nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.731
- Πόντοι
- 456
Σε ποια να παω να το δωσω αποψε το βραδυ στα ντελα της λιοσιων;
Σε όλαΣε ποια να παω να το δωσω αποψε το βραδυ στα ντελα της λιοσιων;
Σε ολα δε γινεταιΣε όλα
Την είχα περάσει λούστρο και στο Αγκύρας 9.![]()
Όλες οι κριτικές για την Λαρίσσα - Ρεμούνδου 21 (Μπουρδέλα) Πλατεία Αττικής
Όλες οι κριτικές για την Λαρίσσα - Ρεμούνδου 21 (Μπουρδέλα) Πλατεία Αττικήςwww.bourdela.com
Ναι δουλεύει στην Ιασωνος σε αυτό με την μαύρη πόρτα που είναι δίπλα από το mall.Μετάξι τώρα,πέτυχα μάλλον ένα τραβελι με κοντό καρέ ξανθό έπινε καφέ στο καφενείο!δουλευει κάπου αυτή;και είναι τραβελος όντως;
Θες να κάνεις σούπα καλοκαιριάτικα;;;Καλή σας μέρα. Γνωριζει κάποιος αν η Σαντρα από Ιάσωνος είναι τώρα εκεί;
Όταν ρώτησες μήπως άκουγε κόσμος στο σαλόνι;;;;; Έχω καταλάβει ότι η Μπαρμπορα όταν είναι σε ρόλο υπηρεσίας τα κορίτσια τα έχει κάτω από τη φτερούγα της κ το πρόγραμμα δεν είναι ίδιο για όλους. Κάνει face control κ ανάλογα ανακοινώνει. Όταν ενδιαφέρομαι για Ελ ,στ την φωνάζω στο δωμάτιο κ την ρωτάω σιγά, μου κλείνει το μάτι κ μου δείχνει τον νιπτήρα κ καλά για να πλυθω. Να υπογραμμίσω ότι δεν γνωριζόμαστε κ δεν την έχω τιμήσει ποτέ σαν ιερόδουλη (καλός μαλακας είμαι) . Πάντως με ενδιαφέρει κ εμένα εάν η Κορίνα κάνει, εάν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Πήγα σήμερα μπας κ την πετύχω μεσημέρι αλά δεν...Τέλος,
επίσκεψη στο Βέργας 6 υπόγειο για να δοκιμάσω την Κορίνα.
Βγήκε λοιπόν η κοπέλα (ξανθιά, μετρίου ύψους προς κοντή με πολλή ζωγραφιά στο αριστερό χέρι) και εγώ ρώτησα άμα κάνει ελ.στοματικό. Τότε η Μπάρμπορα εκνευρίστηκε και μου είπε να φύγω. Εκνευρίστηκε παιδιά η Μπάρμπορα για το ακάποτο τσιμπούκι, τι να πω, τι άλλο θα δούμε. Προς στιγμήν σκέφτηκα να την ξεκατινιάσω για τα ακάποτα γαμήσια που έκανε αβέρτα στο Αδάνων, αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου και έφυγα. Μπορεί καμιά μέρα αν έχω όρεξη να περάσω να της ρίξω μερικά καντήλια.
Αδερφέ πρόσεχε μην πάρεις κανένα μύκητα στα πόδια με αυτές τις παντόφλες. Πλύνε τα ποδάρια με οινόπνευμα...Κατα την απόγευματινη μου βόλτα στο μετάξι...
Περδίκα 3 δεξί κλειστό.Η Νατασα ειναι ακομα με βαριά περίοδο.
Ιασωνος 37 ισόγειο η κοντοποθτανη Βανέσσα.
Ιασωνος 37 οροφος κλειστο.
Ιάσωνος 30 οροφος η Ζωΐτσα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Αλινα. Νταρντανα με ελεύθερο τσιμπούκι.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο 3 κοπέλες.
Η λατινες Γιούλη και Ανέτ και η Ρωσιδα Αλινα.
Δυνατό πιστολι η ΓΙουλη , δεύτερη σε ομορφια η Αλινα και 3η με μεγαλη διαφορά η Ανετ.
Κουίζ για πολυ δυνατούς λύτες
Σε ποιον οίκο βρηκα και φορεσα αυτές τις πορνοπαντοφλες ?
Ηταν ακριβώς στο νουμερο μου.![]()
Περίμενα να φύγει ένας συναγωνιστής και μετά τη ρώτησα. Γενικά, όλες οι παλιές πόρνες είναι τίγκα στα ψυχολογικά. Μου έχει ξανακάνει παλαιότερα περίεργα φερσίματα και την είχα κατσαδιάσει. Μάλλον πρέπει να το επαναλάβω...Όταν ρώτησες μήπως άκουγε κόσμος στο σαλόνι;;;;; Έχω καταλάβει ότι η Μπαρμπορα όταν είναι σε ρόλο υπηρεσίας τα κορίτσια τα έχει κάτω από τη φτερούγα της κ το πρόγραμμα δεν είναι ίδιο για όλους. Κάνει face control κ ανάλογα ανακοινώνει. Όταν ενδιαφέρομαι για Ελ ,στ την φωνάζω στο δωμάτιο κ την ρωτάω σιγά, μου κλείνει το μάτι κ μου δείχνει τον νιπτήρα κ καλά για να πλυθω. Να υπογραμμίσω ότι δεν γνωριζόμαστε κ δεν την έχω τιμήσει ποτέ σαν ιερόδουλη (καλός μαλακας είμαι) . Πάντως με ενδιαφέρει κ εμένα εάν η Κορίνα κάνει, εάν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Πήγα σήμερα μπας κ την πετύχω μεσημέρι αλά δεν...
Ρε δεν φοβάσαι χάρο εσύ...Κατα την απόγευματινη μου βόλτα στο μετάξι...
Δυνατό πιστολι η ΓΙουλη , δεύτερη σε ομορφια η Αλινα και 3η με μεγαλη διαφορά η Ανετ.
Διδυμου 27 φυσικά ! νο.45 , δωμάτιο τέρμα αριστεράΚατα την απόγευματινη μου βόλτα στο μετάξι...
εγω νομιζω οτι αυτες οι παντοφλες ειναι απο ΜΑ 17 οροφοςΚατα την απόγευματινη μου βόλτα στο μετάξι...
Τις άρπαξες έτσι???Κουίζ για πολυ δυνατούς λύτες
Ηταν ακριβώς στο νουμερο μου.