Διαγραμμένο μέλος 234925
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα λεβέντες καινούργιος στο sait μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα σοφία Λίνα γιατί έχουν σταματήσει ξέρει κάποιος ευχαριστώ
Είναι εν ενεργεία και σε πλήρη φόρμα τρέλας/σπασαρχιδιάσματος/λογοδιάρροιας.Παιδιά η Αλιόνα σε Διδύμου 18Α είναι ακόμα εν ενέργεια; έχω μια μέρα αύριο Αθήνα θα ήθελα να τιμήσω. Αν όχι υπάρχει κάτι τίμιο στο 10-20 ευρώ να προτείνετε;
Μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι εκεί να δεις στο 20Γ αν είναι η Μάντυ να περάσω για ένα καταδρομικό;συνέχεια σφηνάκι live
Ιάσωνος 2α & 2β κλειστά.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Ιάσωνος 1β αριστερά Βερονικα ξανθιά μιλφ , σώμα με αρκετά πιασίματα 2-2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά & 1γ κλειστά.
Η Μάντυ έφυγε από την προηγούμενη βδομάδα για τη χώρα της καθώς έληξε η βίζα. Επιστροφή Σεπτέμβριο...Μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι εκεί να δεις στο 20Γ αν είναι η Μάντυ να περάσω για ένα καταδρομικό;
Η Άννα από Βενεζουέλα δουλεύει, στο 20β 2 λατινες Λίζα και Σαμανθα(αμφότερες με προϋπηρεσία και Φυλής) και στο 20α η Άννα(η κοντή μπουτου) η Κολομβιανη.Μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι εκεί να δεις στο 20Γ αν είναι η Μάντυ να περάσω για ένα καταδρομικό;
Τα παντα δεχονται.Εν αναγκη ας πει οτι ηταν διακοπες και μαυρισε.Στην Διδυμου δέχονται Πέρσες ?
Ξερουμε τι ωρες δουλευει η αντριαννα;Χωμματιανου 11Β δουλεύει η Αντριάνα και δοκιμαστικέ για πολλοστή φορά. Αυτή η κωλαρα της δεν με απογοητεύει. Χθες δοκιμαστικέ η Μίσελ στο Λιοσίων 73Β και αυτή καλή αν και εμφανισιακά δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο.
Αυτή η Ειρήνη στο κολωνου 48 είναι καλή;
10-5Ξερουμε τι ωρες δουλευει η αντριαννα;
Αν πας στην Ειρήνη θα απογοητευτείς. Διάβασε κριτική που έχω ανεβάσει. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις την τύχη σου και να μας ενημερώσεις. Ίσως περάσεις καλύτερα.Χωμματιανου 11Β δουλεύει η Αντριάνα και δοκιμαστικέ για πολλοστή φορά. Αυτή η κωλαρα της δεν με απογοητεύει. Χθες δοκιμαστικέ η Μίσελ στο Λιοσίων 73Β και αυτή καλή αν και εμφανισιακά δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο.
Αυτή η Ειρήνη στο κολωνου 48 είναι καλή;
Η Εβελίνα ναι όντως τελείωσε. Για τη Τζωρτζια όμως δεν έχουμε τέτοιες πληροφορίες. Έπαιξε σε ένα μεγάλο νησί για αρκετο καιρό και μετά δεν ξέρω αν χάθηκε. Μπορεί και να συνεχίσει σε επαρχια. Θεωρώ πως θα ξαναγυρίσει εκτός κι αν κάποιος συναγωνιστης ξέρει ότι όντως έχει σταματήσει. Τέτοιες γυναικαρες πουθενά ξανά! Από τα πιο VFM 20αρικα στην ιστορία της περιοχής. Κορμιά, φατσες 9/10!Τελος η Εβελινα, τελος η Τζωρτζια, τελειωνει και η Μπαρμπορα..
Που βαδιζουμε ρε μυστες...
Αναζητουντε καινουργια στανταρακια..![]()
Η Σοφία νομίζω παντρεύτηκε. Και οι 2 όμως δουλεύουν στο υπόγειο ως υπηρεσίες.Καλησπέρα λεβέντες καινούργιος στο sait μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα σοφία Λίνα γιατί έχουν σταματήσει ξέρει κάποιος ευχαριστώ