Η Εύα στο Εξηκίου 18γ είναι trans. Δεν ξέρω αν είναι εγχειρησμένη ή όχι μιας και δεν είμαι fan του μεταλλαγμένου και δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι trans. Της έχω ρίξει τρελό κράξιμο επειδή δεν το λέει και κοροϊδεύει ορισμένους ανίδεους. Όταν μια τρανς εμφανίζεται ως γυναίκα προς άγρα πελατών, αυτό ονομάζεται ΑΠΑΤΗ!!!!
Πέρασμά σήμερα μεσημέρι με ξανθιά Σοφία από Ιάσωνος 32 αν θυμάμαι καλά, όροφος. Milf-gilf, ελεύθερο στοματικό, καλό στήσιμο, άξιζε το δεκάρικο, θα ξανατιμηθει. Εκεί δεν είναι και ή Φωτεινή αν θυμάμαι καλά? Δεν την πέτυχα να τη δω και αυτή.
δυστυχως εχουν αποχωρησει μεχρι νεωτερας οι πολυ καλες πετιτ οπως η Ναταλια στο Ιασωνος 27 αλλα και η Βανεσσα που ηταν Ιασωνος 37 ή και η Ντανιελα που ηταν Ιάσονος 39...Δοκιμασε Περδικας 1 σκαλια επανω εχει κατι κοντοπουτανα οπως η Ελληνιδα Ρεα, η Αλβανιδα Μπελλα, η Ρουμανα Μονικα, η Αλβανιδα Αντζελα (πρωινη βαρδια συνηθως αυτη), ολες τους καπου 1,55 - 1,60 κοντες αλλα οχι ομως πετιτ.....
Σε γενικές γραμμές, αξίζει. Νόστιμη γυναίκα, τίμιο τσιμπούκι, γλύφει και αρχίδια. Μόνη παραφωνία, είναι που τον βγάζει από το στόμα, όταν αρχίζεις και χύνεις, με αποτέλεσμα να λερώνεσαι και να μην απολαμβάνεις το χύσιμο.
Τόρα που ξανακοίταξα δεν δουλεύει ούτε εκεί και δεν την έχει το σάιτ πουθενά.
Μακάρι να ξανάρθει στη Φώκαιας δεν ξέρω.
Αν περάσω από Φωκαίας 19 θα ξαναροτισω την Όλγα
Σε γενικές γραμμές, αξίζει. Νόστιμη γυναίκα, τίμιο τσιμπούκι, γλύφει και αρχίδια. Μόνη παραφωνία, είναι που τον βγάζει από το στόμα, όταν αρχίζεις και χύνεις, με αποτέλεσμα να λερώνεσαι και να μην απολαμβάνεις το χύσιμο.