια....οταν δεν σε αφηνει να φυγεις της πιανεις τον κωλο και της λες "μωρο μου θες να παμε μηπως μαζι δωματιο?"....σε αφηνει αμεσως να φυγεις ετσι χωρις να χρειαστει να παλεψεις μαζι της...
Δεν την ήξερα την συγκεκριμένη. Να πας να γ@μιθει η στατογρια

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Τόσο μαλάκω δε μου έχει τύχει, ωστόσο έχω υπόψιν κάποιες καριόλες που σχολιάζουν αρνητικά όταν πας να φύγεις, ή πχ να λέω ότι την έχω πάρει αυτή την κοπέλα, οπότε πάω να δω αλλού, και να πετάνε ειρωνικές μαλακίες "ποια έχεις πάρει μωρέ, καμία δεν έχεις πάρει" κλπ, λες και έτσι θα σε κάνει να περάσεις.. :knuppel:
Αλλά το χω συνηθίσει και τις γράφω στα :animated-balls: μου

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
305
Πόντοι
21
Επιστροφη Τζανινας στο Φωκ25 και περασα να παρω τη δοση μουνοζουμου.
Η συμπαθης τσατσα προσπαθησε να με παροτρυνει να παρω διπλη διαρκεια αλλα φευ...
Η κοπελιτσα ειναι μια χαρα.Ωραιο γυμνο μπουκιτσι,γλειφομουνι μπολικοσεξακι στα 4 και χυσιμο στα βυζια της κανοντας ενα κρςβατι χαλια.Αυτα.
Επανω ηταν η Αλεξανδρα.Απο μπροστα οταν την βλεπεις,μια χαρα.Απο πισω....ακωλη.Η τσατσα εταζε λαγους με πετραχειλια αλλα απ'οτι καταλαβα βαραγανε μυγες.
Τελειώνει αυτή από τα γλυψιματα ?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Πήγα να γευτω τη μαύρη ιερεια Ναόμι στην Φιλιππιδου 11α αλλά ατύχησα , εχει ρεπό. Αύριο το απόγευμα από τις 5 θα είναι στις επάλξεις όπως με ενημέρωσε η ευγενέστατη γαμευσιμη τσατσά του οίκου τούτου.
Σε νιώθω συμμύστη... :sad2:
Πόσες φορές είχε τύχει να βολτάρω Μετάξι και να ναι κλειστό το Ι39/6 (όταν ήταν εκεί)
Ξενέρωνα, κάποιες φορές δεν το έδινα καν κάπου, πήγαινα άλλη μέρα να την πετύχω, τίμια η γλυκούλα μου :inlove::cheesy:

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.823
Πόντοι
2.246
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Καμιά άλλη μαύρη γαμεύσιμη (σαν τη Ναόμι) βρίσκουμε; Είτε Μετάξι είτε Φυλής και πέριξ, αλλά βάρδια πρωί μεσημέρι ή απόγευμα (δηλαδή όχι μετά τις 23:00) Κάτι φυσιολογικό ή αδύνατο, κι όχι τριαξονικό.. (παρόλο που έχω δίπλωμα για τέτοιο :grin:)

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια.μετα απο καταδρομική έφοδο λόγο στρατιωτικόν υποχρεώσεων (μετεκπαίδευση) μου έλλειψε πολύ το μετάξι με το άρωμα αμμωνίας στην Ιάσονος.αλλα ήμουν άτυχος λόγο της βροχής αυτές της μέρες και είχε πλυθεί.δεν είχε καθόλου κόσμο μπορώ να πω.αλλα λογο της κούρασης του ταξιδιού σε 3 σπιτάκια που πέρασα. Ιάσονος 27 ναταλιτσα όπου έγινε καί κατάθεση μετά από τόσο καιρό που έλειπε το χαρήκαμε και οι δύο .Ι37 μια Μαρία.πεδικα 3 ανισόρροπη τσατσά Νέλλη αλλά ήταν νορμάλ και ξενέρωσα.δεν είδα την κοπέλα ήταν δωμάτιο.καλη συνέχεια σε όλους.

Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
558
Πόντοι
80
Συνέχεια Φωκαίας:uzi::uzi:
Φωκαίας 27 όροφος Παμέλα λατίνα μικρούλα με νορμάλ και τη μαλακισμένη τσατσά.
Φωκαίας 27 ισόγειο Νάταλι εγγύηση
Φωκαίας 19 Μαργκό και Λίζα με νορμάλ
Φωκαίας 13 υπόγα Χλόη η ομορφούλα λατίνα με απλό
Φωκαίας 9 Κατερίνα με σουφραδέλι
Φωκαίας 7 ισόγειο Ηλέκτρα χωρίς κώλο όμως

Επίσης...
Έλλης 3 η γυρολόγος Κρίστι
Κάποτε στο Λέλας Καραγιάννη γινόταν χαμός με αυτή και τη Σόνια
Περασμένα μεγαλεία...
Γαμώ σήμερα βρήκε να ξαναεμφανιστεί η Μαργκώ ... αυτή εμφανίζεται απο το πουθενά και ξαναχάνεται σαν πόκεμον να πούμε. Μάγκες κάποιος που να πέρασε μαζί της, τι έχει αλλάξει σε αυτήν απο πέρσι ;

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646

javajis_javajis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
6
Like
276
Πόντοι
280
Καμιά άλλη μαύρη γαμεύσιμη (σαν τη Ναόμι) βρίσκουμε; Είτε Μετάξι είτε Φυλής και πέριξ, αλλά βάρδια πρωί μεσημέρι ή απόγευμα (δηλαδή όχι μετά τις 23:00) Κάτι φυσιολογικό ή αδύνατο, κι όχι τριαξονικό.. (παρόλο που έχω δίπλωμα για τέτοιο :grin:)
φιλλιπίδου 11 - κρυσταλ (βραδινη)
φυλής 66Α - τζαμάικα (βραδινή)
πατησίων 311 - 1-3πμ στο δρόμο. 10 ευρώ η πίπα στο αμάξι ή στους θάμνους.
και 2-3 σε στούντιο

ψάχνω ψάχνω. όποιος συνοδηπόρος θέλει να βοηθήσει στη συμπλήρωση της λίστας ας μου στείλει.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951
Βραδινή βόλτα στο εμετουργειο με μέτρια κίνηση αλλά αρκετά σπίτια ανοιχτά! Κλασικά κόσμος παντού Πακιστανοί και λοιποί Άραβες. Αφού δεν βρήκα κάτι ουαου πήγα με τη σκινι ξανθιά Ντανιελα. Αν και δεν είχα όρεξη να τη γαμησω είπα να μην πάει τσάμπα η βόλτα.
Πριν φύγω μια μικρή στάση στο BF για ένα επιδόρπιο Dubai Chocolate (ο θεός να την κάνει)
IMG_6938.jpeg

Καλά γαμησια μύστες!

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Φιλιππίδου 11α 7:00
2 πόρνες.
Η Ρωσίδα βλεπόταν
Η Ρουμάνα όχι :confused:

Η τσατσά τραβελι είναι; Πάντως η πιο ωραία ήταν :confused:

Έφυγα αχυστος γιατί βιαζομουν
1000020182.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.533
Πόντοι
47.170

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.621
Πόντοι
216
Εννοείται κ να πάνε αλλά όχι στις μικρές είναι εγγονες. να πάνε στις μιλφ.
Aν βλεπει ο παππους το ξεκωλο την εγκονα να κυκλοφορει σαν τσουλι με τον κολο εξω τι να κάνει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom