koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.347
- Πόντοι
- 4.460
Εγω την εχω παρει τρεις φορες.Η πρωτη ηταν καλη ,ευχαριστηθηκα κοκκαλα,οι αλλες δυο θα ελεγα μετριες.Εγώ δεν πέρασα καλά μαζί σου . Απορώ για τον ντόρο
Εγω την εχω παρει τρεις φορες.Η πρωτη ηταν καλη ,ευχαριστηθηκα κοκκαλα,οι αλλες δυο θα ελεγα μετριες.Εγώ δεν πέρασα καλά μαζί σου . Απορώ για τον ντόρο
Κάνουν χιούμορ ! Μην το κανεις!Τι είναι ρε παιδιά η μπλέ φαντα ιατρικά εννοώ τι καλύτερο υπάρχει
Betadin σαπούνι ? από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει σκεύασμα που να κάνει για όλα τα μικρόβια (μύκητες, ιούς, βακτήρια) μαζί, ρώτα φαρμακείο, πάντως να έχεις σίγουρο πως αν ασχολείσαι καιρό, κάποιο δερματικό θα τσιμπήσεις κάποια στιγμή.Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
σαλιοΤι είναι ρε παιδιά η μπλέ φαντα ιατρικά εννοώ τι καλύτερο υπάρχει
Βαζεις δυσκολα συναδελφε.Πηγαινε Καρολινα Φιλιπιδου 11.Σιγουρο χυσιμο.Δεν θα κλαψεις εικοσαρικοΚάτι αξιόλογο σε πρωινή βάρδια ρε παιδιά ; Έχει κάποιος υπόψιν;
Καλησπέρα! Μάλλον εννοείς δεν υπάρχει κάτι καινούργιο,που να μην την έχεις πάρει... Πρωινή βάρδια κάτι βρίσκεται, το βράδυ είναι που δεν έχει τίποτα.Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!
Αξίζει η Τζέσικα; Από ότι έχω καταλάβει δουλεύει περιστασιακά...Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Πετιτ μοντελε μωράκι, σκουροχρωμο δέρμα, μαύρα μαλλιά, την είχα πετύχει αρχικά στο φυλης 59 πάνω και μετά στο Φωκαίας 19 βραδινές βάρδιες.Καμμία σχέση, του 84/65 είναι μοντελέ ή έστω λεπτή ξανθιά βαμμένη, με σιλικόνη το βυζί καλοσχηματισμένο και πηγαινοέρχεται Ρουμανία, η άλλη του Φιλιπ11 έχει τσιμπήσει κιλά, μελαχρινή κοντή συμπαθής πονηρόφατσα κλπ
Τώρα,για ποια Ντιάνα ρουμάνα και μάλιστα "πετίτ" στο φωκ19 έλεγε ο αρχικός παίκτης τρεις παραθέσεις πιο πίσω. ..δεν ξέρω. Υπήρχε μια ρουμάνα εκεί την άνοιξη δε θυμάμαι όνομα αλλά υπήρχε και η Κάρλα που όντως ήταν πετίτ.
Ίσως κάποιος πιο έμπειρος να θυμάται καλύτερα.
η Τζέσικα γενικά κάνει μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα σταΠριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).
*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.
λες να ειναι μια Ναντια π γαμαγα πριν 6-7 χρονια στην Φωκαιας 7, εκανε φοβερες τρελες, με ειχε σταματησει να χαιρετησει εξω κ μετα ξαναμπηκε κ συνεχισαμε γαμησι , κ κοιταγε ποσο χυνω αν εχω παει αλλου, πηγαινα καθε εβδομαδαΠριν λίγο πέρασμα με Ναντια Ι30 παραλίγο τραγωδία η κοπέλα δε πάει καλά
Θα σου πω και κάτι που ίσως δεν το παρατήρησες, δεν ισχύει μόνο σε όσες δείχνουν ότι δεν θέλουν, αλλά και σε όσες δείχνουν ότι σε γουστάρουν και λες, τι έγινε τώρα;Αγαπητέ μου το trafficking καλά κρατεί πάνω από 32 χρόνια , φυσικά με την κάλυψη όχι απλώς άνωθεν αλλά πολύ ποιο πάνω.
Δυστυχώς είναι μια τακτική που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο και αποφέρει απίστευτα κέρδη.
Φιλε σορρυ. Δεν πήγα κατά κει. Ήταν μίνι τσάρκαΤζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;