orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.739
- Πόντοι
- 216
Για σήμερα κάνα αραπάκι;
Δεν ειναι ακριβως ετσι Στην Ειρηνη αυτο που πληρωνεις ουσιαστικα ειναι η φρεσκαδα της και η νιοτη της περισσοτερο απο τις υπηρεσιες της.Γιατι κακα τα ψεμματα,νεανικο κορμι για 20 γιουρο και μαλιστα ομορφο ειναι δυσευρετο στην περιοχη.Θυμιζει την Σαμπινα στα πρωτα της βηματα στα μπουρδελακια.Δηλαδή πολύς ντόρος για το τίποτα!
Δεν έχω άποψη, καθόσον έως και σήμερα δεν την έχω συναντήσει ποτέ.
Μένω μακριά από το κέντρο της Αθήνας, το οποίο σπανίως επισκέπτομαι .
...εχει πιασει ηδη δουλεια.Καλημέρα παίδες
Γνωρίζουμε αν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στη διδυμου για το καλωσόρισμα της Ρηνιώς;
Απ' ότι γνωρίζω στο αεροδρόμιο θα την υποδεχτεί επίλεκτη ομάδα του μπου με λουλούδια και σοκολατάκια
για 30 ευρώ γενικά καλά είναι, πιο πολύ η πίπα τούς αξίζει γιατί μεταξύ τους δεν υπάρχει παιχνίδι, η Στέλλα/Αμιρα τα πήρε και στο στόμα αν και αρχικά είπαν στο σώμα, η Σανέλ δίνει και φιλιά αλλά δε στήνεται καλά στα 4 ,δε θα τις ξανάπαιρνα παρτουζα, μόνη της τη Σανέλ τη παίρνω αραιά και πουΗ παρτούζα με Σανέλ και Στέλλα αξίζει δοκιμής?
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!για 30 ευρώ γενικά καλά είναι, πιο πολύ η πίπα τούς αξίζει γιατί μεταξύ τους δεν υπάρχει παιχνίδι, η Στέλλα/Αμιρα τα πήρε και στο στόμα αν και αρχικά είπαν στο σώμα, η Σανέλ δίνει και φιλιά αλλά δε στήνεται καλά στα 4 ,δε θα τις ξανάπαιρνα παρτουζα, μόνη της τη Σανέλ τη παίρνω αραιά και που
Τη προηγούμενη βδομάδα εκεί ήταν, 2η βάρδιαΗ Νάντια -Άννα ξανθούλα παχουλή με πράσινα μάτια είναι ακόμα στην Ιάσονος 30Β;
κάποιες φορές ανακοινωνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, τις περισσότερες όμως ανακοινωνεται απλό και τελειωτικό στο στήθος.Η Μπέκι η μαυρούλα από Φ65 έχει βάλει ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα?
![]()
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.Η μπιουτη δουλεύει σήμερα;ξέρει κανείς;
Η πίπα ήταν ακάποτη?Χθες ξελαρρυγγιαστηκε η Μπιουτι στην πίπα.
Ο προηγούμενος την είχε πονέσει το μουνακι της λέει και με παρακάλεσε να με τελειώσει με πίπα γιατί είναι και εγώ σχετικά μεγάλος.
Ήταν παααρα πολύ καλή
Στόμα Τελείωσες?Χθες ξελαρρυγγιαστηκε η Μπιουτι στην πίπα.
Ο προηγούμενος την είχε πονέσει το μουνακι της λέει και με παρακάλεσε να με τελειώσει με πίπα γιατί είναι και εγώ σχετικά μεγάλος.
Ήταν παααρα πολύ καλή
Με τρία παιδιά που έχει κάνει πάλι καλά και αυτό το βυζί που έχει...Υψηλη ,με ωραιο θυληκο κορμι.Ομορφο γιηνο προσωπο,εναμισαρι ταλαιπωρημενο βυζι και καλη διαθεση
Και ήμουν σίγουρος ότι θα ήξερε και ο @Διανοούμενος ...Λιοσίων 73β
Πρέπει να ήρθαν πάλι. Χθες.Καλησπέρα στην ομάδα!
Θα θελα τα φώτα σας...
Μέχρι και τέλη Δεκέμβρη στο βεργας 3 ήταν 2 ωραίες νορμάλ κοπέλες εκ των οποίων η μία δουλεύει και στο Μαραθώνος 59....
Έχουμε εικόνα για την άλλη ? (Δε θυμάμαι καν όνομα, είχα περάσει ωραία όμως)
Δεν την βλέπω τώρα, είναι κάποιες άλλες αδιάφορες
Ευχαριστώ
Μεταμεσονύχτια 2 με 6 το πρωίΞέρουμε πότε δουλεύει η Μιλενα στο Διδυμου 27?
Από κεκτημένη ταχύτητα, μπερδεύτηκα και νομίζα ότι ήταν η Ειρήνα της Φωκαιας που μάταια αναμένουμεΠοιες "καυτές υπηρεσίες", αφού το πρόγραμμα που προσφέρει η Ειρήνη είναι υπεραπλό και αποστειρωμένο.
Δικό μου σφάλμα ,την μπέρδεψα με την ειρήναΗ Ειρηνη κανει απλο σεξακι.Πιπουλα με προφυλαξη,φιλια γιοκ,γλειφομουνια με την καμια .Αρα απλο προγραμματακι.Το ανησυχητικο ειναι οτι πλεον το απλο/υπεραπλο προγραμμα αρχιζει και υπερισχυει σε ολους σχεδον τους οικους.