Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (17 μέλη και 252 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.301
Πόντοι
47.170
βεργας 7 λετε την τινα την αλβανιδα με την τσιμπουκαρα που δουλευει 2η βαρδια; ή μια κοπέλα τρίτης βάρδιας που έχει χαθεί μήνες από την βέργας;
Ούτε για τη Τίνα λέω Ούτε για τη Λανα, πιο ξεκάθαρο δε γίνεται, Χριστίνα λέω

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
47
Like
7.023
Πόντοι
3.436

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.927
Πόντοι
28.636

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Μετα απο πολλα χρονια απων απο το αθλημα,για διαφορους λογους, ειπα να ξεμυτισω για κανα παλιο στανταρακι...τι το ηθελα...παρα πολλη κινηση,μενω και πολυ μακρια,εκανα μιαμιση ωρα και φτανω Διδυμου 18 για την Αλιονα αλλα ηταν αλλη Αλιονα απο αυτην που εψαχνα και φευγω,παω στο 27,μου λεει ειναι η Ιβανα,κατσε να την δεις,περιμενω απο περιεργεια αν και δεν θα εμπαινα, περναει κανα 5λεπτο,αδειο τα μαγαζι και αυτη δεν ερχοταν,σηκωθηκα και εφυγα...αλλη μια ωρα για σπιτι. Πριν ξεκινησω με το αυτοκινητο απο εκει,περνω τηλεφωνο την Μαγια milf, που δεν την εχω συναντησει απο περιεργεια. Απαντησε το τηλεφωνο αλλα μου ειπε οτι σημερα ειναι κλεισμενη

9789604937813.jpg

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
186
Πόντοι
1

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.301
Πόντοι
47.170
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Είναι επιβεβαιωμενο αυτό η μήπως κρυφή κάμερα;
Αν είναι επί πληρωμή, γνωρίζουμε πόσα περίπου ;
Ρε σεις σοβαρά κάνετε τέτοιες ερωτήσεις εδώ, στις κοπέλες κατευθείαν αυτά, δε ξέρετε να μιλάτε και να ζητάτε?όχι ότι κάποιοι δε χρησιμοποιούν κρυφές κάμερες αλλά σου φαίνονται αυτές οι φωτος για κρυφή κάμερα?εδώ είναι κανονικό στήσιμο για φωτογράφιση

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.069
Πόντοι
1.446
Σας έχει τύχει να ξεχάσουν να σας πάρουν λεφτά σε μπουρδελο;
Μια φορά παλιά το 2018 νομίζω. Στο μεγάλου Αλεξάνδρου αυτό δίπλα από το καφενείο νομίζω ή κάπου αλλού. Μου λέει η τσατσά πέρασε, δεν ζήτησε λεφτά, λέω θα ζητήσει ύστερα, περίμενα να μπει η τσατσά και μπαίνει η τανα, πιάνουμε την κουβέντα το ξεχνάω, κάνουμε ο,τι κάνουμε και φεύγει. Ντύνομαι βγαίνω έξω, πουθενά η τσατσά (σκεφτόμουν θα μου τα ζητήσει τώρα). Και οι 2 ήταν κουζινακι ή δεν ξέρω, μπορεί να έλειπε η τσατσά. Και ξεκινάω φεύγω αργά, λέω θα με σταματήσουν στα σκαλιά αλλά τίποτα, κατηφορησα και έφυγα. :cheesy:

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.302
Πόντοι
481
Καλησπέρα μύστες καμία κενούρια τανα αυτόν τον μήνα πουθενά?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Σημερινό απογευματινό πέρασμα από Δ27 Ιβανκα....Μια χαρά με φουλ υπηρεσίες. Ο αγώνας σταθερά καλός σήμερα χωρίς πολλά ψυχολογικά θέματα.
Όμως εκεί που είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πρώτου αριστερά δωματίου παρατηρώ συσκευή τοποθετημένη δίπλα στο ηχείο. Για κάμερα μου έκανε. Μπορεί όμως και μάτι υπερύθρων του συναγερμού. Μπορεί και τα δύο...το έχει δει κάποιος?

Συνημμένα

• IMG_20241128_214847.jpg
    IMG_20241128_214847.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 64
  • IMG_20241128_214854.jpg
    IMG_20241128_214854.jpg
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 54
  • IMG_20241128_214839.jpg
    IMG_20241128_214839.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 52

pipinoskistis

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
52.339
Πόντοι
19.646
Σημερινό απογευματινό πέρασμα από Δ27 Ιβανκα....Μια χαρά με φουλ υπηρεσίες. Ο αγώνας σταθερά καλός σήμερα χωρίς πολλά ψυχολογικά θέματα.
Όμως εκεί που είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πρώτου αριστερά δωματίου παρατηρώ συσκευή τοποθετημένη δίπλα στο ηχείο. Για κάμερα μου έκανε. Μπορεί όμως και μάτι υπερύθρων του συναγερμού. Μπορεί και τα δύο...το έχει δει κάποιος?
Συσκευή αρωματισμού χώρου φαίνεται. Για να μη μυρίζει ψαρίλα και δεν ξέρω γω τι άλλο.

pipinoskistis

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
52.339
Πόντοι
19.646
Ρε σεις σοβαρά κάνετε τέτοιες ερωτήσεις εδώ, στις κοπέλες κατευθείαν αυτά, δε ξέρετε να μιλάτε και να ζητάτε?όχι ότι κάποιοι δε χρησιμοποιούν κρυφές κάμερες αλλά σου φαίνονται αυτές οι φωτος για κρυφή κάμερα?εδώ είναι κανονικό στήσιμο για φωτογράφιση
Σαφέστατα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
Σε λίγο κατεβαίνω Αθήνα και ψάχνω κοπέλα με βυζους ώστε να τις τα τιμήσω! Ακούω προτάσεις :tits:
Αννετα Διδυμου 22πρωι
Τανια Διδυμου 27 πρωι προς μεσημερι αν εισαι τυχερος.
Μπαρμπορα βεργας 6.
Κατια Φυλης 71.Αυτη ειναι Βενεζουελανα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.362
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα παιδιά , οποίος ξέρει κάποια π κάνει ακα μεταξά η φυλής παρακαλώ να στείλει ιμποξ
Το Συγγρού το τηλ τοχεις για μετά???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αννετα Διδυμου 22πρωι
Μπαρμπορα βεργας 6.
Πόσο προσδόκιμο ζωής έχεις μετά?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Αννετα Διδυμου 22πρωι
Μπαρμπορα βεργας 6.
Της τελευταίας είναι πλαστικά όμως.

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ προτιμώ να είναι η άλλη πλάκα παρά να έχει ψεύτικα.
Τίποτα δεν συγκρίνεται ωστόσο με φυσικά, μεγάλα και λίγο κρεμαστά βυζιά. Ούτε κωλος ούτε φατσα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.179
Πόντοι
456
Πήγα απλά μεταξύ φυλής και Αχαρνών , δεν είδα κάποιο και ξανά γύρισα φυλής για την υπόλοιπη ώρα .
Δεν γνώριζα ότι συνέχιζε μέχρι κάτω η δίδυμου , και δεν είχα και gps εκείνη την ώρα
Τόσο παράξενο σου φαίνεται δηλαδή ε;
Εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι το παίζεις αινσταιν επειδή ξέρεις τις οδούς και τα μπουρδελα της Αθήνας, ενώ εγώ μένω πολύ πιο μακριά από εκεί
Αυτό που πραγματικά με τρομάζει, το απάντησες ήδη. Μην το πάρεις στραβά, δεν είναι προσωπική επίθεση, αλλά το να χρειάζεσαι gps για να κάνεις το αυτονόητο, όπως και να το δούμε... τρομάζει.
Το γεγονός οτι σαν νοήμον είδος, έχουμε ανάγκη την τεχνολογία για να κάνουμε κάτι που θα έπρεπε να είναι κοινή λογική... τρομάζει. Η αρίθμηση των δρόμων λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλες τις πόλεις, σε όλες τις χώρες στη γη. Όπου και να είσαι, αν θέλεις να πας στον αριθμό 22, και δεν ξέρεις την περιοχή, κοιτάς τα νούμερα στα κτίρια. Είσαι στην αρχή του δρόμου και βλέπεις νούμερα όπως 7 ή 8; Προχωράς πιο κάτω. Είσαι στην άλλη άκρη και βλέπεις νούμερα όπως 40, 50 ή 200; Προχωράς προς την αρχή. Δεν χρειάζεταινα έχεις ανάγκη ένα κινητό για να σου πεί "προχώρα τόσα βήματα πιο κάτω".

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Κοίτα, αν δεν απαντήσει ο ιδιοκτήτης δεν ξέρουμε σίγουρα, εμένα μου φαίνεται και λίγο σαν να είναι απόσπασμα video από κινητό/κάμερα χωμένη στην καρέκλα με τα ρούχα :cheesy:
Οι άλλες με το Λατινάκι ήταν lars von trier :cheesy:
Ψεκαστήρι είναι .

Αφού δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με τους Ρουμάνους, πρέπει να πάμε να γαμήσουμε καμιά Ρουμάνα σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
Όμως εκεί που είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πρώτου αριστερά δωματίου παρατηρώ συσκευή τοποθετημένη δίπλα στο ηχείο. Για κάμερα μου έκανε. Μπορεί όμως και μάτι υπερύθρων του συναγερμού. Μπορεί και τα δύο...το έχει δει κάπο
...
Κοίτα, αν δεν απαντήσει ο ιδιοκτήτης δεν ξέρουμε σίγουρα, εμένα μου φαίνεται και λίγο σαν να είναι απόσπασμα video από κινητό/κάμερα χωμένη στην καρέκλα με τα ρούχα :cheesy:
Οι άλλες με το Λατινάκι ήταν lars von trier :cheesy:

Ψεκαστήρι είναι .

Αφού δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με τους Ρουμάνους, πρέπει να πάμε να γαμήσουμε καμιά Ρουμάνα σήμερα.

..εκδικηση...

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
...προβλεπω να βαζουν ντουλαπακια στο σαλονι για τα προσωπικα μας αντικειμενα.Και εισοδος στο δωματιο μονο με φυλλο συκης.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Αναμνηστική φωτό από Ιρίνα!
πότε θα γυρίσει ξέρουμε;
567τυ.jpg
μπράβο εξτραδάκια το Ρηνάκι ...
Όχι δεν είναι κρυφή κάμερα παίδες, ποζάρισμα είναι, εδώ φαίνεται μέχρι το λαμπύρισμα απότο φλάς..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom