Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 746
Το σώμα μοιάζει αλλά από πρόσωπο δν νομίζω ν είναι αυτή! Επίσης έχει άλλο μαλλί!Φίλε αυτήν εδώ λές;
Το σώμα μοιάζει αλλά από πρόσωπο δν νομίζω ν είναι αυτή! Επίσης έχει άλλο μαλλί!Φίλε αυτήν εδώ λές;
Δεν νομίζω 21 αλλά δεν νομίζω και 30+ , πάντως είχα ευχαριστηθεί την χοντροκωλάρα της στα 4 να πλατσουρίζει και ας μην έδωσε την πίσω πόρτα, αλλά η ξενέρα του "κάνει πρωκτικό" αλλά μέσα "δεν μπορώ" ήταν μεγάλη.Καλησπερα κύριοι. @assfucker7 αν η Άννα στη Φωκαίας που έκανες κριτική είναι 21 χρόνων, εγώ είμαι 30!
Η κυρά είναι σίγουρα 32 μπορεί και παραπάνω.
Φιλικά το λέω. Την είδα πεντακάθαρα στο πρόσωπο.
Πόσο χρονών λέτε να είναι?Πέρασα χτες με τζεσικα από το 86 !!περιπου 4:00!
Έχει κλατάρει παιδιά τέτοια ώρα παίζει να έχει φάει περίπου 40 πουτσες και η κοπέλα κουράζεται !πηγα και γω από τους τελευταίους !το τσιμπουκι της είναι πρώτης ποιότητας αλλά γενικά δεν είχε όρεξη!το είπε κιόλας ,είμαι κομμάτια λέει!
Αυτην στις φωτογραφιες που την βρισκουμε αδελφε?Φίλε αυτήν εδώ λές;
Αυτή που την βρίσκουμε ;Φίλε αυτήν εδώ λές;
Την είχα πετύχει στο συγκεκριμένο οίκο πρώτη βάρδια, πριν ένα μήνα δεν γνωρίζω αν υπάρχει ακόμα...Αυτή που την βρίσκουμε ;
Τη λολιτα δεν την εχω πετυχει,εμενα με κερδισε το κωλαρακι της Χοσε αλλα τλκ χαλι...πρωτη φορα μου πεσε πουτσα κ μου ξανασηκωθηκε με τα 1000 ζορια να χυσω κ να φυγωΔεν είχε και κάτι αξιόλογο η Έμμυ απ' λοσιων έλειπε η Αντριάνα απ' χωματιανου 11 β είχε ρεπό έπρεπε να μην περάσω όπως την είδα στ σαλόνι αλλά έτσι κ η λολίτα στο σαλόνι απόμακρη αλλά μέσα πέρασα πολύ καλά...
Βέργας 3 ή στο αδελφό Μαραθώνος 59Αυτή που την βρίσκουμε ;
Τώρα λείπει η Μπάρμπορα δεν είναι αναγκη να ρίχνεις λάσπη στις άλλες. Άλλωστε όπως το λες είναι 10 χρόνια μικρότερη απο την δικιά σου.Καλησπερα κύριοι. @assfucker7 αν η Άννα στη Φωκαίας που έκανες κριτική είναι 21 χρόνων, εγώ είμαι 30!
Η κυρά είναι σίγουρα 32 μπορεί και παραπάνω.
Φιλικά το λέω. Την είδα πεντακάθαρα στο πρόσωπο.
Ωραίος. Ισχύει αυτό που έγραψαν για 1η βάρδια;Βέργας 3 ή στο αδελφό Μαραθώνος 59
τις πιο πολλές φορές ναιΩραίος. Ισχύει αυτό που έγραψαν για 1η βάρδια;
Βάρδια ; Λέει τίποτα μέσα ;Βέργας 3 ή στο αδελφό Μαραθώνος 59
Πέρασα σήμερα κατά τις 13:00 και ήταν μια χαρά το μωρό πάντως, οπότε προσοχή στην ώρα που πάτε.Πέρασα χτες με τζεσικα από το 86 !!περιπου 4:00!
Έχει κλατάρει παιδιά τέτοια ώρα παίζει να έχει φάει περίπου 40 πουτσες και η κοπέλα κουράζεται !πηγα και γω από τους τελευταίους !το τσιμπουκι της είναι πρώτης ποιότητας αλλά γενικά δεν είχε όρεξη!το είπε κιόλας ,είμαι κομμάτια λέει!
29-33 θα έλεγαΠόσο χρονών λέτε να είναι?
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.Βάρδια ; Λέει τίποτα μέσα ;