You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.043
- Πόντοι
- 371
Σαββατοκύριακο πάει για μπάνιο η ιβανα δεν νομίζω να έχει τατούΗ ιβανα ειναι αυτη με τα πολλα τατουαζ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ιρινα τι έγινε?
μιαΝα κάνω μια ερώτηση. Άμα πάρω μισάωρο, είναι για να τελειώσω μια φορά; Ή μπορώ και δύο φορές μέχρι να τελειώσει ο χρόνος;
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 686
- Πόντοι
- 361
Εγώ μια φορά είχα πάρει μισάωρο, ρώτησα τη τσατσά μου λέει όσες θες, αν μπορείς τελείωσε και 15 φορές.
Μια. γιατί μια δυο κουβέντες που θα πείτε πέρασε ο χρόνος φίλε. καλύτερα μπες δύο φορές φτηνότερα θα σου έρθει.Να κάνω μια ερώτηση. Άμα πάρω μισάωρο, είναι για να τελειώσω μια φορά; Ή μπορώ και δύο φορές μέχρι να τελειώσει ο χρόνος;
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 23
- Like
- 670
- Πόντοι
- 311
Ιάσωνος 37Β με τις μαύρες πόρτες.Ιάσωνος ποιο φίλε μπορείς να πεις αριθμό σε αυτό που ήταν η τρανς; Σε ευχαριστώ.
T.D.7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.825
- Πόντοι
- 2.246
Εγώ πάντως συναγωνιστή, δύο -τρείς φορές που έχω πάρει μισάωρο στην Ιωαννίνων γαμουσα μέχρι να τελειώσει ο χρόνος.Να κάνω μια ερώτηση. Άμα πάρω μισάωρο, είναι για να τελειώσω μια φορά; Ή μπορώ και δύο φορές μέχρι να τελειώσει ο χρόνος;
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.651
- Πόντοι
- 6.495
Έτσι είναι...άμα ξέρεις να διαχειριστείς το χρόνο (ρολόι) και το πουλί σου (να κρατιεσαι). Αρκεί στο τέλος του χρόνου να τελειώσεις (γιατί μου έχει συμβεί να μην μπορέσω εγκαίρως από το πολύ φρενάρισμα).Εγώ πάντως συναγωνιστή, δύο -τρείς φορές που έχω πάρει μισάωρο στην Ιωαννίνων γαμουσα μέχρι να τελειώσει ο χρόνος.
Ειμαι 60αρης λατρης του αγοραιου ερωτα που τον τιμω απο πιτσιρικας συχνα πυκνα. ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισα προβλημα με εργαζομενη κοπελα γιατι δεν αφησα ο ιδιος να δημιουργηθει.Παντα καθαρος και σεβαστικος στις κοπελες ακομη και σε καποια ''ιδιοτροπη'' ας πουμε και αυτο γιατι πιστευω οτι με το αντιτιμο μιιας επισκεψης δεν σημαινει οτι αποκτας ''ιδιοκτησία'' και οποτε ειχα θεμα στυσης ελεγα ευχαριστω στην κοπελα και σηκωνομουν δεν καθομουν να την βασανιζω. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕμα συμπεριφορας και σεβασμου και οχι ηλικιας. Καλο βραδυ σε ολους φιλοι.Προφανώς ηλικιακός ρατσισμός δεν υπάρχει, οι κοπέλες ξεκάθαρα στρέφονται κατά τις πράξεις που κάνουν οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι όπου οι μικρότεροι δεν κάνουν. Το γεγονός αυτό πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις, να αναθεωρήσετε, πριν μας απαγορεύουν σε όλους την είσοδο στους οίκους ανοχής.
Το γεγονός αυτό, ξεκάθαρα είναι η ξεφτίλα που δέρνει μια μεγάλη γκάμα μεσηλίκων, με αποτέλεσμα να μας παίρνει όλους η μπάλα. Με την Βανέσα είχα πάει στις αρχές και μια χαρά όλα, δεν υπήρχαν διακρίσεις, ούτε είχα πρόβλημα συνεργασίας, πως άλλαξε ξαφνικά; Κάτι έγινε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Όσοι είναι άνω των 30, καλό είναι να προσέξουν την συμπεριφορά τους, διότι μας βλέπω να γαμάμε όλοι μαζί την χήρα με τα 5 ορφανά αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί. Όποιος έχει πολλές ορμές η αργεί να τελειώσει, να πάρει πλαστικιά κούκλα να κάνει την δουλειά του, ούτε εμείς, ούτε οι κοπέλες φταίνε σε κάτι.
Δεν φτάνει που έχετε τα μαύρα σας τα χάλια εμφανισιακά, θέλετε να το παίξετε και νταήδες σε κοριτσάκια 20 χρονών, τόσο σκουπίδια είστε. Το σχόλιο αυτό δεν είναι προσωπικό, αλλά πάτησα πάνω για να γράψω αυτά που ήθελα και όσοι είναι σκουπίδια θα καταλάβουν, όσοι είναι καθώς πρέπει, όπως εγώ δηλαδή, λυπάμαι αλλά μας παίρνει η μπάλα.![]()
2η βάρδια περίπου 8.30
Φωκαίας
27β Νάταλι, ενώ η Ιρίνα θα λείπει για λίγες βδομάδες.
27α Σάρα
25β Μανταλίνα
17β Ρουσλάνα
17α Μιχαέλα
13 ισόγειο Σοφία
7 μεσαίο Ηλέκτρα
Τα υπόλοιπα φωκαιας κλειστά.
Φιλιππίδου
11α Άννα Κου και Καρολίνα
11β Ντιάνα και Μελίνα
Φωκαίας
27β Νάταλι, ενώ η Ιρίνα θα λείπει για λίγες βδομάδες.
27α Σάρα
25β Μανταλίνα
17β Ρουσλάνα
17α Μιχαέλα
13 ισόγειο Σοφία
7 μεσαίο Ηλέκτρα
Τα υπόλοιπα φωκαιας κλειστά.
Φιλιππίδου
11α Άννα Κου και Καρολίνα
11β Ντιάνα και Μελίνα
Συνέχεια Φυλής μεταξύ 8-9
54πάνω κλειστά
54 Αουρόρας ανοιχτό
56 Λούνα λατίνα υπερπληθωρική για τα γούστα μου
66α λατίνα ξεχνάω
66δ δε μπήκα, συνήθως Νίκη ή Εμμυ πασίγνωστες πλέον.
72 ανοιξε αργότερα
72 υπόγειο, η...Βανέσα, νομίζω η γνωστή λεπτή πιτσιρίκια με μαύρο μαλλί μακρύ αυτήν τη φορά.
Η ΑΕντζυ μάλλον την έκανε
74άρια ανοιχτά
59 πάνω κλειστό
59 κάτω Μόνικα και Κατριν
61 Σάντρα και Κάρολ
65άρια και 84α κλόζεντ
67 Έλλη
69α Άννα τάι
69β Ελένη
71β Σανέλ Σοφία Βερόνικα
71α Λουσία από το επάνω με Σεσίλια και Βαλεντίνα
86β Εβελίνα
84β Σονιας ανοιχτό εκείνη την ώρα δε μπήκα
Τα υπόλοιπα κλειστά.
Έγραψα επιγραμματικα, εάν υπάρχει απορία για κοπέλα θα απαντήσω ο,τι θυμάμαι δηλαδή.
54πάνω κλειστά
54 Αουρόρας ανοιχτό
56 Λούνα λατίνα υπερπληθωρική για τα γούστα μου
66α λατίνα ξεχνάω
66δ δε μπήκα, συνήθως Νίκη ή Εμμυ πασίγνωστες πλέον.
72 ανοιξε αργότερα
72 υπόγειο, η...Βανέσα, νομίζω η γνωστή λεπτή πιτσιρίκια με μαύρο μαλλί μακρύ αυτήν τη φορά.
Η ΑΕντζυ μάλλον την έκανε
74άρια ανοιχτά
59 πάνω κλειστό
59 κάτω Μόνικα και Κατριν
61 Σάντρα και Κάρολ
65άρια και 84α κλόζεντ
67 Έλλη
69α Άννα τάι
69β Ελένη
71β Σανέλ Σοφία Βερόνικα
71α Λουσία από το επάνω με Σεσίλια και Βαλεντίνα
86β Εβελίνα
84β Σονιας ανοιχτό εκείνη την ώρα δε μπήκα
Τα υπόλοιπα κλειστά.
Έγραψα επιγραμματικα, εάν υπάρχει απορία για κοπέλα θα απαντήσω ο,τι θυμάμαι δηλαδή.
Νυχτερινό αποψινο πέρασμα από Βέργας 7, Σαμπίνα έχει επιστρέψει από Παρασκευή, λαϊκό προσκύνημα κανονικά. Παρέα τριών αλβανών, πιτσιρικάδες 3ης γενιάς, μαγκιά κλανιά που περίμεναν σαλοναριμα, αφού ο πρώτος συναγωνιστής είχε περάσει για μισάωρο, άκρως ενοχλητικοί με το που βγαίνει το κορίτσι και χαιρετάει ο ένας την βρίζει στα αλβανικά. Τέτοια σκουπίδια υπάρχουν εκεί έξω και μετά φταίει η κάθε κοπέλα άμα είναι στραβωμενη.
Nohope
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 778
- Πόντοι
- 81
Αυτό ακριβώς είπα και εγώ, καμία κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με ηλικίες, οι συμπεριφορές είναι το πρόβλημα από μεγάλους και από μικρούς. Η ηλικία είναι κάτι το οποίο δεν το ελέγχουμε, την συμπεριφορά μας όμως μπορούμε να την διορθώσουμε. Να σου πω κάτι ρε φίλε; Πως αισθάνεσαι όταν σε προσβάλουν για μαλακίες άλλων; Δεν έχω βρεθεί στην θέση να με διώχνουν λόγο ηλικίας, αλλά θα αισθανόμουν άσχημα, άβολα και μειονεκτικά. Διότι κάποιοι είναι βλαμένοι, θα τους βάλω εγώ μυαλό; Όχι, αλλά πρέπει να τα ακούσουν να μην έχουν την εντύπωση ότι όλα καλά.Ειμαι 60αρης λατρης του αγοραιου ερωτα που τον τιμω απο πιτσιρικας συχνα πυκνα. ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισα προβλημα με εργαζομενη κοπελα γιατι δεν αφησα ο ιδιος να δημιουργηθει.Παντα καθαρος και σεβαστικος στις κοπελες ακομη και σε καποια ''ιδιοτροπη'' ας πουμε και αυτο γιατι πιστευω οτι με το αντιτιμο μιιας επισκεψης δεν σημαινει οτι αποκτας ''ιδιοκτησία'' και οποτε ειχα θεμα στυσης ελεγα ευχαριστω στην κοπελα και σηκωνομουν δεν καθομουν να την βασανιζω. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕμα συμπεριφορας και σεβασμου και οχι ηλικιας. Καλο βραδυ σε ολους φιλοι.
Nohope
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 778
- Πόντοι
- 81
Μισάωρο πρόγραμμα σε μπουρδέλο, άλλη κατάντια αυτό. Τις προάλλες περίμενα μισή ώρα, βγήκε η κοπέλα και τι είπε; Λέει, ξανά πλήρωσε για ακόμα μισή ώρα, πάλι καλά ήρθε σε εμένα πρώτα και μετά πήγε στον μισάωρο.Νυχτερινό αποψινο πέρασμα από Βέργας 7, Σαμπίνα έχει επιστρέψει από Παρασκευή, λαϊκό προσκύνημα κανονικά. Παρέα τριών αλβανών, πιτσιρικάδες 3ης γενιάς, μαγκιά κλανιά που περίμεναν σαλοναριμα, αφού ο πρώτος συναγωνιστής είχε περάσει για μισάωρο, άκρως ενοχλητικοί με το που βγαίνει το κορίτσι και χαιρετάει ο ένας την βρίζει στα αλβανικά. Τέτοια σκουπίδια υπάρχουν εκεί έξω και μετά φταίει η κάθε κοπέλα άμα είναι στραβωμενη.
Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα στη παρέα Καλές διακοπές θέλω να ρωτήσω αυτή η Μελίνα στο βεργας 7 υπόγειο λέει τίποτα η φόλα.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 79
- Like
- 29.929
- Πόντοι
- 28.636
Πήγες να την δεις?Καλημέρα στη παρέα Καλές διακοπές θέλω να ρωτήσω αυτή η Μελίνα στο βεργας 7 υπόγειο λέει τίποτα η φόλα.
Αν όχι πήγαινε και μετά ρώτα πάλι, θα σου απαντήσω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις