George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 1.056
Σατανάδες αν και έχω μπλέξει με 3 ελεεινηδες..δεν κρατήθηκα..
Καμία δεν σου έκατσε?
Ελλεεινηδες
Σατανάδες αν και έχω μπλέξει με 3 ελεεινηδες..δεν κρατήθηκα..
Πως γίνεται να πέρνει όλους και στο φιλο μας Βα μην τ κάνει τα κόλπα αυτά ;;μου τα εχει κανει ολα οσα λεει γλωσοφιλα χυσιμο στο στομα δε τα καταπιε και ελευθερο στοματικο αληθεια λεει απλα δεχεται γυφτους πακιστανους δε υπαρχει ουτε φεις κοντρολ ουτε τιποτα,δε προσεχει η κοπελα παει ανετα και με γυφτους και με πακιστανους.
Σε ποιο σπίτι είναι;Αδερφέ είναι ότι καλύτερο εκεί , γλωσσόφιλα δίνει τη χυνεις πρόσωπο συομα , καμία φορά τα καταπίνει , ότι πιο αξιόλογο έχει εκεί .αυτή αξίζει παρτουζα και χυσιμο συο πρόσωπο από 2 3 Ατομα
Έκατσε..εννοώ όχι ότι παίζω αυτή τη περίοδο με τρειςΚαμία δεν σου έκατσε?
Ελλεεινηδες![]()
H Ηλέκτρα η Βουλγάρα. Φ67 παλιά κ τώρα Φίλιπ 11 κ φωκαιας 7Ποιές είναι οι 2 Βουλγάρες με κώλο από Φυλής τυπε;
Λογικά εννοείς την μια η Ειρήνη στο 72 ισόγειο.
Η άλλη δεν μου έρχεται ποιά είναι.
Έχει εξαφανιστεί από Φιλ., Φ67 και Φωκ. 7 ....θα επανέλθει πιστεύω.H Ηλέκτρα η Βουλγάρα. Φ67 παλιά κ τώρα Φίλιπ 11 κ φωκαιας 7
Ανάλογα τα φεγγάρια ανακοινώνει κ κωλο.....
Μια φορά την είδα στο Φ67 κ το πρωκτικό ήταν ΜΗ διαθέσιμο.....
Τώρα στα νέα σπίτια εχω διαβασει οτι το κάνει με extra όταν δεν το ανακοινώνει η υπηρεσία στο σαλόνι....
μέχρι τη προηγούμενη βδομάδα (Τετάρτη-Πέμπτη)ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία νομίζωΈχει εξαφανιστεί από Φιλ., Φ67 και Φωκ. 7 ....θα επανέλθει πιστεύω.
Υπήρχε και το γνωστό ΣΚΟΥΠΙΔΙ000, το οποίο έγραφε με τον κύριο λογαριασμό του και συνετιζε τους κλώνους του, όταν τάχα του αντιμιλουσαν...
Καλά ρε τύπε παίζεις με τη λογική μας πρωί πρωί?
Για χαζούς μας περνάς?
Πάντως θα μείνεις στην ιστορία ως το μόνο μέλος που βρίζει τον ίδιο του τον εαυτό!!!
(παράκληση η διαχείριση να δει το θέμα)
Πνευμονία Ιούνιο μήνα...μέχρι τη προηγούμενη βδομάδα (Τετάρτη-Πέμπτη)ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία νομίζω
Οι Αλβανοι εχουν γκομενες ελληνιδες, και τις βγαζουν και στη βιζιτα.Λίγοι είναι σα τον ορεος24 οι περισσότεροι στη ηλικια του γαμανε κανονικά όχι σε μπουρδελα μόνο οπως αυτος.Οι πιτσιρικάδες που λες τσάρκα θα έκαναν ή απλά θα ήταν Αλβανοί και όχι Έλληνες.
Μπορεί να έχεις δίκιο δε ξέρω αλλά ελληνιδες πουτανες δε συναντάμε συχνά.Οι Αλβανοι εχουν γκομενες ελληνιδες, και τις βγαζουν και στη βιζιτα.
θέλει 10 ευρώ έχτρα για κώλο στο φωκαίας 7 όταν πήγα πριν 1 μήνα περίπου. Δεν τις τα έδωσα και δεν πρόκειτε να ξαναπάω εκτός να με 20 ευρώ ξαναδώσει το κωλί της.H Ηλέκτρα η Βουλγάρα. Φ67 παλιά κ τώρα Φίλιπ 11 κ φωκαιας 7
Ανάλογα τα φεγγάρια ανακοινώνει κ κωλο.....
Μια φορά την είδα στο Φ67 κ το πρωκτικό ήταν ΜΗ διαθέσιμο.....
Τώρα στα νέα σπίτια εχω διαβασει οτι το κάνει με extra όταν δεν το ανακοινώνει η υπηρεσία στο σαλόνι....
Περαστικά της όπως και να έχει... Θέλει προσοχή αυτή την εποχή με τα κλιματιστικά...μέχρι τη προηγούμενη βδομάδα (Τετάρτη-Πέμπτη)ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία νομίζω
Συναγωνιστη μαλλον τρολαρεις αφου ο oreos24 στον οποιο αναφερεσαι εισαι εσυ ο ιδιος απλα τωρα λεγεσαι filislover....εχετε ακριβως μα ακριβως το ιδιο στυλ γραφης!!Λίγοι είναι σα τον ορεος24 οι περισσότεροι στη ηλικια του γαμανε κανονικά όχι σε μπουρδελα μόνο οπως αυτος.Οι πιτσιρικάδες που λες τσάρκα θα έκαναν ή απλά θα ήταν Αλβανοί και όχι Έλληνες.
Ξερει κανεις ποτε ξαναγυρναει η αν δουλευει αλλου η Αννα η ξανθια που ηταν ενα φεγγαρι στο φωκαιας 17α οροφο; Που εδινε και κωλαρακι