Καλησπέρα παλικάρια καινούργιος εδώ. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μια κοπέλα να μου τον παίξει και να τα πάρει στο στόμα. Δεν εχω όρεξη να γαμησω αλλά θέλω πολύ να χύσω μια γκόμενα στο στόμα. Υπάρχει καμία κοπέλα να μου τον αρμεξει ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εδώ και πολλές μέρες, μη σας πω βδομάδες, δεν έχει ακουστεί τίποτα στις ενημερώσεις για τις μαυρούλες Μπέκυ και Μπιούτυ του Φ65/84.
Ειδικά για τη Μπέκυ, όταν είχα πάει μέσα Μαρτίου και ρώτησα την τσα πόσο θα μείνει το κορίτσι, μου απάντησε "ουου, θα μείνει, αφού νοίκιασε και σπίτι".
Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Τώρα στο Φωκαίας 25 Σάρα και Τζανίνα, πέρασα πριν από λίγο και ήτανε σε δωμάτιο.
Προτίμησα τη Ναταλί στο διπλανό Φωκαίας 27 σκαλάκια, όλη μαυρισμένη από solarium , άκρως ερωτική σε υπηρεσίες, χωρίς βιασύνες και εξαλλοσύνες!
Τώρα στο Φωκαίας 25 Σάρα και Τζανίνα, πέρασα πριν από λίγο και ήτανε σε δωμάτιο.
Προτίμησα τη Ναταλί στο διπλανό Φωκαίας 27 σκαλάκια, όλη μαυρισμένη από solarium , άκρως ερωτική σε υπηρεσίες, χωρίς βιασύνες και εξαλλοσύνες!
Κι εννοείται ότι έκανες την σωστή επιλογή! Οι άλλες το παίζουν ντίβες και 7/10 συναγωνιστές τους βάζουν να τις γλύψουν τα μουνια! Έλεος.... Άρα θα έπρεπε να μας πληρωνουν!
Εδώ και πολλές μέρες, μη σας πω βδομάδες, δεν έχει ακουστεί τίποτα στις ενημερώσεις για τις μαυρούλες Μπέκυ και Μπιούτυ του Φ65/84.
Ειδικά για τη Μπέκυ, όταν είχα πάει μέσα Μαρτίου και ρώτησα την τσα πόσο θα μείνει το κορίτσι, μου απάντησε "ουου, θα μείνει, αφού νοίκιασε και σπίτι". Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Πέρασα το απόγευμα από Εξηκιου ήταν η Κόριννα από Φιδιπιδου με τα μεγάλα βυζια μόλις με είδε αγκαλιές φιλιά και καλή διάθεση. Λέω ας της δώσω μια ευκαιρία γιατί την τελευταία φορά με φολιασε. Μπαίνω δωμάτιο πιπα χαλαρή και μόλις τελειώνει και περνάει προφυλακτικό της λέω να ανέβει από πάνω να χαρώ τις βυζαρες της μου λέει δεν ανεβαίνω πια. Βρε την πήρα με το καλό τίποτα αυτή πρέπει να ήταν και λίγο φτιαγμένη. Νευρίασα και την έδιωξα. Μαύρο δαγκωτό από μένα. Προσοχή μάγκες μαύρο στις φόλες.
Καλησπέρα, αφού ανακοινώνεται γιατί να μη το γραψω, στις δικές σου ενημερώσεις(όταν κάνεις) γράψε όπως θες εσύ, τέλος για το αν ενδιαφέρει κανέναν...ρώτα τις κοπέλες που το έχουν προσθέσει στο πρόγραμμα τους.
Καλημέρα, μήπως έχει δει κανείς την Nicol την μολδαβή την κοκκινομάλλα που δούλευε τον τελευταίο καιρό (μέχρι πριν 3 βδομάδες) Ιάσωνος 44β δεξί ισόγειο πρωινή βάρδια?
Καλημέρα, μήπως έχει δει κανείς την Nicol την μολδαβή την κοκκινομάλλα που δούλευε τον τελευταίο καιρό (μέχρι πριν 3 βδομάδες) Ιάσωνος 44β δεξί ισόγειο πρωινή βάρδια?