PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.436
- Πόντοι
- 481
Παιδια η Ιβανα απο Δ27 δουλευει το απογευμα ή μπα? Εχω παει 2 φορες προσφατα κ ηταν μονο η Αμιρα εκει.
Για την ηλικια τις....τουμπανο. Σ-Κ δουλευει το βραδυ.......δεν την εχω τιμησει......να υποθεσω καλες υπηρεσιες ????Σωστός αλλά όχι φουλ πρόγραμμα..κάνει απλό...
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Από πιο παλιά δεν δεχόταν και επειδή την έχω δει και τσιμπάει δεν το ξαναπα
Δεσμεύτηκε ο @Junax να σου απαντήσει.
Θα πας, θα μάθεις και θα μας ενημερώσεις!Μια πρωινή Ενημέρωση από φυλής δεν μας κάνει...έχω ρωτήσει τόσες φορές για την Τζούλια και ένας συναγωνιστής δεν έχει φιλοτιμηθει να απαντήσει
Για την ηλικια τις....τουμπανο. Σ-Κ δουλευει το βραδυ.......δεν την εχω τιμησει......να υποθεσω καλες υπηρεσιες ????
Να μην την εχω παρει ακομα αυτην την Βικυ..Ετοιμάζεται και η Βίκυ να παντρευτεί ή κάνει τις διακοπές της πριν επιστρέψει ανανεωμένη στην εργασία της;
Πήγαινε στην Εύα στην ΛιοσίωνΤελειωσαν τα σχολεια και εχουν ξεχυθει στους δρομους με κολλητα σορτσακια-μπουστακια κατι κοντουλικα, ομορφουλικα μαυρισμενα 17χρονα γιουβαρλακια με μεγαλους στρογγυλους κωλους και νεανικα βυζακια-πεπονακια και τα βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια, αλλα δυστυχως απαγορευεται..
Υπαρχει σε καναν οικονομικον οικο κανα τετοιο να μου φυγει το απωθημένο?
Κανα τετοιο asume?
![]()
Εδώ και μήνες μόνο ως υπηρεσίαΜύστες η Μπαρμπορα δεν δουλευει βεργας? Περασα πριν λιγες μερες και ηταν κλειστό. Ξερει κανεις?
Να μην την εχω παρει ακομα αυτην την Βικυ..
Παντα κατι γινεται η αλλαζω γνωμη και γαμαω αλλη..![]()
Πολύ καλή μέσα η ΆντρεαΦυλής 54α
Πέρασα με Αντρέα
Ανεβάζω κριτική
Εχθές το απόγευμα ήταν με ΤΑΝΙΑ και ΑμιραΠαιδια η Ιβανα απο Δ27 δουλευει το απογευμα ή μπα? Εχω παει 2 φορες προσφατα κ ηταν μονο η Αμιρα εκει.
Πολύ καλή, αξίζει.Πολύ καλή μέσα η Άντρεα
@Διανοούμενος εδώ ο παίκτης έτοιμος να σε εξυπηρετήσει.Μύστες η Μπαρμπορα δεν δουλευει βεργας? Περασα πριν λιγες μερες και ηταν κλειστό. Ξερει κανεις?