Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.756
- Πόντοι
- 441
Φυλής όλα κλειστά εκτός το 99
Ούτε μία μέρα δεν αντέχουν μερικοί χωρίς να χώσουν κάτι στον κώλο τους.
Φυλής όλα κλειστά εκτός το 99
Τα Λιοσίων 73 και το Σπύρου Πάτση είναι σήμερα κλειστά!Kαλη Χρονια σε ολους με υγεια
Γνωριζει καποιο μελοςπου μπορουμε να βρουμε την Μισελ απο Λ.73ΑνωΚατω?
Ευχαριστω.
![]()
Που να το σηκωσουν ρε Μυστη μου αφού γαμιουνται στην δουλειάΤο τηλ του Σ.Πατση 40 δεν απαντα
Φχαριστω.
![]()
Ναι αλλά αν είχες δικιά σου γυναίκα το νούμερο θα ήταν πενταπλάσιο μύστη μου. Καλή χρονιά μάγκες!Καλη χρονια μυστες. Προσωπικα δεν κανω ποτε πορνοαπολογισμο ειδικα με νουμερα σε ευρω γιατι αν το δω στο τελος του ετους ποσα χαλασα σε πουτανες θα παθω εγκεφαλικο
Κανένας δεν ξέρει για αύριο. Μόνο ο Μεγαλοδύναμος!Καλή χρονιά συναγωνιστή. Αύριο θα είναι πάλι μέχρι 17:00;
Είναι αλήθεια αυτό, αλλά εσύ μην γίνεσαι κακός ας τους δώσουμε χάρη λόγο ημερών.Ούτε μία μέρα δεν αντέχουν μερικοί χωρίς να χώσουν κάτι στον κώλο τους.
Η Αννουλα ειναι πιπινι γαλακτερο.Μελαχρινο,βλαχαδερο με ωραιο κωλο,οχι τοσο τουρλα,λιγο πλατσουκωτο αλλα οπ ς ειπα του γαλακτος....Καλή χρονιά και από εμενα, σήμερα πρωινή βάρδια στο Φωκαιας 19 ήταν η Αννα παρακαλώ και τώρα είναι η Κάρλα δεύτερη.
Είναι πολύ καλο...δεν με άφησε να την πάρω αν και έφτασα ακριβώς 17:00, έπεσε ένα ωραίο γαμησακι με Κάρλα για το καλό αλλά θα το πετύχω που θα μου πάει.Η Αννουλα ειναι πιπινι γαλακτερο.Μελαχρινο,βλαχαδερο με ωραιο κωλο,οχι τοσο τουρλα,λιγο πλατσουκωτο αλλα οπ ς ειπα του γαλακτος....
Εκτός από Ιβανα και ποια άλλη παίζει?Διδυμου 27 έκλεισε στις 5. Πρόλαβα και πέρασα. Ανεβάζω κριτική.
Καμία άλληΕκτός από Ιβανα και ποια άλλη παίζει?
Ειναι εκτακτο αλλα οχι επει καθημερινης βασης.Κανει τις γκελες της αλλα εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα οπως καο στο Ειρινακι της Διδυμου22 οποτε εμφανιζεται.Είναι πολύ καλο...δεν με άφησε να την πάρω αν και έφτασα ακριβώς 17:00, έπεσε ένα ωραίο γαμησακι με Κάρλα για το καλό αλλά θα το πετύχω που θα μου πάει.