Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν είναι αυτή και μοιάζει λίγοΚυριολεκτικά το λες τώρα ότι είναι η ίδια ή απλά ότι έχει φτυστή ομοιότητα;
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε, έχει γυρίσει ΜολδαβίαΑυτή η Μιλένα μόνο πρωινά δουλεύει;
Για γιορτές φαντάζομαι. Γιατί μου φάνηκε λίγο σύντομη η επιστροφή της, εδώ Ελλάδα. Τόσο που δουλεύω πρωινά και δεν πρόλαβα...Όποιος πρόλαβε πρόλαβε, έχει γυρίσει Μολδαβία
Εδώ πάνε μεγάλη Παρασκευή τα Χριστούγεννα θα τους πειράξουν?Ρε αντίχριστοι πάτε χριστουγεννιάτικο στα μπορδελα????????
Μύρα που είχε δουλέψει Λιοσίων στα 73ρια;ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Ξέρουμε δεύτερη βάρδια ποια θα είναι;Λοιπόν.
Έστειλα τον κύριο Γιάννη.
Υπήρχε όντως Μαργκό εκεί. Δεν ήταν σίγουρος όμως αν ήταν η γνωστή.
το όνομα της κοπέλας που απουσίαζε;πήγα και Φωκαιας 19 να δω μια καινούρια που είπατε, η υπηρεσία είπε ότι έχει περίοδο, δουλευε η Ρουμάνα Κάρλα ,σε απλό πρόγραμμα.
Γιατι? Οι παντρεμενοι και οι σχετισμενοι δε θα γαμησουν χριστουγενιατικα?Ρε αντίχριστοι πάτε χριστουγεννιάτικο στα μπορδελα????????
Όχι ρε βρο. Περιμένετε το ΠάσχαΓιατι? Οι παντρεμενοι και οι σχετισμενοι δε θα γαμησουν χριστουγενιατικα?
Με λαμπάδα αναμμένη επιτρέπεται να μπεις,? γιατί θαμαι Ελλάδα το Πάσχα κι έχω ένα κενό μετα ακριβώς την ανάσταση, κ μετά πρπεει να πάω σπίτι το Άγιο φωςΕδώ πάνε μεγάλη Παρασκευή τα Χριστούγεννα θα τους πειράξουν?
Ειναι καποιο καιρο εκει.Καλο κορμι μοντελε,ψηλη,ωραια παρουσια ,πολυ μετριες υπηρρσοες θα ελεγα.Λοιπόν.
Έστειλα τον κύριο Γιάννη.
Υπήρχε όντως Μαργκό εκεί. Δεν ήταν σίγουρος όμως αν ήταν η γνωστή.
Βέβαια γράφτηκε και για Μύρα...
Θα δούμε.
Καινούργια κοπέλα?
Μη βιντεοσκοπεις τους μπουρδελιαρηδες φιλε. Δεν ειναι σωστο. Εκτιθονται.
Η Καρίνα έκανε παλιά βυζιτες στη Γλυφάδα. Μάζεψε καλό μαρούλι κ τώρα κάνει τη ζωή της. Δεν νομίζω ποτέ να δούλευε σε οικο του 20αρικου. Σίγουρα πρόκειται για σωσία της χωρίς να την έχω δει την Ήρα.η Ήρα από Άγκυρας 12 είναι το ίδιο
πρόσωπο με Καρίνα από first dates
ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ![]()
Καμία σχέση φίλε.....ούτε στο σωματότυπο ούτε στο πρόσωπο... Μακάρι η Ήρα να έμοιαζε με Καρίνα.... λαϊκό προσκύνημαη Ήρα από Άγκυρας 12 είναι το ίδιο
πρόσωπο με Καρίνα από first dates
ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ![]()
Φώκαιας 27Αυτό που ειναι κατω στην Αχαρνών το τελευταίο
Η συλβια τιμά το εικοσάρικοΠπρωινο περασμα με Συλβια απο φωκαιας τζιμπουκαρα.
Η Κίρα είναι κάπως περίεργη.Κλείνω την βραδιά με ξεχωριστό ποστ γιατί εσχάτως μπήκα Λιοσίων 73Α όπου αντίκρυσα την Κίρα. Ψιλόλιγνο κορμί πολύ καλά στεκούμενο, μικρό βυζί, ξανθό μαλλί και μια όμορφη και ταυτόχρονα ξινή φάτσα που όμως προσθέτει κάτι καυλιάρικο. Μοντελέ στυλ, μοιάζει με ρωσίδα. Για μένα ήταν σίγουρα η πιο ωραία που είδα την βραδιά, παρόμοιο στυλ αλλά λίγο καλύτερη από την Ράνια, και είπα να περάσω.
Στο δωμάτιο έστρωσα στο κρεβάτι ένα δικό μου σεντόνι όπως κάνω καμιά φορά για λόγους υγιεινής. Όταν μπαίνει και το βλέπει λέει τι είναι αυτό; Της λέω είναι καθαρή επιφάνεια για να είμαι πιο άνετος. "Εγκώ εντώ πάνω ντεν ντεν " Μάταια προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι είναι ολοκαίνουριο και μετά το πετάω κατευθείαν. "Εγκώ έτσι no no" Μα είναι είναι πεντακάθαρο και μια χρήσης, κοίτα το. Τι πρόβλημα έχεις με αυτό? Προσπάθησε να σκεφτεί για δύο δευτερόλεπτα τον λόγο που ξίνισε, δεν τα κατάφερε και έφυγε από το δωμάτιο.
Ξαναμπήκε να μου επιστρέψει τα λεφτά, της λέω αν θες να το βγάλω, "όκι όκι ντεν" μου λέει και έφυγε. Μου ήρθε να ξεσπάσω στο δωμάτιο αλλά βλέποντας τον σπασμένο καλόγερο κολλημένο με χαρτοταινία και το φωτιστικό σπασμένο να στέκεται ανάποδα στο κομοδίνο σκέφτηκα πως αυτό το έχει ήδη κάνει κάποιος αγωνιστής, και έφυγα γελώντας και βρίζοντας ταυτόχρονα.
Ξέρω πως κάποιοι συνμύστες θα κοροϊδέψουν την πρακτική μου επειδή είναι ασυνήθιστη αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να στραβώσει από αυτό και το χειρότερο για μένα ότι δεν υπήρχε καμία προοπτική συνεννόησης. Γενικά το ύφος της ήταν παγερό εξαρχής και καταλήγω ότι πρέπει να είναι πολύ φόλα και στο κρεβάτι γιατί αλλιώς δεν εξηγείται που είναι από τα καλύτερα κομμάτια αυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή αλλά βαράει μύγες.
Έφυγα άχυστος, μούσκεμα και απογοητευμένος από την ταλαιπωρία και την ξενέρα της τελευταίας στιγμή αφού είχα μπει δωμάτιο με το πιο δυνατό μουνί που βρήκα αλλά βγήκα όπως μπήκα που δεν είχα όρεξη να συνεχίσω να βρω κάτι άλλο. Χτύπησα ένα μεγάλο σάντουιτς κοτομπουκιές και ένα κέικ και έβαλα σπίτι ότι θερμαντικό σώμα είχα μπας και στεγνώσω και συνέλθω. Καλά Φολοχριστούγεννα σε όλους