Διαγραμμένο μέλος 236563
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 558
- Πόντοι
- 80
Λάνα καστανόξανθη Ρωσίδα Ιασ37 κάτω απόγευμα έχει γυρίσει ; Απο όσο ξέρω λείπει απο τα τέλη Μαίου πηγαίνοντας Σαλόνικα
δε νομίζω, θες ναΒασικά είναι 7 μα ζί με το βέργας
ξαναπήγαινε και ρώτα το μη μας αφήνεις με την αγωνίαΠέρασμα πριν ώρα ΜΑ28 κουρτίνα αλλά ξέχασα το όνομα για να γράψω κριτική
Υπάρχει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Όταν αγάμητα και κατεστραμένα ναυάγια κατασκηνώνουν, έξω από το μπουρδέλο, μια ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, για να πηδήξουν μία πουτάνα, η οποία προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα, για ποιο λόγο, αυτή η κοπέλα, να διαθέσει τον κώλο της και να τον ταλαιπωρήσει, αφού τους τα παίρνει με τον εύκολο τρόπο.Ερώτηση προς ολους ,γιατί τα τελευταία χρόνια φυλης ,Μεταξουργείο δινουν τον κωλο τους πολύ λιγότερες πουτανες σε σχέση με αρκετα χρόνια πίσω όπου είχαμε τότε αρκετές και καλές επιλογές? Ψάχνω να βρω να γαμησω κωλο καμιά που να βλέπετε κ να είναι κάτω από 30 ετών κ πραγματικά δε βρίσκω.,...
Πριν κανα τρίμηνο τα ίδια και χειρότερα μου έκανε η Αγάπη και το είχα αναφέρει εδώ στο νήμα ότι είναι ΑΠΑΤΗ.Χωρίς να φωνάξει ο τσάτσος στο 7 λεπτο αν θυμάμαι καλά έφυγε και με άφυσε άχυστο και μάλιστα μου έδειξε και ένα πορνοπεριοδικό που έιχε στο δωμάτιο να τον παίξω μόνος μου αφού θα φύγει για να χύσω. ΤΡΑΓΙΚΗ... ΜΑΚΡΙΑ, παρόλο που έχει κωλάρα.Φόλιασμα πριν λίγο στο Ι20Β από την γνωστή Αγαπη , στα 7.5(ναι κρατάω χρονο πλέον στο ρολοι) λεπτά φώναξε ο τσάτσος και σηκώθηκε και έφυγε και με άφησε αχυστο η συγκεκριμένη δεν το έκανε αυτό παλιότερα... θα γράψω κριτική να υπάρχει.
Μαζί με Κορνιλιους Τομπσον?Πέρασμα με Μπανταλόνα από φωκ25 πίνω το καφεδάκι μου και επιστρέφω με λεπτομέρειες
Μανταλινα σίγουρα. Απλά το άλλαξε το autocorrect.Μαζί με Κορνιλιους Τομπσον?
Μανταλίνα μάλλον...
Μεγαλη κουβεντα ειπες ρε μαγκα......Υπάρχει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Όταν αγάμητα και κατεστραμένα ναυάγια κατασκηνώνουν, έξω από το μπουρδέλο, μια ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, για να πηδήξουν μία πουτάνα, η οποία προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα, για ποιο λόγο, αυτή η κοπέλα, να διαθέσει τον κώλο της και να τον ταλαιπωρήσει, αφού τους τα παίρνει με τον εύκολο τρόπο.
Νομίζεις ότι είσαι καλύτερος, χαχαΤι θα γίνει με τους γύφτους εκεί ?? Έχουν κάνει κατάληψη στο 134 και κοιμούνται στα πέριξ πεζοδρόμια το βράδυ.
Αν κοιμάσαι και εσύ εκεί θα έρθω να σε κατουρήσω το βράδυ χαχαΝομίζεις ότι είσαι καλύτερος, χαχα
Και αδερφούς Γιοφρεσα . Τι μου θύμησες ρε φίλε.Μαζί με Κορνιλιους Τομπσον?
Μανταλίνα μάλλον...
Αυτές είναι οι δικές σου γειτονιές κι αυτά που βλέπεις φυσιολογικά για το επίπεδό σου. Φτηνά μπουρδέλα και τσάμπιονς λιγκ είναι οι χαρές της ζωής σου. Στασίδι έχεις πιάσει σε αυτό το νήμα και μου έκανες και το μάγκα τις προάλλες, κακομοίρη.Αν κοιμάσαι και εσύ εκεί θα έρθω να σε κατουρήσω το βράδυ χαχα
Πάντως είναι καλύτερο από το να είμαι όλη μέρα online και να περιμένω με λαχτάρα το βράδυ να τραβήξω μία παχιά πριν τον ύπνο. Σου χάλασα λίγο το πρόγραμμα εκείνη την ημέρα αλλά είμαι σίγουρος ότι αναπλήρωσες την επόμενη με διπλή απόλαυση χαχαΑυτές είναι οι δικές σου γειτονιές κι αυτά που βλέπεις φυσιολογικά για το επίπεδό σου. Φτηνά μπουρδέλα και τσάμπιονς λιγκ είναι οι χαρές της ζωής σου. Στασίδι έχεις πιάσει σε αυτό το νήμα και μου έκανες και το μάγκα τις προάλλες, κακομοίρη.![]()