κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 9.450
Κάτι μου βρωμάει με.την Εύα στο Δ27...ενώ ανακοινώνει απλό πρόγραμμα πολλοί μεσήλικες και μπαρμπάδες περνούν στο δωμάτιο...
Ακαποτο; Αν ναι τρέχω να πάω κει εγωΚάτι μου βρωμάει με.την Εύα στο Δ27...ενώ ανακοινώνει απλό πρόγραμμα πολλοί μεσήλικες και μπαρμπάδες περνούν στο δωμάτιο...
Βαστάνε λες τα ποδάρια να πάνε και παρακάτω???Κάτι μου βρωμάει με.την Εύα στο Δ27...ενώ ανακοινώνει απλό πρόγραμμα πολλοί μεσήλικες και μπαρμπάδες περνούν στο δωμάτιο...
Διδυμου 27
Γέβα ή Γεύα λοιπόν σε απλό πρόγραμμα.
Πιτσιρίκι γάλακτος.
Πολύ ωραίο σαλονάρισμα.
Εμένα κάτι μου θυμίζει. Ίσως και από Μεταξουργείο.
Το μέλλον θα δείξει.
Ακούγοντας απλό πρόγραμμα όσοι ήταν σαλόνι...![]()
Έχω ήδη ενημερώσει τον "Κύριο Γιάννη" και θα πάει προσεχώς για casting με την κορασίδαΗ Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει...![]()
Και απο το GNTM σε οικο της Διδύμου.....Η Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει...![]()
όντως ή πλάκα;Η Γέβα είχε συμμετάσχει στο GNTM, οπότε στην τηλεόραση την είχαμε πρωτοδει...![]()
δεν το πιστεύω ρε φίλε...πριν μισή ώρα ανέβαζε στορυ...Θέλετε να μου πείτε ότι αυτό το αγγελούδι γαμιεται στη διδύμου για 20€?![]()
δεν το πιστεύω ρε φίλε...πριν μισή ώρα ανέβαζε στορυ...
Τύπε , και να νε , εσένα τι σε κόφτι. Εφοριακός είσαι ; Απορώ ώρες ώρες με τις ερωτήσεις μερικών εδώ μέσα .Κάθε μέρα 20 αρικα έχεις?τι φάση διευθυντής τράπεζας είσαι ?χαχα
Τη Ρίτα έτυχε και την πήρα και γω την προηγούμενη βδομάδα, παρόλο που είναι στο 20ρίκο, για μένα προσωπικά αξίζει .καλησπερα,λοιπον...περασα πριν κατι μερες με Κατριν την οποια μ χε κανει κλικ οταν την ειχα πρωτοδει λογω εμφανισης,πιπα μετρια,αρκετο τζελ,κανονικη σταση δεν ανοιγε τα ποδια να τον φαει ολον,αξυριστα ποδια κ αρκετη τριχα στα χερια,πιο πολυ κ απ τα δικα μ,παρακατω,πηγα χτες φυλης-φωκαιας ,τα ιδια κ τα ιδια,κ πηγα μεταξουργειο μπας κ δω τπτ καλο,ειδα Ναταλι απο ιασωνος π την ειχα παρει πριν πολους μηνες,τρομαξα κ εφυγα,επειτα πηγα κολονου 30,οπου ειδα μετα απο καιρο μια απο τις τοπ για μενα Ριτα μουναρα,20 για μεταξουργειο ορισμενοι δυσκολα τα δινουν,αλλα για την Ριτα ναι,αξιζει,νομιζω εχει παρει λιγα κιλακια,αλλα κ παλι ειναι μουναρα,ερωτηση,δεχεται περσες?στα τ αγωνα απλο προγραμμα,αλλα κ μονο τ ποσο καβλα ειναι,κα8αρη αυτη κ το δωματιο,εφυγα ευχαριστημενος,οταν η κοπελα κ ο οικος ειναι κα8αρος σε ενα βα8μο καβλωνω πιο ευκολα.
επισης η Ντιανα απο φυλης π χα8ηκε?(αλλο μουνι κ αυτο)
Οι πληροφορίες μου δυστυχώς άλλα λένε φίλε. Να ξέρεις ότι γίνεται χαμός. Ειδικά σε διάττοντες αστέρες, που έρχονται για κάνα χρόνο και μετά εξαφανίζονται.... Ότι αρπάξουν και όπως το αρπάξουν...!Δεν νομίζω οι πιτσιρίκες να ενδώσουν.....ειδικά σε ακαποτο. Εδώ δεν το δίνουν με καπότα οι πιτσιρίκες το κωλαρακι τους ..... το φυλάνε σαν αγιο φυλαχτό για τον γκομενο νταβα τους θα το δώσουν κ ακαποτο??
Τώρα θα μου πεις μέσα στο δωμάτιο τι έξτρα χρήματα τους προσφέρουν για ακαποτο ή μη κ τι αποφασίζουν είναι άλλο το θέμα....
Εγώ μια που είχα ρωτήσει φυλής πριν την πραξη αν δίνει κωλο εκτος προγράμματος μου είπε όχι ......αν έλεγε ναι με έξτρα θα τα έδινα.....
Αν σου αρέσει σαν σουλουπι περνά και δεν θα χάσεις .δηλαδή δηλαδή ;;;
Κάθε μέρα 20 αρικα έχεις?τι φάση διευθυντής τράπεζας είσαι ?χαχα
Ας απαντησει ο Atridis ο οποιος περασε χθες δωματιο μαζι της και ανεβασε κριτικη να μας επιβεβαιωσει οτι οντως ειναι αυτη.....όντως ή πλάκα;