Junax?? Πιπερι! Κωλο ναι..οχι στο 10ρικο ομως..bad places to risk...ΚΩΛΟ!!!
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.535
- Πόντοι
- 4.646
Φαντάσου ότι ακόμα κι εγώ έχω σιχαθεί το σιχαμερό Μετάξι! Γκροβερ παίρνω από κοσαρικο κι άνω, συνήθως επιπλέον ή εκτός προγράμματος!Junax?? Πιπερι! Κωλο ναι..οχι στο 10ρικο ομως..bad places to risk...

Δυστυχώς φίλε όχι την ψάχνω και εγώ μαλων σταμάτησεΤη Κωνσταντίνα την Ελληνίδα που ήταν πριν κάνα δυο χρόνια φυλής 66 την έχει πετύχει πουθενά κάποιος?
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 72
- Like
- 16.385
- Πόντοι
- 9.436
Της φωτιας το καγκελο γινεται εκει στο Μεταξουργειο...ακομα μια επιασε κατα τις 23:30 στην διασταρωση Κεραμικου και Ιασωνος...3 πυροσβεστικα ηρθαν...ειχαν βγει εξω και χαζευανε η γκιλφ Δαναη απο Ι20β και η BBW αλεξανδρα απο Ι1β...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.133
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα μου Φιλε Διανο.....παιξε και εσυ βρε ....παρε κιθαρα....εμφανιση...και σκασε μυτη....και τραγουδισε το Malaguena Salerosa.....αν δεν σε τρελλανουν στα τσιμπουκια θα βγω στο burdela και θα σκισω ολα τα πτυχια μου...ο Hase εκανε την αρχη...εσυ θα πας ενα βημα παραπανω....και να θυμασαι η τυχη ευνοει τους τολμηρους...Ρε συ @κλεοβουλος χαχαχα ισχύει! Κι εγώ όταν πάω με ισπανόφωνες μου μιλάνε οι γλωσσοκοπανες σα να ξέρω κι εγώ ισπανικά!!! Απαντάω με λιτά και όχι σύνθετα αγγλικά, αυτές εκεί το χαβά τους. Ε μετά βάζω το πουλί μου στο πρόσωπο τους και παίζω μπαλιτσα για να μη χάνεται χρόνος. Εεε ασταδυαλα!! Πάντως τα ισπανικά ρε φίλε είναι πολύ γκαβλιαρικια γλώσσα.
Καλα να περνας....
υσ.συννενοησου με τον Ηase τι τραγουδισε μην γινουμε γραφικοι...
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.202
- Πόντοι
- 9.846
Λες;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Την Καλημερα μου Φιλε Διανο.....παιξε και εσυ βρε ....παρε κιθαρα....εμφανιση...και σκασε μυτη....και τραγουδισε το Malaguena Salerosa.....αν δεν σε τρελλανουν στα τσιμπουκια θα βγω στο burdela και θα σκισω ολα τα πτυχια μου...ο Hase εκανε την αρχη...εσυ θα πας ενα βημα παραπανω....και να θυμασαι η τυχη ευνοει τους τολμηρους...
Καλα να περνας....
![]()
Αγαπουλιστικα τραγουδησα!! Χα χαΤην Καλημερα μου Φιλε Διανο.....παιξε και εσυ βρε ....παρε κιθαρα....εμφανιση...και σκασε μυτη....και τραγουδισε το Malaguena Salerosa.....αν δεν σε τρελλανουν στα τσιμπουκια θα βγω στο burdela και θα σκισω ολα τα πτυχια μου...ο Hase εκανε την αρχη...εσυ θα πας ενα βημα παραπανω....και να θυμασαι η τυχη ευνοει τους τολμηρους...
Καλα να περνας....
![]()
johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.086
- Πόντοι
- 201
Μήπως πέρασες από Ιάσωνος 1 α β η γ να δεις αν είχαμε καμία άφιξη?Επέστρεψε η μελαχρινή ζουμερή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, απλό με 69,ζεστό και χαλαρό κλίμα, ένα τίμιο δεκάευρο.
Έχω παρατηρήσει ότι κανεις καταθέσεις εκεί γι'αυτό ρωτάω
Καλημέρα σε όλους
mparmpas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2018
- Like
- 504
- Πόντοι
- 20
σε πια βαρδια δουλευει η μαρια ?"Επέστρεψε η μελαχρινή ζουμερή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, απλό με 69,ζεστό και χαλαρό κλίμα, ένα τίμιο δεκάευ
βασικα μια μελαχρινη με κατσαρο μαλλι λεμε ?
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.331
- Πόντοι
- 2.036
Η ζέστη είναι ο εχθρός της μπουρδελότσαρκας, μέχρι να γυρίσω 6-7 σπίτια έχω γίνει λούτσα πφφφφ.
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Είναι η ίδια που κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε έναν περίεργο ήχο, σαν τικ?Επέστρεψε η μελαχρινή ζουμερή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, απλό με 69,ζεστό και χαλαρό κλίμα, ένα τίμιο δεκάευρο.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.659
- Πόντοι
- 9.450
Η λατίνα με τις καλύτερες υπηρεσίες ποια είναι ;
Δύσκολο να βρεις λατίνα με καλές υπηρεσίες..οι περισσότερες είναι θύματα trafficking..και δουλεύουν με το ζόρι..αν πετύχεις σε καμία καλή διάθεση..και είσαι άπειρα ευγενικός..ίσως...αλλά θέλει πολύ ψάξιμο
Μιλάς για την... π.Χ εποχή! Σχετικά καινούργια είναι, πέρυσι εμφανίστηκε στη δουλειά.Είναι η ίδια που κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε έναν περίεργο ήχο, σαν τικ?
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 123
- Like
- 25.412
- Πόντοι
- 26.386
Κατάθεση στην καινούρια Εύα στο Διδυμου 27. Καλούλα, φρέσκια και γλυκιά , αλλά με απλό πρόγραμμα. Συνέχεια στη κριτική που ανεβάζω.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.637
- Πόντοι
- 14.615
Όταν αυτές μιλάνε και ο πελάτης δεν ξέρει Ισπανικά, τότε ίσως να τον χλευάζουν, ή να τον θαυμάζουν, ή να λένε την προσευχή τους, ή να λένε ακριβώς τα ίδια σε όλους, ή να είναι μορφωμένες και να λένε σοβαρές κουβέντες.Ρε συ @κλεοβουλος χαχαχα ισχύει! Κι εγώ όταν πάω με ισπανόφωνες μου μιλάνε οι γλωσσοκοπανες σα να ξέρω κι εγώ ισπανικά!!! Απαντάω με λιτά και όχι σύνθετα αγγλικά, αυτές εκεί το χαβά τους. Ε μετά βάζω το πουλί μου στο πρόσωπο τους και παίζω μπαλιτσα για να μη χάνεται χρόνος. Εεε ασταδυαλα!! Πάντως τα ισπανικά ρε φίλε είναι πολύ γκαβλιαρικια γλώσσα.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.659
- Πόντοι
- 9.450
Κατάθεση στην καινούρια Εύα στο Διδυμου 27. Καλούλα, φρέσκια και γλυκιά , αλλά με απλό πρόγραμμα. Συνέχεια στη κριτική που ανεβάζω.
Απλό πρόγραμμα στο Δ27?????
Αυτό είναι ιεροσυλία.... αν ισχύει εγώ σταματάω τη καριέρα μου...αν και είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών..να μην ... απλό
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.659
- Πόντοι
- 9.450
Απλό πρόγραμμα στο Δ27?????
Αυτό είναι ιεροσυλία.... αν ισχύει εγώ σταματάω τη καριέρα μου...αν και είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών..να μην ... απλό
Εκεί όλοι οι μύστες έχουμε παιδιά μοιρασμένα σε όλη τη πρώην σοβιετική Ένωση......
Απλό προγραμμα στην Δίδυμου…ήμαρτον που πάει και αυτη στα θηρία εκεί μέσα…Κατάθεση στην καινούρια Εύα στο Διδυμου 27. Καλούλα, φρέσκια και γλυκιά , αλλά με απλό πρόγραμμα. Συνέχεια στη κριτική που ανεβάζω.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 123
- Like
- 25.412
- Πόντοι
- 26.386
Δυστυχώς ναι κλαψ κλαψ. Την ίδια ιεροσυλία διαπράττει και η Σύλβια στο Δ22. Καμιά ώρα θα σηκωθεί το τσιμπουκοπνεύμα τηςΑπλό πρόγραμμα στο Δ27?????
Διδύμου και θα τις καταραστεί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K